Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Ik zou het graag willen, maar weet niet of het mogelijk is’

Laatste update:

José Mourinho heeft nog geen zekerheid gekregen van de clubleiding van Manchester United dat zijn selectie in januari versterkt gaat worden. De Portugees hoopt dat hij in de transferperiode een of meerdere spelers kan verwelkomen. Mourinho liet dit seizoen al meerdere keren zijn onvrede blijken over het feit dat afgelopen zomer niet nog een goede centrumverdediger is aangetrokken.

“Ik weet niet of we nieuwe spelers gaan halen”, aldus Mourinho over de transferplannen in de Engelse media. “Ik zou het graag willen, maar ik weet niet of het mogelijk is. Het is afhankelijk van de plannen van de club. Eerlijk gezegd ben ik meer bezig met de wedstrijd tegen Liverpool en het duel van volgende week met Cardiff City.” Volgens de Daily Mirror hoopt Mourinho in januari afscheid te nemen van Paul Pogba. De Frans international zat de laatste twee competitiewedstrijden op de bank en volgens de tabloid staat United open voor een vertrek van de middenvelder.

Als Manchester United zondag verlies op bezoek bij Liverpool, wordt het gat met de koploper vergroot naar negentien punten. “Ik ben niet gefrustreerd. Ik eis van mijn spelers dat ze alles geven wat ze in zich hebben. Je moet hard werken en je grenzen opzoeken”, aldus Mourinho, die zijn ploeg afgelopen woensdag nog met 2-1 onderuit zag gaan in de Champions League tegen Valencia. De wedstrijd op Anfield tegen the Reds begint zondag om 17.00 uur.

Wat verwacht jij van Liverpool - Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt me niet meer dan begrijpelijk. Al zou er een nieuwe trainer komen, de selectie van United moet worden versterkt en er mogen ook wel enige namen vertrekken lijkt mij. Ik heb een beetje het gevoel dat het een mix is momenteel tussen spelers die uit vorm zijn en/of over hun top, aangevuld met spelers waarvan de buitenwereld misschien een beeld heeft dat rooskleuriger is dan hun daadwerkelijke kwaliteiten zijn.

16 december 2018 om 11:00

Vervolgens halen ze Koulibaly, Alex Sandro, Sergej Milinkovic-Savic, Bale.
Dan zie ik ze nog geen kampioen worden.

Vooraf had je toch wel meer mogen verwachten van een team met als as De Gea-Bailly-Pogba-Lukaku?
Verder Mata,sanchez,rashford,lingard,martial,lindelöf in de gelederen,geen verkeerde namen,backs Young en Valencia zijn wel te vervangen,shaw,herrera,fellaini,zijn nuttige krachten,kortom Mourinho presteert ondermaats.

16 december 2018 om 10:33

Nee joh, het team ontbeert echt kwaliteit. Het gros van de namen die opnoemt ga je de oorlog niet mee winnen. Ik snap dat het leuk is de schuld van van alle misere bij United in de schoot van Mourinho te schuiven, maar zo werkt het simpelweg niet. Ook voorgangers Moyes en LVG wisten geen raad met dit United.

16 december 2018 om 13:13

Er is sinds zijn komst voor een dikke 465 miljoen aan transfers besteed.. Dan mag je toch wel meer verwachten als hij laat zien?! Bovendien koop je toch geen seizoenskaart om een wedstrijd of 25 af te zien tenzij je last hebt van slapeloosheid. Geen enkel vermaak wanneer je United kijkt, dan doet een 2e plek er weinig toe.

16 december 2018 om 14:11

@dejan

Je vergeet voor het gemak even de 450+ miljoen die hij nog besteed heeft. Dramatisch ingekocht gewoon. Verder willen een aantal spelers ook gewoon niet meer voetballen onder hem. Voor het plezier doe je het niet, en voor de prijzen ook steeds minder. Mourinho's carriere zit al in verval sinds die 5-0 tegen Pep, en hij lijkt nu als een nachtkaars uit te gaan.

16 december 2018 om 11:05

Bailly vind ik vies tegenvallen zeg. Moest juist eigenlijk de verdedigende versterking zijn maar hij is niet beter dan een Jones of Smalling.

Wat ik niet begrijp is dat ze deze man laten aanmodderen met de grootste club ter wereld. Met een waslijst aan redenen.
- Hij is niet professioneel in de media
- Hij is een narcist
- Het team staat niet achter hem en bij Chelsea is hij om die reden weggegaan
- Hij speelt lelijk voetbal, zelfs niet meer het solide verdedigede voetbal met de dodelijke counters uit de Drogba, Milito tijd.
- De jeugd word niet beter
- Het spel word niet beter

De enige reden die ik zou kunnen verzinnen is:
- Het kost een fortuin om hem te ontslaan

Manchester United's management maakt er een potje de coaches die iets op kunnen bouwen vgaal en Moyes geven ze een kleine kans en de coach die chaos binnnen club zaait geven ze een grote kans. De grootste club ter wereld word geleid door een stel frikandellen. Lekker, maar ongezond voor je

16 december 2018 om 15:36

Een beetje triestig dat een Liverpool fan met zulke uitspraken komt. Na 4 jaar Klopp schittert er momenteel alleen een verloren cl finale in de prijzenkast.
Ondanks de belabberde start van dit seizoen is er niemand in de pl die meer punten heeft gepakt dan het United van mourinho, op Guardiola na.

Klopp heeft inmiddels het meest uitgeven van iedereen ( wederom op guardiola na), als hij wederom niks wint dit seizoen, neem ik aan dat jij de eerste zal zijn om zijn ontslag te eisen?
Of nee wacht, hij is aan het bouwen natuurlijk! Dan mag het allemaal.
Misschien was het ook van mourinho verstandiger geweest om lekker 8e te worden in z'n eerste 2 seizoenen. Had hij het iig een stuk makkelijker gehad onder het mom van "bouwen".

Wat gaf je trouwens de indruk dat van gaal aan het bouwen was? Was het die 4 0 nederlaag tegen mk Dons?
Of was het de uitschakeling in de groepsfase door PSV? Dat loste hij iig goed op door helemaal geen CL meer te halen in de jaren erna!

16 december 2018 om 22:01

Sorry, maar mag een Liverpool fan geen mening hebben over de clubleiding van United en Mourinho? En is het dan logisch om met je vinger naar Liverpool te wijzen terwijl het over United en United alleen gaat? Dat is geen discussie, maar zijn drogredeneringen.

Een periode uitkiezen en dan zeggen dat Mourinho het heel goed doet? Komop zeg....

Las net nog stats van iemand die zei dat Mourinho 30mil meer uitgegeven heeft, dus wie moet ik geloven? Maar waarom ga je door op het wijzen naar Liverpool? Het gaat toch over Mourinho en United in mijn reactie?

Het het gaat over v Gaal, het eerste argumeten wat eindelijk gaat over mijn reactie! Goed gedaan je eindigd sterk. Ik beoordeel niet op uitslagen, ik beoordeel op wat ik zie. Ik zag spelers als Shaw, Lingard en Rashford met de week beter worden onder vgaal en als je dat ziet gebeuren spreekt de ervaring dat de resultaten die voor jou schijnbaar heel belangrijk vanzelf beter worden.

Je naam herken ik en de vorige keer dat je reageerde haalde je ook al alles door de war en begon je over Liverpool omdat ik Liverpool fan ben terwijl ik reageerde over een speler van Chelsea en op dat moment moest ik ook mijn mond maar houden omdat Klopp of iets dergelijks hetzelfde zou gedaan hebben. Je reageert dus overduidelijk op de persoon, maar je snapt toch zelf ook wel dat dat niet de bedoeling is in een discussie? Je zou moeten reageren op de argumenten.... succes daarmee

Mourinho heeft toch aardig wat spelers naar Man U gehaald, maar schijnbaar niet de goede,

TRANSFER ACTIVITY
Purchased players: 10 /
Transfer expenditure: 466.100.000 € /
Chosen : 27.05.2016 - Today

Geen geld meer geven en de laan uit sturen in de winterstop. Maakt united financieel en voetballend kapot

Dacht even dat er over verzorgd voetbal gevraagd werd . Beter word al het budget bevroren tot ze een beter geschikte coach hebben aangesteld. Liefst eentje die het imago van United weer wat omhoog brengt. Belachelijk dat zo'n fantastische club deze man heeft aangetrokken. Gegokt dat hij meer aan prijzen zou winnen dan dat hij aan imago zou kosten, weet niet of dat gelukt is.

16 december 2018 om 13:10

Inderdaad en dat begint met aanvallen. Kijk naar Pep, Klopp en nu ook Emery. Lekker aanvallen en winnen, verliezen en gelijkspelen met minimaal 2 goals en van daar uit de balans gaan vinden met misschien iets minder goals, maar minder tegengoals.

Beter de 3-3, 4-3 en 2-3's dan de 0-0, 1-0 en 0-1's die Mourinho voor je regelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren