Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: 'Ik was geen feest aan het vieren, ik wilde instructies geven'

Laatste update:

Chelsea had een memorabele comeback nodig om door te bekeren in de Champions League en kreeg dit voor elkaar. De Engelsen maakten op Stamford Bridge een 3-1 achterstand tegen Paris Saint-Germain ongedaan (2-0) en na het beslissende doelpunt van Demba Ba stormde José Mourinho langs de zijlijn in de richting van zijn spelers. Maar niet om feest te vieren, beweerde de coach.

/

Volgens Mourinho moest hij tactische instructies doorgeven. "Ik rende naar mijn spelers om Fernando (Torres, red.) en Demba de veranderingen die we moesten doorvoeren te vertellen", claimde de Portugees na afloop. "Er waren nog drie minuten en extra tijd te gaan en het was te riskant om door te gaan op de manier waarop we speelden. Fernando en Demba waren nog vers en moesten Alex en Maxwell verdedigen. Dat wilde ik doorgeven."

"We hebben op de training op drie systemen geoefend en hebben die alle drie gebruikt", vervolgde Mourinho. "Bij Paris Saint-Germain zeiden ze dat ze wilden aanvallen, maar ze stonden met elf man achter de bal. Mijn spelers wisten wat ze moesten doen en dit was een verdiende overwinning. Het team dat met de meeste passie heeft gespeeld, heeft de halve finale bereikt."

Matchwinner Ba was door de dolle heen: "Ik doe wat ik moet doen wanneer ik kansen krijgt. Ik had dit seizoen weinig kansen, maar vanavond deed ik het", jubelde de spits. Van zijn doelpunt had hij overigens niet veel meegekregen: "Het gebeurde allemaal zo snel. Ik zag de bal en vervolgens lag hij in het doel."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho, wat een coach. Niets dan lof voor deze man.

8 april 2014 om 23:40

Jep, zijn arrogantie straalt ook meestal uit.

Ik vind hem zijn werk heel goed doen, alleen hij mag wel wat minder arrogantie tonen.

Provoceren kan hij ook als de beste.

8 april 2014 om 23:43

Provoceren doet hij door arrogant te doen,
De beste resultaat trainer alleen soms hekel ik me wel aan zijn maniertjes

8 april 2014 om 23:44

laat mourinho met rust hij is een baas. iedereen is wel arrogant op zijn eigen manier.

8 april 2014 om 23:48

Als je in iets top wilt worden dan moet je arrogant zijn. Arrogantie tonen en presteren. Zie Cristiano Ronaldo, Maradonna, Ibrahimovic. Zo is Mourinho.
Het is pas erg als je arrogant bent en niet presteert.

Hoop dat veel mensen mijn toto tip van gisteren hebben gevolgd en 100,euro op chelsea wint met 2 doelpunten verschil gewonnen.

9 april 2014 om 07:47

Als je 10 spitsen hebt waarvan er 5 boven de 50 miljoen kosten dan kunnen wel meer trainers presteren.
Dat PSG eruit vliegt ligt wel aan de coach. Het is gewoon de fout van de coach. Die op het laatst met 5 verdedigers en 2 controleurs gaat voetballen. Daarmee haalde hij alle 3 hoeken weg en maakte hij het team compact wat weer makkelijker was voor Chelsea om de bal te veroveren.

9 april 2014 om 12:54

@AM***; ik kan maar 1 spits bij Chelsea bedenken die meer dan 50mil was, Torres.
Eto'o kwam gratis en Ba was (maar) 8.5mil.

9 april 2014 om 00:00

Hahaha wat een man is het ook. De emoties die op dat moment mee spelen zijn ongelooflijk en ik vind dat een trainer dit wel mag doen. Vooral op zulke belangrijke momenten.

9 april 2014 om 00:02

Jazeker. Alleen hij laat ons zo genieten. Wat ben ik blij dat deze man bestaat en vooral trainer is van Chelsea. Genieten geblazen dit. Love it!

9 april 2014 om 01:06

Die mourihno genieten altijd met hem

9 april 2014 om 04:28

Eens. Vroeger ergerde ik me nog wel eens aan zijn gedrag, maar je kan er gewoon niet om heen; één van de beste coaches aller tijden. Een ware tacticus, en ik geloof zelfs dat zijn gedrag een tactiek is; door alle aandacht op zich te vestigen houdt hij zijn spelers in de luwte.

Ik bedacht me net; combineer zijn gedrag met zijn tactisch inzicht, plaats hem een paar eeuwen terug en het was een type Napoleon geweest. Hmmmm.... Napoleon zou misschien ook wel een uitstekende voetbalcoach zijn geweest.

9 april 2014 om 09:16

Wereld trainer al zeg ik het zelf .waar hij ook zit doet het altyd goed dus toppie.zie hem alleen niet de cl winnen maar toch laatste 4 is toch weer knap van hem en chelsea.

Haha nee zeker niet gevierd!

Mourinho the Only one flikt het gewoon weer.

Laten we eerlijk zijn de 2 beste teams zijn wel door vandaag.

Morgen komen de overige verrassingen ??

8 april 2014 om 23:45

Ik heb dus echt het gevoel dat United doorgaat. Ik hoop het niet wamt Bayern is stukken beter.

9 april 2014 om 00:06

Mourinho bewijst zichzelf nog maar eens, wat een topcoach.

Terecht gewonnen. Alleen zal de ego van mourinho nu nog meer stijgen. Top trainer maar erg tv geil. PSG heeft laf gespeeld. Had er maar 1 hoeven scoren. De beste heeft de halve finale idd gehaald

En dat maakt hem nou "the special one"

9 april 2014 om 00:04

Correctie 'the Only One'! Haha

9 april 2014 om 03:49

@youricfc

Hij wordt vaker the special one genoemd yoeri .
Maar hij wordt inderdaad ook the only one genoemd.

Wat hij ook wilde, enkel hulde aan deze man. Hij is onderdeel van het team. De winnaarsmentaliteit zat ib elke lichaamscel van elke speler vandaag.

Wanneer chelsea wil aanvallen, is het ook gelijk fantastisch.

We will never surrender!
Ktbffh!

8 april 2014 om 23:50

De perfecte coach voor Chelsea eigenlijk. Past perfect bij de club naar mijn mening.

9 april 2014 om 00:00

Idd, je kan veel over hem zeggen en ik ben ook niet echt een fan van hem (hoewel ik sommige aspecten van zijn manier graag zou willen zien bij mijn teams) maar tactisch gezien is hij een van de beste ooit. Andere aspecten als het spel maken tegen de kleintjes beheerst hij weer niet zo goed, maar de enige fans tegen wie hij zich moet verantwoorden zijn die van chelsea. En die zijn wel blij met hem.

9 april 2014 om 00:01

Wat speelde david luiz een heerlijke pot zeg! Wat een stofzuiger! zoveel ballen tegen gehouden en afgepakt! Schurrle was ook heerlijk bezig!
Zo ontzettend blij met deze resultaat, nu nog de overige 6 BPL matches winnen en even lekker knallen in de halve finale! Ook al mocht we geen prijzen winnen dit jaar ben ik zeer tevreden met wat chelsea dit jaar laat zien!!

9 april 2014 om 00:04

David Luiz was laatste half uur geweldig , maar 1ste helft was hij dramatisch. Maar goed hij heeft erg goed gevochten en toonde lef en strijd.

9 april 2014 om 00:07

Dit was sinds de finale van de Confederations cup de 1e keer dat Luiz positief was. En eerste helft was hij zoals 2 pac al zei dramatisch.

Een beetje scheidsrechter had hem naar de tribune verwezen. Mooi wat Mourinho allemaal presteert, maar hij hoort niet boven de regels te staan.

8 april 2014 om 23:46

Ach, laat toch gaan... Kwam niet meer bij van het lachen toen ik hem zag gaan langs de zijlijn

Zou het weer een schorsing worden voor Mourinho?

Verder heeft hij het vandaag goed neergezet, al komt het ook door de negatieve tactiek van Psg. Beetje met alle mensen in de eigen zestien gaan zitten zonder druk op de bal.

8 april 2014 om 23:48

Dat doet chelsea ook normaal? Snap je commentaar niet

8 april 2014 om 23:53

Wat is er niet te snappen? Mourinho heeft Chelsea vandaag goed neergezet, om een positief resultaat te halen. PSG holp daarin, omdat die zo erg achteruit gingen hangen.

Chelsea doet dat zo nu en dan ook, maar vandaag duidelijk niet. Dus al die anti-voetbal reacties die je in dat andere topic leest slaan dan ook nergens op.

9 april 2014 om 00:04

@bergkamp zo gaat het al sinds de CL van 2 jaar geleden.
Chelsea speelt bijna nooit verdedigend maar toch moet iedereen het 10.000 keer zeggen.
Alsof ze alleen maar dat kunnen zien als ze na chelsea kijken.
Ook een mooi voorbeeld is dat als iemand aan terry denkt, denken ze gelijk aan het slapen met een teamgenoot zijn vrouw.
Zijn allemaal erg kortzichtige mensen helaas.

9 april 2014 om 00:10

@chygrynsky,
ach ja elke topclub heeft dat. En spelers ook. Zo is pepe voor velen nog een vuile slager, terwijl hij gewoon ontzettend netjes verdedigd dit jaar. Ronaldo is een arrogante klootzak, terwijl hij ontzettend veel voor zijn fans en voor mensen die het zwaar hebben doet. Zo blijft Chelsea en mourinho bij als Antivoetbal. Barca als Uefalona en een stel duikers. Wenger een coach die nooit succes haalt, net als arsenal.

9 april 2014 om 17:26

Weet je dat dit seizoen Pepe in de Liga nog slechts 15 overtredingen heeft gemaakt? Hij heeft naar verhouding de minste overtredingen gemaakt bij Madrid!!!. Voor het weekend had hij 26 minder gemaakt dan Dani Alves.
Afgelopen zaterdag zag ik die Alves weer 6 of 7 maken. Maar die komt er bijna altijd mee weg. Net als Alonso trouwens.

Er zijn momenten waarop zelfs Mourinho zn act niet op kan houden en zn ware emoties toont. Dit was er een van. Ik geloof best dat hij instructies wilde doorgeven, maar op het moment van die goal, zie je hem wel als een kind opveren.

Logisch ook, zo vlak voor tijd.

Trouwens: 2 goals gemaakt door 2 wissels.... En deze man is volgens sommigen geen tacticus, maar slechts een motivator....

8 april 2014 om 23:45

Nu niet doen alsof die wissel van Schurrle zijn bedoeling was. Dit was een geluk bij een ongeluk die voor Mourinho schitterend uitpakt. Demba Ba vond ik wel een gewaagde keuze waarmee hij mij zeer aangenaam heeft verrast!

8 april 2014 om 23:55

Lol, Schürrle viel fantastisch in door een blessure van Hazard en Chelsea moest nog een doelpunt maken, waardoor 99% van alle coaches extra spitsen zouden inbrengen.

Je liefde voor José gaat soms wat te ver.

9 april 2014 om 00:03

En dat is dus het verschil tussen mou en de rest. Hoevaak heeft hij alledrie de spitsen tegelijk gebruikt? Hij weet precies wanneer hij wat moet doen. Zelfs toen hij met 3 spitsen speelde, kon psg er totaal niet uitkomen met een counter oid. Mijn liefde gaat niet ver, ik ben gwn onder de indruk van zijn manier van coachen. Het zit tegen het wetenschappelijke aan en dat intrigeert mij...

9 april 2014 om 00:05

Vind je zulke coaches (die emoties tonen) niet leuk om te zien? Zoals Saf destijds? Mourinho is passie en dit brengt hij ook over op zijn spelersgroep.

9 april 2014 om 00:07

dat hij hazard vroeg durfde te wisselen was al een lef van hem. vervolgens demba ba kans te geven (die hij nooit kreeg) de laatste minuten scoort zegt al genoeg wat voor tacticus mourinho is. dat kan je niet zeggen over wenger he ! die zou niet eens 3 spitsen durfen op te stellen.

legendarische meesterwerk dit.

9 april 2014 om 00:13

Je ziet een arsenal fan en denkt gelijk ff een sneer naar wenger, ook al heeft hij helemaal niks hiermee te maken. Bij wenger kan je veel zeggen, maar een gebrek aan lef heeft hij niet. Het is eerder naiviteit bij hem, door bijvoorbeeld arteta samen met oxlade op te stellen tegen chelski en bayern is gewoon zelfmoord

9 april 2014 om 00:56

Wenger heeft niet eens 3 spitsen om op te stellen momenteel

9 april 2014 om 01:20

haha zie het al voor me, een voorhoede met giroud, bendtner en sanogo

9 april 2014 om 17:32

FA wedstrijd jaren geleden tegen Tottenham. 3 nul achter bij de rust op Stanford Bridge.
Wisselde in de tweede helft een voor een zn verdedigers totdat alleen Terry overbleef. Bij balverlies moesten Essien en Ballack meeverdedigen. Ballack. Echt!
3-3 eruit gesleept.
Vervolgens de replay uit gewonnen.
Tja, maar fans zijn net papegaaien: ze herhalen alles wat ze horen en als ze (de commentatoren, veelal Mourinho haters, horen roepen dat hij altijd zo defensief speelt, dan roepen ze dat allemaal ook maar. Geen eigen mening. Alles wordt voorgekauwd. Door de Nos, VI en Sport1.

Vraagje: hoe kun je met defensief voetbal Arsenal inmaken met 6-0?
Kampioen in Spanje worden met 121 goals (record)?

Haha, het zal best, maar Mourinho was toch ook wel even door het dolle heen en vierde een feestje.

En terecht, Chelsea heeft laten zien een hecht team te zijn met enorm veel vechtlust.

Ik kan alleen maar hopen dat Arsene en zijn spelers ook gekeken hebben vanavond. Kunnen ze nog eens een voorbeeld aan nemen.

The Special One! Meester tacticus. Verdiende overwinning

Wat een fenomeen is Mourinho en hij blijft de druk maar opvoeren op zichzelf. Dat roepen dat Chelsea wel gaat winnen van PSG en dat ze nog wel doorgaan. Het mooiste van alles; hij maakt het waar. Die sprint gaat trouwens geen enkele manager hem na doen denk ik. The special one!

Blanc zei nog voor de wedstrijd we gaan ons eigen spel spelen?? Weinig van terug gezien ahah

Mourinho is gewoon een baas, even snel instructies geven. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd over de streep getrokken waar PSG alleen verdedigde.

FOREVER BLUE!

Chelsea heeft mij met haar spel positief verrast vandaag en vind het daarom verdiend dat ze door zijn gegaan al had ik aanvankelijk een lichte voorkeur voor Psg. PSG groef misschien min of meer zijn eigen graf door Lucas eraf te halen voor Marquinhos. Niet dat Lucas denderend speelde, maar met zijn snelheid zorgde hij er in ieder geval voor dat de verdediging nog wat meer naar achteren moest spelen. Door zichzelf in te graven nodigde PSG Chelsea in de slotfase min of meer uit in de eigen 16 en ja dan gaat zoon bal vroeg of laat een keer goed vallen voor een van de 4 spitsen. Chelsea kwam wat gelukkig weg met die goal, maar heeft dit geluk zeker wel zelf afgedwongen.

8 april 2014 om 23:55

Het waren echt instructies, want je zag hem Torres roepen en een serieus gesprek met hem voeren

3 systemen alle 3 goed uit gepakt, afwachten
Aanvallen
Verdedigen

Kan deze man ook nooit eens normaal doen. Het was heel duidelijk dat die scheidsrechter een thuis fluiter was. Want echt elke andere scheidsrechter had hem naar de tribune gewezen. Hij rende gewoon op het veld. Ik heb respect voor de prestatie van Chelsea. Maar deze man zou gewoon gestraft moeten worden. Echt doodziek om van te worden. Eerder al Wenger belachelijk gemaakt. En toen City op het eind blunderde. Nog even voor Pellegrini's neus staan te juichen. Wat een walgelijke vent is dit.

Dat hoort dus een schorsing te worden!

heerlijk om zien maar denk dat hij een wedstrijdje schorsing aan zijn been heeft , een coach die zijn zone verlaat tijdens de wedstrijd , dat laten ze niet gaan volgens mij.

Misschien wilde hij wel instructies doorgeven, maar deze man was zo blij als een kind en rende daarom in eerste instantie het veld op. Hij heeft echt een winnaarsmentaliteit. Wat een geweldige avond voor elke Chelsea fan. Eindelijk hadden we weer een top mentaliteit en werd er gestreden voor elke meter. Wij geven nooit op en elk team heeft het lastig tegen ons.

Mourinho baas. Wordt er geloot? Ik neem aan van wel want niemand praat over de volgende tegenstander

Wat een topspits die demba ba

Simply a Legend!

Mourinho de beste trainer die er is. Wat een tacticus en wat een passie heeft hij toch voor het voetbal. Hij gaf zelf eerder aan: "genieten van dit soort momenten!" en yes we did boss!

9 april 2014 om 00:48

Luiz speelde 2e helft goed. Je ziet als hij gewoon de ballen afpakt en simpel weer speelt. goed kan spelen op het middenveld. En mourinho flikt het dan toch wer

9 april 2014 om 00:54

David Luiz toonde passie , vandaar dat hij goed speelde. Ben uiteindelijk wel blij voor hem. Maar wat was de verdediging sterk zeg. Typisch Chelsea style dit.

omdat deze man een coach is van een top club heeft de voetbal meer smaak

Wat een neppe gast is dat.

Camera geil noemen ze dat volgens mij.
Zijn trainers en coach kwaliteiten staan buiten kijf maar deze man had beter bij een toneelgroep kunnen gaan.

Mourinho hoort in het top 3 beste coaches van Europa. Op een bepaalde manier weet hij wat met zijn spelers te doen waardoor die altijd de volle 100% geven.

Of: Over de top 3 coaches gesproken. Guardiola schat ik nog wat hoger in dan Mourinho. Verder zou ik op dit moment geen betere coaches dan hun kunnen bedenken. Maar als ik dan moet kiezen, dan ga ik toch voor van Gaal.

Destructief en succesvol. Meer woorden is hij niet waard.

Niet helemaal wijs.
Als ene halve zool naar de cornervlag rennen.
De Mourinho Show was weer een feit.

Maargoed aan de andere kant.
Die prijzenpakker trekt wel de winst weer over de streep en zit in de kwart Finale's.

jmmr.
had het Zlatan & Co wel gegund

9 april 2014 om 11:19

Halve finale*

Afgemaakt gewoon bombaklatman

Ik kansen krijgt? Voetbalzone spendeer voortaan meer aandacht aan het verzorgd schrijven van de artikelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren