Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho helpt misverstand uit de wereld: ‘Zlatan was een makkie’

Laatste update:

Chelsea versloeg in de eerste ronde van de knock-outfase Galatasaray en werd voor de kwartfinales van de Champions League gekoppeld aan Paris Saint-Germain. De ontmoetingen tussen de huidige koplopers van Engeland en Frankrijk doen sommige supporters nu al watertanden. Voor José Mourinho wordt het een weerzien met een paar oude bekenden: vooral met Zlatan Ibrahimovic.

/

De Portugese trainer en de Zweedse spits werkten in het seizoen 2008/09 samen bij Internazionale; na dat seizoen verkaste Ibra naar Barcelona en een jaar later ging Mourinho aan de slag bij Real Madrid. Het algemene beeld dat Ibrahimovic ‘een moeilijke jongen’ kan zijn en soms lastig is om mee te werken, wordt niet onderschreven door Mourinho. Die heeft andere ervaringen.

“Zlatan was een makkie”, zegt de coach van Chelsea in een interview met Yahoo Sport. “Ik begrijp niet waarom mensen zeggen dat met hem samenwerken niet eenvoudig is, of met sterke persoonlijkheden in het algemeen. Het is lastiger om met spelers te werken die eigenlijk niet willen winnen, of die niet beter willen worden.Als je het gezag hebt over een winnaar, die altijd de beste wil zijn en niet bang is voor grote verantwoordelijkheden, is het heel makkelijk werken.”

“Ik heb Zlatan één seizoen getraind en dat was een goede ervaring”, laat Mourinho weten. “Het is één van de beste spelers met wie ik ook heb samengewerkt. Iedereen had hem in de zomer graag in Brazilië aan het werk gezien, maar helaas kwalificeerde Zweden zich niet.” De ontmoetingen tussen Chelsea en Paris Saint-Germain staan gepland voor 2 april (in Parijs) en 8 april (in Londen).

Denk jij dat José Mourinho en Zlatan Ibrahimovic in de toekomst nog eens zullen samenwerken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat er maar 2 clubs zullen zijn die Zlatan kunnen halen en betalen, dat zijn City en Chelsea.
Van Mourinho weet je dat hij vind van Zlatan, van Pellegrini niet. Is een ander type trainer, en speelt ander voetbal dan Mourinho.

Als Zlatan nog keer naar engeland wil, dan verwacht ik geen andere club dan chelsea.

27 maart 2014 om 11:09

Zou ideaal zijn ja, denk een prima huwelijk Zlatan-Chelsea! Ik had vorige zomer al gehoopt dat Mou hem zou halen, zou prima passen bij Chelsea en ik denk dat MET Zlatan, Chelsea nu minimaal 10 punten meer zou hebben.

27 maart 2014 om 11:18

Ik vraag me echter wel af wat PSG voor hem gaat vragen en wat Chelsea bereidt is te betalen. Op transfermakt.co.uk staat een huidige waarde van € 28 miljoen, maar hij is wel al 32 jaar. En aan het begin van het nieuwe seizoen zelfs al 33.

Zou Chelsea een bedrag van € 30 miljoen betalen voor deze ge-wel-dig-e speler of zou het meer richting een max van € 10 miljoen zijn, aangezien zijn salaris ook al 10-15 miljoen per seizoen is..

27 maart 2014 om 11:23

ach.. AVB krijgt ook nog 5 miljoen per jaar volgens mij. En als Mourinho Zlatan wil hebben, dan is de kans nihil dat dat geweigerd wordt. Commercieel fantastisch, voetballend fantastisch, eigenlijk zou je hem een garantie voor prijzen kunnen noemen.

Huidige marktwaarde is 28 miljoen, maar dat is hetzelfde bedrag als PSG voor hem betaalde. Dus zal inmiddels wat minder zijn.

Enige nadeel. PSG wil Hazard, dus of het echt tot een verkoop komt zonder compromis met betrekking tot Hazard... die kans lijkt me klein.

27 maart 2014 om 11:34

Ja dat is ook weer zo. Als ze het willen, kan het altijd gerealiseerd worden natuurlijk.
En wat je zegt, het is een garantie voor prijzen en geweldige goals ook!

Moeilijk man, ik denk niet dat Mourinho en ook Abramovic een vertrek van Hazard niet zullen toelaten.
Want dat is het nadeel bij clubs als Psg, Chelsea en City.. Als zij een sterspeler niet willen verkopen, verkopen ze hem gewoon niet. Geld hebben ze namelijk niet nodig..

27 maart 2014 om 17:04

Ik denk dat Zlatan nog wel 5 jaar mee kan als je zo naar zijn spel kijkt dus die 28 Miljoen zou nog zelfs laag zijn. Vind hem momenteel de beste speler ook beter dan Messi en Ronaldo.

27 maart 2014 om 11:49

bayern heeft ook wel het geld om hem te halen hoor alleen weet ik niet als hij daar wil gaan

27 maart 2014 om 12:04

Maar hij zal niet meer onder Pep willen werken neem ik aan.

27 maart 2014 om 12:05

Zolang Guardiola daar trainer is gaat Zlatan daar echt niet heen hoor. Dat is zijn eer te na. Verder heeft Bayern Lewandowski al gecontracteerd dus dan gaan ze Zlatan echt niet halen.

27 maart 2014 om 12:37

Wat zou het mooi zijn als hij de spits van Dortmund werd, en afrekend met Guardiola en co.

27 maart 2014 om 12:03

Real Madrid, Monaco en Bayern Munchen kunnen Zlatan ook betalen hoor....

27 maart 2014 om 13:57

Borussia Dortmund hoeft hem niet eens te betalen. Hij komt daar gratis! Alleen niet zeggen tegen het bestuur van PSG ;'

27 maart 2014 om 12:07

De vraag is alleen of hij wel naar Engeland wil, ik meen namelijk in zijn boek te hebben gelezen dat hij niet van de Engelse media houdt en dat hij er daarom niet heeft gespeeld.

27 maart 2014 om 13:19

Ik dacht aan Real? Een beetje extra concurrentie voorin mag er wel zijn hoor. Hoeveel kansen Benzema mistte tijdens el classico kan echt niet als je wil spelen om de kampioenschap.

27 maart 2014 om 13:41

Waarom denk je dat Zlatan veel beter is in de afwerking?
Zowel Benzema als Higuain die verkocht is, maken meer doelpunten per poging dan Zlatan. Zie Zlatan eerder een blokkade leveren op aantal goals van de andere spelers dan dat hij zelf zorgt voor meer goals op het totaal.

27 maart 2014 om 14:38

Ben je nou serieus? Zlatan is dubbel zo goed als Higuain en Benzema gast. Ben je die 7 doelkansen van Benzema vergeten misschien in el classico? Ibra had er zeker 4 binnenliggen en volgens mij heeft Ibra er meer binnenliggen als Benzema dit seizoen. Ibra is een echte kampioen, met hem stond Real nog steeds bovenaan!

Mooie woorden van een grote trainer! It takes one to know one!

Het zijn natuurlijk wel 2 baasjes bij elkaar, of die liggen samen altijd in de clinch of ze zijn de beste vrienden

27 maart 2014 om 11:12

bwa daarom niet, ik volg mourinho hier wel in,grote persoonlijkheden zijn mss niet altijd de makkelijkste bazen, maar wanneer ze op dezelfde lijn staan is zoals hij al aangeeft het omgekeerde waar, het is net makkelijker omdat je exact hetzelfde wilt

Hoop dat zlatan nog een jaar in engeland speelt en daarna nog in duitsland speelt. Als hij daar dan ook in beide landen kampioen word heb hij in alle grote voetballen landen en titel gewonnen. Hopelijk gaat hij later Niet naar mls is niks voor deze grote speler

Het is aangenaam om eens een uitspraak van Mourinho te lezen zonder dat er iemand onderuit gehaald wordt.

27 maart 2014 om 11:22

Ik zou uitspraken van Mourinho niet te serieus nemen. Mourinho heeft altijd een verborgen agenda bij zijn uitspraken. De hierboven genoemde suggestie vind ik dan ook niet gek. Zlatan voldoet ook precies aan het profiel van type spelers waarvan Mourinho houdt. Een andere reden kan zijn dat deze uitspraak van invloed is op Zlatan en de wedstrijd.

Wordt een fantastische pot. De twee clubs uit de twee grootste steden van Europa en twee clubs met grote budgets en veel grote namen gaan elkaar bestrijden. Ik vind de wedstrijden vreselijk onvoorspelbaar en ben opgelucht dat de eerste wedstrijd in Parijs wordt gespeeld.

Zlatan is een fenomeen. Ik zie liever geen ontzettend oude spits meer komen maar deze man is een uitzondering. Die schiet waarschijnlijk de pannen van het dak in Engeland.

27 maart 2014 om 12:21

Hahaha, ach... Het blijft een leuke pot!!

27 maart 2014 om 13:31

London, Berlijn, Madrid, Rome en Parijs.

Instanbul speelt vals, of wordt benadeeld, ligt ook deel in Azie. hahaha

Zou geweldig zijn om Ibra bij Chelsea te zien!

Ibrahimovic vind Mourinho en Capello de 2 beste trainers waar hij ooit onder heeft getraind. Ik hoop op 2 mooie wedstrijden en hoop dat de speler waar ik zo fan van ben door gaat naar de halve finale.

Mourinho en Ibrahimovic zijn 2 karakters die het voetbal kleur geven. Velen kunnen ze niet hebben, maar die kunnen dan ook niet ontkennen dat er steeds iets te beleven valt. Respect voor beide voetbaliconen

Voor alle mensen die Zlatan graag in engeland willen zien: sorry maar er is gren hoop, Engelse kranten schrijven altijd slecht over Zlatan en heeft ook vaak aangegeven niets met engeland te hebben. Behalve natuurlijk als er een club komt die hem haal voor een bedrag rond de 30 miljoen (ik denk dat Paris hem dan ook niet laat gaan) en een salaris aanbiedt van 16-20 miljoen maar die kans schat ik wel heel klein in

27 maart 2014 om 12:34

Ik denk ook niet dat er hoop is, ik had Zlatan graag bij Madrid zien spelen. Gezien zijn leeftijd zie ik hem gwn bij Psg blijven en mss ergens in Amerika afsluiten. Geweldige voetballer blijft dit toch hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren