Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho heeft het gehad met Ndombele en wil zakendoen in Spanje’

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft zijn interesse in Geoffrey Kondogbia opgeschaald naar een urgenter niveau, zo weet Sky Sports zaterdag te melden. Manager José Mourinho heeft de clubleiding dringend verzocht om versterkingen op het middenveld, waardoor the Spurs de al langer bestaande belangstelling voor de controlerende middenvelder van Valencia intensiveren.

Kondogbia wordt door Steve Hitchen, hoofd scouting van Tottenham, al meer dan twee jaar gevolgd. De Londenaren beschouwen de verdedigende middenvelder al sinds het einde van 2017 als een mogelijke opvolger van Moussa Dembélé, zo meldde Sky Sports bijna 2,5 jaar geleden al. Dembélé speelt sinds januari 2019 voor het Chinese Guangzhou R&F, maar tot een overgang van Kondogbia naar Tottenham kwam het vooralsnog niet.

Tottenham trok afgelopen zomer wél Tanguy Ndombele aan, die voor liefst zestig miljoen euro overkwam van Olympique Lyon. De 23-jarige Fransman heeft in Londen echter nog niet kunnen overtuigen en zat, ondanks de enorme blessuregolf bij Tottenham, negentig minuten op de bank bij de uitschakeling van the Spurs in de Champions League tegen RB Leipzig (3-0). Mourinho heeft het vertrouwen in Ndombele, die niet geldt als 'zijn' aankoop, naar verluidt definitief opgezegd.

Valencia besloot Kondogbia in 2018 voor 22 miljoen euro over te nemen van Internazionale, nadat de inmiddels 27-jarige Fransman op huurbasis een uitstekende indruk achterliet in de sinaasappelstad. Kondogbia geldt al bijna drie seizoenen als vaste basisspeler van de club, al houden blessures de verdedigende middenvelder geregeld aan de kant. Dit seizoen stond hij zeventien keer op het veld in LaLiga-wedstrijden, waarin hij eenmaal scoorde.

Is Geoffrey Kondogbia van het niveau dat Tottenham Hotspur nastreeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch verrassend, ik vond ndombele toentertijd echt een prima aankoop van spurs. Benieuwd waardoor het komt want hij lijkt me wel de kwaliteiten te hebben. Sindsdat hij niet speelde omdat hij bang was voor een blessure is het enkel bergafwaarts gegaan.

14 maart 2020 om 23:15

Deed het begin van het seizoen prima, maar laatste paar invalbeurten wel ondermaats. Toch raar dat Mourinho niets in hem ziet, in potentie is een goede DM naast hem en Lo Celso het beste middenveld in de PL naast Man City

14 maart 2020 om 23:32

Meen je dat echt? Zelfs met een goeie dm ernaast vind ik dat bij lange na niet het beste middenveld van de PL.

15 maart 2020 om 07:59

Ndombele heeft duidelijke fitness issues, is vaak geblesseerd en loopt regelmatig te sjokken als hij meedoet. In potentie een hele goeie voetballer maar lijkt niet 90 minuten lang op topniveau te kunnen spelen.

15 maart 2020 om 23:20

Bizar, ik dacht echt dat Spurs goud in handen had. Ndombele was zo extreem goed in de ligue 1 bij Lyon, dat is echt niet overdreven. De hype die Camavinga nu krijgt (en verdiend) was ook absoluut terecht bij Ndombele. Van al die mentale issues die hij schijjnt te hebben van wat ik hier lees wist ik niet, maar in Frankrijk leek hij echt klaar voor de Europese topploegen en verbaasde ik mij er echt wel over dat PSG geen poging gewaagd had. Uiteindelijk met Gueye wel een hele goede aankoop gedaan natuurlijk.

Tja dat wil je graag zien als Tottenham fan.. er wordt hele lange tijd niets uitgegeven en dan word er flink uitgegeven en heb je een trainer die hem meteen niet goed genoeg keurt. Heel veel mensen hadden Ndombele een grote toekomst toegewenst en ik dacht ook dat hij het geweldig zou doen bij Tottenham. Lo Celso is een veel betere aankoop gebleken.

Snap nooit dat clubs niet meer research doen naar het karakter van een speler. Ndombele stond bij Lyon al bekend als een enorm getalenteerde, maar evenzo luie middenvelder. Met bedragen van 60 miljoen zou je toch verwachten dat men alles in overweging neemt. Vind het sowieso een trend in het hedendaagse voetbal dat spelers die op zeer jonge leeftijd dik multimiljonair zijn hun vak weinig serieus nemen. Dat ambitieuze moet echt in je zitten kennelijk.

15 maart 2020 om 01:08

Dat wist ik dan nog niet van ndombele. Denk dat het niet zozeer een trend is en van alle tijden is. Van elke periode kan je wel talenten opnoemen die als jongere omhoog gepraat werden en die gingen zweven. Quaresma en robinho bijv waren qua talent ook groter dan veel spelers.

15 maart 2020 om 01:37

Je kan zo lenig zijn als een aapje, zo rap en onvermoeibaar als een paard en zo sterk als een beer. Karakter blijkt inderdaad toch de sleutel tot een succesvolle carrière. En heus niet alleen in voetbal. Overigens snap ik dat je ambitie zeer snel afzwakt met het salaris wat je maandelijks op je rekening krijgt. Ik zou ook niet zo nodig de Champions League willen winnen, liever niet zelfs, hoe sneller je eruit ligt, hoe meer vrije dagen je later in het seizoen hebt je villa in te richten naar wens. Ik vind het overigens wel frappant dat deze Ndombele door iedereen alsmaar de hemel in is geprezen en nu hij sinds kort toch niet blijkt te bevallen we opeens geluiden horen over dat het allang en algemeen bekend was dat dit een luie speler is. Ik wil je nergens van betichten, maar het valt me wel op!

Sad want Ndombele speelt standaard een 6.0 minimaal (ook als hij gewisseld werd), maar blessures en slecht draaiend team helpen niet mee. Hij kan heel erg nuttig zijn, mits hij op de goede positie staat, dus niet naast Harry Winks omdat ze dezelfde speelstijl hebben, al is laatstgenoemde vele malen minder.

Skipp/nieuwe cvm is essentieel voor naast Ndombele, samen met Lo Celso.

15 maart 2020 om 08:32

Standaard een 6? Dan moeten de mensen die die cijfers geven beter naar hem kijken als hij de bal niet heeft. Hij zet geen stap teveel en loopt geen gaten dicht. Enkel als hij de bal heeft lijkt ie ‘aan’ te gaan.

Net zoals het lot er alles aan lijkt te doen Liverpool van de titel te houden (ww3, corona), lijkt het lot koste wat kost te willen zorgen dat Mourinho niet vootlr het eerst in zn carriere cl mis loopt.Met dit uitstel, zullen Son en Kane meer tijd krijgen om klaar gestoomd te worden.Met ook nog eens plek 5 dat recht zal gaan geven op cl, is er nog niks verspeeld.Dit seizoen is het overleven en in de zomer eens flink gaan doen wat Poch nooit heeft gedaan: een fatsoenlijke en uitgebalanceerde selectie creeren.

15 maart 2020 om 08:31

Daar heeft Spurs de centen niet voor, in ieder geval niet als het om Mourinho’s wensen gaat want die haalt geen goedkope spelers.

15 maart 2020 om 14:21

Ik denk dat we pas vanaf volgend seizoen de statistieken en cijfers erbij moeten halen wat betreft Mourinho aangezien hij pas midden in het seizoen aangesteld werd en Spurs toen 8e ofzo stond.

Kondogbia is geen Fransman (meer). @vz

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren