Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho gooit kont tegen de krib en dwarsboomt veelbesproken terugkeer’

Laatste update:

De situatie van Miralem Pjanic wordt er niet rooskleuriger op. De middenvelder gaf al vaker aan ongelukkig te zijn onder Ronald Koeman bij Barcelona, maar is er tot op heden niet in geslaagd een nieuwe werkgever te vinden. Ook van een terugkeer bij AS Roma gaat het vermoedelijk niet komen. José Mourinho heeft aangegeven niks te zien in een rentree van Pjanic in Rome. Bovendien zou het enorme salaris van de Bosnische middenvelder een struikelblok vormen, weet Marca.

De kans is aanzienlijk dat Pjanic komend seizoen weer op de reservebank belandt bij Barcelona, mocht hij deze zomer niet verkocht of verhuurd worden. En dus is de middenvelder er alles aan gelegen om zijn heil elders te zoeken. Barcelona zou bereid zijn om mee te werken aan een transfer, zij het middels een huurconstructie. Koeman ziet voor Pjanic geen rol weggelegd en geeft op het middenveld de voorkeur aan Frenkie de Jong, Sergio Busquets en Pedri. Pjanic moest het afgelopen seizoen voornamelijk genoegen nemen met korte invalbeurten.

Pjanic, die vorig jaar in een ruildeal met Juventus rond Arthur Melo werd binnengehaald. De middenvelder, kostte op papier zestig miljoen euro. Nu duidelijk is dat Koeman sowieso nog een jaar aanblijft als trainer van Barcelona, is een vertrek van Pjanic volgens de geluiden uit Spanje onvermijdelijk. De middenvelder zou zelf aandringen op een terugkeer naar de Serie A. Pjanic speelde in Italië voor Juventus en AS Roma, maar laatstgenoemde club voelt niks voor een terugkeer. Grootste reden daarvoor is het torenhoge salaris. Pjanic strijkt bij Barcelona vijftien miljoen euro per jaar op.

Ook bij de achterban van Roma zal een eventuele terugkeer van Pjanic niet met gejuich ontvangen worden. De honderdvoudig international van Bosnië en Herzegovina maakte zich in 2016 niet bepaald geliefd met zijn overgang naar Juventus. Pjanic liet Roma weten dat hij een ontsnappingsclausule in zijn contract wilde activeren die hem toestond om voor een vooraf afgesproken bedrag te vertrekken, en voegde eraan toe dat hij twintig procent van het transferbedrag zelf zou betalen. Die drang om te vertrekken viel niet goed bij de Roma-fans. Het contract van Pjanic bij Barcelona loopt nog door tot medio 2024.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk eerlijk gezegd niet dat de hoofdreden zijn torenhoge salaris is, maar dat hij zijn laatste goede wedstrijd nog in een Roma shirt gespeeld heeft. Bij Juventus en Barca was het echt niks meer. Ben bang dat Barca aan Pjanic vast zit. Want qua niveau kan hij never nooit mee bij clubs die hem nog enigszins kunnen betalen. En ook niet bij clubs die een groot deel van zijn salaris kunnen overnemen.

16 juli 2021 om 16:47

Het eerste jaar bij juve speelde hij ook nog sterk. Maar ieder jaar werd het minder. Kwam ook wel door het team want het hele middenveld leverde kwaliteit in bij juve. Onbegrijpelijk dat Barca hem toen überhaupt ruilde voor Arthur.

16 juli 2021 om 17:01

Het is geen slechte speler ofzo. Barca heeft hem gewoon niet nodig waardoor hij “slecht” lijkt. Hij zou bij andere teams gwn spelen

16 juli 2021 om 17:08

Dat is heel erg overdreven. Heeft bij Juve ook nog goed gespeeld. Het jaar voordat ze Ronaldo binnen hengelden was hij geloof ik nog Middenvelder van het Jaar voor de Serie A. Dat dat inmiddels alweer een hele tijd geleden is, is dan wel weer waar.

wat moet hij opleveren 30 miljoen ofzo? er zijn genoeg clubs die dat kunnen betalen maar er zijn weinig clubs die hem 15 miljoen per jaar zullen betalen. Real United City Psg Bayern kunnen hem makkelijk betalen maar willen hem denk ik niet, misschien dat je hem aan Chelsea Arsenal of Juventus kan slijten

16 juli 2021 om 17:03

30 miljoen voor Pjanic? Bij 20 miljoen zou ik al mijn bedenkingen hebben. Hij heeft al jaren niks laten zien en is ook al 31. Daarnaast lijkt het me ook niet een voetballer die nog lang mee gaat in de top.

16 juli 2021 om 17:13

klopt maar Barcelona heeft hem voor 60 miljoen afgeschreven in de boeken na de ruil dus ik verwacht dat ze dan nog wel de helft terug willen zien. en bij Juventus speelde hij niet geweldig maar was hij ook niet slecht dus verwacht dat hij nog 2 jaar meekan in een grote competitie. en daarna kan hij nog wat geld ophalen in Ruslan Amerika of hij sluit zijn carrière af in het oostblok

16 juli 2021 om 17:07

Als iemand zijn salaris over kan nemen is het al een mooie deal. Hij kan niet verkocht worden omdat er nog fiks op hem moet worden afgeschreven.

16 juli 2021 om 17:09

Een 31 jarige pjanic die zowat een jaar niet heeft gespeeld. 10 miljoen zou ik realistischer vinden met zijn salaris..

16 juli 2021 om 17:27

dan haal je dus 25 miljoen binnen je bespaart met de Griezman Saul ruil op salaris Braithwaithe zal ook vertrekken en Coutinho willen ze ook nog slijten maar dat zal moeilijk worden kwa salaris en transfersom. het wordt wel tijd dat Barcelona 5 jaar vooruit kijkt en daar hun selectie op gaat instellen want als Alba Busquets en Messi Aguero straks stoppen dan zullen ze echte toppers moeten hebben die deze spelers vervangen, en dan kom je er niet met spelers als Puig Mingueza Garcia, Fati Pedri en de Jong zijn wel 3 jonge topspelers en Araujo Dest en Dembele tonen potentie

Hier moet Roma idd niet aan beginnen. Het beste is er bij pjanic allang van af en heeft totaal geen restwaarde.

Ondanks zijn stap waar sommige fans boos over zijn, zou hij wel een versterking kunnen zijn voor Roma. Aangezien Barca moet snijden, zouden zij take or leave aanbod moeten doen. Huren hem en betalen max 15% van zijn salaris. Barca is wanhopig om dure spelers te slijten. Gewoon wachten tot einde transfer periode nadert en dan kijken wie er beschikbaar zijn. Coutinho, Pjanic en meer gaan allemaal in uitverkoop. Mega sale prijzen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren