Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho blij met 'El Tigre': 'We proefden bij hem een enorme frustratie'

Laatste update:
/

Radamel Falcao liet financieel interessantere aanbiedingen liggen om zich alsnog waar te maken in de Premier League. De Colombiaanse spits baalt als een stekker van zijn mislukte jaar bij Manchester United en aast bij Chelsea op revanche. Volgens de Daily Mail gaat hij anderhalve ton per week verdienen, tegenover de drie ton die hij vorig jaar op Old Trafford opstreek.

"Het is zijn motivatie", zegt de Portugese manager in gesprek met de Britse tabloid. "Als je geen topspeler bent, ken je die frustratie niet. Als je geen topspeler bent, heb je daar je hele carrière mee te maken en pas je je aan. Maar bij Radamel proefden we zijn enorme frustratie. Hij is niet blij dat mensen in Engeland denken dat hij niet zo goed is als hij eigenlijk is. Dat is voor hem motivatie genoeg."

"Hij heeft veel geld laten liggen en wilde niet naar andere clubs luisteren", maakt Mourinho duidelijk. "Hij heeft water bij de wijn gedaan in de deal tussen Chelsea en AS Monaco. Dat maakt wel duidelijk hoe graag hij wilde." El Tigre kwam vorig seizoen in 26 optredens voor United niet verder dan 4 goals en beleefde daarmee, los van zijn laatste 'blessureseizoen' in Monaco, zijn slechtste jaar ooit. Falcao speelt komend jaar op huurbasis in Londen. Hij blijft nog steeds eigendom van de Monegasken.

Radamel Falcao gaat alsnog slagen in de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea lijkt me op zich een goede club voor de tijger en ik hoop dat deze prachtspeler gaat schitteren, het wordt alleen wel lastig met diego costa voor zich en wellicht remy.

Falcao heeft nu wel een voordeel ten opzichte van vorig seizoen de torenhoge verwachtingen zijn er niet meer niemand verwacht wat van hem zou toch prachtig zijn als Falcao de critici de mond weet te snoeren en de wereld laat zien dat El Tigre nog steeds de beste spits op Europese velden is.

19 juli 2015 om 12:59

Ik wil nog wel zien of hij wel zo'n "top" spits is. Als voorbeeld te geven, iedereen in NL klaagt nog al eens over de "bizar slechte oranje verdedigers" Deze Falcao liet anders maar bijzonder weinig tegen deze verdedigers zien. Hij mag bij chelsea opdraven in cup wedstrijden en misschien in CL maar ik geloof niet dat hij de 1e spits word bij Chelsea

19 juli 2015 om 14:42

Mag ik dan ook het voorbeeld geven dat hij in z'n eentje de beste verdediging van de Premier League helemaal kapot had gemaakt in de Europese Super Cup.

19 juli 2015 om 14:51

zeker mag dat, alleen ik geloof er niet in dat hij de "top spits" is voor wie men hem houd

19 juli 2015 om 13:18

Van Gaal heeft hem gewoon verprutst zoals LvG met zoveel spelers gedaan heeft. Deze man gaat gewoon een prima seizoen draaien onder Mourinho.

19 juli 2015 om 13:27

Van Gaal de schuld geven is wel erg makkelijk en getuigd niet echt van een objectieve visie... Falcao heeft zeker in de eerste seizoenshelft best kansen gehad, maar heeft gewoon slecht gespeeld en dat was niet alleen bij United, tijdens interlands haalde hij zijn oude niveau ook niet.

19 juli 2015 om 13:42

Van gaal wilde falcao juist hebben. Was erg gescharmeerd van hem, jammer dat het er niet helemaal uit kwam.

19 juli 2015 om 21:21

Falcao, DiMaria. van Persie, niemand is geslaagd voorin. 240 miljoen uitgegeven en geen aantrekkelijk voetbal spelen is wel degelijk de schuld van van Gaal

tipysch Mourinho, Als je geen topspeler bent kun je de frustratie niet voelen, hoe kan hij er dan over praten? Hij is nooit een top speler geweest!!!

19 juli 2015 om 12:59

Misschien.. Heel misschien omdat hij met heel veel topvoetballers heeft samengewerkt en weet hoe de meeste topspelers in elkaar zitten.

19 juli 2015 om 14:47

@analyse85 @aze/che 4 Ever
toch grappig en dom al jullie reacties op mijn post.
Mourinho zegt zelf dat als je geen topspeler bent geweest kun je de frustratie niet voelen!!
En wat zeggen jullie? Dat hij het misschien weet omdat hij met de top werkt!
Hij hoeft geen topspeler geweest te zijn .....
en een serieus?
Zo te horen heeft hij een hoop fans die dezelfde tegenstrijdig lulkoek uitkramen als hij zelf.
Hij is 1 van de beste voetbal managers ter wereld maar maakt er een wedstrijd van om openbaar de meeste onzin te verkopen, en de mensen geloven het ook nog

19 juli 2015 om 16:15

Als er iemand hier onzin lult dan ben jij het. Waarom zou een top coach niet dezelfde mentaliteit kunnen hebben als een topvoetballer? Want daar ga jij tenslotte vanuit.

19 juli 2015 om 17:33

ik herhaal alleen maar wat de top coach zegt, in dit artikel

19 juli 2015 om 13:07

Mourinho hoeft ook geen top speler geweest te zijn, hij is namelijk een top manager. Hij heeft met de beste spelers ter wereld gewerkt en weet waar zijn hun motivatie vandaan halen. Daarnaast is dit gewoon een spelletje om zijn vertrouwen in Falcao te tonen en hem op scherp zien te krijgen.

19 juli 2015 om 14:34

Serieus? Mourinho werkt al jaren lang elke dag met topvoetballers

1.5 ton per week is anders belachelijk veel voor een speler die de afgelopen 2 jaar helemaal niets heeft laten zien. Dit zorgt toch voor scheve gezichten in de selectie.

19 juli 2015 om 13:16

Nou, hij doet het voor komen alsof het op een houtje bijten is. Ik denk dat Falcao het nooit meer gaat maken. Gevalletje Torres die na een blessure nooit meer terug kwam. Falcao idem dito vrees ik.

19 juli 2015 om 18:37

Afgelopen 2 jaar niets heeft laten zien? Hij is 8 maanden geblesseerd geweest.. Vind je het gek dat hij dan ondermaats presteert, wat een domme reactie.

"hij is niet blij dat mensen in Engeland denken dat hij niet zo goed is als hij eigenlijk is." Ik denk eerlijk gezegd dat Falcao na zijn blessure gewoon niet meer zo goed is, als hij zelf denkt dat hij nog is. Bij Colombia valt hij de laatste tijd ook enorm tegen.

Ik gun het Falcao zeker om te slagen. Goed om te zien dat hij uit is op revanche en voor Chelsea goed dat hij tegen een lager bedrag voor hen komt spelen. Enige kritiek is wel dat je met Costa en Remy al 2 geweldige spitsen hebt en nu de ontwikkeling van een jeugdtalent als Bamford of Solanke (tijdelijk) geblokkeerd wordt doordat Falcao er ook nog bij is gekomen.

Ik betwijfel of het ooit goed zal komen met Falcao en dat hij weer als vanouds zal knallen, maar als er dan toch iemand is om dit te doen lukken dan is het wel Mourinho. Diego Costa is uiteraard de onbetwiste spits voorin, dus Falcao zal het moeten uitvechten met Remy.

19 juli 2015 om 13:20

Dat was zeker ook het geval met Schevchenko, Pizzaro, Hernan Crespo, Eidur Gudjohnson, Fernando Torres.

19 juli 2015 om 14:45

Gudjohnson en Crespo speelde zeer verdienstelijk hoor vooral Gudjohnson was een echte held.

19 juli 2015 om 14:43

@ Juventin10,

Ik heb een beetje een dubbel gevoel. Aan de ene kant denk ik dat José Mourinho er wel in zal slagen om Radamel Falcao z'n oude vorm terug te laten vinden, want Mourinho lijkt mij daar echt een prima coach voor, maar aan de andere kant: hij kan ook hetzelfde krijgen als Fernando Torres.

Torres scoorde bij Atlético en vooral in z'n eerste seizoen bij Liverpool de ene na de andere bal in het netje. Daarna werd Torres blessuregevoelig, maar in de minuten die hij kreeg bij Liverpool, pikte hij altijd wel z'n goals mee en toen hij vervolgens naar Chelsea vertrok, scoorde hij vrijwel nooit meer.

Alhoewel ik zeer onder de indruk was van hem bij Atletico denk ik dat hij niveau niet meer kan halen.
Zo zonde want wat heeft hij mooie dingen laten zien.
Maar neemt Falcao genoegen als tweede of misschien derde spits?
Hij weet hopelijk zelf ook wel dat Costa de eerste man is.

Voor Mourinho wel lekker natuurlijk dat je Diego Costa nu meer rust kan gunnen omdat je weet dat je Remy en Falcao achter de hand hebt.

Vorig jaar raakten Diego Costa en Remy tegelijk geblesseerd en hebben we het een periode met de 37-jarige Drogba moeten doen. Bovendien is Traore dit seizoen ook nog binnen de gelederen.

Ben benieuwd of Falcao zijn oude vorm gaat hervinden, kan me nog goed de wedstrijd herrinneren om de Supercup Atletico - Chelsea waar Falcao echt een plaag was voor de Chelsea verdediging.
Alleen hoop ik niet dat zijn komst de speeltijd van Remy te veel in de weg staat, hij was eind vorig seizoen goed op dreef en begint steeds meer zijn draai te vinden.
Remy is natuurlijk eigendom en Falcao wordt slechts gehuurd, voordeel is natuurlijk wel dat Remy ook op de vleugels uit de voeten kan.


2 jaar terug was hij nog de betere ten opzichte van Diego Costa maar inmiddels is Diego Costa de betere. Wat kan het snel gaan in het voetbal he.

Haha die Mourinho is ook wel een man die van drama houdt. Wilt allemaal Griekse epossen creeeren.
Bespeurt gekropte gevoelens jegens een club en gaat deze tegen ze gebruiken. =D

Falcao is gewoon over the hill. Kan het fysieke spel in de premier league totaal niet aan.

Iets zegt in me dat Falcao net zoals Torres gaat eindigen. Maar ik hoop dat ik ongelijk krijg want in vorm is hij een van de beste spitsen op aarde.

Alsof je bij chelsea niet "financieel interessant" betaald wordt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren