Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Motta vreest oprispingen Balotelli: 'Hij is nog geen steek veranderd'

Laatste update:
/

Mario Balotelli moet Italië komende weken aan succes gaan helpen op het Europees kampioenschap in Polen en Oekraïne. Verwacht wordt dat de spits van Manchester City als basisklant aan het toernooi zal beginnen en alhoewel Thiago Motta vertrouwen heeft in zijn teamgenoot, houdt hij ook zijn hart vast. “Mario is nog geen steek veranderd vergeleken met de tijd bij Internazionale”, vindt de middenvelder.

“Hij maakt me nog altijd boos”, verklapte de 29-jarige Motta tijdens een persconferentie. “Hij moet zich realiseren dat het dragen van het shirt van de nationale ploeg veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Met zijn kwaliteiten kan hij ons verder helpen, maar dan moet hij zich verder wel gedeisd houden.”

Italië, ondanks de vele perikelen getipt als outsider, opent het toernooi met een wedstrijd tegen regerend Europees en wereldkampioen Spanje. “Een fantastisch elftal”, vindt Motta. “We weten hoe ze spelen, maar het zal absoluut niet eenvoudig zijn om ze te verslaan. Al vind ik dat wij ook een goede selectie hebben. We moeten het nu op het veld laten zien.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vrees het ergste voor Italie, ze kunnen er zomaar 3-0 afgaan tegen Spanje. Was toch wel onder de indruk van Spanje tegen China ondanks de magere uitslag.

Al laat Spanje achterin wel gaten vallen. Toch zie ik Spanje deze wedstrijd compleet domineren.

7 juni 2012 om 18:49

Dat wil ik niet zeggen... Italië heeft gewoon een erg goede ploeg en Spanje staat er niet bekend om dat ze veel scoren, ook niet toen ze Villa nog hadden. En een paar maanden terug won Italië nog van Spanje. 3-0 zal het zeker niet worden, ik denk eerder een gelijkspel.

7 juni 2012 om 19:20

Nou maar Lapulga toch! Al die Barcelona spelers tikken toch heel Italië van de mat..

On: ik denk dat Dat Italië een goede kans maakt, ik ben namelijk weer onder de indruk van de Italiaanse verdediging en met Buffon ook nog een goede keeper. Ik zie ze eerlijk waar ver komen. Mits die onrust op de achtergrond gedreven word.

7 juni 2012 om 19:21

Ze tikken ze vast van de mat, maar ik denk niet dat ze hem in de goal 'tikken'. Ze moeten dus ook gaan scoren.

7 juni 2012 om 19:27

Als ik recente geschiedenis moet geloven, gaat Engeland of italia de wk winnen denk ik. Zambia won van toren hoog favorieten Ghana en Ivoorkust met sterke verdediging en goede counter werk(en penalty natuurlijk). Een paar maanden later won chelsea van Barca en bayern met soortgelijk voetbal. Dan heb je wedstrijden als Nederland - Bulgarije. Ik kan nog heel lang doorgaan hoor. Je kan niet zomaar zeggen dat spanje van Italië gaat winnen.

On: kom op Motta, hij heeft al voor de toernooi alles goed gemaakt met de coach en iedereen. Als je persoonlijk iets tegen hem te zeggen hebt, ga dan naar hem niet de media.

7 juni 2012 om 19:57

het probleem van spanje zit in de aanval, jullie moeten het van torres en llorente hebben, terwijl italie balotelli, cassano en di natale heeft, spanje gaat italie zeker niet van de mat tikken, spanje heeft wel een iets beter team, maar het verschil is niet groot.

7 juni 2012 om 21:46

Iedereen doet zo denigrerend over Italie, alsof het een bende prutsers zijn. Ze hebben enkele maanden terug nog overtuigend gewonnen van dit Spanje, en hebben de minste tegendoelpunten gekregen in de kwalificaties. Italie zal zeker niet teleurstellen, en ik zie ze als serieuze kanshebber op goud.

8 juni 2012 om 09:03

Ik zie eigelijk een gelijkspel of misschien zelfs winst voor Italië gebeuren
omdat ik Spanje vergelijkbaar met Barca vind spelen. Barca werd verslagen voor het mindere Chelsea van de italiaan di Mateo omdat Chelsea verdedigde en de 2 kansen benutten die ze kregen .Ik zou er niet van opkijken als Italië dat als voorbeeld ziet en lekker verdedigend gaat spelen en af en toe een countertje inzetten en nog wint ook dan van Spanje.

btw niet beginnen over antivoetbal of onterecht enzo want daar gaat het nu eventjes niet om;

Motta mot niet veel zeuren en alles aan Balotelli overlaten. Heeft hij eigenlijk wel een basisplaats met spelers als Pirlo,de Rossi,marchisio,giovincio,montolivio.

7 juni 2012 om 18:47

Ligt aan de opstelling maar ik ga er eerlijk gezegd niet van uit.

Denk dat dit het sterkst mogelijke middenveld aanval is met deze selectie.


Pirlo

De Rossi/motta - Montolivo/marchisio

Giovinco/cassano

Balotelli/cassano - Di Natale/cassano

41212 formatie

Hopelijk is het een beetje duidelijk.

7 juni 2012 om 18:55

ja inderdaad de spelers die jij opnoemt zijn wel de waarschijnlijke basisspelers & ik hoop dat het er zo uit komt te zien :

Pirlo

Derossi-marchisio

Giovinco

Balotelli-dinatale

Ik denk niet dat italie zal starten met Dinatale al hoop ik natuurlijk van wel heerlijke speler om naar te kijken & hij heeft de laatste seizoen ze er echt van alle rangen en standen geschoten, Maar ik denk toch dat Cassano de voorkeur krijg boven of Giovinco of Dinatale maar ik hoop natuurlijk van niet !!!

7 juni 2012 om 19:02

@afca

Cassano zal sowieso in de basis spelen, die heeft echt veel krediet bij Prandelli.

7 juni 2012 om 18:49

vergeet buffon niey

Haha, die Balotelli vind ik echt geweldig. Nu maar hopen dat hij het laat zien en door heeft dat dit om wel iets belangrijks gaat. Zal hij vast wel door hebben, want hij is immers een genie .

7 juni 2012 om 18:49

Vind het maar een aparte vogel. Hij zet iedereen, en met name zichzelf, regelmatig voor schut.
Genie durf ik hem ook niet te noemen. Als je echte wereldklasse bent mag je van mij best rare trekjes hebben, zoals Ibrahimovic. Maar als je nog steeds het stempel van talent op je hebt en naast je schoenen blijft lopen, dan moet je gewoon lekker normaal doen. Zeker bij de nationale ploeg, gezien de voorbeeldfunctie die je hebt voor de miljoenen kindertjes die naar het EK gaan kijken.

7 juni 2012 om 18:56

Klopt, hij is echt een rare en zet zichzelf vaak zoor schut, maar dat vind ik juist wel mooi. Die man is zo gek en raar dat ik het nu gewoon leuk vind. Natuurlijk kunnen sommige dingen van hem echt niet, maar hij heeft echt scheit aan de hele wereld. Hij straalt het ook uit.

7 juni 2012 om 19:00

Klopt, het maakt het natuurlijk wel leuk, dat er zulke mensen tussen lopen. De hele tijd naar van die politiek correcte voetballers kijken verveelt ook zo snel. Met Balotelli gebeurt er in ieder geval altijd wat.
Voor zijn medespelers en club is het echter een ander verhaal.

7 juni 2012 om 18:49

hahaha idd man!,
als hij iets ''slechts'' doet is het meteen overal te zien enzo, maar mensen moeten eens naar zijn voetbalkwaliteiten kijken voordat ze zeggen dat die gek is etc. etc...

7 juni 2012 om 20:18

Ik vind het heel jammer dat Giuseppe Rossi niet mee is door een blessure, die had hij sowieso meegenomen. En Balotelli uiteraard mee, maar dan wel voor de bank. Op dit toernooi mag de opstelling er zo uitzien. En dan heb je Buffon, De Rossi, Abate, Di Natale, Balotelli, Noccerino en Diamanti nog op de bank zitten, die gaan de poule wel doorkomen.

Sigiru
Bonucci
Barzagli
Chiellini
Ogbonna
Montolivo
Marchisio
Motta
Pirlo
Cassano
Giovinco
7 juni 2012 om 20:27

@maestro.7,

Rossi is niet mee omdat hij nog geblesseerd is.

On:
Spanje kan wel winnen van Italië, maar schrijf Italië nog niet af voor deze wedstrijd. Al hoop ik wel dat Torres scoort :P

7 juni 2012 om 20:34

@maestro.7

Ik had Giuseppe Rossi ook meegenomen en Prandelli waarschijnlijk ook, ware het niet dat Giuseppe een blessure heeft

Mario moet je ook niet willen veranderen! Is toch mooi dat er een speler is met speciale eigenschappen zowel binnen als buiten het veld

is het wel slim om dit in de media te zeggen? Dit zorgt waarschijnlijk voor onrust in de groep, zeker met iemand als balotelli in je groep
italie heeft wel een aardige selectie, maar niet goed genoeg voor de eindwinst. Buffon, Chiellini, De rossi en pirlo toppers, ik vind montolivo ook geweldig en als balotelli in vorm is, is hij een van de beste.

7 juni 2012 om 18:52

Ik dacht er ook zo over ja.... op dit moment dit over je medespeler zeggen? Nee, niet echt verstandig, hoewel hij wel gelijk heeft. Maar ik vind het wel top om een speler als Balotelli te zien op het EK. Maakt het toch leuker met dit soort ''persoonlijkheden''.

De 1e wedstrijd op een tournooi is meestal niet zo'n succes voor Italie en dan hebben ze ook al te maken met dat schandaal en ook nog eens een 1e wedstrijd tegen Spanje. Zij groeien overigens wel vaak in een tournooi en zijn voor mij wel een outsider.

7 juni 2012 om 19:03

Ze hebben zeker een ploeg dat goed genoeg is voor de eind winst... ze hebben een team wat van iedereen kan winnen hoor.

7 juni 2012 om 19:10

mwah ik vind hun een outsider, niet echt een favoriet. Voor mij is duitsland de absolute favoriet, gevolgd door spanje.

7 juni 2012 om 19:35

Als je ze een outsider vind.. dan hebben ze toch een ploeg waarmee je voor de eind wist kunnen gaan? Volgens mij begreep ik jou verkeerd, je hoeft ze namelijk niet als topfavoriet te zien.. maar ik dacht dat je bedoelde dat ze een slecht team hadden.

7 juni 2012 om 19:57

ja ik heb het onduidelijk gezegd
ik vind hun geen favoriet, maar ik zou niet echt verbaasd zijn als ze uiteindelijk winnen (zelfde geldt voor mij ook voor frankrijk)

Ik ben serieus erg benieuwd naar Italie. Hebben niet de leukste periode nu met al de zaken in eigen land. Maar Mario Balotelli is wel iemand waarvan je kan houden en je kampioen kan maken. Maar hij is ook iemand die 'domme' dingen kan doen waardoor je zomaar niet de poule fase kan overleven.

Ach je kan roepen wat je wilt, en hem veroordelen om de persoon die hij is, hem vervloeken om zijn rare acties of uitspraken, maar éen ding is zeker; Balotelli gaat dit EK net dat beetje extra kleur geven.
Mij zul je in ieder geval niet horen klagen, het is en blijft een entertainment industrie en dat zit wel snor als je Balotelli erbij betrekt.

7 juni 2012 om 19:01

pas op of hij komt je vermoorden!

Italië heeft eigenlijk toch best wel een sterke selectie hoor, vooral met Buffon als keeper en een Chiellini in de verdediging. Dan op het middenveld De Rossi, Giovinco, Marchisio, Montolivo, Thiago Motta. Dan hebben ze ook nog Cassano en di Natale (is hij opgeroepen?).

Beetje rare uitspraak als het je teamgenoot is, ik denk niet dat Motta hoeft uit te leggen wat voor gozer Balotelli is. Je houdt ervan of je haat het, vrij simpel.

Als teamgenoot op de hype ingaan door dit soort uitspraken te doen lijkt me dan ook alleen maar nadelen hebben, alsof Balotelli hier beter van gaat spelen. Sowieso moeten de andere voetballers niet doen alsof ze heilige boontjes zijn en dat Balotelli een gestoorde is, want 9 van de 10 weet van gekheid niet wat hij met z'n geld en status moet doen.

Nee indd geen steek veranders, zo gek als een deur, ongelijd projectiel. Heel eng hoor na zijn uitspraken over die bananen en dat ie diegene vermoord. Gister al die oerwoudgeluiden op de tribune bij Nederland, das nog maar het begin.

Het dragen van het shirt van het nationaal elftal neemt veel verantwoordelijkheid met zich mee, dat moeten we horen uit de mond van Thiago Motta.. Een geboren Braziliaan die één keer voor Brazilie B heeft gespeeld en pas erg laat besefte dat hij geen kansen kreeg bij de ploeg. Toen besloot hij maar voor Italie uit te komen, hoewel hij familie heeft van italiaanse afkomst. Ik bedoel maar, hij heeft over dat totaal geen recht van spreken, al heeft hij een punt.

Maar Mario Balotelli heeft altijd gezegd dat hij droomde van het nationaal elftal van Italie en dat hij altijd droomde om er te staan op een groot tornooi. Wanneer het een droom is zal hij denk ik nu echt wel twee keer nadenken voordat hij iets gaat uithalen. Overigens valt het mij op dat Balotelli bijzonder goed kan opschieten met vrijwel iedereen van de groep. Ook moedigen de italiaanse supporters hem aan, dat is in het verleden wel anders geweest.

Wat een walgelijke rat is Motta toch, nadat hij is vertrokken bij Inter loopt hij alleen maar na te trappen. Hij moet juist een voorbeeld nemen aan Balotelli, hij heeft altijd geweigerd om voor Ghana te spelen omdat hij zich italiaan voelt en heeft daardoor ook zijn kans om de Wk te spelen voorbij laten gaan, iets anders dan zelfs nog de OS gespeeld te hebben met Brazilie. Balotelli weet tenminste wat club(land)liefde is.
Ik heb gemerkt dat Balotelli wel degelijk zijn waarden heeft verplaatst, zo heeft hij de achternaam van zijn echte ouders ook op zijn shirt nadat hij ze afgewezen had toen ze hem terug wilden. En dat Balotelli nog steeds een beetje loopt te klooien maakt niet veel uit en daar kan natuurlijk iemand boos om worden, als het maar niet te ver gaat.

motta je moet juist balotelli steunen en hem vertrouwen geven, door dit soort opmerkingen maak je het echt niet beter.
Hoop dat italie van spanje kan winnen, ik geef ze een goede kans vooral omdat de aanval van italie stukken beter is, het sterke punt van spanje is het middenveld, maar daar heeft italie ook twee wereldspelers lopen in naam van pirlo en de rossi

dit artikel heeft de waarheid zowiezo verdraaid. in de echte artikel was motta degelijk positief over balotelli. dit heb ik van een betrouwbare bron: The Paris Saint-germain midfielder, who left Inter in January, was also asked for an opinion on former Nerazzurri teammates Mario Balotelli.

“balotelli still makes us angry,” he smiled. “he’s a good lad, but he has to feel the responsibility of someone who defends his country in an important tournament.

“He has to work hard, to help his teammates on the field of play. Off the pitch, he’s an excellent guy as always.”

Typisch VZ zou ik zeggen

Ik las juist pas geleden dat Balotteli erg goed in de groep lag, naar mijn idee word de zaak weer eens overtrokken en is hij weer eens de boeman.

Ik hoop voor deze jongen dat hij het deze EK gaat maken en vele criticasters de mond snoert.

denk dat italie geen enkele schijn van kans maakt tegen spanje..dit puur gebaseerd op kwaliteit van de diverse spelers.. de druk bij spanje ligt hoog dus zullen er ook alles aan doen om daaraan te voldoen.

Als Nederland er in de poule al uit gaat, gun ik het Italie, en met name Balotelli, wat een voetballer is dat, hoop gewoon dat hij altijd beslissend is, kan echt genieten van deze speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren