Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moreno houdt na transfer in Serie A alleen nog aanbieding PSV over

Laatste update:

Héctor Moreno gaat vooralsnog niet in de Serie A aan de slag. Fiorentina heeft dinsdag de komst van Davide Astori afgerond. De verdediger, 28 jaar, komt op huurbasis over van Cagliari, met een optie tot koop. Moreno was ook in beeld bij Fiorentina, maar de Italiaanse club koos ervoor om te profiteren van de mislukte gesprekken van Astori met Napoli.

/

De media in Spanje schrijven dinsdagavond dat Moreno nu alleen nog maar een aanbieding van PSV op zak heeft. Niet onbelangrijk: zaakwaarnemer Mino Raiola arriveerde dinsdag in Barcelona. De belangenbehartiger wil met de Mexicaans international over zijn sportieve toekomst praten. Door de naam van Fiorentina kan een streep; Moreno moet nu bepalen of hij bij Espanyol wil blijven, of een transfer naar PSV maken of liever op een andere club wil wachten.

Het contract van Moreno met Espanyol loopt nog een seizoen door, maar hij voelt er weinig voor om een langere overeenkomst met de Catalanen te ondertekenen. Spaanse media schrijven dat PSV een bedrag van vijf miljoen euro wil betalen om Moreno bij de club uit Barcelona los te weken. Phillip Cocu hoopt op de komst van de ex-AZ'er als opvolger van Karim Rekik, omdat hij graag één linksbenige verdediger en één rechtsbenige verdediger in het centrum van zijn defensie heeft staan.

Denk jij dat Héctor Moreno bij PSV aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat het alsjeblieft snel rond komen. Met oog op CL is dit wel nodig.

4 augustus 2015 om 18:25

Deze transfer lijkt ook eeuwig te duren. Hoop dat het nu snel een keer afgerond wordt.

4 augustus 2015 om 18:29

Als je voor Nl'se begrippen toppers haalt dan is dat niet 1,2,3 in kannen of kruiken. Laat Brands maar waaien, alles komt goed.

4 augustus 2015 om 18:39

Precies, en als dit niet goed gaat dan tovert Brands wel weer iemand anders uit zen hoge hoed.

4 augustus 2015 om 19:39

Dit soort transfers is altijd wachten voor nederlandse clubs. De spelers wachten eerst andere opties af voor dag ze naar nederland komen.

4 augustus 2015 om 22:06

Ja precies dat zag je ook met pereiro en lestienne

Klinkt als goed nieuws voor psv. Hopelijk kunnen ze die transfer snel afronden dan hebben ze sowieso de beste as van de eredivisie.

4 augustus 2015 om 18:39

Zou heel goed nieuws zijn als Moreno onze selectie komt versterken.

Met het oog op CL hebben we dan nog steeds een te zwakke verdediging naar mijn mening. Bruma is CL onwaardig en Isimat laat de laatste weken niet bepaald een goede indruk achter. Wellicht beland 1 van deze 2 op de bank als Moreno komt.

Hopen dat de transfer snel afgerond is. Voor de eredivisie sowieso een goede versterking.

4 augustus 2015 om 18:56

Als de transfer door gaat verwacht en hoop ik dat Bruma op de bank komt. Eeuwig talent die al jaren stilstaat in zijn ontwikkeling.

Ik hoop het ook, maar de stad Barcelona verruilen voor Eindhoven.......cl en kampioen kunnen worden ok, maar je hebt ook zoiets als kwaliteit van leven. Denk dat z'n familie ook liever in Barcelona blijft.

4 augustus 2015 om 18:37

Ja natuurlijk. Maar voor een topsporter die het hoogst haalbare wil op sportief gebied is PSV natuurlijk beter voor hem. Ach, in Barca hebben ze de sagradia Familia en de Ramblas en in Eindhoven het Philips Museum

4 augustus 2015 om 18:50

Hahaha het allerbeste willen op sportief gebied is dus geen transfer naar PSV. Dan zit hij in Spanje beter dan in de eredivisie. Financieel zal hij er ook niet veel wijzer van worden. Kampioen in Nederland is hij al eens geweest dus dat is ook niets nieuws. Die zes wedstrijden in de CL zouden niet doorslaggevend moeten zijn lijkt me.

4 augustus 2015 om 18:59

Ik denk juist dat voor veel spelers CL wel doorslaggevend is. Ook al is het, waarschijnlijk, maar voor 6 wedstrijden.

4 augustus 2015 om 19:04

Sportief succes heeft voor iedereen andere waarden! Sommige willen liever zeggen dat ze in spanje bij de top 5 hebben gespeeld en ander hechten meer waarde aan een kampioenschap. Ook al is dat dan de eredivisie

4 augustus 2015 om 19:11

Hij wil dolgraag naar de beste club van Nederland! Hij vind PSV veel beter dan Espanyol, en dat klopt natuurlijk ook. Hij zal ook meer gaan verdienen in Eindhoven, want in Barcelona verdiende hij 700 000 en in Eindhoven kan hij 1,2 miljoen verdienen. Is toch een half miljoen meer per jaar! Dus financieel gaat hij er op vooruit, en sportief ook. Alleen de competitie is natuurlijk minder. Maar goed, die 6 wedstrijden per jaar dat je tegen de Spaanse topclubs moet spelen, zullen niet doorslaggevend zijn.

5 augustus 2015 om 01:28

Eindhoven is de mooiste stad van de wereld. Ik zeg altijd als je Eindhoven niet ken waarderen. Dan kende gij het leven niet waarderen.

5 augustus 2015 om 10:29

Amen !!!!!

Eerst zien dan geloven. Ik heb er om de 1 of andere manier geen goed gevoel bij. We gaan het zien.

Ik vraag me wel af waarom alle psv sympathisanten meteen denken dat deze jongen de verlossing gaat zijn. Hij was bij az niet zo geweldig vond ik en in Spanje was hij nu ook niet verzekerd van een vaste basisplaats. En deze catalanen zijn volgens mij niet zo heel hoog in de middenmoot geëindigd.

4 augustus 2015 om 19:18

Je bedoelt dat hij altijd in de basis stond en alleen door een blessure een aantal wedstrijden gemist heeft? Daarnaast bijna 60 interlandwedstrijden. Het zal sowieso beter zijn dan wat isimat tot nu toe laat zien.

4 augustus 2015 om 21:35

Ik meende dat hij maar de helft in de basis stond excuus mijn fout dan. Dacht dat hij in Spanje niet onomstreden was. Veltman heeft ook interlands gespeelt en dat is ook niet top niveau

4 augustus 2015 om 19:26

Heb je het wel echt gevolgd?

Moreno is te goed voor PSV. Hij beter naar een grotere competitie gaan. Er zal vanuit Engeland, Spanje, Frankrijk, Italie of Duitsland toch wel belangstelling zijn. Moreno is gewoon te goed voor PSV en de Eredivisie. Maar ja dat is Guardado ook...

4 augustus 2015 om 19:02

Is dat een probleem? Vind het wel fijn dat psv dit soort dingen durft en ik hoop dat psv de groeps fase overleeft en ajax het haalt we staan in de coëfficiënten lijst onder België dus we moeten.

4 augustus 2015 om 19:18

Ik ben heel blij dat Brands niet met deze instelling de transfermarkt opgaat zeg! Moreno is inderdaad te goed voor de ED, en beter dan alle CVs in Nederland. Halen die gast! Brengt het niveau van de ED omhoog, en maakt de kans op het kampioenschap groter.

Ik hoop het ook maar denk dat er nog wel een paar andere clubs hem willen hebben. En johnnekes hij is puur links is in mijn ogen beter dan Rekik. De verlosser is hij niet maar ik heb dan wel meer vertrouwen als hij komt achterin.

Wat raar is op voetbalprimeur staat om 18.19 dat ie psv in de kou laat staan voor fiorentina en om 18.18 hier dat ie alleen psv over houd als club...

Moreno is toch ook rechts? Of heb ik het nu fout???

Zelfs zonder moreno wordt psv makkelijk kampioen.

De hoeveelste aankoop wordt dit nu al? En alleen maar omdat PSV 1x Depay & Wijnaldum kon verkopen meteen zoveel spelers kopen, en iedereen maar janken over grotere clubs die grote bedragen uitgeven voor spelers. Heel de Eredivisie naar de **. Nu wordt dit net zoals in Italië, 1 club wordt elk jaar opnieuw kampioen en wint keer op keer de beker. Super leuk! Nee. Ik ga dit jaar gewoon Arsenal volgen, m'n club in het buitenland, veel leuker! Die kunnen tenminste nog kans maken op een prijs, die ze trouwens nu 1 hebben.

5 augustus 2015 om 18:28

Memphis - Lestienne, Wijnaldum - Propper, Hiljemark - Pereiro, Tamata - Paulsen, Rekik - ......

Hoe had jij het dan gezien?
Hopelijk maakt Arsenal dit jaar echt kans op de titel, anders is deze competitie ook maar saai voor jou

PSV moet nu hetzelfde standpunt innemen als Ajax vorig jaar met Eto'o. Moreno heeft nu de kans om te komen. Doet hij het nu niet, even goede vrienden, maar dan verder zoeken. Je kan niet met een potentiele steunpilaar wachten tot het einde van de transferdeadline. Ten eerste zit je nu in de voorbereiding, en ten tweede wordt de kans dat je een vervanger kan vinden ook met de dag kleiner.

Dus Moreno, nu of niet

5 augustus 2015 om 18:22

Als ze dat bij Guardado ook hadden gedaan speelde hij nu niet bij psv.. haal het onderste uit de kan om zn topper aan te trekken en je zal er mogelijk veel plezier aan beleven!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren