Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Morata ziet landgenoot graag naar Chelsea komen: ‘Belangrijk bij Real’

Laatste update:

Álvaro Morata zou graag zien dat Chelsea een poging gaat wagen om Isco vast te leggen, maar hij weet ook dat dit eigenlijk een onmogelijke missie is. De spits kent de middenvelder van hun gezamenlijke tijd bij Real Madrid en bij de Spaanse nationale ploeg zijn ze nog altijd ploeggenoten.

Isco steekt in topvorm voor Los Blancos. In zeventien wedstrijden was de 25-jarige middenvelder dit seizoen vijf keer trefzeker en hij gaf vier assists. “Ik zou Isco graag mee willen nemen naar Chelsea als ik terugkeer van de Spaanse ploeg”, vertelt Morata in gesprek met Cadena Ser. “Maar ik denk dat hij op dit moment een van de belangrijkste rollen in Madrid heeft. In de nationale ploeg is hij ook een sleutelspeler.”

“Ik denk dat hij niet te stoppen is als hij zich belangrijk voelt. De hele wereld heeft dat kunnen zien sinds hij leiding in Madrid heeft genomen. Hij is de belangrijkste speler bij Real Madrid en bij de Spaanse ploeg. Hij verandert de wedstrijden, hij maakt het verschil. Hij danst met de bal en bovendien is hij mijn vriend.”

Denk jij dat Real Madrid bereid is om afscheid te nemen van Isco?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat Chelsea maar een poging wagen op Bale. Hij kan ideaal de linkshalf positie vervullen van Marcos Alonso. Bale is van nature een echte renpaard met grote longen. Vroeger speelde hij ook regelamtig op de back positie bij Spurs en Southampton. Ik zie Bale voor Chelsea en Manchester United een hele goede versterking.
Isco vind ik daarin tegen juist overbodig bij Chelsea, omdat ze daar Fabregas al hebben als Cam. Isco heeft pas nog z'n contract verlengt en zal om die reden niet haalbaar zijn.

Courtios
Azpilicueta
Christensen
Rudiger
Zappacosta
Bakayoko
Kante
Bale
Pedro
Morata
Hazard
13 november 2017 om 14:21

Bale is meer geblesseerd dan fit, bale is momenteel geen goeie aankoop zoals een aantal jaar geleden

13 november 2017 om 14:50

Momo/ Einde lijkt in zicht voor Bale.. ik kan me haast niet voorstellen dat Perez dit langer zal pikken. Dit is nog het vervelendst voor Bale maar het is ook niet zo dat Real Madrid in een uitstekende vorm verkeerd en we spelers van het kaliber Bale kunnen blijven missen. We scoren amper goals dit seizoen en we hebben echt versterking nodig voorin. Ronaldo en Benzema voorin is te weinig, Isco speelt best wel ver bij deze 2 spelers vandaan en Casemiro wordt vaak opgezadeld met de opbouw. Real Madrid kan zich nog verbeteren en dan hopelijk komende zomer weer een prijs binnen halen!

Onmogelijk om Isco te halen en die blijft ook lekker in Madrid! Hij is de toekomst van de club en krijgt steeds meer vrijheid van Zidane! Ik hoop dat Morata ooit nog terug wil keren naar Madrid! We missen je ontzettend Alvaro! Hopelijk maakt Perez de volgende keer geen fout door je weer weg te sturen.

Wat een speler is dit toch. Jezus wat heeft Real goed gehandeld door hem van Malaga te kopen. Na een ijzersterk begin leek hij door zijn terugval en concurentie van andere spelers te vertrekken. Maar onder Zidane is hij weer helemaal opgeleefd ( ten koste van James). Maar idd het is onmogelijk om hem te kunnen kopen met die belachelijke clausules van Real.

13 november 2017 om 14:48

Dat is de reden van die belachelijke clausule.. zodat er niemand wordt weggekocht hahah!

13 november 2017 om 14:52

Weet ik hahahahahahaha maar Real slaat echt door met die clausules van boven de miljard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren