Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Morata vreest voor vertrek Saúl: ‘Dat is hoe de transfermarkt werkt’

Laatste update:

Álvaro Morata merkt dat veel van zijn ploeggenoten bij Atlético Madrid in de belangstelling staan van grote Europese clubs. Zo staat Saúl Ñíguez naar verluidt hoog op het verlanglijstje van Manchester City en wordt Antoine Griezmann begeerd door Barcelona. Morata begrijpt de interesse en vreest dat de club Saúl gaat verliezen. "Dat is hoe de transfermarkt werkt", verzekert de spits bij de nationale ploeg van Spanje.

Volgens Engelse geruchten zou Manchester City van plan zijn liefst tachtig miljoen euro op tafel te leggen voor Saúl. "De beste spelers worden altijd aan de topclubs gelinkt tijdens een transferperiode", reageert Morata tegenover diverse Spaanse media. "Saúl is een van de beste spelers op zijn positie en bovendien is hij nog erg jong. Ik hoop dat hij bij ons zal blijven, maar alle topclubs willen hem dolgraag bij het team halen."

Griezmann wordt op zijn beurt in verband gebracht met Barcelona, maar Morata denkt dat de Fransman gewoon in Madrid blijft. "Over Griezmann maak ik me geen zorgen. Ik zie steeds dat Antoine erg blij is, behalve toen we vorige week uitgeschakeld werden in de Champions League. Volgens mij is dit zijn thuis en is hij blij hier. Hij is een belangrijke jongen voor ons team, een sleutelspeler. Iedereen bij de club wil dat hij blijft", vertelt de Spaanse aanvaller over zijn collega.

Morata keerde dit jaar na twaalf jaar terug bij Atlético, waar hij tussen 2005 en 2007 al in de jeugdopleiding speelde. Tussendoor verdedigde hij de clubkleuren van Getafe, Real Madrid, Juventus en Chelsea. Laatstgenoemde club verhuurt hem momenteel tot de zomer van 2020 aan de nummer twee van LaLiga. Morata heeft echter nog wel een verbintenis tot medio 2022 op Stamford Bridge.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou jammer zijn als Atlã£â©tico zowel Saul als Griezmann zou verliezen, beide toch klasse spelers. Het is jammer dat Atlã£â©tico het nu toch wat minder doet dit jaar. De topspelers die ze hebben zijn dan ook eerder geneigd om te vertrekken lijkt me.

Ik ben benieuwd naar de aankopen van Atlã£â©tico aankomende zomer! Miss kunnen ze als vervanger van Saul wel Renato Sanches ophalen bij Bayern (past volgens mij wel goed in Spanje).

Hoewel ik Saul een geweldige speler vind en in potentie top 5 middenvelders ter wereld, hebben zowel Barca als City Saul niet nodig. Zou totale waanzin zijn om veel geld te gaan betalen voor een extra middenvelder met een ziek lang contract terwijl beide ploegen met Rakitic, Busquets, Vidal, Alena, (Frenkie), Arthur, Puig, Roberto en ook Bernardo Silva, David Silva, Gündogan, De Bruyne, Fernandinho, Foden basiswaardige spelers/toptalenten in huis hebben.

20 maart 2019 om 22:44

Saul zou naar mijn mening wel passen bij City. Fernandinho wordt helaas 'oud'. Hij heeft een hele belangrijke rol bij City die moeilijk te vullen is. Gundogan kan die positie niet aan en de rest van de middenvelders zijn te aanvallend. Saul zou een perfecte opvolger zijn voor Fernandinho.

20 maart 2019 om 23:07

Saul is toch juist geen cvm? Ik denk dat hij juist gehaald zou worden voor de twee cm posities waar Gundogan, Foden, de Bruyne en David Silva hun minuten maken. Dat zou dan waarschijnlijk ten koste gaan van David Silva.

20 maart 2019 om 23:28

Saul is Indd geen cvm, meer box to box speler. Dus echt waanzin als city hem gaat halen of barca. Totaal onnodig en denk zelf dat Saul ‘gewoon’ gaat bijtekenen

21 maart 2019 om 00:01

Bijtekenen is voorlopig niet nodig, aangezien hij een contract tot 2026 heeft

21 maart 2019 om 05:54

Ndombele van Lyon zou eventueel een geschikte opvolger voor Fernandinho zijn

Saul is een kind van de club en heeft zijn liefde getoond door een contract tot 2026 te tekenen. Atletico hoeft helemaal niet te verkopen aangezien ze er financieel heel goed bij staan. Ook voor Saul zelf is Atletico de juiste plek. De club heeft hem gesteund en bijgestaan tijdens zijn zware ziekte en dat zal hij nooit vergeten. Het is ook niet zo dat Atletico een kleine club is. Ze spelen gewoon om elke prijs, alleen is dit seizoen wat teleurstellend gelopen, ondanks dat als 2e eindigen in de competitie en uitgeschakeld worden door Juventus zeker geen schande is. Daarnaast kan Saul in zijn geboorteland Spanje blijven voetballen in een uitdagende competitie. Hij lijkt ook lekker in de groep te liggen met vrienden als Koke en Griezmann. Ofterwijl geen reden om hem te verkopen en voor hem geen reden om te vertekken. Atletico zal in plaats van te verkopen, juist moeten kopen. We hebben afgelopen jaren keihard gewerkt aan onze jeugdopleiding en die levert steeds meer talenten op; zie Saul, Partey, Koke, Lucas en Rodri. We hebben nu ook de financiële middelen om naast talenten te produceren, ook talenten te kopen. Laten we daar gebruik van maken en jongens als Jovic en Tagliafico te strikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren