Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mooi om te zien dat wij in staat zijn om te investeren in spelers als Depay’

Laatste update:

Manchester United sloeg onlangs een bod van vijftien miljoen euro van Olympique Lyon af, maar les Gones schijnen nog altijd belangstelling te hebben voor de 22-jarige Memphis Depay. Jordan Ferri wacht de ontwikkelingen rustig af.

/

“Lyon is een ambitieuze club met de infrastructuur van een Europese topclub. Het is mooi om te zien dat Lyon in staat is om te investeren in spelers als Depay. Dat kan alleen maar goed zijn voor de ontwikkeling van het team en de club”, aldus de 24-jarige middenvelder in een interview met Foot Mercato.

“Als hij naar Lyon wil komen, dan zullen we hem van harte welkom heten, zoals we dat ook altijd bij andere nieuwe spelers doen. Als spelers zoals hij iets kunnen toevoegen aan het team, dan is dat alleen maar positief”, besluit Ferri. De 22-jarige Depay heeft op Old Trafford nog een contract tot de zomer van 2019.

Denk jij dat Memphis Depay naar Olympique Lyon gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lyon lijkt me de ideale plaats voor Depay om zich eindelijk te ontwikkelen. Ze zijn daar gespecialiseerd in werken met jonge jongens, hij speelt dan in een competitie van erg hoog niveau maar waar hij toch wat meer in de luwte kan vertoeven, en hij verdient vast nog goed. In alles een topdeal.

Ik volg de Franse competitie niet zo. Hoe doet Lyon het? En zou dit echt wel een goede stabiele club zijn voor Memphis om door te kunnen breken?

15 januari 2017 om 09:49

Ze staan 4de op 10 punten van leider Nice.

15 januari 2017 om 09:53

Ja en 2 wedstrijden minder gespeeld.

15 januari 2017 om 09:54

Oh oke dank voor de info.
Maar als 10 punten achter de koploper staat dan ben je niet meer die Lyon van een aantal jaren geleden toch?

15 januari 2017 om 10:19

Nfear

Das niet geheel onbelangrijk neen

15 januari 2017 om 10:29

2 wedstrijden minder kan 4 punten zijn dus...

15 januari 2017 om 11:02

Nee is inderdaad. Toen werden zij 7 keer achter elkaar kampioen.

Depay- Lacazette- Fekir, man wat is dat lekker op papier.
Lyon is een hele mooie club, denk dat Depay goed zou kunnen presteren daar en eventueel later de stap maken naar Psg.

15 januari 2017 om 11:31

Je vind het een mooie club? Zelfs na die enorm dubieuze 7-0 tegen Zagreb? Ik vind 't knap dat je dat kan.

15 januari 2017 om 15:08

Ja, inderdaad. Bij rust nog 1-1 (trouwens het werd 1-7), en toen in de tweede helft 6 goals voor Lyon. Bij Real Madrid twee tegendoelpunten van Ajax afgekeurd (natuurlijk onterecht). Vida geeft een lekker knipoogje. Maar toch word er niks gevonden. Ik hoop dat dit later alsnog wordt gevonden en wordt gestraft door de Uefa, lekker 8 jaar geen Europees voetbal en met -10 punten het nieuwe Ligue 1 seizoen in. Vond Lyon altijd een mooie club, vooral in de tijden van Juninho, maar ze hebben die dag in 2012 al mijn sympathie verloren. Dat geldt ook voor Zagreb trouwens, maar die hebben mijn sympathie nooit gehad. Bah, walg er nog steeds van en ik ben nota bene PSV-fan.

Ik kan mij vergissen maar ik vrees dat Depay zichtzelf te "interessant" vind voor Lyon.... weet iemand hoe hij staat tegen een overgang naar Frankrijk?

15 januari 2017 om 10:55

Veel keuze heeft hij niet. Hij kan best in de PL blijven maar dan speelt hij nog altijd tegen dezelfde reams en gaat hij het net zo moeilijk hebben. Hij kan zich beter ontwikkelen in Frankrijk. Italie zou ik voor passen (krijg je weer een Elia situatie). Duitsland is ook nog een optie.

15 januari 2017 om 11:41

Waarop baseer je het dat Memphis zichzelf er te interessant voor vindt? Is ie ooit in het nieuws geweest omdat ie zich ergens te goed voor voelt of is dat gewoon beeldvorming?

Het enige wat dat uitschot van Britse tabloids en 's lands abominabele "analytici" mee aan zijn kunnen komen is iets irrelevants als kleding/auto keuze en het feit dat iemand ooit van horen zeggen heeft dat ie niet tot het laatste pionnetje doorrende (en daaruit concludeerde dat Memphis een verschrikkelijke mentaliteit had, wat vervolgens gretig werd overgenomen door eerdergenoemde analytici).

16 januari 2017 om 11:10

Ik meen mij te herinneren dat hij bijvoorbeeld over Fenerbahçe ook enigszins denigrerend geweest was, is Lyon zoveel groter ? Daarnaast denk ik dat Frankrijk ( behalve PSG ) wellicht voor hem niet interessant genoeg is. Ik denk persoonlijk dat ie hoopt op de PL en een "grotere" club dan Lyon...... Wellicht ga ik ook af op enige beeldvorming dat geef ik toe maar heb hem ook persoonlijk meegemaakt, zelfde beeld wel......

Lyon is een stabiele club, sinds er veel geld is gekomen bij PSG en Monaco , even wat minder bij Lyon , maar ze jaren geleden altijd goed voor plaats bij de laatste 8 en 16 in de CL .
Voor Depay goede club , om de draad op te pakken om zijn carriere stabiel op te bouwen dan maar iets minder geld verdienen , Depay moet nu 1 stap terug doen om straks weer stappen vooruit te zetten .

Het zou best een mooie club voor hem kunnen zijn. Maar hij zal wel Frans moeten leren gaan leren om echt te kunnen slagen

Een vertrek uit Manchester is nodig. Hij moet terug aan spelen komen. Velen zien hem overstappen naar Everton maar een vertrek naar een buitenlandse competitie zoals de Ligue 1 lijkt me verstandiger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren