Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Moment of magic’ voor Summerville: Nederlander maakt uiterst fraai het verschil

Laatste update:

Leeds United heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de volgende ronde van het FA Cup-toernooi. De club uit de Championship had het knap lastig tegen Plymouth Argyle, maar mocht uiteindelijk Crysencio Summerville bedanken voor de zege. De Nederlander stond koud in het veld toen hij zijn ploeg bij de hand nam.

Bijzonderheden:


Plymouth Argyle tegen Leeds United betekende een treffen tussen de nummers vijftien en drie van de Championship. Leeds-manager Daniel Farke maakte van de gelegenheid gebruik om wat spelers rust te gunnen, maar moest daar later in de wedstrijd op terugkomen. Wilfried Gnonto zette Leeds nog wel op voorsprong na ruim een uur spelen, maar die treffer werd ongedaan gemaakt door Brendan Galloway.

Bij het ingaan van de verlenging vertrouwde Farke het niet, waarop hij een aantal vaste krachten binnen de lijnen bracht. Een van hen was Summerville, die zes minuten na zijn invalbeurt voor de 1-2 zorgde. De Nederlander trok vanaf de linkerkant naar binnen en schoot fraai raak in de verre hoek.

"Crysencio Summerville doing Crysencio Summerville things", twitterde het officiële FA Cup-kanaal. "A moment of magic from Leeds' young Dutchman!" Niet veel later was Summerville met een assist op Georginio Rutter tevens belangrijk bij de 1-3. De eindstand werd bepaald door Ryan Hardie, die de bal in eigen doel werkte.

Plymouth Argyle - Leeds United 1-4 (w.n.v.)


0-1 66' Wilfried Gnonto (assist: Glen Kamara)
1-1 78' Brendan Galloway (assist: Ashley Phillips)
1-2 97' Crysencio Summerville (assist: Georginio Rutter)
1-3 111' Georginio Rutter (assist: Crysencio Summerville)
1-4 117' Ryan Hardie (eigen doelpunt)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie speler is dit toch, bij ADO kon je al zien hoe verschrikkelijk technisch hij was hij was toen alleen nog heel dun en klein. Denk dat deze jongen misschien de potentie heeft om NL elftal te gaan halen.

Ik zei dit al bij een eerder artikel; dit is echt een hele leuke speler die zich in alle rust in de luwte aan het ontwikkelen is. Presteerde ook altijd goed bij de clubs waar hij in Nederland voor heeft gespeeld en hij laat ook mooie dingen zien bij Leeds. Hopelijk trekt hij zijn lijn door en kan hij op een gegeven moment de overstap maken naar een solide club op het hoogste niveau en vanuit daar kan altijd worden bekeken hoe ver hij kan komen.

Zou Koeman hem een kans durven te geven in de voorbereiding op het ek? Hij imponeert echt in de championship. Danjuma is geen optie meer op links, bij lang is het de vraag of hij fit is en blijft t.z.t. gakpo en memphis kunnen daar spelen uiteraard. Maar deze jongen heeft weer net wat anders. Iemand die makkelijker een man voorbij komt (althans op het championship niveau). Denk dat het ek net te vroeg komt maar gaat volgend jaar of met leeds of een andere club de premier league in verwacht ik

7 februari 2024 om 09:22

Koeman kennende stelt ie nog liever Wout Weghorst op links

7 februari 2024 om 10:09

Op links zitten we best ruim in de opties. Gakpo speelde de laatste interlands weliswaar vaak als spits, maar is natuurlijk vooral ook gewoon een goede linksbuiten. Memphis kan daar spelen en (als hij weer op tijd wedstrijdfit en in vorm komt) natuurlijk Lang, Malen en Bergwijn. Kortom, het is daar al dringen geblazen. De rechterflank is iets dunner bezaaid, maar ook daar zijn de keuzes denk ik wel bekend: Simons, Berghuis en ook optioneel Malen.

7 februari 2024 om 10:55

Spits: Memphis, Zirkzee, Brobbey, Malen, Dallinga
Rechts: Malen, Simons, Berghuis, Summerville
Links: Memphis, Gakpo, Malen, Bergwijn, Lang, Simons, Summerville

Niet specifiek in volgorde van rangschikking. Voorin begint Oranje zo best weer opties te krijgen. Memphis en Berghuis zijn op leeftijd aan het raken, maar de rest kan nog jaren door en heeft nog genoeg potentieel om te groeien.

Dit kan best wat worden, gezien we op het middenveld ook steeds meer goede opties krijgen en de verdediging van Oranje van wereldtop niveau is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren