Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Molhoek gaat met ex-aanvaller Ajax op proef bij oude werkgever

Laatste update:

De profloopbaan van Rogier Molhoek verkeert in een neerwaartse spiraal. De dertigjarige middenvelder uit Oud-Beijerland was vorig seizoen actief bij VVV-Venlo, maar kon daar niet aan boord blijven en is inmiddels transfervrij. Volgens RTV Rijnmond krijgt hij nu de gelegenheid zich te bewijzen bij FC Dordrecht, de club waar hij zijn carrière begon.

/

Molhoek speelde in de seizoenen 1999/00 en 2000/01 aan De Krommedijk, alvorens RKC Waalwijk hem oppikte. Onder toenmalig trainer Martin Jol ontwikkelde hij zich sterk en uiteindelijk verdiende hij een transfer naar AZ. In het team van Louis van Gaal was hij echter 'de ideale twaalfde man' en uiteindelijk vertrok hij, na nog een seizoen als huurling bij NAC, samen met Julian Jenner naar Vitesse.

Na drie jaar kwam ook aan dat verblijf een einde en vond Molhoek onderdak bij VVV. Afgelopen seizoen speelde hij dertien duels voor de Venlonaren. Hij is niet niet de enige die nu op proef gaat bij Dordrecht: ook Javier Martina mag zich daar bewijzen. Hij debuteerde in 2008 bij Ajax, maar week later uit naar Haarlem en speelde vorig seizoen voor FC Toronto. In 23 wedstrijden wist de aanvaller twee keer het net te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Martina... goh die leeft ook nog..
Weinig meer van gehoord!

Was toen wel een aardige speler voor een middenmoter in de eredivisie.

14 juli 2012 om 14:37

Dat is hij nooit geweest, nooit een eredivisie-waardige speler geweest maar kan zeker van dienst zijn in de Jupiler League. Volgens mij was hij best ok begonnen bij Toronto maar heb er daarna nogmaar weinig van gehoord.

Was Martina niet die voetballer die 1 wereldgoal maakte in dienst van Toronto? Voor de rest ken ik hem niet goed, maar ik denk wel dat molhoek goed genoeg is voor FC Dordrecht.

Ik kan me die goals nog wel herrineren van Martina in zijn debuutwedstrijd voor Toronto, echt een schitterende goal die tweede. Toch wel triest om te zien dat hij er dan 2 heeft gemaakt in 23 wedstrijden

http://www.youtube.com/watch?v=1y7e-pbq-j8enfeatur...
Bij 2.56 die schitterende goal

Molhoek viel bij Vitesse vooral op door het verzieken van de sfeer binnen de groep en het lekken naar de pers.

14 juli 2012 om 14:47

En het niet hard werken bij VVV en verstoppertje spelen.

Goh, molhoek. de jongen die samen met Jenner de sfeer verziekte bij Vitesse. Altijd lekken naar de pers en het heilige boontje spelen.

Succes, met zijn instelling heeft Dordrecht er ook neit veel aan.

VVV heeft weinig voetbalplezier gehad met Molhoek, bleek helaas ver onder de maat.

15 juli 2012 om 09:46

Sinds zijn vertrekt bij AZ is hij alleen nog maar naar beneden gegaan.
Had niet verwacht dat hij het bij VVV ook nog moeilijk ging krijgen.
Voor FC Dordrecht lijkt me het wel een aanwinst.
Is een groot niveau verschil met Vvv.

Bij Rkc Waalwijk kennen we Rogier gelukkig anders.
Zoals jullie hem omschrijven dus niet.
Hij zou bij Vitesse de sfeer verzieken,zou het zo maar niet kunnen zijn dat daar de sfeer al verziekt was?
Als de sfeer goed is valt er niets te lekken.
wij kenden hem in Waalwijk als een 100% prof.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren