Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Molhoek zet na aanhoudend blessureleed al vroeg punt achter loopbaan

Laatste update:

Rogier Molhoek heeft besloten na dit seizoen een stap terug te doen. De 31-jarige middenvelder komt uit voor FC Dordrecht, de club die hij ook in de begindagen van zijn loopbaan diende. Door aanhoudend blessureleed aan zijn enkel is de nieuwe samenwerking echter niet zo succesvol geworden als beide partijen hoopten. Molhoek stopt er daarom binnenkort mee en keert terug naar de amateurs.

/

De middenvelder kiest ervoor verder te gaan bij de amateurs van SHO in zijn woonplaats Oud-Beijerland. Hij kan terugkijken op een loopbaan die hem langs FC Dordrecht, RKC Waalwijk, AZ, NAC Breda, Vitesse en VVV-Venlo voerde. Op de clubwebsite van de Schapenkoppen licht Molhoek toe dat het besluit te stoppen als prof niet als pijnlijk aanvoelt: hij zag het reeds aankomen.

“Ik ben niet bedroefd, het is zo gelopen als het is. Of ik het maximale eruit heb gehaald voor mezelf? Mijn carrière is zo gelopen als hij gelopen is. Ten opzichte van andere jongens heb ik het niet slecht gedaan en bij mooie clubs gespeeld”, stelt Molhoek. In zijn AZ-jaren noemde huidig bondscoach Louis van Gaal hem ‘de ideale twaalfde man’ voor de Alkmaarse club. Molhoek speelde 225 duels als prof en maakte 12 doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Molhoek helaas is de nieuwe samenwerking met dordt niet echt veel geworden! ik heb je regelmatig zien spelen maar helaas was je bijna nooit de uitblinker! Ik wenst je veel plezier bij je club in je eigen woonplaats! je verstand van voetbal was wel duidelijk te zien op het veld, je zetten iedereen prima op zijn plekkie.

Volgens mij stopt hij, Want ik heb het woord voorbeeldprof weer gehoord.

Best frustrerend als je als voetballer door je trainer de ideale twaalfde man genoemd wordt. Dan weet je dus meteen waar je het hele seizoen zit, op de tribune.

8 april 2013 om 15:47

Nee, hij was destijds de man die Schaars en de Zeeuw moest vervangen. Hij zat dus op de bank. Van Gaal was ook altijd tevreden over hem, en hij heeft van Gaal ook de beste trainer onder wie hij ooit gevoetbald heeft genoemd.

Voor hem persoonlijk erg jammer. Verder was het een overschatte voetballer.

8 april 2013 om 16:13

Hijis helemaalniet overschat,alleen blessures hebben zijn carriere negatief beinvloedt.

Molhoek verdient een spandoek. Een van de meest legendarische spandoeken ooit.

Jammer. Heeft zijn beste periode toch bij NAC gehad denk ik. Had een goede techniek, leefde voor de sport en kon een team goed sturen. Hoop dat hij SHO weer kan helpen te promoveren.

Gezellig bij mijn oude voetbalclub. Komt de spelen met allemaal gasten waar ik vroeger in de jeugd mee speelde. Vroeger tikte hij nog weleens een balletje mee in de 'kooi' waar we altijd speelden. Geinig dat hij nu terugkeert!!!

225 wedstrijden tot je 31e is ook wel heel erg weinig.

Was bij RKC jarenlang de beste speler, in de tijd van Jol.
Vond m onderschat, ook al omdat hij vrij introvert overkwam. Prima mentaliteit, carriere eigenlijk al vroeg door knie en enkelproblemen gebroken.
Mooie funktionele technische middenvelder, hopelijk heeft ie nog wat prettige jaren bij de amateurs.

Jammer! Zal zijn goal tegen Vitesse niet snel vergeten. Bij NAC was hij de MAN van het middenveld.

Edit: typfout

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren