Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Mogelijk onverwachte debutant bij Feyenoord: ‘Fysiek klaar voor basisplaats’

Laatste update:

Quilindschy Hartman heeft zich op de kaart gezet als serieuze kandidaat voor de linksbackpositie bij Feyenoord. De twintigjarige verdediger maakte tijdens de voorbereiding indruk op Arne Slot. Hartman kwam dit jaar terug van een langdurige blessure, maar is inmiddels wedstrijdfit. Tegen RKC Waalwijk is de linkspoot fit genoeg voor een basisplaats, al wilde Slot tijdens de persconferentie vrijdag nog niet prijsgeven of hij gaat starten.

Slot onthult op de persconferentie dat Hartman eindelijk klaar is voor minuten in het eerste elftal bij Feyenoord. “Ik vind inmiddels dat Hartman fysiek klaar is voor een basisplaats. Dat vond ik hiervoor nog niet, omdat hij uit een lange blessureperiode komt. Hij heeft in de voorbereiding ook maar mondjesmaat minuten gemaakt en fysiek gezien daarna ook een terugslag gehad. Hij heeft vorige week in de oefenwedstrijd een minuut of zestig in de benen en begint steeds fitter te worden, dus hij wordt ook echt een concurrent om te gaan spelen.”

Nieuweling Marcos López zit tegen RKC nog niet bij de wedstrijdselectie, omdat hij nog steeds in afwachting is van zijn werkvergunning. Daardoor is de kans reëel dat Hartman nu de voorkeur krijgt boven Marcus Pedersen. Op de training speelde hij in de afgelopen week mee met de beoogde basiself van Feyenoord, al zegt dat volgens Slot niet alles. “Als je de trainingen van ons bekijkt zie je dat we ervoor kiezen om constant in verschillende formaties te trainen, om te kijken hoe goed dat uitpakt. Quilindschy is absoluut een speler die in aanmerking komt om zondag te gaan starten.”

De twintigjarige Hartman werd in Zwijndrecht geboren en speelt al sinds 2010 voor Feyenoord. In de jeugdelftallen van de Rotterdamse club liet hij zich gelden als een felle verdediger die de duels niet schuwt. Hartman heeft daarnaast een zeer goede traptechniek, waardoor hij regelmatig verantwoordelijk was voor de vrije trappen en corners. Nu lijkt hij eindelijk aan de vooravond van zijn debuut in de hoofdmacht te staan. “Dat moment zou nu kunnen aanbreken, omdat hij fit genoeg is om te spelen. Dat vonden we hiervoor nog niet. Nu vinden we dat wel, dus het is een extra optie om over na te denken”, aldus Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij het goed doet en goed genoeg is hoeft Bangura niet te komen denk ik. Bangura zie ik opzich wel graag komen prima back en een leuke jongen. Maar met Hartman als hij het goed doet en Lopez hebben we al twee opties.

20 augustus 2022 om 10:08

Hartman verhuren aan cambuur

Zou toch tijd worden dat er een linksbenige speler op deze positie staat. Echt een zwak blok met Rasmussen aan de verdedigende linkerkant. Al werkt Pedersen er wel hard voor.

Hartman geertruida trauner pedersen
Morgen tegen rkc

Hartman vond ik jaren geleden een groot talent op Varkenoord maar mede door (zware) blessures stagneerde zijn ontwikkeling. Uiteindelijk heeft hij zich terug geknokt en dat vind ik razendknap en had ik niet meer verwacht. Ik hoop dat Feyenoord geen 2e linksback gaat halen waardoor Hartman de back-up is.

Pedersen op links werkt gewoon niet. Je mist gewoon een linkspoot, helemaal als zo een team als Heerenveen helemaal inzakt. Schijnt trouwens ook dat szymanski bank zit.. Dat zou ik dan wel weer erg raar vinden. Zet liever walemark bank, dilrosun links en szymanski rechts.

Jongens en meiden uit een bepaalde regio hebben wel erg bijzondere namen. Heeft iemand enig idee waar die namen vandaan komen? Zijn het samenvoegingen van de namen van hun ouders of iets dergelijks? On: Leuk voor hem en mogelijk jammer voor Bangura.

Heb deze jongen een aantal keer in de jeugd gezien. Vond het daar vooral een opgefokt kereltje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren