Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Miyaichi staat er om commerciële redenen in, dat kan niet anders'

Laatste update:

FC Twente heeft nog niet veel kunnen genieten van Ryo Miyaichi. De aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Arsenal, maar is geen schim van de speler die in het verleden uitgroeide tot publiekslieveling bij Feyenoord. Ook zaterdag, tegen sc Heerenveen, viel hij weer erg tegen.

/

De 21-jarige Miyaichi heeft een basisplaats bij Twente, maar speelde nog geen enkele keer de volledige wedstrijd uit. Zaterdag werd hij na ruim een uur spelen naar de kant gehaald. "Het staat bij FC Twente voorin vast met een uiterst zwakke Miyaichi. Het is echt verschrikkelijk", stelde Harry van der Laan, analist bij FOX Sports. "Die staat er om commerciële redenen in, dat kan niet anders."

Miyaichi speelde tot dusver zeven competitiewedstrijden voor Twente: vijf als basisspeler en twee als invaller. Hij scoorde nog niet voor de Tukkers. Twente won zaterdag met 2-0 van Heerenveen en staat nu vierde in de Eredivisie. Volgende week wacht FC Dordrecht.

Ryo Miyaichi hoort niet in de basis bij FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha hij is dramatisch.

2 november 2014 om 22:19

Ja zoals ie nou speelt, ben k blij dat Feyenoord hem niet gehuurd heeft!

Joh, wat denk je anders? Munsterman is ook niet gek. Als de kas maar rinkelt, dan is munsterman te vreden.

2 november 2014 om 21:33

Leg uit?

2 november 2014 om 21:38

En zo is het. Elke thuiswedstrijd de perstribune vol met japanners en lekker veel zendtijdcenten uit Japan vangen.

2 november 2014 om 21:42

Die zendtijd wordt weer gekocht van de NOS dus dat levert Twente niks op... en van die paar journalisten kun je de kachel ook niet laten branden.

2 november 2014 om 21:45

Edit: NOS = FOX

2 november 2014 om 21:40

In welk opzicht zou de kassa voor Munsterman moeten rinkelen dan? Ryo is gehuurd dus heeft 0,0 'statiegeld'

2 november 2014 om 22:03

Zou kunnen dat Twente een basisprijs betaald die wordt verlaagd naar gelang het minuten dat hij speelt. Zou een rare constructie zijn, maar ik kijk nergens meer van op.

2 november 2014 om 22:28

Ja of juist een prijs die wordt verhoogd als hij niet speelt. Lijkt me eerder dat dat het is.

4 november 2014 om 07:34

Wat denk je van die Japanners die komen kijken? Shirt verkoop, populariteit in Japan.

Hij staat erin omdat Mokthar nog slechter is. De linksbuiten positie is momenteel veruit het slechtst ingevuld bij Twente

2 november 2014 om 21:34

Ik ben ook niet echt onder de indruk van jullie rechtsback Breukers...

2 november 2014 om 21:35

Breukers staat niet eens in de basis...

2 november 2014 om 21:36

breukers is ook drama maar is normaal geen basisspeler.

2 november 2014 om 21:55

Wie dan? Martina speelt volgens mij vaker in het centrum dan rechtsback... is trouwens ook geen topper.

2 november 2014 om 22:03

Martina is defensief juist 1 van de betere op dit moment. Prima hoor dat je hier je mening komt geven maar als je al niet eens weet dat Breukers een wisselspeler is hoe weet je dan dat Martina niet best is?

2 november 2014 om 21:34

Mokthar slechter?! Bedtijd voor jou

2 november 2014 om 22:01

Mokhtar doet iig zo nu en dan iets leuks met de bal (en raakt hem ook vaak kwijt). Ryo rent er alleen mee als een dolle zonder oog voor anderen.

2 november 2014 om 22:04

Dat doet hij dan altijd net als ik met mijn buurman op stoel 29 praat.

2 november 2014 om 22:24

Blijkbaar, maar Ryo heeft daadwerkelijk echt niets laten zien waar Mokhtar toch eens (als een van de weinige) durft te schieten of kan voorzetten. Soms echter wel wat te opportunistisch..

2 november 2014 om 22:32

Laten we het er maar ophouden dat het allebei niet veel is .Ryo haalt af en toe de achterlijn en geeft dan een behoorlijke voorzet. Mokthar scoort af en toe.

2 november 2014 om 22:41

Bij die goede voorzet ben ik denk ik dan pissen of bier halen, haha.

2 november 2014 om 23:29

inderdaad, echt 0,0 goede voorzetten van Ryo

2 november 2014 om 22:02

Mokhtar is een prima speler die voor de top van Nederland net iets tekort komt. Maar nuttiger dan bijv. Jozefzoon

2 november 2014 om 22:08

Hij komt voor een heel goede subtopper dus ook tekort. Heb dat vanaf het begin getypt. Had heel graag ongelijk gehad, maar helaas bewijst hij nog steeds mijn gelijk.

3 november 2014 om 00:16

Wat ik niet snap is dat Ryo überhaupt op linksbuiten staat? Bij Arsenal heeft hij altijd rechtsbuiten gestaan, zowel in de jeugd als in de wedstrijden die hij in het 1e mocht invallen. Waarom staat Corona niet links en Ryo rechts? Of kan Corona niet op links?

Met een Mokthar die uit vorm is heeft Twente op dit moment geen goede linksbuiten. Het is nu afwachten welke van de twee het eerst weer zijn vorm terug vind en dus in de basis belandt.

Je zou het inderdaad denken zeg. Wat een blind paard is het. Hard rennen kan ie, maar verder..? Na vleugelspelers als Elia, Chadli, John, Stoch, Tadic en Arnautovic is het nu wel heeeel erg behelpen..

3 november 2014 om 00:14

Bij mijn weten was Ryo bij Arsenal altijd rechtsbuiten, dus ik snap dan ook niet dat hij bij Twente op linksbuiten staat geposteerd.. Correct me if I'm wrong maar Corona kan toch ook goed op de linkerflank spelen? Ik zeg niet dat Ryo op rechts opeens top is, maar het zou wel verschil kunnen maken

Youness Mokhtar heeft de laatste voetbalweken amper een serieuze kans gehad bij de ploeg van Alfred Schreuder. In tegenstelling tot Ryo Miyaichi. Pas nadat de Japanse flankspeler gisteren na een uur gewisseld werd ging het beter lopen bij FC Twente. In een eerdere bijdrage heb ik ook al geopperd dat het lijkt alsof de Tukkers met Arsenal hebben afgesproken dat Miyaichi elke wedstrijd moet worden opgesteld. Van de speler die bij Feyenoord in het seizoen 2010/2011 regelmatig het publiek op de banken kreeg is nog maar weinig over. Het heeft m.i. te maken met een chronisch gebrek aan zelfvertrouwen.

2 november 2014 om 22:43

Waar heb je deze tekst vandaan gekopieerd?

Misschien staat hij er in omdat het moet van Arsenal? Dat ze hem een x aantal wedstrijden moeten laten spelen

3 november 2014 om 08:54

Moeten is een groot woord. Maar het kan dat als Twente hem een bepaald aantal speel minuten geeft, dat dan de huurprijs lager is.

Hij staat er vaak in omdat Mohktar zo mogelijk nog slechter is. Het is eigenlijk lood om oud ijzer, echt waardeloos op de linksbuiten positie dit seizoen. Als ik dan zou moeten kiezen kies ik toch voor Miyaichi, die houdt het spel wat breder door er vaker buitenlangs te gaan. Mohktar heeft maar 1 kunstje, naar binnen trekken, beetje pingelen en 99 van de 100 keer balverlies lijden. Maar eigenlijk liever geen van beide.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren