Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mix tussen Silva en Rosicky’ tekent voor maandsalaris van 180.000 euro

Laatste update:

Denílson Pereira Neves, beter bekend als Denílson, gaat in de Verenigde Arabische Emiraten aan de slag. De middenvelder tekent bij Al-Wahda, een club uit Abu Dhabi, een contract voor drie seizoenen met een maandsalaris van 180.000 euro. Alleen de medische keuring kan nog roet in het eten gooien.

/

São Paulo ontvangt naar verluidt 3,1 miljoen euro van Al-Wahda. De 27-jarige Denílson had in zijn vaderland nog een contract tot oudejaarsdag 2018, maar heeft er dus voor gekozen om zijn tweede buitenlandse avontuur aan te gaan. De voormalig jeugdinternational speelde in het verleden meer dan 150 wedstrijden voor Arsenal, maar de hoge verwachtingen heeft hij in Londen nooit echt waar kunnen maken.

Denílson werd in 2006 voor ongeveer 4,2 miljoen overgenomen van São Paulo en werd al gauw vergeleken met Patrick Vieira en Gilberto Silva. Manager Arsène Wenger noemde hem zelfs een ‘mix tussen Gilberto en Tomas Rosicky’. In de zomer van 2011 werd hij verhuurd aan São Paulo en die club nam Denílson in 2013 transfervrij en dus definitief over van the Gunners. Met Tricolor Paulista won Denílson in 2012 de Copa Sudamericana.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch mooi voor Sao Paulo. Winst maken omdat hij transfervrij was overgenomen en nu wordt doorverkocht. Goed voor de Tricolore.

Mijn god, dat we altijd nog de top vier gehaald hebben met spelers als Denilson.

19 juni 2015 om 23:01

Hij heeft op momenten best goed gespeeld.

19 juni 2015 om 23:11

Redelijk talent, alleen is het er niet uitgekomen. En Arsenal krijgt nu toch nog een paar ton terug aan opleidingsvergoeding.

20 juni 2015 om 02:35

Inderdaad, pffff.... wat deden die jaren pijn.

20 juni 2015 om 08:53

Haha ja. En met Almunia, Andre Santos, Squillaci, Djourou etc. Blijft knap om het daarmee te redden. Mensen onderschatten hoeveel impact het nieuwe stadion heeft gehad al die jaren op de sterkte(zwakte) van de selectie. Maar wel al te graag roepen dat er in die tijd niks gewonnen is..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren