Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Misschien wil Ronaldo wel terugkeren naar Manchester United’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo verlengde in september zijn contract bij Real Madrid tot de zomer van 2018 en gaf nadien aan zijn carrière in het maagdelijk wit te willen afsluiten. Ramón Calderón, tussen 2006 en 2009 de president van De Koninklijke, sluit echter niet uit dat de Portugese steraanvaller terugkeert bij Manchester United.

/

CR7 speelde tussen 2003 en 2009 op Old Trafford en vertrok toen voor 94 miljoen euro naar Santiago Bernabéu. Afgelopen zomer werd Ronaldo geregeld met United in verband gebracht, maar met het tekenen van een nieuw contract drukte hij die geruchten eigenhandig de kop in. “Maar je weet het nooit”, zegt Calderón in de Engelse media. “Ik weet nog dat Ronaldo zei dat Manchester voor hem als thuis voelde en dat hij er over alles tevreden was.”

“Hij zag Sir Alex Ferguson als een vader, maar wilde toch naar Madrid komen om voor Real te voetballen”, vervolgt Calderón. “Maar misschien wil hij aan het einde van zijn carrière wel terugkeren naar Manchester in Engeland. Zijn kracht is dat hij iedere dag beter wil zijn dan de dag ervoor, dat maakt hem onverslaanbaar. Ik heb nog nooit een speler zoals hij gezien. Ik weet niet waar zijn plafond ligt”, besluit de advocaat van beroep.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo als voetballer terugkeert bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo heeft denk ik het hoofdstuk Man United afgesloten. Ik denk dat we het geld beter kunnen besteden in jonge goeie spelers. Ipv 3 jaar genieten van hem en dan weer op zoek moeten. Ook is van Real naar Man Utd op dit moment een stap maar achter. Misschien wel 2.

21 maart 2014 om 19:40

Ben ik met jou eens. Misschien kan Utd Quaresma halen die helemaal opgeleeft is bij Porto en veel goedkoper is dan Ronaldo.

21 maart 2014 om 19:44

Quaresma is ook niet de jongste. En als je met Porto gaat onderhandelen wordt het al gauw een bedrag rond 40 miljoen.

21 maart 2014 om 19:44

Lol... Quaresma is 30... En waarom zouden ze hem halen als ze Nani al hebben? Gewoon Nani het vertrouwen geven. Die jongen heeft geweldige wedstrijden gespeeld voor de club.

21 maart 2014 om 19:52

Quaresma? MAN U kan beter Gundugan halen dat zou echt een aanwinst zijn.

21 maart 2014 om 19:58

Nani kan goed zijn maar 7 van de 10x is het niks

21 maart 2014 om 20:00

Ja Quaresma.. die is veel beter dan Nani en zoals je zegt al 30 dus niet duur. Hij zou makkelijk 2/3 seizoenen meekunnen.

21 maart 2014 om 20:17

Veel beter? Nooit. Nani heeft United een titel bezorgd en is in veel seizoenen de man geweest met de meeste assists in de Bpl. Als hij vertrouwen krijgt is hij 8 vd 10x goed i.p.v. slecht. Maar Fergie en Moyes geven hem nooit het vertrouwen en laten hem nooit meer dan 2 wedstrijden staan.

21 maart 2014 om 20:17

Enige waarin Quaresma consistent in is is het falen bij topclubs. Barcelona, Chelsea, en Inter. Ronaldo gaat echt niet meer terug, zeker nu Sir Alex niet meer coached.

21 maart 2014 om 20:47

Maar hij krijgt geen vertrouwen dus heb je niks aan hem. Ik vraag me trouwnes af waarom Januzaj laatste tijd niet veel speelt?

21 maart 2014 om 20:58

Door de komst van Mata hebben we een winger die veel naar binnen gaat. Maar United wil altijd minstens 1 die veld breed houdt. Ook kan het fout aflopen als Januzaj op zo een jonge leeftijd zoveel wedstrijden speelt.

21 maart 2014 om 21:30

Oh ja klopt. Maar Kroos of Gundogan zou een betere aankoop zijn dan een winger tog?

21 maart 2014 om 21:47

Veel en veel beter. Dan kan onze aanval eindelijk benut worden.

Ronaldo zal niet terug keren bij United hij heeft zijn contract verlengd en hij zal in het wit zijn cariere afsluiten. Toen hij zijn contract had verlengd zei hij dat hij ook naar United kon maar hij wil blijven bij Real ik denk dat hij zal blijven spelen bij Real tot zn 40ste hij is de beste speler op aarde hij is zoo fit dat hij op die positie het lang vol gaat houden.

denk niet dat Ronaldo nog terug gaat voor manchester sluit waarschijnlijk gewoon zijn loopbaan bij Real af of misschien bij die club van Beckham. Voor United zou het natuurlijk wel zo fijn zijn als hij nog terug zou keren (vooral nu ) maar ik zie het niet gebeuren.

Manchester United moet eerst alles op orde zetten. Plus Ronaldo gaat toch eerst zijn contract uitdienen.

zou mooi zijn! ik zou m nog wel eens bij United willen zien voetballen!

Ronaldo keert niet terug naar united,hij is op zijn plek bij Madrid. De fans houden van hem en juichen hem altijd toe.

21 maart 2014 om 19:52

Is geen ronaldo maar Calderón

Ik zie het niet gebeuren. Alle toch niet als voetballer. Misschien ooit in he bestuur of zo. Alex Ferguson zal er ook nooit over geraken dat hij Ronaldo heeft verkocht. Waar zou United nu staan moest Ronaldo nog spelen voor hun? Who knows!

Ik hoopte afgelopen zomer dat Ronaldo zijn contract niet zou verlengen en een transfer zou maken naar Manu maar ik ben echt blij dat hij dit niet heeft gedaan. Stel je voor dat hij in deze puinhoop was beland en zelfs hij er niks aan kon doen om ze beter te maken.

Ronaldo zal zijn glanzende carrière in de VS afsluiten. Maar dan pas nadat hij zijn contract bij Real heeft uitgediend. Hij is daar immens populair. Zeker na afgelopen zomer. Daar zal hij nog 2 jaar met zn vingers in zijn neus lekker "cool down" doen, alvorens voorgoed te stoppen.
Er zijn daar sponsoren, o.a. Chevrolet, die bereid zijn om giga bedragen neer te tellen. Maar dan in plaats van te betalen aan Real voor een transfer, zal dat geld gelijk naar zijn privé rekening gaan.
Hij zal na zijn sportieve carrière nog minstens 10 jaar lang bergen geld binnen gaan harken.
In de VS is marketing nog belangrijker dan de echte sportieve prestaties.
Dat is de bedoeling, geloof mij maar.

Ik denk eerlijk gezegd dat Ronaldo ooit terugkeert bij united. Ronaldo heeft een contract tot 2018 , dan is hij 33 jaar en dan is hij vast stuk goedkoper dan dat hij nu is. Dus ik denk datie op z'n 33ste terugkeert.

De enige club waar ik CR7 ooit nog naar toe zie gaan is PSG. Of misschien wel naar Amerika ofzo.

Ja, misschien. Misschien wilt ie zn carriere wel afsluiten bij VVV-Venlo..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren