Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Misschien bij Feyenoord anders moeten doen’

Laatste update:

Luigi Bruins stond bekend als toptalent, maar een grote doorbraak in de absolute top bleef uit. Met zijn 29 jaar is hij tegenwoordig actief bij Excelsior. Bruins weet dat hij in het verleden bij Feyenoord de kans heeft laten liggen om écht door te breken in de top.

/

“Misschien had ik het bij Feyenoord anders moeten doen. Misschien had ik moeten doordrukken, straalde ik te veel uit 'ik ga lekker voetballen' in plaats van ‘ik ga sterven op dat veld’. Terwijl ik dat van binnen misschien wel zo voel, hè”, legt Bruins uit aan de Volkskrant.

Hij zegt dat je op die manier ‘een makkelijke zondebok’ bent als het niet goed loopt. “Zeker in De Kuip.” Bruins is bezig aan zijn derde periode bij Excelsior. Hij doorliep er de jeugdopleiding en debuteerde er in het profvoetbal, keerde er terug na zijn tijd bij Feyenoord en Red Bull Salzburg en was vervolgens nog even actief bij Olympique Nice.

Denk je dat Luigi Bruins in de toekomst nog een stap hogerop kan maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Technisch had Bruins voldoende talent om het te maken. Zoals hij zelf zegt kwam hij altijd nogal laks over. Hij kan wel zeggen dat dit uiterlijk bedrog is, maar dat is natuurlijk onzin. Je kunt echt wel zien of een speler hard werkt en alles geeft of niet. Luigi Bruins komt mentaal en fysiek gewoon te kort voor de top en zit bij Excelsior prima.

19 september 2016 om 16:01

Heeft inderdaad niet die strijdlust die nodig is om bij Feyenoord te slagen. Het talent en inzicht had hij zeker wel. Spelers die dat van nature minder hadden maar juist weer wel die strijdlust konden ook nog wel eens slagen. Zie bijvoorbeeld Lex Immers, die toch drie jaar bijna alles heeft gespeelt en flink wat doelpunten heeft gemaakt en duels heeft uitgevochten. En dat terwijl het er bij hem nog wel eens uit kon zien alsof hij motorisch beperkt was.

19 september 2016 om 16:05

Ik ben het niet helemaal met je eens. Nooit met gasten gevoetbald bij wie het er allemaal laks uit zag, maar die wellicht nog het meest baalde van een verloren partij? Mijns inziens waren dit vaak de betere voetballers van het veld. Die draaide meestal fantastisch weg, met vervolgens een passie buitenkant voet, maar als dat dan een keer mislukt, ziet het er niet echt lekker uit. Zeker niet gemotiveerd. Maar dat is hun manier van voetballen. Net zoals je de Dirkies Kuyt van deze sport hebt, die het juist weer wel van hun werklust moeten hebben. Ogenschijnlijk ziet dat er allemaal net wat gemotiveerder uit. Zeker in de kuip (ik begrijp die uitspraak van hem wel)

19 september 2016 om 17:58

Mwa, bij Bruins was het niet alleen de (ogenschijnlijk) lakse houding, maar werkte hij gewoon ook niet hard genoeg. En hoe vaak hij er ook op gewezen is/zal zijn, het veranderde nooit. Op het middenveld moet je nu eenmaal veel werk verrichten, hoe technisch vernuft je ook mag zijn. Tenzij je er als trainer voor koos om hem alle vrijheid te gunnen door er een paar stofzuigers achter te zetten, maar zo goed was Bruins ook niet om het zo neer te zetten.

Ik kan me overigens wel vinden in je verhaal, maar denk eerder dat je bedoelt dat dit de 'mooiere' voetballers in je team zijn, waar je graag de bal aan geeft en iets briljants kunnen doen. Neemt niet weg dat ze gewoon achter de bal aan moeten als die verloren gaat, wat Bruins dus nooit deed.

was een groot talent toen hij bij Feyenoord debuteerde maar helaas nooit kunnen waarmaken of toch nooit zo een groot talent geweest. Hij is goed genoeg en een leuke voetballer for Excelsior maar hogerop gaat t niet meer worden voor hem.

Het hielp inderdaad niet dat hij laks oogte, maar als hij dat had gecompenseerd met zijn geweldige spel dan was het verder geen probleem geweest.

Uiteindelijk bleek hij op meerdere vlakken tekort te komen. Bij Excelsior vind ik hem prima op zijn plaats. Heb nu niet het idee dat hij echt uitblinkt bij hen.

19 september 2016 om 16:59

Het oogde niet alleen laks hij was ook laks of lui. Net hoe je wil noemen.
Verspeelde best veel de bal maar terugwerken stond niet in zijn woordenboek.
Was een groot talent alleen het gif hebben ze er nooit ingekregen.
Met alleen talent red je het niet. Kan zijn dat hij verkeerd begeleid is . Maar als iets niet in je zit is het jammer.
Heeft wel genoeg kansen gehad.

Hij heeft altijd wel dat overzicht gehad. Toch heerlijk dat we dit soort spelers bij Excelsior zien. Hij is de Pirlo van Kralingen wat betreft overzicht. Bij Feyenoord kwam hij op een ongelukkig moment binnen. In eerste instantie is hij verkracht aan de linker kant. En vervolgens kwam Gert Jan Verbeek binnen die nou niet bekend staat in het spelers zoals Bruins te tolereren.

Was altijd wel iemand met redelijk talent ja, Hoewel Salzburg en Nice geen verkeerde ploegen zijn om voor te spelen. Maar dat die nu met alle respect bij Excelsior speelt zegt genoeg. Weet overigens nog dat hij zij dat Juventus zijn droom club was. Vond dat wel mooi haha

Nou ik de tijd van Bruins was Theo Lucius (2007) de beste speler van Feyenoord. Iemand met zo weinig talent als Lucius van alle spelers. Als je dat al niet kan evenaren, dan zat er op dat moment gewoon niet meer in

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren