Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Misschien ben ik op een dag wel net zo goed als Henry en Ginola'

Laatste update:

Dimitri Payet is niet naar de Premier League gekomen om mee te draaien in de marge. De aanwinst van West Ham United, die vooral in zijn eerste optreden tegen Arsenal indruk maakte, hoopt het ver te gaan schoppen. Hij kijkt daarbij naar landgenoten als Thierry Henry en David Ginola, die in Engeland uitgroeiden tot supersterren.

/

De 28-jarige spelmaker kwam deze zomer over van Olympique Marseille, dat naar verluidt twaalf miljoen euro voor hem ontving. Tot op heden lijkt Payet dat geld dubbel en dwars waard. Naar eigen zeggen is de aanpassing vlot verlopen vanwege zijn afkomst. Payet groeide op op het piepkleine eilandje Réunion in de Indische Oceaan, dat onder de Franse vlag valt.

“Het leven daar is fysiek zwaarder. Het is lastiger vanwege de zon. Het is in Afrika, en daarom zijn we ook iets technischer”, legt hij uit in The Guardian. Die laatste eigenschap is ook wat Henry en Ginola zo populair maakte in Engeland. “Het zijn inspirerende personen voor mij”, zegt Payet. “Ik kan niet doen alsof ik net zo goed ben. Ik begin hier pas net, maar je weet het nooit. Misschien haal ik ooit wel het niveau dat zij hadden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap het verband tussen Afrika en technischer zijn niet echt.. captain ?

29 augustus 2015 om 15:16

Vond dit ook meteen vreemd. Wil niet iedereen over één kam scheren, maar ik associeer Afrika vooral met zeer fysiek. Aangezien een Mikel op 10 staat bij Nigeria

29 augustus 2015 om 19:33

In West-Afrika heb je ook technische spelers in diverse landen zoals: Ghana, Nigeria, Ivoorkust, Mali, Senegal etc.

Zelfs dan vergeet ik er nog een paar. Afrika is meer dan alleen Noord-Afrika.

29 augustus 2015 om 20:34

Maar Indische oceaan is oost afrika

29 augustus 2015 om 15:51

Eerder een ander soort techniek. Zo'n techniek die je goed kan gebruiken op een knollenveld en waar de bal alle kanten opbotst. Voor de rest slaat het natuurlijk nergens op.

29 augustus 2015 om 16:58

Nou spelers van Marokko, Algerije en Tunesië zijn meestal heel technisch maar dat is Noord-Afrika.

Bizar dat je zo'n goede speler tegenwoordig nog voor 12 miljoen kan halen. Na dit seizoen zal hij ongetwijfeld een stap omhoog zetten. Ik denk dat hij 1 van de verrassingen gaat worden in de PL dit jaar.

29 augustus 2015 om 15:27

Ach ja hoe lang liep z'n contract daar nog door? Stel dat het 1 jaar was dan is 12 nog vrij veel, en hij is al 28 blijkbaar, ik dacht dat hij jonger was.

30 augustus 2015 om 14:44

Het was 18 miljoen euro (dat is incl. bonussen), omrekenen Gbp/euro schijnt lastig te zijn hier. nog steeds een koopje voor deze topper.

Ik dacht dat deze gast naar mexico was, haal ik nu iemand door elkaar?

29 augustus 2015 om 15:50

Das de spits van vorig jaar van OM, Gignac

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren