Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Miskoop’ nog niet weg: ‘Zijn zaakwaarnemer adviseert: blijf gewoon bij Ajax’

Laatste update:

Ajax hoopt deze zomer afscheid te nemen van Jorge Sánchez, maar de 25-jarige rechtsback staat daar niet om te springen. Volgens Mike Verweij van De Telegraaf adviseert de zaakwaarnemer aan Sánchez om de concurrentiestrijd met Devyne Rensch aan te gaan. "Ik ben er nog niet helemaal van overtuigd dat Sánchez weggaat", zegt Verweij in de podcast Kick-off.

Sánchez werd vorig jaar zomer op het laatste moment aan de selectie van Ajax toegevoegd. De Mexicaan geldt met een transfersom van ongeveer vijf miljoen euro als een van de duurste rechtsbacks uit de clubhistorie, maar kon het in zijn eerste seizoen totaal niet waarmaken. Sánchez leek deze zomer op weg naar de uitgang van de Johan Cruijff ArenA, maar zover is het nog niet. "Zijn management heeft ook tegen hem gezegd: 'Blijf nou gewoon, want Rensch speelt ook niet de pannen van het dak'", weet Verweij.

De journalist kan zich vinden in het standpunt van het management van Sánchez. "Sterker nog, Rensch was vorig seizoen heel matig. Die begon nu naar mijn mening in deze voorbereiding wel goed, maar tegen Borussia Dortmund vond ik hem zondag zwak." Ajax verloor die wedstrijd met 3-1. Sánchez kwam deze voorbereiding door zijn deelname aan de Gold Cup met Mexico nog niet in actie voor Ajax. Het Braziliaanse Botafogo zou voor hem in de markt zijn.

Verweij begrijpt het als de rechtsback de concurrentie met Rensch aan zou durven. "Waarom zou Jorge Sánchez, die op de gewonnen Gold Cup alle wedstrijden in de basis startte, geen kans maken op een basisplek bij Ajax? Er is een nieuwe trainer en er zijn meer spelers geweest die een aanpassingsperiode nodig hadden: David Neres had lang nodig, net als Lisandro Martínez en Edson Álvarez. Die hebben in het begin ook op de bank gezeten, dus wie weet komt het nog met Sánchez. Maar ik twijfel wel of het een echte Ajax-back is. Ik vind het ook heel gek dat ze geen goede backs opleiden, want dat lijkt me niet zo heel ingewikkeld."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof mike wel, die gaat daar zondags op de koffie. Dus die weet dit, zeker nadat hij geen bronnen meer binnen Ajax heeft. Clown!

Tja als enkel Botafogo zich tot op heden meldt dan kan ik me dat wel voorstellen. Komt er een club zoals Girona of Udinese oid dan zal hij een vertrek wel overwegen.

Gestopt met lezen toen ik de naam Verweij zag staan.

Denk eerder dat hij niet vertrekt omdat er geen andere club gaat komen waar hij hetzelfde salaris gaat verdienen.

Beide natuurlijk super matig, maar als ik moest kiezen zou ik toch voor Sanchez kiezen, daar zit tenminste nog wat pit in. Echter baart het me zorgen dat ik zo weinig over nieuwe backs hoor. Alle 4 komen ze zwaar tekort en bij 2 van de 4 lijkt het ook nog eens aan inzet te schorten. Ik hoop dat het geld van Alvarez en hopelijk Kudus goed besteed gaat worden. Sutalo, 2 nieuwe backs, een concurrent voor Brobbey en hopelijk nog een topper op 6.

7 augustus 2023 om 20:17

Ben bang dat er toch echt eerst backs verkocht moeten worden voordat ze nieuwe halen, en dat is nu precies het probleem denk ik. Niemand die Wijndal, Rensch of Sanchez op t moment wil voor een aardig bedrag

7 augustus 2023 om 20:20

Je hoort, buiten Satulo, toch sowieso weinig geruchten? Elke transfer, Vd Boomen, Tahirovic en Borges wist ik in ieder geval helemaal niks vanaf.

Vermoed dat er wel een nieuwe back komt maar dat er dan eerst een verkocht zal moeten worden. Hopelijk Wijndal/Salah.

Topper op 6 gaat er niet komen. Met Tahirovic/Taylor/Vd Boomen/Vos en Fitz Jim zit je daar in aantallen al goed, kwaliteit heb ik m’n twijfels bij..

7 augustus 2023 om 20:26

Van die Portugees hoorde je ook weinig en opeens hebben ze hem binnen. Vind dat mooi, die Telegraaf is alleen maar negatief. Hoe minder ze betrokken raken hoe minder ze kunnen zeuren.

Misschien was het wel een idee om Rensch te verhuren voor een jaar? Hij kon redelijk wel voetballen, zou het raar vinden als hij het helemaal niet meer kan.

7 augustus 2023 om 20:32

Rensch kan ook wel voetballen. Het probleem is dat hij bijna elke wedstrijd weer een slaapmoment heeft waar de tegenstander een kans uit krijgt. Geen idee wanneer hij van plan is om dit eruit te halen.

Misschien ben ik de enige, maar Sanchez kon mij meer bekoren dan Rensch als back. Daarmee bedoel ik niet te zeggen dat ik tevreden over hem. ben, maar heb hem wel een paar prima wedstrijden zien spelen. Bij Sanchez heb je tenminste dat hij boven op zijn man komt te spelen, waar ik Rensch vaak enorm slap zie doen. Alleen heeft hij nogal zware poten en niet een fijne techniek. We zijn ook wel enorm verwend met hier voor Mazraoui,

7 augustus 2023 om 19:50

Ik denk nog steeds dat als er geen nieuwe rechtsback wordt aangetrokken dat Sanchez, Rensch met gemak uit de basis gaat spelen. Dat constante slappe verdedigen en de directe tegenstander alle ruimte geven voor een schot/voorzet van Rensch gaat Steijn nooit accepteren als er andere opties zijn.

7 augustus 2023 om 19:53

Nee dat geloof ik echt niet. In sanchez zit echt heel erg weinig voetbal. Dat gaat de toekomst dan ook wel uitwijzen.

7 augustus 2023 om 19:55

Mwah, zo erg is het niet. Aanvallend doet hij zijn best end raakt hij zijn steentje bij, maar verdedigend is het matig. Hij kan best een bijtertje zijn wat Rensch niet is, dus dat voordeel heeft hij.

7 augustus 2023 om 20:33

Aanvallend was het 2x leuk tegen de onderkant van de Eredivisie, tegen betere tegenstanders voegt ook hij 0 toe. Sanchez wegdoen en een keer een serieuze rechtsback halen.

7 augustus 2023 om 20:07

Ben het met je eens. Hij was helemaal niet zo slecht. Gewoon laten concurreren.

7 augustus 2023 om 20:09

Ben het met je eens. Hij was helemaal niet zo slecht. Gewoon laten concurreren. Rensch moet gewoon rcv spelen. Mist snelheid.

7 augustus 2023 om 20:16

Rensch Rcv??? Wat een giller. Die jongen kan helemaal niks van verdedigen. En dan naast Hato. Zie je het voor je? Nee, eerst Medic daar. Sutalo hopelijk later. Dan kan Medic misschien wel op LCV naast hem spelen. Scheelt qua fysiek al een slok op een borrel. Dan kunnen de slapjanussen Rensch, Wijndal en Taylor in de uitverkoop. Drie voor de prijs van 1.

7 augustus 2023 om 21:59

Rensch is van origine een cv. Laat hem daar maar eens spelen. Hij is geen back.

7 augustus 2023 om 22:20

Probleem met Rensch is alleen dat hij zo ongeconcentreerd en slap speelt, waardoor hij vooral in het centrum een groot risico is. Ik zou het met hem totaal niet aandurven.

7 augustus 2023 om 20:14

Vergeleken met Rensch heb ik ook liever Sanchez daar staan. Sanchez is niet top, maar Rensch is verdedigend wel zo vreselijk zwak!

7 augustus 2023 om 20:15

Nee hoor je bent niet de enige. Rensch speelt vaak als een natte krant, veroorzaakt onnodig onrust waar je gewoon de bal moet afpakken. Sanchez kan echt wel groeien. Ik zou het nog een seizoen aankijken en volgend seizoen allebei vervangen als dat moet.

Ze moeten die Gaaei van het Deense Viborg halen, en deze Sanchez bij Jong Ajax mee laten doen de gehele competitie

7 augustus 2023 om 19:58

Hou toch op. Die sanchez is prima als back-up. Kan tenminste verdedigen, die dan maar rensch weg.

7 augustus 2023 om 20:36

Dan heb je hem vorig jaar niet gezien. Constant blind instappen op momenten dat het niet kan.

7 augustus 2023 om 19:59

Sanchez is 25 jaar dus dat gaat helemaal niet..

7 augustus 2023 om 20:13

Rensch terug naar Jong Ajax veel en veel beter....

Ben wel benieuwd hoe Sanchez het gaat doen onder Steijn. Iedereen had vorig seizoen een belabberd jaar. Rensch is het alweer niet dus kan geen kwaad denk ik. Heeft in ieder geval meer pit dan Rensch. Dat is een slapzak in duels…

Ajax heeft juist altijd een eigen opgeleide back gehad. Ze hebben vaak wel een stagnering in hun ontwikkeling na een stormachtige opkomst. Van der wiel, Van Rhijn, Tete,Mazraoui, Dest en nu Rensch. Gooijer komt eraan en ontwikkelt zich goed. Het is niet alsof ze uit een fabriek komen en we kunnen zeggen doe maar effe een rechtsback graag, de kaarten moeten een beetje goed vallen.

7 augustus 2023 om 20:16

Wat dacht je er van om Dest terug te halen? Hij mag weg heb ik hier gelezen

7 augustus 2023 om 20:37

Is net zo matig. Verdedigend nog minder en aanvallend minder rendement door zijn gebrek aan inzicht. Goede techniek, snel en dribbel, maar dat is de hele speler Dest zo’n beetje. Zou weer een dik salaris voor middelmaat zijn.

7 augustus 2023 om 20:37

Probleem is dat ze allemaal zijn vertrokken

Verweij "ik vind het ook heel gek dat ze geen goede backs opleiden" Met Van der Wiel, van Rijn, Tete, Mazraoui, Dest en Rensch speelt er al zo'n 10 tot 15 jaar onafgebroken een door Ajax opgeleide speler op rechts back ! , Werkelijk ongelofelijk wat voor onzin die twee uitkramen !

Ik word een beetje moe van die Verweij.... 😴 Waarom is elke scheet die hij laat een artikel waard ook..?!

Sorry hoor maar ik zie hem liever spelen dan slappe dweil Rensch. Waarom die de voorkeur krijgt snap ik niet. Niets maar dan ook niets in hem straalt passie en strijd uit. Gister deed ie weer niets en stond ie te wijzen en bam doelpunt tegen. Sanchez mag dan niet de beste voetballer zijn maar wel de betere verdediger en levert altijd strijd. Staat altijd in het veld bij Mexico en kan dus wel degelijk iets. Gewoon dit seizoen de kans weer geven. Misschien past ie beter in het spel van Steijn

7 augustus 2023 om 20:24

Het probleem bij Rensch is dat het er wel in zit en dat hij het vaak wel laat zien. Maar ben het met je eens als je om de 2 wedstrijden weer een wedstrijd hebt waar je 5 keer als een bejaarde man staat te verdedigen dat het een keer ophoudt met de kansen. Gisteren na de eerste goal speelde hij de rest van de eerste helft fel en goed zols ook tegen Augsburg. Hij zat er echt een paar keer goed tussen. En dan poef de tweede helft is het weer volledig weg en krijgt iedereen weer een vrij doortocht.

Omdat hij wel alles beheerst geloof ik wel in hem maar hij zou eigenlijk een jaar in de kelder van de bundesliga of in het championship moeten doorbrengen.
Sanchez dan een jaar als back up en een goede nieuwe back kopen.

7 augustus 2023 om 20:41

“Staat bij Mexico altijd in het veld dus kan wel degelijk iets”, Rensch staat altijd in het veld bij Ajax, dus hij kan ook wel degelijk iets met die logica? Sanchez kan er ook niet veel van. Sanchez verdedigend is ook drama, stapt altijd blind in.

Gelukkig maar. Dan kan hij direct op de plaats van showboy Rensch. Slechter dan die laatste kan bijna niet.

Sanchez is niet minder dan Rensch in mijn ogen. Rensch is verdedigend wel zo ontzettend slap

Laatst een interessant artikel gelezen op Footballtransfers, die raden Arseniy Batagov aan op RB voor Ajax. Speelt in Oekraïne, is comfortabel aan de bal, presst goed en herovert ook veel ballen. Kost ook maar iets van 4mln. Benieuwd of Ajax zo'n jongen zelf ook in de gaten houdt. Zou toch echt denken aan het verkopen/verhuren van Rensch en Sanchez nog een jaar de kans geven.

Het is gewoon zonde dat hij voetballend gewoon niet bij Ajax past, gezien de verdedigers daar altijd de voetballende oplossing moeten zoeken. En juist dát kan hij niet. Terwijl zijn instelling en discipline juist te prijzen valt, iets wat al zijn andere teamgenoten het afgelopen seizoen helemaal niet hadden.

Ik kan denk ik wel raden wie de bron van Mike is, dus dit geloof ik wel. En dat zou heel slecht nieuws betekenen. Schandalige transfer puur om Alvarez te pleasen. Die moet je er gewoon zelf uit werken. Als je dat met Bassey doet, dan kan Sanchez niet uitblijven.

Hoe heb je die gast in godsnaam kunnen scouten?

7 augustus 2023 om 20:43

Denk dat hij niet eens gescout is, maar gewoon zomaar gehaald. In ieder geval, dat zou je wel denken.

Je hebt ook niet veel keuze, Rensch is ook niet geweldig bezig dus laat ze dan maar proberen elkaar naar een hoger niveau te dwingen

Kopen, kopen, kopen de laatste tijd. De eigen jeugd bestaat niet meer?

7 augustus 2023 om 22:15

Rensch Aertsen Hato Salah Edinne Taylor Klaassen Brobbey stonden laatste wedstrijd allemaal basis en zijn allemaal eigen jeugd. 7 spelers! En jij begint over eigen jeugd? Er staat te veel (middelmatige) eigen jeugd in. Alleen Brobbey zou onbetwist basisspeler moeten zijn van die namen, en Hato is ook goed genoeg.

Sanchez heeft net als anderen ff nodig om te wennen aan Nederland . Want ga me niet vertellen dat de onbetwistbare r.back van Mexico niet geschikt zou zijn voor Ajax

7 augustus 2023 om 22:13

Je ziet het toch aan zijn kwaliteiten? Komt gewoon te kort.

toch zie ik in schazes meer een rb dan in rensh puur aleen al omdat hij meer gif in en spel heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren