Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Minteh geeft uitsluitsel over zijn prachtige goal voor Feyenoord: bewust of niet

Laatste update:

Yankuba Minteh noemt de winnende goal die hij zondag maakte tegen Almere City FC (0-2 winst) de mooiste uit zijn leven. De negentienjarige aanvaller, die wordt gehuurd van Newcastle United, besliste de wedstrijd met een fenomenale chip richting de verre kruising. Even werd getwijfeld aan de intenties van Minteh, maar de vleugelspits geeft zelf duidelijkheid. "Het was een bewust schot", aldus de vleugelspits tegenover ESPN.

Feyenoord had het zwaar in het Yanmar Stadion. Minteh kwam als invaller het veld op en haalde in de 72ste minuut prachtig uit. "Ja, het was heel belangrijk voor het team. De wedstrijd leek dood te gaan, toen kwam ik erin en probeerde mijn best te doen voor het team. Ik kwam erin en ik scoorde." In blessuretijd tikte de rechtsbuiten ook nog een voorzet van Calvin Stengs binnen.

Almere City-aanvaller Rajiv van La Parra vermoedde direct na afloop dat de 0-1 van Minteh eigenlijk bedoeld was bedoeld als voorzet. "Nee, het was een bewust schot op doel. De keeper kwam een beetje zijn doel uit en stond daardoor ver voor zijn doel gepositioneerd. Ik wilde hem 'chippen' in de verre hoek."

Mark van Rijswijk vraagt of dit een van de mooiste goals uit Mintehs carrière is. "Dit is het mooiste doelpunt uit mijn leven", zegt de Gambiaan zelfs.

Minteh had al sinds september niet meer gescoord in de Eredivisie voor Feyenoord. "Het was een moeilijke periode waar ik uit probeerde te komen. Ik ben ook een tijdje geblesseerd geweest. Nu ben ik weer terug en wil ik blijven scoren."

Kritiek van buitenaf kreeg Minteh niet zo mee. "Nee, ik concentreer me niet op wat er in de media gezegd wordt. We doen iedere wedstrijd ons best en ik volg niet wat er in de media gezegd wordt. Het was vandaag ook een moeilijke wedstrijd."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gek genoeg geloof ik hem ook wel, het is bij hem alsof hij zelf ook niet weet wat ie gaat doen. Dat zou bij deze goal ook zeker het geval kunnen zijn.

25 februari 2024 om 17:46

Naja bij deze wist ie duidelijk wel wat ie ging doen. Bij zn dribbels e.d is dat inderdaad het geval: alles op intuïtie en gevoel zonder om zich heen te kijken

Natuurlijk was deze goal bewust, je ziet m kijken. Echt een fantastische goal.

26 februari 2024 om 08:59

Daarnaast heeft hij het al veel vaker op de manier geprobeerd in voorgaande wedstrijden. Ik ben er dus ook wel van overtuigd dat het een bewustje was.

Dat dit nog de vraag is, het is toch heel duidelijk dat hij op goal schiet...?

Lekker sympathiek vingertje bij het vieren. Vier je succes nou gewoon i.p.v verongelijkte gebaren te maken. Waar is Ron Vlaar als je hem nodig hebt

25 februari 2024 om 17:53

Gelijk dat vingertje, wat wil hij nou zeggen dan. Hij scoort een keer tegen met alle respect de promovendus Almere City!

Volgende week naar Eindhoven, kijken of meneer er dan ook wat van bakt

Tuurlijk was zijn eerste goal een bewustje, kijk maar hoe zijn lichaam staat en hoe die van ze voet af komt. Alles wijst er op dat dat gewoon een schot op goal was.

Ik durf bijna te zweren dat t als pass was bedoeld... juist hoe die stond en speelde... hij wilde met gevoel de val in de 5 meter spelen.... maar die jonge heeft totaal geen bal gevoel... springt gewoon van zijn voet weg.
Zo zag ik t tenminste, maar is zeker niet de waarheid natuurlijk. Dat weet niemand nu, behalve hij

Zelfs die 2e goal aou je haast zeggen dat hij die wilde vasthouden, maar struikelde half...

25 februari 2024 om 18:44

Die 2e goal was juist ook puur op techniek. Soort schijnbeweging door te doen alsof ie met links schiet waardoor keeper andere kant uit duikt

26 februari 2024 om 15:58

Nee dat is echt een grap van je of niet? Die 1e goal zal een bewuste zijn met enige twijfel .aar die 2e was echt geen schijnbeweging hoor.. hou op...

25 februari 2024 om 18:58

@barqa jij hebt zeker zelf nooit gevoetbald? Want als je goed kijk zie je juist dat heel zijn lichaam juist staat op schieten op goal.

Hahaha hou toch op! Dat je jezelf zo voor schut kan zetten. Zat in het stadion en aan alles zag je dat dit een voorzet was..

26 februari 2024 om 08:58

Aan deze reactie kan je zien dat je nooit hebt gevoetbald. Blijf maar lekker kijken joh

26 februari 2024 om 20:02

Gefeliciteerd, u heeft echt een zeldzaam slechte kijk op het spelletje. Doe uzelf en anderen een lol en sta in het vervolg uw tribuneplaats af aan een ander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren