Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mino Raiola haalt in cynische tirade hard uit naar Gary Neville

Laatste update:

Gary Neville zei na de uitwedstrijd van Manchester United tegen Chelsea dat the Red Devils nooit meer zaken moesten doen met Mino Raiola, nadat laatstgenoemde op Instagram hard had uitgehaald naar manager Ole Gunnar Solskjaer. De Noorse keuzeheer zei dat Paul Pogba 'onze speler is en niet die van Mino'. Raiola liet vervolgens fijntjes weten dat Pogba ook zeker geen 'eigendom' is van Solskjaer, wat weer slecht viel bij Neville.

Raiola reageert op zijn beurt schamper op de teksten van Neville, die zijn uitspraken deed als analist van Sky Sports. "Heeft hij dat gezegd? Zo, Neville weet wel heel veel van voetbal", verklaart de zaakwaarnemer van Pogba in gesprek met talkSPORT. "Ik ben verrast dat zijn Salford City (een club waar Neville bestuurslid van is, red.) nog niet in de Premier League speelt. Hij zou bestuurder bij Manchester United moeten worden! Misschien moet hij ze maar om een baan vragen. Het boeit me totaal niet wat Neville zegt."

Ole Gunnar Solskjær over Mino Raiola: 'Mensen kunnen zeggen wat ze willen op social media'

De harde woorden richting Solskjaer komen eveneens ter sprake. Raiola heeft ook in dit geval een duidelijke mening. "Solskjaer zegt dat Pogba eigendom is van Manchester United en daar heb ik principiële problemen mee. Zo ligt het gewoon niet, hij is werknemer en zeker geen eigendom. Dat betekent dat ik een mening mag ventileren over de situatie en dat ik het recht heb om mijn speler te vertegenwoordigen." Om presentator Jim White vervolgens een duidelijke boodschap mee te geven. "Als je dat niet leuk vindt, dan is dat jouw probleem."

Raiola benadrukt daarnaast dat hij nog nooit over Solskjaer in de media heeft gesproken. "Maar hij heeft het wel constant over mij in de Engelse pers. Is het niet over Erling Braut Haaland, dan gaat het wel over over de blessure en de operatie van Pogba. Hij praat altijd over mij, niet andersom", zo besluit de verontwaardigde belangenbehartiger zijn relaas over Manchester United.

Ben jij het eens met Mino Raiola over Gary Neville?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er aan de hand met MR? Continue overal op reageren. Kom op je bent volwassen! Negeer gewoon die gasten en haal onderste uit de kan voor je clienten. Wordt niet net als Trump die om ieder wind boos gaat twitteren. Kansloos.

18 februari 2020 om 16:11

Dimmen? Hij bijt enkel van zich af. Het feit dat hij er met een bottere bijl aan te pas gaat, doet niet af dat hij Pogba verdedigt. Check het maar na Solskjaer, Neville, Giggs en Scholes lopen te zeiken in de media. Pogba Dit Pogba dát, Mino sus Mino zo ... En als deze twee dan repliek geven moeten zij dimmen en inderdaad Pogba is werknemer geen eigendom. Je kan het leuk vinden of niet maar Mino komt wel op voor zijn cliënten waar menig zaki in achterkamertjes de kont kust van de clubs. Nee vriendjes willen blijven is belangrijker, ook al gaat de reputatie van de speler in de publieke opinie eraan. Men heeft zo'n onderbuikgevoel jegens Mini ahahaha niet normaal. Alsof hij hun moeder heeft geslagen en in hun vrouws gezicht gespuugd heeft. Ontspan, en lees tussen de regels en zie dat beide kampen zijn die vuil spel spelen. De ene keer start de één de ander keer de ander. Maak je liever drukker om echte problemen zoals het klimaat en jouw pension bijvoorbeeld ipv wat Mino doet. Als het andere zaakwaarnemers betreft, piept er niemand. Lachwekkend!

18 februari 2020 om 16:13

Mino

18 februari 2020 om 16:26

Het klopt dat Pogba slechts werknemer is en inderdaad niet verplicht is om te werken voor Man Utd. Echter zoals elke contractant heeft hij ook plichten. Bij het verbreken of niet nakomen van verplichtingen kan de werkgever hem financiële sancties opleggen. Verder beschikt Man Utd. wel over de transferrechten van Pogba en kan het in die zin beletten dat hij voor een andere club gaat spelen. Dus technisch gezien bezit de club de speler niet maar wel zijn transferrechten. Onderaan de streep komt het eigenlijk op hetzelfde neer.raiola denkt dat hij en Pogba kunnen beslissen waar hij volgend jaar speelt maar dat klopt niet. Zonder medewerking van Man Utd. blijft hij bij de club of gaat hij werkloos thuis zitten. Man Utd. kan hem ook de Bogarde-behandeling geven.

18 februari 2020 om 19:10

@savano: perfect verwoord! 👍🏼

18 februari 2020 om 16:19

@mr.krillin ik ben het met je eens maar hier heeft iedereen tegenwoordig last van. van spelers, tot trainers, voorzitters, directeuren en ook zaakwaarnemers. ze laten zich allemaal leiden door emotie als er wat kritiek is

18 februari 2020 om 16:23

Hij moet zichzelf toch ook een beetje in the picture zetten?
Zo hoort het en werkt het.
Zou ik ook doen als ik een netwerk had en grote spelers in mijn stal.

18 februari 2020 om 17:29

Onderste uit de kan voor je cliënt is toch niet 15 miljoen commissie? Dan is 5 miljoen ook mooi en heeft de speler 10 miljoen extra. Dat is onderste uit de kan voor een speler.

Daar heb je Mino weer met dat witte eierdoppie op zijn kleine koppie. Kan die vent nou echt niets aan zich voorbij laten gaan? Alle kritiek countert hij als een klein kind met nog meer kritiek. Hij heeft zijn sporen als zaakwaarnemer zeker wel verdiend maar oh oh oh wat is dit een kinderachtige irritante vent.

18 februari 2020 om 16:58

Maar hoezo mag hij niet reageren op de kritiek die op hem en/of zijn clienten wordt geuit? Hij wordt dan direct uitgemaakt voor kinderachtig etc. Maar wat zijn die anderen die als eerst hun kritiek leveren dan?

Misschien is het voor alle partijen handiger om dit niet via de media te spelen maar gewoon als volwassen mensen uit te praten. Dit begint een beetje beschamend te worden, en zo veel is er niet aan de hand. Gewoon een speler die weg wil.

Deze man kan zich beter focussen op zijn eigen werk. Laatste dagen hij doet als of hij technischedirecteur is

18 februari 2020 om 16:12

Dit is zijn werk, Einstein. Opkomen voor zijn cliënt, je weet wel ene Pogba. *Zucht*

18 februari 2020 om 16:30

Zijn werk betekend niet dat je een club of een journalist moet gaan aanvallen. Je kan voor iemand opkomen maar de manier waarop kan verschillen en de manier waarop hij dat doet kan ik niet waarderen. Ik vind hem samen met mendez beste zakenwaarnemer die je kan hebben. Maar deze man heeft gewoon rare streken.

18 februari 2020 om 21:51

Hij valt niet aan, hij verdedigt Pogba juist. Lees je wel? Men is zo vooringenomen hahaha niet normaal!

19 februari 2020 om 08:26

Raiola reageert op zijn beurt schamper op de teksten van Neville, die zijn uitspraken deed als analist van Sky Sports. "Heeft hij dat gezegd? Zo, Neville weet wel heel veel van voetbal", verklaart de zaakwaarnemer van Pogba in gesprek met talkSPORT. "Ik ben verrast dat zijn Salford City (een club waar Neville bestuurslid van is, red.) nog niet in de Premier League speelt. Hij zou bestuurder bij Manchester United moeten worden! Misschien moet hij ze maar om een baan vragen. Het boeit me totaal niet wat Neville zegt."Hij verdedigt Pogba hier echt knap. En hij valt Neville hé-lѐ-maal niet aan... En dan aan andere vragen of ze wel lezen..

Het boeit me totaal niet wat Neville zegt." -- wat een onzin. Als het hem niet boeide had hij er nooit op geregeageerd in de media. Kleinzerige Italiaan die nooit genoeg heeft. Negeren is de enige oplossing bij deze man.

Waarom laat deze man de eer niet aan hem zelf. Het is zo zielig dat hij zich telkens door middel van bepaalde kanalen wil laten weten hoeveel hij waard is, maar eigenlijk is het maar een zielig gekrenkt ventje. Heb je zoveel geld, kan je zoveel leuks doen, maar dan toch spendeer je je vrije tijd met het geagiteerd je mannetje willen staan.

Misschien hoeft niet iedereen het te pikken wat Raiola allemaal zegt. Hij weet ook wel dat dat allemaal in de media verschijnt. Dus niet zo zielig doen over Solskjaer en Neville. Gewoon compleet negeren nu die gast. Hopelijk laat Pogba zich ook niet gek maken door hem en doet hij gewoon waar hij zich goed bij voelt. Of dat nou bij United blijven of naar een andere club verkassen is, dat maakt niet uit. Ik zie hem graag blijven, maar de tijd zal het leren.

Natuurlijk is Pogba geen eigendom van United, maar wel een speler die er onder contract staat.. In het verleden heeft United veel geld voor Pogba betaald en een dikke vergoeding aan Mino. Nu wil Pogba graag naar Real of Juventus voor nog meer geld. Mino ziet weer een leuke vergoeding aankomen en begint zaken in de pers te roepen. En daar heeft Neville een punt. Je hebt in het verleden met je volle verstand een contract getekend en dan moet je dat eerbiedigen en gelet op het salaris je stinkende best doen. Mino heeft een dikke vergoeding gehad en moet wachten totdat het contract afloopt of United zelf bereid is Pogba te verkopen. Het forceren van een breuk wat Mino doet, zou moeten leiden tot een evenredige terugbetaling van de vergoeding die hij heeft gehad. Of wat Neville terecht aangeeft: geen zaken meer doen met Mino. Eigenlijk zouden meer clubs gewoon spelers van Mino moeten weigeren. Dan is het klaar met deze kerel.

We wachten in volle spanning op de terugkeer van Paul.

Mino Raiola moet zich niet zo druk maken. Als hij idd niks om Garry Neville geeft waarom reageerd hij er dan op? Ik snap hem aan andere kant ook wel, die Neville is echt nog ergere droeftoeter geworden als analist dan dat hij als speler was. Soms erger ik me dood aan Kees Kwakman en Kenneth Perez maar Garry Neville en Rio Ferdinand zijn ook niet veel beter. Geef mij dan maar veel liever van Match of the Day Ian Wright, Jermaine Jenas of Danny Murphy en Alan Shearer. Dat zijn gewoon nuchtere analisten die logische dingen zeggen en uitleggen hoe t zit. Zij zei niet van mensen met grond gelijk maken wat Neville en co wel zijn.

Iedereen die hier Mino verdedigt, het gaat er niet om dat hij dat niets mag zeggen, maar vooral om wat hij zegt en hoe hij doet. Vreselijke vent.

18 februari 2020 om 21:53

Waarom hanteer je dit alleen bij hem? Hoe hij iets zegt ... Alsof Neville en Solskjaer altijd even netjes zijn. Daar hoor je niemand over, laat dat nou net Mino's punt zijn. Ieder richt zich op eigen werk ipv blablabla' over ZIJN cliënt. Lezen lezen en nog eens lezen!

19 februari 2020 om 04:22

Savano, ik heb meerdere keren gemeld wat een verschrikkelijk vervelende man die Neville is. Ik word gek van z'n onzin gezeik op Engelse tv, hij kraamt veel onzin uit. Raiola is heel schijnheilig bezig en ik begrijp best dat ze bij United pislink zijn. Pogba heeft een gigantisch contract en is voor heel veel geld aangetrokken, maar hij lijkt er nu weinig zin in te hebben.

Ik mag Raiola wel, hij doet niks illegaals en dwingt niemand bij hem te tekenen.
Hij zorgt wel dat iedereen het onderste uit de kan krijgt bij grote clubs
En waarom zelf niet het onderste uit de kan pakken, wat bij elke zakelijke deal in het bedrijfsleven vrij logisch en normaal is.
En elke voetballer weet hoe Raiola werkt, als ze bij hem tekenen willen ze ook zo hoog en veel mogelijk, lekker belangrijk wat Mino pakt haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren