Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenverlies voor Bayern: club ziet 32 miljoen binnen jaar in rook opgaan

Laatste update:

Sadio Mané staat op de nominatie om te vertrekken bij Bayern München, zo schrijft Georg Holzner namens Kicker. De Senegalees heeft intern te horen gekregen dat er voor hem geen toekomst is bij de Duitse recordkampioen. Om ervoor te zorgen dat hij volgend seizoen niet als grootverdiener op de bank komt te zitten, gaat de club een uiterste poging wagen om hem van de hand te doen.

De aanstaande uittocht van Mané komt niet als een grote verrassing. De aanvaller kent tot nog toe een uiterst ongelukkig dienstverband bij Bayern. Mané kampte begin dit seizoen met een kuitbeenkwetsuur waardoor hij het WK moest missen. In april gaf de buitenspeler Bayern-teamgenoot Leroy Sané een klap, wat hem op een recordboete van 350.000 euro en een disciplinaire schorsing kwam te staan. Hij speelde in zijn debuutseizoen 38 wedstrijden, waarin hij goed was voor 12 doelpunten en 6 assists.

Volgens transfermarktspecialist Fabrizio Romano hengelen meerdere clubs naar de diensten van Mané. De Italiaan liet onlangs de naam van Al-Ahli vallen. Mocht de aanvaller daadwerkelijk welwillend tegenover deze overgang staan, dan wordt hij herenigd met Roberto Firmino. Het tweetal beleefde eerder uiterst succesvolle jaren bij Liverpool. Firmino verruilde dinsdag de Premier League voor de Saudi Pro League. De Braziliaan maakte transfervrij de overstap van the Reds naar Al-Ahli.

Ook Mathys Tel vertrekt
Naast Mané lijkt ook Tel onderweg naar de uitgang van de Allianz Arena. De achttienjarige aanvaller geniet het vertrouwen van de clubleiding, maar mag elders ervaring opdoen. Werder Bremen wordt beschouwd als mogelijke vervolgbestemming. Zelf lijkt de Fransman echter de voorkeur te geven aan een huurperiode buiten de Bundesliga. Bayern vertrouwt erop dat Tel in de toekomst een volwaardig lid van de hoofdmacht kan worden en wil hem om die reden niet definitief van de hand doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie Mané nog wel terugkeren naar Liverpool. Als het daar niet van komt dan zie ik Inter ook nog wel met hem aan de haal gaan.

13 juli 2023 om 10:22

Hij gaat echt niet terug, dat is passé. Nooit terug gaan naar je ex, een gebroken vaas wordt nooit meer zo mooi.

13 juli 2023 om 10:57

Dat zijn Japanners niet met je eens; kintsugi.

13 juli 2023 om 11:01

Ik zou hem graag weer zien hoor. Maar denk dat hij naar Saudi Arabië gaat om zijn dorpen te onderhouden en dat is hem zeker gegund

Hij zat bij Liverpool op zijn plek in die tactiek. Nu werkt het minder helaas. Ik snap wel dat ze hem willen lozen met dat salaris.

Toch interresant hoe hij bij Liverpool en daarvoor bij Southhampton zo succesvol kon zijn en nu totaal mislukt bij Bayern. Toch op zn retour al misschien?

13 juli 2023 om 10:36

Mane is geen Messi of Ronaldo, zijn grote kracht was zijn snelheid en conditie, dat is op zijn 31e toch wat minder. Naar Saoedi-Arabie klinkt logisch.

13 juli 2023 om 10:44

Of het spel dat met hem gespeeld wordt ligt hem minder bij Bayern, de taalbarrière, nieuw land et cetera. Het is natuurlijk wel makkelijk om te roepen, oh hij is 30+ dus op zijn retour. Zoals bij veel voetballers speelt het mentale aspect ook vaak een rol. Daarnaast heeft hij natuurlijk ook wat mindere periodes gehad met onder andere die "vechtpartij".

Zie Mane wel bij PSG passen.

Toch jammer dat Mane (persoonlijk erg fan van hem) niet goed rendeert bij Bayern, leek me juist een topaankoop destijds. Ik zou hem als Bayern zijnde nog niet afschrijven maar denk dat ze ruimte voor Kane willen maken.

13 juli 2023 om 15:54

PSG heeft net Wijnaldum van Liverpool gehaald toen die niet fit genoeg meer was voor Klopp, dat gaan ze niet nog een keer doen lijkt me.

13 juli 2023 om 16:00

Vind Mane wel van een ander kaliber als Wijnaldum

Simpelweg niet goed genoeg. Geen spits die doelpunten maakt en als vleugelaanvaller minder dan een Coman of Sane.

13 juli 2023 om 12:44

Mane is ook niet echt een spits hoor. Is meer een flankspeler. Destijds met firmino in de punt, Salah rechts en Mane links. Daar rendeert hij het beste!

13 juli 2023 om 13:44



Ik geef toch aan dat ik hem op beide posities niet vond renderen.

13 juli 2023 om 15:55

Probleem is dat Gnabry, Coman en Sane betere buitenspelers zijn dan Mane, dus wat moet je dan? De spitspositie was voor het grijpen na het vertrek van Lewandowski, maar uiteindelijk bleek Choupo-Moting de betere spits. Dan slaat de frustratie wel toe bij Mane. En bij de club ook natuurlijk.

Ik zou hem anders graag willen zien bij Barça op linksvoor! Als ze hem kunnen huren voor een seizoen zie ik het wel zitten! Alleen is die wel 31 en komen we weer met een oude speler aan...

'ook Mathys Tel vertrekt'

Mocht huren mogelijk zijn:

Volgens mij is er een club die een spits nodig heeft en in bezit is van een data-Duitser?!

Toch raar dat het daar niet echt gelukt is. Hoop in ieder geval dat hij nog in Europa actief blijft. Zie hem graag naar Italië vertrekken en anders terug naar de Prem

Valt nog net niet onder anti-climax a la Hazard. Natuurlijk overdreven, snap ik. Maar man had zoveel meer verwacht van een Mane. 7 goals in 25 wedstrijden. Ik had minstens 20 goals in 30 wedstrijden verwacht. Met zijn talent en jarenlange ervaring in een veel moeilijkere competitie dan de Bundesliga waar hij ook nog bij de beste team zit, tja dan vraag ik niet teveel met 20 goals

13 juli 2023 om 12:19

Maar Bayern is wel paar stappen hoger dan Liverpool met alle respect.

13 juli 2023 om 12:41

Maar tegenstanders van Bayern is wel paar flinke stappen naar beneden met alle respect

13 juli 2023 om 12:42

Het liverpool van 2017-2022 was zeker wel beter dan bayern in die periode, ze hadden zelf tegen elkaar gespeeld in de cl waar liverpool hen eruit kegelde.

13 juli 2023 om 13:08

Bayern 2020 won ongeslagen de CL met o.a. 8-2 tegen Barca. Schei toch uit.

13 juli 2023 om 13:15

Ja dus dat heeft Hazard toch ook meegemaakt met Real of Coutinho bij Barca. Er spelen wel meer factoren een rol @maurootje. Verder is de Duitse competitie met de Spaanse en Italiaanse ook gewoon een topcompetitie. Het is niet zo dat ze tegen middelmatige teams spelen. Als Dortmund niet gechoked hadden ze niet eens een prijs gepakt dit seizoen.

13 juli 2023 om 15:44

Als als als, het is niet voor het eerst dat Bayern kampioen is geworden (understatement) en ook niet voor het eerst dat Dortmund choked (understatement). Het “als” verhaaltje is hier te makkelijk. Er aangezien beide partijen iets hebben gedaan wat ze al jaren doen, zoals hierboven benoemd.Verder mee eens dat natuurlijk meer factoren een rol spelen, en had ook last van blessures volgens mij, maar desondanks had ik er meer van verwacht.

13 juli 2023 om 15:50

Al wordt Bayern nog 300 jaar op rij kampioen. Feit blijft gewoon dat het een sterke competitie is. Of is de Belgische competitie nu ook beter door meer diversiteit aan kampioenen? Wat een gelul. Toen Juve jarenlang kampioen wrd op rij hoorde ik je nooit op dit punt.

13 juli 2023 om 16:01

Het Liverpool (en de Mane) van 2019 was een stuk beter dan het Liverpool van 2023. Bovendien was de overwinning van Liverpool destijds een complete verrassing - Bayern hield in de uitwedstrijd zonder veel moeite de 0-0, en dacht het thuis eventjes gemakkelijk af te maken, en werd totaal verrast.

Ruilen voor ferran Torres?

Hele rare take misschien: Kan Mané niet naar Madrid als backup voor Vini of spits? Als ze daadwerkelijk Kane niet kunnen krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren