Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Miljoenentransfer PSV-spits naar Serie A momenteel onbespreekbaar’

Laatste update:

Sam Lammers is volgens Italiaanse media op weg naar Sampdoria, maar PSV wil niet meewerken aan een vertrek van de 22-jarige spits. De club uit de Serie A zou een bedrag van tussen de tien tot twaalf miljoen euro voor hem overhebben. Echter, Mark van Bommel ziet voor de aanvaller een belangrijke rol weggelegd volgend seizoen en daarom is een vertrek momenteel onbespreekbaar.

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde dinsdag op Twitter al dat een transfer van Lammers naar Sampdoria hem onwaarschijnlijk lijkt. De Telegraaf meldt woensdag dat de spits niet hoeft te rekenen op een transfer. Van hem wordt geacht dat hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de concurrentiestrijd moet aangaan met Luuk de Jong. Beide spitsen kunnen ook als ‘nummer tien’ uit de voeten. Maxi Romero, vorig jaar voor tien miljoen euro aangetrokken, staat op de nominatie om verhuurd te worden.

Lammers, die door PSV op dertienjarige leeftijd uit de jeugdopleiding van Willem II werd geplukt, ligt tot medio 2021 vast in het Philips Stadion. Tot dusver speelde hij achttien officiële duels voor PSV, waarin hij drie keer scoorde. Voor Jong PSV was Lammers productiever: in 63 wedstrijden maakte hij 30 doelpunten voor het tweede elftal van de topclub. Het afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor sc Heerenveen. In Friesland ontwikkelde hij zich sterk en was hij met zestien competitiedoelpunten belangrijk voor zijn ploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rik Elfrink reageerde alleen op een vaag bericht uit Italie waar ze ook beweerden dat Lammers een aflopend contract had en persé weg wil. Lijkt me meer een bericht voor de wandelgangen.

12 miljoen? Gelijk doen. Niet dat ik Lammers slecht vind maar het is maar de vraag of hij bij PSV basis gaat spelen. In dat opzicht is twaalf miljoen voor een spits van Heerenveen een net bedrag.

29 mei 2019 om 08:37

Niet gelijk doen. Als hij er volgend seizoen 20 inschiet dan kun je waarschijnlijk wel een bedrag rond de 20 miljoen vangen. De Jong moet gewoon voor een nieuwe uitdaging gaan, zodat Lammers de kans kan krijgen.

29 mei 2019 om 15:41

Helemaal mee eens. Het is wel een keer klaar nu met gasten als De Jong, Zoet en ook Hendrix. PSV moet naar een hoger niveau dan deze jongens aankunnen. De jongens die achter hen zitten hebben die potentie, maar je moet wel durven ze een kans te geven. Daarom begrijp ik de verhuur van Romero ook niet. Maak van hem en Lammers een nieuw koningskoppel, verleid Robben tot een terugkeer en zet Malen op de andere flank. Schitterend elftal heb je dan!

Unnerstal
Dumfries
Alvarez
?
Angeliño
Rosario
Lammers
Gutiérrez
Robben
Romero
Malen

Voor 12 mil had ik het zeker gedaan.

Waar ik me stoor aan dit artikel is, dat de Er aangegeven wordt dat de Jong ook wks tien kan spelen. Nee dat kan hij niet. De wedstrijden die hij op de positie heeft gespeeld, was hij lachwekkend slecht. Als je het zo bekijkt kan Zoet ook op tien spelen, die de ballen alleen maar hoeft door te koppen. Met ee bal aan zijn voet, is de Jong misschien wel de matigste spits bd ED laan staan op mummer tien. Ajuu

29 mei 2019 om 09:24

Inderdaad maar het ergste is dat van Bommel dat heeft gezegd. En Lammers op 10 weet ik ook niet. Misschien pakt het goed uit maar liever zie ik dat ze een echte nr 10 kopen.

29 mei 2019 om 17:08

Voor de 10 positie hebben ze al het grootste talent, Ihattaren. Maakte dit jaar zijn debuut op 16 jarige leeftijd.

29 mei 2019 om 12:08

Mag Ajax hem ook hebben voor 15-20? Is geen geld voor die jongen man, ik heb het heel hoog op van Lammers. Als hij dit jaar zijn stijgende lijn door zet bij psv (moet de jong wel vertrekken) dan zie ik hem zo volgend jaar 2-3x dat geld waard zijn.

29 mei 2019 om 13:15

heeft zeker de potentie om een topper te worden maar hoe lang dat gaat duren is maar de vraag. Daarnaast zie ik de Jong niet snel banken voor Lammers. En op deze leeftijd heeft hij gewoon minuten nodig om zich te ontwikkelen. Of nog een jaar verhuren of verkopen. Als Ajax tussen de 15-20 voor hem wil betalen, mag hij van mij wel jaar Ajax.

29 mei 2019 om 15:44

Je denkt toch niet dat Luuk de Jong echt bij PSV speelt na deze zomer? Als de transfermarkt straks echt op gang komt kan ik me niet voorstellen dat er geen club komt voor hem. Een spits die meer doelpogingen met het hoofd onderneemt dan met de voeten kan wat bijzonders en volgens mij is er altijd wel een trainer die een specialist in de zestien kan gebruiken.

Die belangrijke rol zal dan wel 2e spits achter de Jong zijn, want Maxi mag weg en hij zal Maalen dan als Lozano vertrekt daar wel zetten.
PSV zou gewoon de Jong moeten verkopen en Vlap halen, want die voelen elkaar goed aan en dan zou PSV aanvallend een stuk sterker worden.
Ik denk dat als ze Lammers verkopen het weleens een geval Huntelaar kan worden en ze daar spijt van gaan krijgen.

29 mei 2019 om 12:03

De Jong verkopen zou niet slim zijn aangezien hij heel belangrijk is voor het elftal en topscorder van Nederland is. Daarnaast betwijfel ik of Vlap het niveau bij PSV aankan. Ik vind hem nog te wisselvallig bij Heerenveen en in de laatste jaren is gebleken dat spelers uit de subtop of middenmoot bij de topclubs mislukken. Kijk maar bij Feyenoord bijvoorbeeld met St. Juste, Larsson en Ayoub.

29 mei 2019 om 15:48

Aangezien PSV erg van De Jong afhankelijk is, lijkt hij de oplossing voor het team. Maar tegelijkertijd is hij ook het probleem. Als aanvoerder is hij bovendien aantastbaar, waardoor PSV standaard statisch speelt, voorspelbaar is. Stel je eens voor hoe je met spelers als Malen, Gakpo, Lammers, Romero, misschien Robben en Ihattaren aan de slag kunt om aanvallend voetbal te spelen. Dat wordt een stuk dynamischer, sneller en moeilijker te verdedigen. Voor 12 miljoen zou ik De Jong bedanken voor de goede zorgen. Ik heb het volste vertrouwen in Lammers, die niet alleen veel beter is met de voeten, maar zelfs even goed met beide voeten. Waar zie je dat nog?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren