Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljardair Boekhoorn steekt NEC toch weer helpende hand toe

Laatste update:

Na de degradatie van afgelopen seizoen leek het erop dat de investeerders hun handen van NEC af zouden trekken, maar de Nijmegenaren zijn toch weer geholpen door de financierders. Miljardair Marcel Boekhoorn en co steunen de titelwens van de club uit Gelderland.

Mede dankzij Boekhoorn werd de verkoop van uitblinker Alireza Jahanbakhsh, met 200.000 euro per seizoen de best betaalde speler van de Jupiler League, voorkomen. Dat meldt Voetbal International. FC Groningen en sc Heerenveen wilden de aanvaller naar het noorden halen.

Ook andere gewilde, dure basiskrachten als Kevin Conboy en Rens van Eijden bleven de club trouw. Daarnaast werd Anthony Limbombe overgenomen van Racing Genk. De ambitie is daarmee duidelijk: NEC wil na de degradatie van vorig seizoen direct terug naar de Eredivisie.

Denk je dat NEC kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 september 2014 om 13:27

Dat speelde het al hoor, tot Pec zwolle en het jaar erop Cambuur, promoveerde waren het vrijwel de zelfde clubs die promoveerden en degraderen. En daarbij komt dat ook die clubs minimaal subtop waren in begroting. Dat een Dordtrecht promoveerd is uitzondering.

3 september 2014 om 21:43

Met Uche Kwofor en Yuki Otsu lopen er bij VVV lopen anders ook duren jongens rond.

Waarom koopt hij de club niet over en probeert hij er zelf wat van te maken? Bij VI hadden ze er eens wat over verteld en dat bestuur was blijkbaar niet zo competent en daar was Boekhoorn zelf ook niet over te spreken.

3 september 2014 om 13:27

Ik denk dat hij zelf ook weet dat hij dat niet goed kan doen, omdat hij een supporter is ipv een zakenman als hij met NEC bezig is.

3 september 2014 om 13:35

Dat snap ik. Maar langs de andere kant, hij blijft maar geld er in pompen terwijl hij niet blij is met de mensen die op bepaalde posities zitten en die wanbeleid (?) voeren. Wat zou NEC kosten, 5 à 15 miljoen euro? Dan koopt hij die club over, dan zet hij daar capabele mensen neer (hij kent er waarschijnlijk meer dan genoeg) en je werkt een mooi project uit waardoor NEC terug in de eredivisie komt en daar op verder bouwt.

Nu gaat het elke keer mis en komen ze aankloppen omdat ze geld nodig hebben. Dat moet ook geen leuk gevoel zijn. Daarom trok hij al eerder zijn handen er van af en had hij er geen zin meer in.

3 september 2014 om 13:40

Jij hebt meegekregen dat iedereen waar Boekhoorn geen vertrouwen in had eruit is geknikkerd?

3 september 2014 om 13:41

hij had vertrouwen in zijn soort van vriend Ophof. maar later kwam hij daar op terug en zei tegen hem hoe je het voor elkaar kunt krijgen zoveel slechte spelers te kopen en te huren.

Waarom als mr. Boekhoorn miljardair is steekt hij niet gewoon een paar miljoenen in NEC? Als hij iets van 100miljoen in NEC stopt wanneer ze gepromoveerd zijn, zijn ze ook meteen titelkandidaat in de ED.

3 september 2014 om 13:43

Ffp geldt alleen voor Europees voetbal

3 september 2014 om 13:49

Geldt voor iedereen. Om de doelstellingen van Financial Fair Play te behalen zijn een aantal reglementen opgesteld door de Uefa. Dit zijn verplichtingen waaraan clubs moeten voldoen om hun boekhouding in evenwicht te brengen. Clubs kunnen binnen het concept niet herhaaldelijk meer uitgeven dan de gegenereerde inkomsten. Vanaf het seizoen 2011/2012 tot 2014/2015 moeten clubs break-even draaien. Het is echter toegestaan om maximaal 45 miljoen verlies te draaien over deze 3 jaar en in het seizoen 2015/2016 zal het negatief saldo nog maximaal 30 miljoen mogen zijn.

3 september 2014 om 14:14

@ Herreez

Vandaar dat Vitesse daar vorige seizoen al last van had wat betreft het halen van spelers.

3 september 2014 om 13:43

Wat mij mooi lijkt is dat hij een prachtig jeugdcomplex laat neerzetten voor Nec. Maar voor ons is het makkelijk praten, als jij zoveel geld zou hebben? Zou jij dan zonder na te denken over miljoenen naar je favoriete clubje sturen?

3 september 2014 om 14:20

Ik denk dat je daar al een groot probleem hebt. Nu weet ik ff niet of NEC nog samenwerkt met Oss, maar ik denk dat ze het beste kunnen samenwerken met Achilles en de Treffers. Die 2 clubs halen behoorlijk wat talenten binnen, binnen hun jeugd opleiding. Vergeet niet, dat het gebied erg klein is, waarin ze kunnen werken. Mensen denken hup jeugd opleiding en hup je hebt talenten. Als je teveel naar het zuiden gaat heb je al die Brabantse clubs als kaper en het noorden Vitesse en de Graafschap. Ten Oosten heb je weinig kans, of je moet een keertje geluk hebben met een niet opgevallen Duitse jeugd speler, zoals Twente dat soms ook heeft!!! Ten westen is misschien een gebied, waar je wat kunt proberen, maar het is zo relatief klein gebied, waar de clubs uit Brabant vissen Utrecht vist Vitesse vist.

Denk als je de kant van Groesbeek verder ontwikkeld, dat dat de enige echte serieuze optie is.

3 september 2014 om 14:21

@ Fr12jules

Daar heb je ook gelijk in, veel supporters denken maar wat graag mee over iemand zijn portemonnee. Alleen in het geval van Boekhoorn word gezegd dat hij het zijn vader beloofd zou hebben, als hij echt wilt moet hij toch alles op alles kunnen zetten om af te komen van de mensen waar hij niets van moet hebben. Op een gegeven moment moet je dan de knuppel in het hoenderhok gooien, want veel bobo´s gaan alleen maar weg als de druk uit de media en vanuit de supporters te groot worden. Blijkbaar heeft hij nog geduld, maar je kunt niet steeds blijven roepen dat je "wilt instappen" en als puntje bij paaltje komt het dan niet doen, je moet op een gegeven moment dan ook echt doorzetten.

3 september 2014 om 14:32

@reservebankje

Er hoeven niet alleen Nederlandse jeugdspelers daar te voetballen he.
Leg betere velden aan, betere faciliteiten, neem betere trainers in dienst. Dat soort dingen. Het is niet alleen de jeugd scouten, maar ook de faciliteiten hebben om die jeugd goed te kunnen begeleiden.

3 september 2014 om 14:52

Dan is je doel nog niet bereikt. Zet een mooie school in Groesbeek neer en je hebt al veel meer aantrekkingskracht. Talenten uit het buitenland, zullen niet makkelijk naar NEC gaan. Jeugd uit de omgeving wel naar Groesbeek. Werk samen waar het kan. Ik denk, dat je dan een kleine investering kwijt bent, aangezien ze in Groesbeek al goeie opleiders hebben. 3 Clubs 1 doel!!!!

Blijft toch geweldig dat je als club zo'n man hebt die de club op moeilijke momenten de helpende hand toesteekt met privegeld. Geldt ook voor de andere investeerders. Je kan die mensen eigenlijk alleen maar ontzettend dankbaar zijn.

Boekhoorn is nooit weggeweest. Al wordt dat overal beweerd. Met Limbombe hebben we ook een groot talent aangetrokken. Wordt een mooi seizoen!

Als VI daar nu mee komt dan liggen ze een paar maanden achter. Na de degradatie heeft Boekhoorn als een echte fan eerst boos en teleurgesteld gereageerd en geroepen dat hij weg was (had er afgelopen seizoen nog extra geld ingestoken) maar een paar weken later was hij gewoon, via via, weer present toen de plannen voor dit seizoen gemaakt moesten worden.

3 september 2014 om 14:38

Misschien een beetje off-topic maar moest er aan denken door jouw reacrie. bij PSV zit er al 10 jaar dezelfde man naast mij en die roept nou al jaren lang dat hij volgend seizoen geen seizoenskaart haalt omdat hij zo ontevreden is over het spel. Vorig jaar de laatste wedstrijd had hij een groepje mensen om ons heen getrakteerd op gratis bier omdat hij nou echt niet meer terug zou komen. Eerste thuiswedstrijd van het seizoen was hij er gewoon weer bij.

Als die Libombe half zo goed is als hij was in mijn Fifa carriere(lol). Heeft NEC er een zeer goede snelle speler bij, kijken of het IRL ook gebeurd

Is boekhoorn een miljardair?
Dacht dat hij 'slechts' miljonair was?
Of wordt voor het gemak zijn bezit meegeteld?

3 september 2014 om 14:13

Volgens Quote een geschat vermogen van 1,3 miljard.

Met alle respect voor Boekhoorn, zijn rol zoals die nu is is mooi zat. Mij lijkt het niks als Boekhoorn de club totaal overneemt. NEC heeft hopelijk geleerd van vorige seizoen. De selectie is op de schop gegaan, er staan andere mensen aan het roer, bepaalde rotte appels zijn weg. Laat NEC maar mooi voor zover het kan op eigen benen staan, dat ze af en toe wat zakgeld krijgen is prima. Ik ben geen voorstander van een koopclub onder het regime van 1 geldschieter. Liever lekker bovenin meedoen in de JL op deze manier, dan wegkwijnen in de ED.

Persoonlijk zie ik Nec, Sparta en De Graafschap graag promoveren naar de Eredivisie. Dordrecht en Excelsior mogen er sowieso wel weer uit, die clubs hebben totaal geen achterban.

Die Boekhoorn is een gewiekste figuur, eerst wachten tot zijn opponenten (lees Ophof) fouten maken/vertrekken en dan in het machtsvacuüm duiken. Met alle respect NEC heeft alle geluk van de wereld met een suikeroom als Boekhoorn.

Hmm, hij is met 200.000 niet de best betaalde speler in de JL.
Uche Nwofor van VVV-Venlo moet al meer verdienen vanwege het feit dat hij een niet EU-speler is.

Ze mogen daar van geluk spreken in Nijmegen met zo'n suikeroom. Maar heb er op de een of andere manier toch altijd een beetje moeite mee. Blijkbaar is het beleid zo krom als een banaan, maar maakt het geen bal uit. Ze worden toch weer uit de blubber getrokken door een privé persoon.

3 september 2014 om 16:18

''uche Nwofor van VVV-Venlo moet al meer verdienen vanwege het feit dat hij een niet EU-speler is. ''
Alireza is ook een niet EU-speler hoor

3 september 2014 om 16:29

Nwofor is ouder dan 21, dus moet minimaal 550.000 verdienen per jaar. Hetzelfde geldt voor Yuki Otsu van Vvv.

Edit. Sorry, ze tekenden beide het contract voordat ze 21 jaar waren. Verdienen dus allebei 225.000.

Alireza is net 21 geworden geloof ik. Dan verdient hij minimaal 225.000 op jaarbasis.

Volendammer111.........wedstrijd Volendam-NEC gemist?

Met 200000 is reza echt niet de best betaalde speler in de jupiler league

3 september 2014 om 15:15

Volgens FOX Sports verdient Demouge 400.000 euro. Dus denk dat het niet waar is nee.

3 september 2014 om 15:30

Demouge verdient 250000€ duurste speler van rodajc. De andere dure spelers van meer dan 2 ton zijn allemaal vertrokken vanwege bezuinigingen.

NEC heeft idd veel aan Boekhoorn gehad, daar hebben we ook geluk mee. Maar ik denk dat ieder Club zo zijn mensen heeft.
Daarnaast is NEC gewoon een team dat in de eredivisie hoort, als je de afgelopen jaren vaak in de middenmoot mee doet en tevens strijden om europa play offs en als je nog weer een aantal jaren geleden dat we europa overwinterde, horen wij gewoon ook thuis in de eredivisie.
Mja als je ziet afgelopen seizoen dat we gewoon te vaak gelijk gespeeld hebben want zovaak hebben we niet verloren is het tevens eigen schuld. Roda is een team wat al een aantal jaren in de onderste regio strijd.
Daarnaast Boekhoorn en NEC heeft nu een zeer nette beleid, het is niet zoals vitesse( gelukkig niet )
Vitesse gaat in de toekomst nog helemaal kapot.

3 september 2014 om 19:01

Je spreekt onzin. Zelfs de afgelopen 5j Jaar waren de resultaten van Roda beter dan die van nec. Indien je een mening verkondigd, moet je die wel met de juiste cijfers onderbouwen. Sterker, gezien het feit dat Nijmegen veel groter is dan Kerkrade, is het des te meer opvallend dat er minder toeschouwers naar nec gaan dan naar Roda. Roda is zelfs sinds 2010, 2 keer in het linker rijtje geeindigd, Nec maar 1x. Maar goed, de resultaten van Roda waren ook niet om over naar huis te schijven.

3 september 2014 om 21:57

Roda is alleen Kerkrade zeker??? En wat dacht je van Brunssum, Heerlen, Hoensbroek, en nog wat dorpjes eromheen zijn zeker allemaal niet voor Roda???? Het stadion van Roda alleen al ligt zo goed als in Heerlen!!

Nwofor en otsu van vvv kosten iig al meer als 200000 en zo lopen er nog wel meer rond . Jong twente- ajax-psv spelertjes bv

Mensen die niet van voetbal houden moeten maar niet meer naar ouwehands dierenpark gaan
Zonden van het geld.

3 september 2014 om 21:58

En wie heb je daarmee??? Hahaha denk je dat Boekhoorn dat iets boeit ofzo??

Het lijkt zo eenvoudig. Pomp de nodige miljoenen erin en je hebt er een topclub bij. Maar dat gaat zo makkelijk niet en ten tweede, die man is niet voor niks miljardair.

NEC is JL-onwaardig, zsm retourtje eredivisie, kom er altijd graag als supporter(van de tegenpartij).

Zou toch prachtig als NEC en Roda allebei promoveren.
En eventueel Sparta ook.

3 september 2014 om 19:08

Ik zie Roda de eerst komende jaren niet terugkomen want ze hebben al de spelers die kwaliteit hadden verkocht voor een appel en een ei en er Niks voor teurggekocht

3 september 2014 om 20:03

Eh ik weet niet wat jij hebt gerookt?

Roda JC speelde sinds 1974 non-stop eredivisie en zijn dus na 40 jaar eredivisie pas voor het eerst gedegradeerd.... tot zover de historie van Roda JC in de eerste divisie.

3 september 2014 om 22:00

Ja en?? Ze hebben toch ook niets fatsoenlijks terug gehaald? Of vind je Powel een topper??? Whahahahaha

3 september 2014 om 22:02

Sorry hij is al weg, bedoelde eigenlijk Danny Schreurs whahahahaha

4 september 2014 om 03:46

Voordat "percillanec" zijn reactie wijzigde een uur na mijn reactie, schreef hij dat Roda JC vóór 2005 een heel lange historie in de Jupiler league had. Daar reageerde ik op, omdat dat helemaal niet waar is.

4 september 2014 om 06:25

Deze informatie stond ook op Wikipedia... Maar hoewel dat niet zo is blijf ik wel bij mijn standpunt dat zei eerste jaren niet terug zullen keren. Maar dat zullen de supporters wel niet zo erg vinden kunnen ze derby tegen mvv blijven spelen

4 september 2014 om 11:59

Oke had ik nog niet gelezen sorry.

3 september 2014 om 19:26

Zou prachtig zijn als Volendam weer promoveerd!

4 september 2014 om 06:28

Als ik zag hoe ze tegen n.e.c speelde in eigen huis ben ik van mening dat je niet meedoet om het kampioensschap. Maar wie weet kunnen ze de playoffs behalen dat zal natuurlijk al heel mooi zijn voor een club als Volendam en je weet nooit hoe ver ze komen als outsider kijk naar Dordrecht en Excelsior

4 september 2014 om 10:28

Afgezien van die wedstrijd doet Volendam het meer dan prima.

Ik gun ze het ze ook wel, maar ik vind dat, met alle respect, niet echt een Eredivisieploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren