Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milik geniet: ‘Er zijn niet veel die dat bij hun pensioen kunnen zeggen’

Laatste update:

Arek Milik concurreert met Kolbeinn Sigthórsson om de spitspositie bij Ajax. De aanvallers wisselen elkaar tot dusver geregeld af en dat zorgt soms voor teleurstelling. Milik moest in het Champions League-duel met Barcelona genoegen met een invalbeurt. Maar daarover klagen, dat zul je de van Bayer Leverkusen gehuurde aanvaller nooit horen doen.

/

“Ja, natuurlijk zou ik vaker bij de eerste elf willen horen, maar de keuze is altijd aan de trainer”, stelt Milik via de officiële kanalen van Ajax. “Ik kan slechts mijn uiterste best doen om hem er tijdens trainingen van de overtuigen dat hij mij moet opstellen.” Scoren doet Milik aan de lopende band. Mede dankzij zijn zes treffers tegen JOS Watergraafsmeer staat de teller van de Pool na tien officiële duels reeds op elf doelpunten.

“Er zijn niet veel voetballers die bij hun pensioen kunnen zeggen dat ze in een officiële wedstrijd zes keer hebben gescoord. Dat zal ik niet snel vergeten”, erkent Milik, die in 2014 in zes interlands driemaal trefzeker was. “Zeker ook omdat het in een speciale setting was, in het Olympisch Stadion, vlak bij waar ik woon.”

Ajax moet Arek Milik definitief vastleggen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is veel beter dan sigthorson wat ik dus echt een matige spits vind. Milik heeft veel meer klasse en kwaliteit en en potentie. Als ajax slim is kopen ze deze jnge hij is pas 20 jaar.
Ik zie hem in de toekomst wel bij een club als dortmund of atletico madrid.

Nu nog een keertje scoren in wedstrijden tegen ploegen uit het linkerrijtje.. Ik vind dit zulk opportunistisch geleuter van veel mensen. Milik moet in de basis en definitief worden overgenomen.. Op basis van wat?

1 november 2014 om 09:48

Effectiever dan Sig. Jong. Speelt ook bij Polen goed.
Waarom is het opportunistisch geleuter als mensen hem graag zien komen?

1 november 2014 om 10:35

Effectiever in welke wedstrijden? Sigthorsson heeft heel wat belangrijke goals gescoord in de topwedstrijden de laatste jaren, dat moet Milik nog maar eens doen.

1 november 2014 om 11:30

Hij is genomineerd voor golden boy. Als je m dan voor 2.9 miljoen kunt kopen moet je dat gelijk doen. Clubs uit de pl betalen gelijk het dubbele helemaal na zn goal tegen Duitsland. Zo gaat dat nou eenmaal

1 november 2014 om 13:43

Hij is genomineerd voor een prijs die hij zonder twijfel niet zal winnen..

1 november 2014 om 13:49

Maar wel genomineerd, is ook mooi voor zo'n jongen. Erkenning voor zijn talent en prestaties.

1 november 2014 om 15:20

Effectiever? Sorry hoor maar hij scoort dus als je de 6 tegen amateurclub JOS er af haalt, 4 keer in 9 duels. niet erg indrukwekkend. Ik vind dat hij echt nog helemaal niks heeft laten zien bij Ajax, Augsburg en Leverkusen.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben ook bepaald geen fan van Sigi, maar mensen doen alsof Milik veel en veel beter is en ik denk dat dat wel meevalt.

1 november 2014 om 15:38

Z'n rendement ligt gewoon hoger. Is een feit. Dus effectiever.

1 november 2014 om 17:26

Pedersen van Vitesse (wie?) was 2 of 3 jaar geleden ook genomineerd. Zegt dus echt helemaal geen zak.

1 november 2014 om 18:08

heb je de wedstrijden van Polen gezien waarin hij scoort?
HIj staat bijna continu volledig vrij. Hij word door 1 verdediger van een afstand gedekt omdat de hele verdediging zich focust op Lewandowski.

Het normale beeld bij zijn goals is dat 3 man op Lewa zitten en dat 1 verdediger op pakweg 5 meter van Milik staat en die man staat dan continu naar Lewa te kijken inplaats van Milik.

1 november 2014 om 18:09

Je bent je bewust dat de nominaties voor Golden Boy geen zak te zeggen hebben. Dat hele systeem is vrij ziek waardoor een nominatie vrij nietszeggend is.

2 november 2014 om 09:15

Lekker makkelijk scoren Azalkmaar, hoeveel kansen heeft hij nou gehad tegen ploegen uit het linkerrijtje? 1 wedstrijd tegen Vitesse en een halve tegen Twente..

2 november 2014 om 09:18

Madrista, dat is nog altijd meer dan Siggi, die heeft er 4 in 13 duels (comp en Cl)..

1 november 2014 om 09:48

Vooral op basis van de matige vertoningen van Sigi. Milik is geen Kluivert, en doet nog veel fout. Maar hij lijkt voorlopig iig een stuk effectiever in dit elftal dan onze Ijslandse goalgetter.

1 november 2014 om 09:51

Hij is nog maar 20 he. Ik zie hem steeds verbeteren en zijn loopacties worden beter. Die zijn trouwens al beter dan Sigi..
Ook heeft hij lengte en is balvaster dan Sigi. Laat maar komen dus.

1 november 2014 om 10:43

bij ajax worden spelers meestal alleen maar slechter dus je hoeft niet al te veel hoop te hebben.

1 november 2014 om 12:27

Trieste reactie

1 november 2014 om 09:52

Mensen gebruiken meestal hun ogen als ze naar het voetbal kijken. Die ogen zien een flink aantal eigenschappen die Milik heeft die ik een Sigthorsson niet toewijs. Sigthorsson mag natuurlijk niet de norm zijn, maar van wat ik tot nu toe van Milik heb mogen zien, lijkt me dit een spits te zijn die Ajax heel erg kan helpen met fatsoenlijk positiespel en die zelf ook nog eens een doelpunt kan maken. Pantelic leek misschien ook niet de meest geweldige spits, maar met inzicht, een behoorlijke techniek en scorend vermogen liet hij zien een absolute meerwaarde te zijn voor het team. Ik zie Milik ook wel zo'n type speler worden.

1 november 2014 om 10:31

Gelukkig moet ajax die keuze maken en niet jij

1 november 2014 om 10:54

Gelukkig denkt De Boer er net zo over.

1 november 2014 om 12:14

Mogelijk licht het niet aan Milik, maar aan sigi zelf. Iedereen (licht overdreven ) wilt hem niet meer in de basis zien. Ze zien liever nog zivkovic. Overigens houden Ajacieden altijd van de jongere spelers, althans dat gevoel krijg ik vaak.

Heeft Ajax voor Milik een optie tot koop? Of enkel die optie voor nog een jaar huren?
Zou hem wel graag zien komen voor vast.

1 november 2014 om 09:49

Ja ze hebben een optie tot koop. Rond de 3 miljoen als ik het goed heb.

1 november 2014 om 09:50

Ajax heeft optie tot koop ergens rond de 2.8miljoen

Niet veel spelers kunnen roepen dat ze ooit zes keer hebben gescoord. Scoor er eerst maar eens drie tegen een eredivisieclub en een andere uitdaging ligt er op CL niveau, namelijk vijf keer scoren. Als je dat kan dan ben je pas echt de man. Buiten dit feit vind ik het een leuke spits en hoop ik dat hij nog veel belangrijke goals voor Ajax gaat scoren.

1 november 2014 om 09:50

Ja hele reële doelen die jij nu stelt. Als we gewoon eens doorgaan waar ie nu mee bezig is. Gewoon scoren...

1 november 2014 om 10:19

Je bent een topsporter of niet? En ik vind persoonlijk dat sporters die zoveel geld verdien, dit soort doelen moeten stellen. Tegenwoordig is men wel erg snel tevreden over de eigen prestaties. Gaat me hierover niet specifiek over Millik, want die is er pas net, maar je ziet het bij veel jonge spelers. Erg snel tevreden en weinig van zichzelf eisen. En dan mogen ze tegen de echte grote jongens spelen en dan geven ze niet thuis. En dat maakt of je een topper wordt of niet. Ik heb wel het idee dat hij een echte topper wordt en dat ze er in Amsterdam een goede aan zullen hebben.

Hoop dat zij hem vast kunnen leggen met een langdurig contract, dan kunnen ze flink aan hem verdienen denk ik zo.
Hoop dat ze Sigi deze winter verkopen.

Goede spits voor Ajax. Hij is naar mijn mening veel scherper dan Sigi en volgens mij heeft hij ook meer scorend vermogen. Ik zou erover nadenken als ik Frank de Boer was om deze jongen een vaste basisplaats te geven.

Ajax heeft een optie tot koop. Het bedrag schijn tussen de 2,8 en 4 miljoen te liggen. Ik heb meer vertrouwen in Milik dan Sigthorson. Straalt veel meer van uit.

Hij kan zelf in het eerste komen door goed te spelen en het daarmee af te dwingen.. De Boer heeft de pest aan verliezen, dus mocht Sigthorsson daar schuld aan hebben, dan zal hij vervangen worden.

Leuk hoor, zoveel scoren tegen Amateurs. Tegen de grote clubs heeft hij nog niets laten zien. Sightorsson krijgt niet voor niets de voorkeur.

1 november 2014 om 12:39

Tegen de grote clubs heeft hij ook nog
Heen basisplek gehad en heeft hij het louter met invalbeurtjes moeten doen. En zelfs dan komt er dreiging vanaf. Kijk naar het doorjagen tegen Barca bijvoorbeeld. En kijk ook even naar de nationale ploeg, scoren en winnen van Duitsland, lijkt me geen kleintje.

1 november 2014 om 14:42

Sigthorsson scored dit seizoen tegen beide niet, krijgt puur de voorkeur om nog verkocht te kunnen worden.

Die optie tot koop waar iedereen het over heeft betekent helemaal niks. Als Milich het goed doet willen wel meer clubs hem hebben en kan hij doodleuk nee zeggen tegen Ajax. Sterker nog, zijn zaakwaarnemer en Leverkussen kunnen hem adviseren geen contract te tekenen bij Ajax om dan elders meer te kunnen verdienen (en voor een hogere transfer).
In dat licht bezien snap ik dat je liever Siggi op stelt. Meer exposure voor Sigi en minder aan anderen laten zien welke klasse je achter de hand hebt. Al denk ik dat het voor beide redenen al te laat is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren