Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milik: ‘Als de trainer mij een kans geeft, grijp ik die met beide handen aan’

Laatste update:

Frank de Boer verklapte vrijdag alvast dat Kolbeinn Sigthórsson zaterdagavond in de basis staat in de uitwedstrijd tegen FC Twente. De coach van Ajax wil de IJslander vertrouwen geven en hem langere tijd laten staan, voordat hij besluit te schakelen naar Arek Milik. Die wordt gehuurd van Bayer Leverkusen en deed het goed tegen JOS Watergraafsmeer (zes goals) en in de interlands tegen Duitsland en Schotland.

/

Milik begon dit seizoen tweemaal in de basis in de Eredivisie en viel een keer in: tegen Heracles Almelo maakte hij beide doelpunten in een 2-1 zege. Vervolgens was hij echter slechts invaller tegen Paris Saint-Germain (tien minuten) en NAC Breda (een kwartier). Critici vragen zich af hoe lang Sigthórsson nog de kans krijgt van De Boer, maar back-up Milik wacht geduldig af wanneer zijn trainer hem aanwijst.

“"Bij Ajax ben ik nog geen basisspeler. Dus ik train keihard. En als de trainer mij een kans geeft, grijp ik die met beide handen aan. Dan probeer ik hier ook langer te blijven. Als ik bij Ajax een vaste waarde word, houd ik ook mijn plek bij Polen”, zegt de twintigjarige spits in gesprek met de NOS. Hij geniet nog altijd na van de heroïsche 2-0 overwinning op Duitsland van zes dagen geleden. “Het was de allereerste, ongelooflijk. En ik scoorde, daar was ik super blij mee.”

Moet Frank de Boer voor Arek Milik gaan, als Kolbeinn Sigthórsson zaterdag niet scoort?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoelang moet milik zich bewijzen om voortaan in de basis te beginnen?!

De beste aanvaller van Ajax, kom op man!

Mag wel eens Nederlands leren spreken. Of Engels maar Pools spreken tegen de Nederlandse media vind ik beschamend overkomen. Misschien stelt De Boer hem daarom niet op!

17 oktober 2014 om 23:13

Haha dat zal het niet zijn

18 oktober 2014 om 00:03

Daar hoort het toch niet om te gaan? Om goed spelen dat wel. Die taal komt wel een keertje sommigen hebben meer taal gevoel dan anderen waarbij het langer duurt.
Ik zou er bv. niet aan moeten denken dat ik Pools zou moeten leren! Lijkt me vrij lastig.

18 oktober 2014 om 13:02

Milik spreekt hoofdzakelijk Duits tegen de Nederlandse pers, een taal die hij uitmuntend spreekt. Logisch dat Nederlands nog een brug te ver is na drie maanden Ajax. Verder maakt het toch niet uit of je Duits of Engels spreekt?

Hopelijk breekt Milik door bij Ajax. Die goal tegen de Schotten zat enorm veel venijn en agressie in.

Wat heeft de taal er nou mee te maken, Suarez sprak in t begin ook heel slecht Nederlands ondanks periode bij Groningen maar toch werd hij opgesteld..

Voor mij heeft Milik zich wel bewezen in de paar wedstrijden die hij heeft gespeeld bij ajax en polen. Sigthorsson scoort niet genoeg en makkelijk. Wisselen de Boer!

Ik durf te wedden dat De Boer hem niet opstelt met een hele goede reden. Een van die redenen zal zijn dat hij bang is dat het met Milik ook niet top gaat en dan heb je twee spitsen zonder vertrouwen. Een andere reden kan zijn dat hij van de trainingen van Milik niet gelukkig wordt en nog een reden kan zijn dat Sigthorsson wel functioneel speelt in de spits, ondanks zijn gemiste kansen. We moeten natuurlijk ook de prestaties van Milik bij Ajax niet overdrijven tegen een veredeld SV Ajax en Heracles. Op basis van interlands kan je Milik ook niet de voorkeur krijgen, want wat dat betreft doet Sigthorsson het ook prima.

17 oktober 2014 om 23:44

Ben ik niet met je eens over dat hij tegen de amateur clubs de 6 goals maakt.
Want ik weet wel zeker dat sigthorsson er zeker geen 6 had gemaakt over het dat als je milil laat spelen en het niet loopt en dat je dan 2 spitsen hebt die niet het vertrouweb krijgen en niet goed genoeg zijn datje dan dus een probleem hebt geef ik je wel weer gelijk

18 oktober 2014 om 13:34

De Boer die altijd extreme waarde hecht aan de trainingen.. Andersen speelt ook iedereen op de training zoek, maar tijdens een wedstrijd komt hij niet eens langs een fatsoenlijke tegenstander. Het is natuurlijk complete onzin als dat de reden is dat de Boer Milik niet laat spelen. Niet elke speler doet z'n best op de training, maar staat er vervolgens wel tijdens de wedstrijd. Romario is daar waarschijnlijk het beste voorbeeld van, deed bijna niets buiten het veld en schopte er vervolgens gewoon 3 in tijdens de wedstrijd. Ik zeg nu niet dat Milik dezelfde kwaliteiten heeft als Romario, maar als de Boer hem al afserveert zonder hem een reeks wedstrijden de kans te geven is het duidelijk dat de Boer nog heel wat te leren heeft als trainer.

Na al het gepruts van sigthorsson moet milik gewoon in de basis.
Milik heeft daarnaast ook laten zien dat hij een betere spits is als sightorsson die gewoon veel te kort komt met alles wat een spits moet hebben

Milik je bent gewoon zwakker dan Sigi op dit moment. Sigi is een meester in het meevoetballen, en jij kan dat gewoon nog niet! Dat jij 1 of 2 kansen nodig hebt voor een goal doet niet ter zake, want sigi is dan wel wat minder in de afronding, maar in het teambelang snapt hij het spelletje beter!

17 oktober 2014 om 23:47

Ik geef je ongelijk hij kan juist helemaal niet mee voetballen elke bal springt van zijn voet af hij houd geen bal vast zodat spelers kunne aansluiten hij heeft geen eigen aktie in huis is zogenaamd sterk maar verliest veel duels ook omdat ie er zo lomp ingaat en dus vaak een overtreding tegen krijgt daarnaast scoort hij moeilijk.

17 oktober 2014 om 23:50

Volgens mij tellen doelpunten toch??

18 oktober 2014 om 00:02

Hé jongen die Sigthorsson is ook geen 10, hij moet doelpunten maken niet meespelen. Het hele doel van een spits is de ballen afmaken en als Milik de betere afmaker is en ook makkelijker scoort dan waarom blijf je die Ijslander opstellen die simpelweg niet in het Ajax-systeem past. Begrijp me niet verkeerd Sigthorsson is geen slechte spits, gewoon geen Ajax spits.

18 oktober 2014 om 01:15

Juventurin. wat is jouw definitie van een Ajax spits? Een type Kieft, Bosman, Van Basten, Kluivert, Huntelaar of Geels? Wat is jouw definitie van het Ajax systeem? Het systeem van Michels, Cruyff of Van Gaal? Sigthorsson is een prima afmaker maar wordt nauwelijks of nooit in stelling gebracht door twee fatsoenlijke buitenspelers die een man kunnen passeren en een fatsoenlijke voorzet in huis hebben.

18 oktober 2014 om 09:11

Wat een vreselijke onzin kraam je uit pettersson! Ga eens kijken hoeveel 100% kansen hij al heeft gemist dit seizoen! Dat zijn er meer dan 2x zoveel als goals die hij gemaakt heeft. Prima afmaker, m'n reet, geen kansen gekregen, m'n reet!

18 oktober 2014 om 00:03

Ik raad je aan om beelden van Polen Duitsland te bekijken, want je maakt jezelf volkomen belachelijk.

18 oktober 2014 om 00:23

Ik hoop echt dat dit cynisme is, anders moet je nooit meer op een voetbal site komen.

18 oktober 2014 om 00:27

Noem je nou siggy de meester in meevoetballen? Hahahaha nee. Waardeloze kerel is het.

Siggi heeft genoeg kans gehad. Nu Milik 5-6 wedstrijden, werkt dat niet, dan na de winterstop Zivkovic.

Siggi is zo matig. Ik snap de keuze niet. Maar ik snap Bosz bv ook niet dat hij Qazaishidlkdvilie niet laat staan die het zo goed deed de laatste wedstrijden. Trainers zijn soms moeilijk te volgen.

Sighi moest eigenlijk gewoon verkocht worden voor 10 mil van de zomer, hij wilde echter niet naar Qpr, dus bleef hij bij Ajax.
Ajax kon hem natuurlijk niet gratis de deur uit laten lopen en heeft zodoende zijn contract een jaartje verlengt, maar waarschijnlijk in de hoop dat Sighi gewoon alsnog voor een dergelijk bedrag verkocht wordt aan een club die hem zint.

Of de anderen beter presteren denk ik wel, maar als dat gebeurd is Siggi natuurlijk niets meer waard en dat willen ze natuurlijk niet.

Jullie snappen het niet als je geen buiten spelers hebt die een voorzet kan afleveren dan scoort een spits niet!
En dat is al jaren zo!

18 oktober 2014 om 01:17

Dat hangt af van wat voor type spits je hebt. Je hebt spitsen die het meeste baat hebben bij klassieke buitenspelers die prima voorzetten hebben. De types zoals Bas Dost, Huntelaar en Luuk de Jong en je hebt spitsen die ook functioneel kunnen voetballen en ook in de combinatie een aanval af kunnen ronden, zoals Van Persie, Benzema en Tevez. Je moet de juiste combinatie van aanvallers vinden om ze allemaal te laten renderen in de aanval en dat is bij Ajax al jaren een probleem.

Waarom niet een 442 proberen met die twee voorin? Of is dat vloeken in de kerk?

18 oktober 2014 om 09:37

Dat is idd vloeken, je hebt geluk dat ik je reactie niet meld bij de mods wegens grof taalgebruik

18 oktober 2014 om 10:24

Haha! Was dat niet de reden dat Co Adriaanse toen werd ontslagen? Vlgs mij staat t zelfs in de beleidsplannen dat alle teams 433 moeten spelen.

Is er geen opstelling dat milik samen met sighthorson kan spelen? Zijn toch 2 betere spelers van ajax?

Ik vind Milik veel doelgerichter dan Sigthorson, vooral op wedstrijden van hoog niveau zoals vanavond tegen Twente en al helemaal dinsdag tegen Barcelona krijg je niet zoveel kansen en kan een spits die een paar ballen ernaast schiet de hele wedstrijd voor je team verpesten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren