Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan weet zege op Cagliari geen passend vervolg te geven tegen Parma

Laatste update:

De competitiestart van AC Milan was dramatisch, maar woensdag was er met een zege op Cagliari al enigszins sprake van herstel van de ploeg van trainer Massimiliano Allegri. Zaterdagavond leek het er tegen Parma even op dat een tweede opeenvolgende zege in de maak was, nadat Stephan El Shaarawy zijn elftal op voorsprong had gezet, maar Daniele Galloppa zette namens Parma de gelijkmaker op het scorebord: 1-1.

/

Dat i Rossoneri in het Stadio Ennio Tardini op voorsprong kwamen was verdiend. Tijdens de eerste helft hadden de bezoekers het meest balbezit gehad en waren ook de betere kansen voor Milan. Kevin-Prince Boateng zag dat zijn kopbal na een voorzet van rechtsback Ignazio Abate echter gekeerd werd door Parma-keeper Antonio Mirante, doelpogingen van de actieve Bojan Krkic gingen naast en over en ook El Shaarawy kwam voor de pauze nog niet tot scoren.

Na de hervatting had de negentienjarige spits evenwel slechts een paar minuten nodig om alsnog de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. De gasten kwamen er na een aanval van de thuisploeg snel uit en via Bojan kwam de bal op de linkerflank bij El Shaarawy terecht. De Italiaans international ging op snelheid langs zijn tegenstander en gleed vervolgens met links binnen: 0-1, in alweer het derde Serie A-duel op rij waarin hij goed is voor een doelpunt. Bojan kreeg even later bijna een tweede assist achter zijn naam, maar Boateng kopte ditmaal naast.

/

Parma deed aan de andere kant echter ook van zich spreken en werd in de eerste 45 minuten al dreigend via Gianluca Musacci en Sotiris Ninis, die op slag van rust een gevaarlijk afstandsschot loste. In de tweede helft mocht Milan-doelman Christian Abbiati vlak na het doelpunt van El Shaarawy van geluk spreken dat een voorzet die voorlangs ging niet door een opponent binnen werd getikt en dat verdediger Mario Yepes een schot van Massimo Gobbi blokte.

Toch viel, met nog 25 minuten op de klok, de gelijkmaker. Parma mocht op de doorweekte grasmat een vrije trap nemen, en na een tikje breed was het Galloppa die met links uithaalde. Mede omdat de bal doorgleed moest Abbiati in de korte hoek het antwoord schuldig blijven en dus stonden de teams weer op gelijke hoogte: 1-1. Milan, waar Nigel de Jong de hele wedstrijd speelde, kwam daarna net als Parma niet meer tot scoren.

Denk je dat AC Milan dit seizoen serieus meedoet om de Italiaanse titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

jammer. had gehoopt na cagliari dat ze weer de goeie weg op zouden gaan. matig dit

Vind het echt jammer dat AC Milan, en dan eigenlijk ook de hele Serie A niet meer zo goed is zoals vroeger, wat waren het toen prachtige ploegen in Italië! ik hoop dat het er weer beter gaat worden..

29 september 2012 om 19:57

het concept van de top 3: milan, inter, juventus bestaat niet meer. Inter al een tijdje niet en denk dat milan nu ook afneemt. Dat de Serie A niet meer zo goed is is niet waar, het is meer dat er sterkere ploegen die mid-table zouden eindigen zijn dat vorige jaren

In Parma winnen is sowieso niet al te gemakkelijk en Parma heeft toch veel strijd geleverd in eigen huis. Als je het duel zag dan leek het echt een fysiek zware match met twee teams die eigenlijk constant elkaar aan het bestoken waren met felle aanvallen, Parma vooral langs de zijkant waar ze snelheid hebben. Voor Milan proeft het misschien wel wat zuur, al heeft Parma wel hard geknokt voor dat punt. Hopelijk tanken ze bij Milan vertrouwen voor de cl en laat Allegri Robinho & ES starten en daarachter Boateng.

29 september 2012 om 20:02

Ik lees dat Bojan Krkic eindelijk meer minuten heeft gekregen dan die schamele tien minuten aan het eind van de pot. Dat heeft zich dus meteen uitbetaald in een assist van zijn kant. Hoe vond je hem verder spelen voor Milan?

Milan laat weer maar eens punten liggen,tegen Parma dacht ik toch dat ze nog eens gingen winnen.ik vind die El Shaarawy echt een heel groot talent en als hij zo blijft spelen en scoren zal hij na dit seizoen al de ster van Milan zijn.ik denk dat deze jongen Milan dit jaar in veel wedstrijden gaat rechthouden en nog heel belangrijk kan zijn.

En wederom is het puntverlies, al is Parma uit geen makkelijke tegenstander. Is het toch van de gekke dat onze punten moeten komen van een 19 jarig talent. Er moeten echt een aantal toppers komen. En Allegri moet ook eens kappen van die belachelijke opstellingen; Zapata en Yepes(!) centraal achterin met drie verdedigende middenvelders.

Ik zie elke week weer reacties die het puntverlies van Milan goedkeuren. waarom? Dit is niet goed te keuren, dit is werkelijk te triest voor woorden wat voor een spel Milan elk weekend vertoont. Belachelijk toch? Ik kan mijn ogen niet geloven als ik dit Milan zie. Een 19-jarig talentje moet een heel team op sleeptouw nemen! Luie vedettes die werkelijk niets goed uitvoeren voor het hoogste loon van de Serie A, kom toch op man!

Ik ben het zat dat het gewoon een doodnormale zaak is geworden dat Milan punten laat liggen tegen clubs als Parma, Atalanta en Sampdoria. Tranen krijg ik als fan in mijn ogen als ik vandaag op facebook zie dat de grootheid Sheva jarig is met bijbehorend beeld van een prachtige goal. Wat een gloriedagen waren dat voor de Milan fan... Helaas zijn die tijden voorbij, maar we mogen als voetballiefhebbers deze verliezen absoluut niet goedkeuren! Met dit team hoort Milan gewoon mee te doen met de top 3 van Italie, zo simpel is het!

Forza Milan!

30 september 2012 om 18:04

Je hebt gelijk , deze verlies partijen tegen middelmatige clubs is niet goed te keuren, maar we blijven hoop houden en het komt uiteindelijk wel goed.

Forza Milan!

Waar zijn die Milan fans nou ? Niet provocerend bedoeld , maar het is triest voor woorden dat er maar 8 reacties zijn en dan ook paar Milanezen.

Milan zal dit jaar niet boven plek 5/6 eindigen, helaas. Als ze dat al halen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren