Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan heeft niet genoeg aan blunder Milinkovic-Savic en haakt voorlopig af

Laatste update:

AC Milan is voorlopig afgehaakt in de strijd om de eerste plek in de Serie A. De ploeg van Stefano Pioli verloor zondagavond namelijk op bezoek bij Torino met 2-1 en beleeft daardoor een slechte generale repetitie voor de allesbeslissende Champions League-wedstrijd tegen RB Salzburg van aanstaande woensdag. Milan zakt door de nederlaag tegen Torino af naar de derde plaats in Italië en ziet koploper Napoli de voorsprong uitbreiden naar zes punten.

Perr Schuurs stond zondagavond aan de aftrap bij Torino. De centrale verdediger zag hoe zijn ploeg Milan kort voor rust tot twee keer toe pijn deed. Het was Koffi Djidji die de score opende voor de thuisploeg. De verdediger kopte een vrije trap van Valentino Lazaro binnen en zette Torino daarmee op voorsprong: 1-0. Nog geen twee minuten later moest Milan-doelman Ciprian Tatarusanu, die de zwaar geblesseerde Mike Maignan vervangt onder de lat, opnieuw vissen.

Een doeltrap van Torino-keeper Vanja Milinkovic-Savic viel precies goed voor de voeten van Nikola Vlasic op de rand van het zestienmetergebied. De Kroatische middenvelder bracht met een knap hakje vervolgens Aleksey Miranchuk in stelling, die vanuit een vrij moeilijke hoek met links binnenschoot: 2-0. Milan-trainer Pioli had na 45 minuten genoeg gezien en besloot na rust meteen drie wissels in te brengen. Sergiño Dest, Charles De Ketelaere en Ante Rebic kwamen in het veld voor Pierre Kalulu, Brahim Díaz en Rafael Leão.

Kort na rust kreeg Divock Origi de mogelijkheid om de aansluitingstreffer te maken, maar de Belgische spits kon zijn voet net niet tegen de bal krijgen. In de zeventigste minuut bracht Milan de marge wél terug naar één en daar ging een grote blunder van Milinkovic-Savic aan vooraf. De Serviër kwam zeer onnodig zijn doel uit na een lange bal van Sandro Tonali, waar Junior Messias dankbaar gebruik van maakte. De Braziliaanse aanvaller leek een overtreding te maken op Alessandro Buongiorno om bij de bal te komen, maar de videoscheidsrechter keurde de goal goed: 2-1. Pioli bracht Olivier Giroud nog voor de slotminuten, maar Milan zou geen goal meer maken.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3428516389
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna35171352264
5Roma3417892059
6Atalanta33176102457
7Lazio3417413855
8Fiorentina33148111350
9Napoli34131110950
10Torino35111410047
11Monza34111112-844
12Genoa34101212-242
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3471116-2332
15Hellas Verona3471017-1431
16Frosinone3471017-2031
17Empoli348719-2431
18Udinese3441713-1929
19Sassuolo346820-3026
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had er van te voren wel vertrouwen in met een invorm zijnde Leao Diaz en een Origi die als je hem ruimte en goede ballen geeft, hij ook wel levert. Begon goed. 2 gigantische kansen voor Leao na 4 minuten, maar toen ging Torino buffelen, dus het fysieke spel erin zetten, en weer was het zo dat het middenveld gewoon beetje wegvalt zonder Bennacer. Tonali kan niet het hele middenveld opvangen. Pobega is daarin niet een juiste partner voor hem.Verder dus gewoon verdiend verloren.En wat deed Pioli? leao wisselen en een matige speelde Pobega laten staan.. ik snap dat je moet denken aan Salzburg maar het doel heiligt niet de middelen.. althans niet onze ster speler en machine. Enfin.Maar altijd; FORZA Milan!

31 oktober 2022 om 09:34

Mauro zie jij niet ontzettend grote problemen voor milan zodra Leao van de zomer eventueel vertrekt? veel moet wel via hem komen toch. dat vang je niet snel op.

31 oktober 2022 om 11:10

Ik snap ook niet dat Pioli Origi een hele match liet staan. Op voorhand was iedereen het over eens dat die nog geen 90 minuten aankon. In de eerste helft was hij nog wel goed maar in de tweede zakte hij helemaal weg omdat het duidelijk op was. Niemand had er iets aan dat hij daar bleef staan, Giroud moest er al veel sneller op en Leao had er toch zeker nog wat langer mogen spelen. Met 15min extra ga je hem nu ook niet in gevaar brengen voor Salzburg. Had er ook Diaz langer laten opstaan, oke die was niet goed, maar heeft wel die individuele actie om het verschil te maken wat De Ketelaere op dit moment helemaal niet in zich heeft. Raar wisselbeleid van Pioli gisteren.

Believe me, Napoli en Atalanta houden dit straks niet meer vol, als ze dit na het WK nog kunnen dan neem ik mijn woorden terug, maar Napoli heeft dit al vaker gedaan vandaar dat ik het zeg.

30 oktober 2022 om 23:03

Atalanta kan je geld op in zetten. Napoli weet ik niet zo snel hoor. Vond ze vorig jaar eigenlijk al de beste kandidaat tijdens die race op het eind. Alleen Milan had gewoon een kampioensmentaliteit en liet niet meer los. Dit jaar vind ik ze nog een paar niveaus beter zelfs. Ze hebben sterkere basis 11 en de genoeg opties op de bank om er niet heel veel op achteruit te gaan. Ook sinds Insigne weg is hebben ze geen ster meer die alles opeist. Politano, Simeone en eigenlijk bijna elke wissel is bijna of net zo goed om in de basis te starten.

Ac Milan afgehaakt? Is dat niet wat voorbarig gezegd. Er komt nog een wk aan. Dus er kan nog van alles gebeuren.

31 oktober 2022 om 14:32

er staat dan ook 'voorlopig', wat mijns inziens een correcte verwoording is.

Laten we wel wezen, buiten Napoli is het allemaal niet zo verheffend wat de Italiaanse ploegen laten zien. Ook AC Milan niet die ik in de basis het beste elftal vind hebben en in staat moet zijn tot behoorlijk voetbal. Maar tegen Hellas Verona (waarvan nipt werd gewonnen) en nu ook Torino vond ik het spel door een behoorlijke ondergrens zakken. Overigens zegt een voorsprong in de Serie A als koploper niet zoveel. Dat kan zo omslaan.

Tja, een accident de parcours van de regerend landskampioen noem je dat en dit gaat nog gebeuren. Ik begrijp wel dat Pioli wisselt want die man torst een zekere (positieve) druk voor wat komen gaat en wil allicht ook een hoger niveau als coach bereiken door kwalificatie voor de 2de ronde van CL op zijn cv te kunnen bijschrijven. Zijn wissels gisteren hebben slecht uitgepakt, maar ligt dat dan aan de coach? De kern van Milan heeft niet de weelde om op elk niveau te presteren. Als men woensdagavond (wederom m.a.w. voor een 2de opeenvolgend jaar) faalt in de kwalificatie voor de CL, faalt in zekere mate de progressie van dit Milan. Ik begrijp dat men sterkhouders rust geeft voor woensdag, jammer is dat de stand-ins op dit moment weinig tot geen toegevoegde waarde brengen, maar is dat verwonderlijk? Origi is nooit topfit en is een momentspits die af en toe eens scoort en laat ons eerlijk wezen enkel nu bij Milan rondloopt omdat hij vorig jaar in een fantastisch team 2 keer scoorde tegen Milan (en vooral transfervrij was). CDK, weten we ondertussen dat die langer tijd nodig heeft dan verwacht, en dan heb je wat meelopers/vullers zoals de Pobega's, de Vranckx's e.a. die eigenlijk een soort veredeld B-Milan moeten dragen maar dit totaal niet kunnen. De zwakte van Milan zit hem in de breedte van de kern die kwalitatief niet toereikend is om op alle fronten mee te strijden. De vraag is ook of Milan wel had moeten verliezen, want Leao had Milan op voorsprong moeten brengen, en dan speel je misschien wel slecht, maar dan gooi je het slot op de deur en ga je hopelijk met een schamele overwinning of een punt naar huis ipv de volledige wedstrijd te moeten achtervolgen. Woensdag is eigenlijk er op of er onder en bepaalt of je als club duidelijk een zekere progressie verder zet of momenteel wat aan het aanmodderen bent. Dus dat de focus voornamelijk op woensdag ligt en dat men gisteren het risico enigszins nam voor een mogelijke misstap met niet onoverkomelijke gevolgen nog relatief vroeg in het seizoen, kan ik best wel begrijpen.


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren