Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan blijft met miljoenen smijten en heeft Turks international te pakken

Laatste update:

AC Milan lijkt zijn volgende miljoenenaankoop te pakken te hebben. I Rossoneri versterkten zich eerder deze zomer al met Franck Kessié, Ricardo Rodríguez, Mateo Musacchio, André Silva en Fabio Borini en nu lijkt ook Hakan Calhanoglu de overstap naar San Siro te maken. Diverse Duitse en Italiaanse media weten dat de 23-jarige middenvelder voor minimaal twintig miljoen euro overkomt van Bayer Leverkusen. Die transfersom zou bovendien door allerlei bonussen met nog eens vier miljoen euro kunnen oplopen.

Calhanoglu heeft inmiddels voet gezet op Italiaanse bodem en zal spoedig een medische keuring ondergaan. Hij sprak eerder op de zondag al met BILD. "Ik ben momenteel onderweg naar Milaan om daar mijn contract te tekenen. Ik wil de club, het bestuur en de supporters van Bayer Leverkussen bij deze bedanken voor drie fantastische seizoenen en kijk uit naar een nieuw avontuur", waren de woorden van de Turks international, die begin dit jaar zijn laatste wedstrijd speelde.

Calhanoglu kreeg in februari een schorsing van vier maanden opgelegd van de FIFA als gevolg van een transfergeschil dat hij in 2011 had met Trabzonspor. Milan wordt na Karlsruher SC, Hamburger SV en Bayern Leverkusen de vierde werkgever voor de rechtspoot. Hij kwam de afgelopen drie voetbaljaargangen namens die Werkself tot 79 wedstrijden en 17 doelpunten in de Bundesliga.

Vind jij Hakan Calhanoglu een goede aankoop van AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler voor een schappelijke prijs. Denk wel dat wat Milan tot nu toe gehaald heeft op Rodriguez na, geen echte wereldtop is of dat nog moet/kan worden. Maar goed ze moeten ergens beginnen, met deze selectie zie ik ze nog niet in staat om Napoli en Roma te beconcurreren, maar er word tenminste aan de toekomst gedacht.

2 juli 2017 om 15:08

Kessie en Andre Sliva kunnen zeker wereldtoppers worden, ook Conti kan een zeer degelijke back worden. Calhanoglu zie ik helaas geen wereldtopper worden, hij heeft het wel in zich om een uitblinker bij een subtopper te worden. Prima aankoop voor de huidige Milan dus. Milan moet nu goede flankspelers halen, voor de rest zit het nu wel goed.

2 juli 2017 om 15:14

Dat zeg ik toch ook. Denk alleen dat Milan fans wat hard van stapel lopen, ja er zitten 2 potentiele wereldtoppers bij en 1 topspeler met Rodriguez, maar de rest is gewoon goed maar niet super ofzo.

2 juli 2017 om 15:32

Aan de andere kant lopen er bij Roma en Napoli nou ook niet allemaal wereldtoppers, tuurlijk er lopen wel spelers rond als Hamsik, Naiggolan, Insigne, Mertens etc. Ik denk dat het beter is om spelers als Rodriguez, Conti en Calhanoglu te halen ipv dat geld gebruiken om 1 Di Maria ofzo te halen en dan blijven spelen met spelers als Abate. Ik denk ook dat volgend seizoen Napoli en Roma nog te groot zijn om te verslaan, maar ze hebben geluk; plaats 4 geeft nu ook recht op CL voetbal en dat zit er dik in.
Mocht dit team goed ingespeeld raken zie ik ze zelfs als favorieten voor die vierde plek, het ligt er natuurlijk wel aan wat Inter gaat doen. Lazio gaat waarschijnlijk afscheid nemen van Biglia en Keita Balde en ik schat dit Milan met Conti en wellicht nog een aankoop ook hoger in dan Fiorentina.

2 juli 2017 om 15:51

Marc

Nee dat is zeker waar, maar Roma en Napoli moeten straks ook geen 5-6 nieuwe spelers inpassen en hebben al een hecht blok staan, die teams hebben waarschijnlijk geen tijd nodig om elkaar te leren kennen zoals Milan. Vooral Napoli voetbalt soms van het mooiste voetbal denkbaar.

2 juli 2017 om 17:09

Ja, daar kan ik me zeker in vinden en dat wordt waarschijnlijk de grootste uitdaging voor Milan. Napoli speelt ook wel het mooiste voetbal van Italië, zelfs Allegri durft dat toe te geven. Mochten ze komend jaar CL voetbal halen zie ik ze echter wel snel aanhaken bij Roma en Napoli en verwacht ik volgend zomer een paar echte toppers. Ik vind het trouwens nog steeds bizar dat ze Rodriguez voor 15 miljoen hebben weten over te nemen, er zijn maar pakweg 5 clubs wereldwijd die een beter back op links hebben staan.

2 juli 2017 om 18:06

Hopelijk komen zoet Biglia als Keita nog richting San Siro dan zijn we klaar wat mij betreft

2 juli 2017 om 20:08

Biglia niet meer zie liever dat iemand als Locatelli een basisplaats gegeven wordt, of Kucka. En Keita wil alleen naar Juve dus die hoef ik niet te zien bij Milan.

2 juli 2017 om 15:03

Supersterren komen nog niet naar dit Milan, maar dat komt nog wel denk ik.

Wat een team krijgt Milan nu. Verdediging bestaat uit Rodriguez, Romagnoli, Muscha, Conti. Het middenveld is ook zeer sterk nu. Ze hebben een fantastische spits binnengehaald met Silva. Het enige wat ontbreekt zijn twee goede flankspelers. İk verwacht nog wel een paar verassingen van Milan.

2 juli 2017 om 20:09

Suso is toch een erg goeie flankspeler gebleken vorig seizoen! En voor de linkabuiten met Bonaventura zit je ook goed hoor.

We zijn onderweg naar de top jongens! Nu nog conti dat zo goed als binnen is en eventueel biglia/keita/belotti en we kunnen juventus zeker pijn doen

2 juli 2017 om 15:11

Eerst maar eens zizn dat jullie Roma en Napoli aankunnen, wat jullie gehaald hebben is mooi met het oog op de nabije toekomst maar jullie doen alsof Messi, Ronaldo, Modric en Ramos gehaald zijn.

2 juli 2017 om 16:44

Valt mee. Meeste Milanista's zijn wel realistisch. Moet nog maar blijken hoe snel dit team ingespeeld op elkaar raakt, voordeel is dat er bij de voorbereiding al een redelijk volledige selectie klaarstaat. Deze spelers hebben allen veel potentie, moet gaan blijken of ze dit ook gaan waarmaken. Plek vier is zeker haalbaar en ik denk dat als het goed gaat lopen een 3e plek ook tot de mogelijkheden behoort.

2 juli 2017 om 15:12

De top van wat? Juventus is nog altijd 2 klasse beter om maar te zwijgen over de Europese top. Met dit soort spelers met alle respect, is de top nog niet binnen bereik. Milan blijft voorlopig de gevallen topclub die geen enkele rol van betekenis in Europa speelt. Alleen de miljarden van ome Silvio kunnen de club naar de top brengen maar die wil helaas niet.

2 juli 2017 om 16:18

Ome Silvio heeft club al verkocht voor de feit. Die is buitenspel, de nieuwe eigenaren zijn de chinezen en tot nu toe doen ze niet slecht. Over een jaar of 3 dan kunnen ze zeker met de top van Europa mee draaien.

2 juli 2017 om 17:22

"om maar te zwijgen over de Europese top" Hoort Juve daar dan niet bij?
De miljoenen worden nu eindelijk wel gespendeerd, maar het is afwachten hoe Milan zich gaat ontwikkelen, de aankopen beloven in ieder geval wat.

2 juli 2017 om 17:46

Hij bedoelt denk ik de 'traditionele top', Barcelona, Real Madrid en Bayern.

2 juli 2017 om 17:52

Tja, als Milan op het niveau Juve zit is die traditionele top ook niet meer totaal ongenaakbaar en ik interpreteer niet uit zijn zin dat hij doelt op de absolute top 3, maar ja als hij dat wel bedoelt, iedereen heeft een andere perceptie van de top.

2 juli 2017 om 17:54

Geen enkele echte top gaat daar spelen zolang Real, Barca, Bayern met daarachter Juve, Chelsea, City of "zelfs" Atletico de beste spelers tot hun beschikking hebben. Milan moet eerst maar eens 3 keer achter elkaar kampioen van Italie worden om het niveau van Juve enigszins te kunnen benaderen. Dan pas kunnen ze mischien ook wat grotere spelers aantrekken dan nu.

2 juli 2017 om 20:10

Geloof me, als ze CL halen kunnen ze al grotere spelers aantrekken, zeker nu er geld is. Als ze meteen Cl halen zullen er steeds meer spelers heil zien in het project van Milan. Ze hoeven ook niet drie keer achter elkaar kampioen te worden hoor, zelfs om 1 keer boven Juve te eindigen moet je Europese top zijn.

2 juli 2017 om 16:25

Dit seizoen Juve ook al pijn gedaan hoor.

Die 10 ik op hoopte.
Kessie en bonaventura cm.
En Hakan 10.
Bacca en Silva naast elkaar.
Suso erbij.
Heerlijk ik ga genieten.

2 juli 2017 om 15:16

Wordt sowieso 433 hoor, als je bona en suso hebt en sowieso speelt montella graag in een 433 systeem

2 juli 2017 om 18:14

toen had ie ook niet de spelers die hij nu heeft. Milan zal zeker weer 4-3-1-2 gaan spelen. mochten er wat je zegt geen buitenspelers bij komen, dan kan je dit verwachten en persoonlijk vind ik dat meer milan. mja mooi we zullen het zien ben benieuwd naar komend seizoen

2 juli 2017 om 20:10

Montella heeft al aangegeven 433 te gaan spelen.

Leuke aankoop van AC Milan. Zijn tot nu toe goed en gericht bezig, Hij zal de nodige creativiteit brengen en heeft een fantastische trap in huis. Stap voor stap is het beste en daar zijn ze nu goed mee bezig, Ben in ieder geval al blij dat AC Milan weer stappen aan het maken is, Italië krijgt weer 4 CL tickets en ook Inter staat financieel weer sterk. Het zal alleen maar helpen als de Milanese clubs weer terug zullen zijn waar ze horen, Ook ben ik benieuwd wat Monchi allemaal kan doen bij AS Roma, Heeft het bij Sevilla heel goed gedaan natuurlijk.

2 juli 2017 om 15:12

Monchi is eerder een geldschepper. Zal AS Roma veel opleveren aan uitgaande transfers maar zie ze niet meteen kampioen worden

2 juli 2017 om 15:16

Monchi zal wel weten dat werken bij Milan anders is dan bij Sevilla, en er zal vast samen uitgewerkt zijn wat er nu precies moet gebeuren bij Milan. Monchi staat erom bekend onbekende spelers te halen die later wereldtoppers blijken te zijn, bij Sevilla moet je dan na een tijd verkopen ja, bij Milan is het de bedoeling om met zulke spelers weer top te worden, dus zullen ze deze jongens willen behouden.

Edit: Roma dus, was in de war omdat dit artikel over Milan ging.

2 juli 2017 om 15:18

Monchi is aangesteld bij Roma niet bij Milan. Zijn eerste actie met het verkopen van Paredes en het (bijna) verkopen van Manolas belooft toch niet veel goeds

2 juli 2017 om 15:21

Inderdaad bij Roma, ik typte per abuis Milan omdat het over Milan ging in dit artikel, echter, Roma wilt echt meedoen om de titel in Italie dus zullen er wel afspraken zijn gemaakt over hoe zij dit doel samen gaan bewerkstelligen. Sevilla is toch een club met andere ambities in Spanje dan Roma in Italie.

2 juli 2017 om 15:23

Dat is inderdaad wel waar, het europese succes van sevilla mogen we ook wel niet vergeten ookal is dat eerder aan de coach te danken. Ben altijd wel al fan geweest van het werk van Monchi dus was enthousiast toen ik hoorde dat hij naar Italië kwam. Die mogelijke verkoop van Manolas blijf ik toch echt raar vinden als je wil meedoen om de titel, zeker nu Rüdiger ook gaat vertrekken en Paredes al weg is

2 juli 2017 om 15:34

Nee klopt, Sevilla is Europees echt superieur gebleken de laatse jaren, ook al hebben we het dan over Europa League, het is toch ongelooflijk wat zij gepresteerd hebben.

Ja inderdaad Manolas zou ik nooit verkopen als het niet hoeft, dat strookt ook niet met de ambities van Roma. Paredes had ik ook niet verkocht. Ben benieuwd wat Monchi nog uit de hoge hoed gaat toveren bij Roma.

2 juli 2017 om 17:19

Ik denk dat Manolas nu wel behouden zal worden nu ipv van hem Rudiger lijkt te vertrekken. Paredes was een pareltje en daar snap ik ook weinig van, maar goed. Roma heeft aan de andere kant wel Pellegrini terug gehaald en Gonalons voor maar 5 miljoen weten te strikken. Verder krijgt Monchi ook wel sneller het voordeel van de twijfel dus ik wacht de transferperiode van Roma wel even af.

Vind het wel vrij indrukwekkend van Milan dat ze toch maar blijven goede aankopen verrichten. Hiermee kan je zeker al een goed team opbouwen. Juist vraag ik me af wat dit gaat geven met de financial fairplay want dacht dat ze daar al problemen mee hadden maar ze blijven maar uitgeven.

2 juli 2017 om 15:29

Financial fairplay is gewoon een enorme grap.

2 juli 2017 om 17:57

Als je gewoon het nieuws volgt weet je dat AC Milan al zijn schulden heeft af betaald. Moeilijk he iets opzoeken?

3 juli 2017 om 10:41

Ik weet gewoon dat ploegen als Psg en ManCity in het verleden die FFP gewoon hebben afgekocht waardoor ze maar bleven uitgeven. Mooi dat bij Milan nu de sky the limit is, maar welke inkomsten staan daar tegenover?

toch wel knap,waar everton 27 neer legt voor klaassen pik je nu een veel betere speler op die ook nog is jonger is voor minder..goede versterking voor het middenveld

2 juli 2017 om 15:39

Iedereen weet gewoon dat je PL clubs het dubbele kan laten betalen, heel erg slim zijn ze daar ook niet al hebben ze wel al het geld natuurlijk

Ben als AC Milan-fan zeer blij en tevreden met de komst van Hakan Çalhanoğlu! Eindelijk wordt er na jaren van wanbeleid eindelijk weer goed geïnvesteerd wordt door Milan, want Çalhanoğlu is gewoon een zeer goede nummer 10, Rodriguez, Musacchio, Kessie, André Silva en (waarschijnlijk) Conti zijn prima versterkingen en Borini is een prima speler voor in de breedte.

Las gisteren dat Donnarumma alsnog zijn contract wilt gaan verlengen en ik hoop dat hij alsnog bij zal tekenen, maar gezien de 'soap' de laatste tijd, van dat hij wel zou verlengen, toen weer niet, toen weer wel, toen weer niet, toen weer wel, toen werd Raiola ontslagen en zou hij alsnog verlengen, maar daar bleek niets van waar te zijn en hij zou zijn contract niet gaan verlengen, toen zou hij een gesprek met Milan aangaan en nu zal hij misschien alsnog verlengen, dus ik laat het nu maar even in het midden of hij echt z'n contract wilt verlengen, maar ik hoop dus van wel.

Nu hoop ik alleen nog dat dat Milan 2 vleugelaanvallers binnenhaalt, want ze missen in mijn ogen gewoon vleugelspelers. Ik las ook dat Biglia samen met Keita over zou komen van Lazio, maar rondom Biglia is het nu al een tijdje stil en van Keita werd er al meteen gemeld dat hij niet wilde komen en liever naar Juventus wilt vertrekken en Biglia hoeft van mij dus niet te komen en dat geld van Biglia zou ik investeren in een vleugelaanvaller en ook voor Keita zou ik verder kijken.

Als vleugelaanvallers zie ik graag Lucas Moura en Karim Bellarabi proberen. Waarschijnlijk zullen deze spelers aardig wat kosten, maar van Bellarabi zag ik voorbijkomen dat Leverkusen een soort uitverkoop of iets dergelijks houdt, dus wie weet en ja, het zijn niet allemaal topspelers, maar Milan moet alles weer rustig opbouwen en dat doen ze door middel van dit soort aankopen en ik zie ze aankomend seizoen wel meestrijden voor plek 3 of 4.

Van spelers als de Sciglio, Lapadula en/of Bacca, Zapata, Montolivo, Sosa, Bertolacci, etc. sluit ik niet uit dat ze verkocht zullen worden en gisteren is Poli ook al vertrokken. In mijn ogen moet Milan dan in deze opstelling gaan spelen (zie opstelling).

Donnarumma
Conti
Musacchio
Romagnoli
Rodriguez
Bonaventura
Kessie
Bellarabi
Çalhanoglu
Lucas Moura
André Silva

Met het huidige team moeten ze in de Europa league toch wel.kwart finale kunnen halen en meedoen om plek 3/4 in de serie a

2 juli 2017 om 16:21

Ik denk dat AC Milan zal zich niet echt consentreren op de Europa Leauge eerder 4e plek in Seria A wat recht geeft op plaatsing van de Champions Leauge

Na zoveel jaren hebben we dan eindelijk onze langverwachte creativiteit in de middenlinie gekregen! Jarenlang hadden de Rossoneri hoop op iemand die met een actie of een splijtende pass iets kon forceren als het voorin vastliep. We hebben die dan eindelijk gekregen in de naam van Hakan. Heerlijk! Hij heeft 4 maanden lang stilgestaan, dus ik hoop dat hij in de tussentijd in zichzelf heeft geã¯nvesteerd. Zijn pas- en schottechniek zijn van wereldklasse, maar de rest behoort tot de subtop. Maar goed, het is nog een jonge gast en ik heb er goede hoop in dat met behulp van onze Milanello Hakan verandert in een topper!

Goede aankoop voor Milan en hopelijk kan hij de aanvallers van goede passes voorzien. Met Calhanoglu halen ze een creatieve en jonge speler binnen, maar ze moeten dan niet teveel op hem gaan leunen. Milan komt steeds net tekort om een gooi te kunnen doen naar de titel, maar met nog een topper erbij geef ik ze een prima kans voor een plek in de top 5.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren