Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn zaakwaarnemer heeft binnenkort een gesprek met Feyenoord’

Laatste update:

Koploper PEC Zwolle ging vrijdagavond op bezoek bij FC Eindhoven met 4-2 onderuit. De Blauwvingers zullen nog even moeten wachten op het vieren van het promotiefeest. In het Jan Louwers Stadion was Voetbalzone aanwezig bij de ‘Wedstrijd van de Week’. Na afloop sprak verslaggever Labib Bitchou met Eindhoven-spits Naoufal Bannis en PEC-middenvelder Thomas van den Belt, die elkaar komende zomer tegenkomen bij Feyenoord. Ook ging hij in gesprek met trainers Rob Penders (Eindhoven) en Dick Schreuder (PEC).

Bannis staat dit seizoen op acht doelpunten en vier assists in 29 wedstrijden voor Eindhoven. In principe keert hij komende zomer terug naar Feyenoord, waar hij een contract heeft tot medio 2024. Na drie verhuurperiodes in de Keuken Kampioen Divisie (FC Dordrecht, NAC Breda en Eindhoven) heeft de spits een duidelijk doel voor ogen. “Mijn zaakwaarnemer heeft binnenkort een gesprek met Feyenoord. Ik wil komend seizoen vol voor de Eredivisie gaan, dat heb ik ook tegen mijn zaakwaarnemer gezegd. Ik zou mezelf daar graag laten zien.”

Aan de kant van PEC stond er met Van den Belt een toekomstig Feyenoorder op het veld. Onlangs werd bekend dat de 21-jarige smaakmaker na dit seizoen de overstap maakt naar De Kuip. Door de goede prestaties van de Rotterdammers mag Van den Belt al denken aan de Champions League. “Ik heb daar zeker zin in, maar zij zijn daar nog bezig in de Europa League en competitie, terwijl wij hier willen promoveren met een kampioenschap. Ik ben er al wel een beetje mee bezig, maar heb hier ook nog een klus te klaren.”

Stiekem droomt Van den Belt van een Mats Wieffer-scenario. De 23-jarige Tukker kwam vorig seizoen over van Keuken Kampioen Divisie-club Excelsior Rotterdam en is nu een vaste waarde op het middenveld van Feyenoord. “Dat is wel een ideaal scenario. Hij heeft laten zien dat je vanuit de KKD ook basisspeler kan worden bij Feyenoord. Daar ga ik ook voor. Ik heb alle tijd, en die ga ik zeker ook gebruiken. Ik heb er wel zin in.” Bij Feyenoord tekende Van den Belt een contract tot medio 2027. Dit seizoen was de middenvelder in de Keuken Kampioen Divisie al goed voor dertien doelpunten en acht assists.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Heeft Naoufal Bannis nog een toekomst bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee. Was altijd al wel te licht voor de eredivisie. En zeker nu feyenoord weer wat meer geld heeft door verkopen en toekomstig CL zullen ze altijd een betere spits kunnen kopen dan deze knul kan worden.

8 april 2023 om 08:44

Gaat het toch niet redden helaas. Heeft wel de juiste instelling en zijn loopactie is ook goed, maar niet goed genoeg voor Feyenoord.
Nog wel jong, dus zou nog een verdienstelijke eredivisie speler kunnen worden

8 april 2023 om 08:50

Zou kunnen passen bij een counter ploeg. Maar niet bij feyenoord. Je speelt grotendeels tegen linies in de 16 die compact staan. Feyenoord heeft een spits nodig met body die ruimte maakt met zijn fysiek. De ruimte ga je niet vinden door te lopen.

Helemaal afschrijven doe ik hem nog niet, maar als je bedenkt dat hij minder dan een jaar jonger is dan Gimenez dan heeft hij wel een lange weg te gaan. Overigens zou hij best een laatbloeier kunnen zijn, want hij heeft heel lang de bouw van een A-junior gehad. Probeer hem nog een jaar te stallen bij een eredivisie ploeg en hak daarna een definitieve knoop door.

8 april 2023 om 10:51

Sluit ik me bij aan en anders kan deze Haagse jongen het seizoen erop altijd nog aansluiten bij ‘zijn’ ADO!

Mag van mij best naar Zwolle komen volgend seizoen, al zijn verdedigers prioriteit op dit moment .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren