Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot ziet na Taabouni nog een speler naar de Qatar Stars League vertrekken

Laatste update:

Naoufal Bannis is dicht bij een overstap naar Qatar, zo weet Voetbal International vrijdagmiddag te melden. Om welke club het gaat, is nog onbekend. Het contract van Bannis liep nog een jaar door in Rotterdam, waardoor Feyenoord een nog onbekende transfersom aan de transfer gaat overhouden. Eerder tekende Mohamed Taabouni een contract tot medio 2026 bij het Qatarese Al-Arabi.

Bannis werd in 2017 door Feyenoord overgenomen uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In De Kuip wist hij echter nooit echt te imponeren en lukte het hem niet om een basisplaats te bemachtigen. De Stadionclub leende hem vorig seizoen nog uit aan FC Eindhoven. Eerder speelde hij op huurbasis bij NAC Breda en FC Dordrecht. In de hoofdmacht van Feyenoord kwam hij twintig keer aan spelen toe. Hij maakte twee doelpunten en gaf evenveel assists in deze optredens.

Vorige week kwam Bannis in het nieuws omdat hij in de met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle graag een strafschop wilde nemen. De gevloerde Yakuba Minteh wilde zijn officieuze debuut echter graag opluisteren met een treffer en liet blijken de penalty ook wel voor zijn rekening te willen nemen. Arne Slot hakte uiteindelijk de knoop door en besloot dat Minteh mocht aanleggen. Hij scoorde en bepaalde zo de eindstand.

Eerder deze transferperiode maakte Taabouni ook al de overstap van Rotterdam naar Qatar. Excelsior was ook in de markt voor het 21-jarige talent, maar moest het afleggen tegen het grote geld uit het Midden-Oosten. Feyenoord hield ‘enkele tonnen’ over aan die overstap. Naar verwachting zal de kampioen van Nederland ook een dergelijk bedrag gaan overhouden aan de transfer van Bannis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord is goed bezig met overbodige spelers lozen en houden er nog geld aan over ook.

14 juli 2023 om 17:01

Haha bizar dit. Alles waar je vanaf wilt als club kun je zo kwijt in Qatar…

Doet Feyenoord erg leuk. Alle spelers die duidelijk te kort komen voor het eerste elftal en amper toekomst meer hebben slijten aan vermogende clubs. Zo snoei je in je salarishuis en krijg je ook nog een leuk extraatje qua transfersom.

14 juli 2023 om 13:35

Idd....ruimte maken voor kwaliteit graag!
We hebben nog het eea nodig namelijk.

Ot:
Leuk voor die jongen dat hij ff kan gaan harken een paar jaartjes. Van dit soort spelers begrijp ik het aanzienlijk beter dan van de oude toppers die daar nog ff een zak geld oppikken.

Logisch, als middelmatige voetballer zou ik ook voor een rijkelijk beloond avontuur gaan.

14 juli 2023 om 13:00

Ja toch Feyenoord goed bezig met door te selecteren..
Dit was wel een speler die gelinkt werd aan een carrière in de kuip.

Tis wel wat je zeg deze jongen met vroeg cashen in europa gaat die niet verdienen

14 juli 2023 om 13:07

Niks voor Tadic?

14 juli 2023 om 14:04

Volgens mij heeft hij al een rijkelijk beloond avontuur met 6,5 miljoen

Volkomen gelijk. Deze spelers komen tekort voor Feyenoord. Zij gaan nu in een Islamitisch land als moslim voetballen en krijgen tonnen met geld binnen.

Daarbij houdt Feyenoord ook nog wat over aan deze spelers. Win-winsituatie!!

14 juli 2023 om 13:11

Hoe voetbal je als moslim precies?

14 juli 2023 om 13:34

Zonder voorhuidje

14 juli 2023 om 13:34

De zinsopbouw kon misschien beter, maar ik mag toch hopen dat je de essentie van het verhaal er uit kon destilleren.

14 juli 2023 om 16:02

Als we een kant mogen kiezen, spelen we richting Mekka.

Ik geef hem geen ongelijk. Lekker cashen op deze leeftijd, investeren in jezelf en voor jezelf om straks lekker financieel onafhankelijk te zijn.
Wel jammer toch, ik keek graag naar hem in de Kkd.
Succes Bannis!

Ik ben ook nog beschikbaar hoor en ik denk dat een paar leden van VZ ook wel een overstap zien zitten
Maar even serieus die gasten kopen echt alles wat los en vast zit mij hoor je niet klagen ruimt lekker op zo voor Feyenoord al vindt ik het wel jammer voor taabouni nooit een kans gehad

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren