Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn periode bij PSV voelt niet als geslaagd, ik heb te weinig gespeeld’

Laatste update:

Remko Pasveer maakte drie zomers geleden de overstap van Heracles Almelo naar PSV, maar slaagde er niet in om Jeroen Zoet uit de basis te spelen. De doelman kwam tot achttien wedstrijden in Eindhoven en tekende woensdag voor drie jaar bij Vitesse.

Pasveer vertelt in een interview met De Telegraaf dankbaar te zijn dat hij voor een topclub als PSV heeft mogen spelen, maar plaatst ook een ‘kanttekening’: “Ik heb te weinig heb gespeeld en daarom voelt mijn periode bij PSV toch als niet geslaagd. Uiteindelijk heb ik nooit echt de kans gehad om te laten zien wat ik in me had.”


Pasveer spreekt dan ook van een ‘teleurstelling’ en hoopt nu weer veel minuten te kunnen maken. Hij stond naar eigen zeggen al in de belangstelling van Vitesse toen Peter Bosz er de trainer was en nu gaan beide partijen dus alsnog de samenwerking met elkaar aan. Pasveer is vermoedelijk gehaald als opvolger van Eloy Room, die dicht bij een transfer zou zijn.

Pasveer begon zijn professionele voetballoopbaan bij FC Twente, waarna hij vervolgens uitkwam voor Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en PSV. De afgelopen drie seizoenen zat Pasveer vooral veel op de bank bij de Eindhovenaren en moest hij steevast Jeroen Zoet voor zich dulden. Met de club werd hij in de seizoenen 2014/15 en 2015/16 kampioen en veroverde hij beide keren ook de Johan Cruijff Schaal.

Wie is een betere doelman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben blij dat ie weg is, het is toch wel een beetje een onruststoker geweest bij PSV. Zoet was / is duidelijk beter dan Pasveer, dus geen discussie.

6 juli 2017 om 11:15

Ik snap ook echt niet wat deze man bezielde door te denken dat hij Zoet wel even uit de basis zou halen, het lijkt me toch duidelijk dat hij als 2e keeper gehaald is, had hij dan echt zo veel zelfvertrouwen?

6 juli 2017 om 15:26

Ik neem aan dat Brands toch wel van te voren gezegd heeft dat hij vaste 2e keeper wordt? Anders is dat heel slecht gecommuniceerd tussen die twee.

Als je als redelijke clubkeeper van Heracles tekent bij een topclub als Psv, dan weet je op voorhand dat je heel weinig gaat spelen. Pasveer heeft zichzelf gewoon veel te hoog zitten. In zijn Heraclestijd had ie het zelfs over Oranje. Ben benieuwd of ie er bij Vitesse wel in komt. Zolang Room er nog zit, zie ik het er niet van komen.

6 juli 2017 om 11:16

Precies dit, ik snapte zijn uitspraken dan ook nooit.

6 juli 2017 om 13:56

Toen hij 3 jaar geleden bij PSV kwam was Zoet nog wisselvallig, dus op dat gebied snap ik de uitspraken wel. Al ben ik niet weg van de keeper Jeroen Zoet, heeft hij zich in de afgelopen 3 jaar wel goed ontwikkeld en is voor PSV een goede kracht.

Nooit de kans gehad? Ik vraag me af met welke verwachtingen hij bij PSV gekomen is. Het was duidelijk dat Zoet een kans kreeg en hij is gehaald als reserve.
Overigens vraag ik me ook af of hij het bij Vitesse niet zal gaan afleggen tegen Room.

off T; iemand een idee waar Room heen gaat?

On T;
Vind hem echt niet beter dan Room.
Waar ik Room juist onderschat vind die zich altijd staande heeft gehouden en geknokt heeft voor zijn plek tegen Velthuizen, vind ik Pasveer een overschat ventje, en zelfs geen subtopniveau.

Mijn periode bij PSV voelt niet als geslaagd heb te weinig gespeel ......mmmmm

Dit komt waarschijnlijk dat je niet goed genoeg bent, ook bij Vitesse zal je op de bank komen als Room blijft.

Denk dat het een stabiele keeper is bij een subtopper. Bij Heracles deed hij het ook gewoon goed. Bij PSV niet heel veel kansen gehad, maar dit was logisch. Zoet was beoogde eerste keeper, en naar mijn mening ook de betere. In het begin heeft hij nog al eens voor onrust gestookt wat ook mede kwam door Cocu om hem ineens in de CL op te stellen. Denk dat hij bij Vitesse, mocht Room weggaan, gewoon een betrouwbare sluitpost is. Room mag dan, bij vertrek van Zoet, wel de andere kant op gaan.

Ik ben echt heel blij dat deze druiloor weg is. Drie jaar lang constant dat gehuil om een basisplaats, heel vermoeiend.

Ambitieus zijn is goed, maar je moet wel realistisch blijven. Pasveer was al 30 toen hij naar PSV kwam en was alleen bij Go Ahead Eagles en Heracles basisspeler geweest. Dan kun je toch zelf ook wel invullen dat je niet gehaald wordt als eerste keeper? Het was voor hem of naar PSV gaan, of naar een club gaan waar hij basisspeler zou kunnen worden. Niet allebei. Maar dat is blijkbaar nooit tot hem doorgedrongen.

Ik ben het niet eens met de meerderheid van reacties hieronder. Remko Pasveer is een prima keeper met goede reflexen, daarnaast straalt hij rust uit. Die laatste eigenschap vind ik zelfs beter dan bij Jeroen Zoet. Ik denk dat hij bij Vitesse Room uit de basis gaat spelen.

Dat PSV vervolgens kiest voor een jeugdspeler in plaats van een vervanger juig ik dan weer wel toe.

Hij is door PSV nooit binnengehaald als tweede keeper, maar als keeper die met Zoet de strijd aan moest gaan om een plek onder de lat. Pasveer gaf bij zijn komst namelijk al aan dat hij niet was gekomen voor de bank. Dat iedereen kon bedenken dat dit een zoethoudertje was om hem binnen te halen, omdat Zoet de beoogde keeper zou worden, had waarschijnlijk alleen hijzelf niet helemaal door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren