Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn grootste fout ooit op de transfermarkt is Andrea Pirlo geweest’

Laatste update:

Adriano Galliani werkt al sinds 1986 voor AC Milan en haalde als technisch directeur veel grote namen binnen bij de Italianen: daarnaast verkocht hij spelers voor enorme bedragen. Er zaten echter ook inkomende en uitgaande missers bij en de kale vicevoorzitter is niet te beroerd om die ook te erkennen. Zo heeft Galliani spijt van zijn beslissing om Andrea Pirlo in 2011 te laten vertrekken.

/

De nu 36-jarige Pirlo is uitgeweken naar de Verenigde Staren, maar was de voorbije vier jaar actief bij Juventus. Hij had er tien seizoenen in Milaan op zitten en was 32 jaar oud, toen Milan besloot dat men hem niet meer nodig had. De club was net landskampioen geworden en Pirlo speelde een bescheiden rol in dat seizoen, dus werd hij transfervrij uitgeleide gedaan. Juventus pikte hem op en dat bleek een gouden zet.

Met Pirlo als regisseur op het middenveld legde de Turijnse club viermaal achtereen beslag op de landstitel, terwijl AC Milan danig aftakelde. Met Pirlo er nog bij had het misschien anders kunnen lopen, weet ook Galliani. “De grootste fout die ik ooit heb gemaakt op de transfermarkt was Pirlo, dat ik hem heb laten gaan. Maar het was wel een beslissing die ik deelde met anderen. Wie? Vraag me dat niet”, zegt Galliani tegen la Gazzetta dello Sport.


Was het anders gelopen met AC Milan wanneer Andrea Pirlo was gebleven, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat was echt een grote fout ja, pirlo is echt een goede voetballer. Een echte dirigent op t middenveld

30 juli 2015 om 12:01

Daar is hij dan ook achter gekomen want Milaan deed het nadien niet echt goed meer en Juventus wel.
Hoe komt dat dan??
Ligt natuurlijk niet alle aan Pirlo.

30 juli 2015 om 12:28

Door het vertrek van thiago silva en zlatan wellicht? Ieder team is met deze 2 van een hoger niveau.

Of ik ben paranormaal begaafd, of ik zie allemaal berichten de laatste tijd die vaker dan eens worden gepost (ongeveer dezelfde inhoud, maar dan met andere koppen)

30 juli 2015 om 11:23

De vorige was van de voormalige directeur van Inter geloof ik. Die had ook al spijt van het verkoop van Pirlo. Vandaar dat je dat misschien denkt.

Inderdaad apart om zo'n wereldvoetballer te laten gaan, maargoed achteraf praten he.

30 juli 2015 om 11:28

Dat was m inderdaad. Maar ik zie best vaak nieuwsberichten in een andere vorm terugkomen.

30 juli 2015 om 12:04

klopt,
soms zie je in 1 week 4 keer hetzelfde stuk, maar dan net anders geschreven

Balotelli verkopen was ook geen hele goede zet. Hij leek bij Milan toch redelijk op zijn plek en maakte de meeste goals. Ben benieuwd hoe het had gelopen als hij bij Milan was gebleven!

30 juli 2015 om 11:42

Dat was juist wel een goede zet. Goed bedrag voor een grote clown

30 juli 2015 om 11:54

Natuurlijk is het een clowntje maar bij Milan presteerde hij redelijk goed. Beter dan een Pazzini of Matri in de spits. En daarnaast is die 20 miljoen ook geen denderend bedrag tegenwoordig. Ze hebben geen 100 miljoen gevangen ofzo.

30 juli 2015 om 11:45

Hij werd daar afgebrand bij Milan, omdat hij te weinig inzet toonde enzo, van wat ik echt onzin vind. Maar uiteindelijk heeft Milan toch nog een lekkere bedrag aan hem overgehouden.

Leuke challenge: alle fouten van Galliani op de transfermarkt op papier zetten. Kijken wie het verst komt. Ben je uren mee zoet!

30 juli 2015 om 11:20

@ Glory

Er zijn er wel een aantal te noemen ja die hij voornamelijk de afgelopen 5 jaar heeft gedaan. Sommige spelers zijn ook helaas heel erg door de mand gezakt wat an sich een aardige transfer leek. Het blijft allemaal goedkope mensen en uitgerangeerde spelers bij andere clubs vandaan pikken.

Galliani trapt wel wat open deuren in. Valt ook te verwachten maar achteraf lullen is net zo makkelijk.

30 juli 2015 om 11:52

Beter dan a la wenger poot stijf houden en doen alsof het niet aan hem lag

30 juli 2015 om 12:07

agh dat vind ik bij iemand die in functie is ook nog wel te begrijpen, vooral aangezien ze meestal niet met alle info naar buiten kunnen treden

en het is een goede carriere planning als je na je carriere nog met een paar boeken waarin je de echte waarheid verteld

Heeft meer te maken dat Juventus goede inkopen had gedaan zoals Vidal en Tevez. Het heeft niet aan Pirlo gelegen dat Juventus 4 maal kampioen is geworden.

Charmante foto van pirlo en the hunter trouwens of ze nodig moeten kakken ofzo haha.

ON: Achteraf dingen zeggen is makkelijk, pirlo werd alleen maar beter omdat hij ook zn gram wilden halen richting milan, en dat is hem anders heel goed gelukt.

30 juli 2015 om 12:10

krijg het idee dat ze de slechtste foto van pirlo erbij gezocht hebben ja

maar moet ook bekennen dat pirlo afgelopen seizoenen ook fitter en scherper oogde, wat zomaar een volledig mentale kwestie kan zijn

Dat heeft hij goed gezien.
Pirlo had hij nooit naar Juventus moeten laten gaan.

Sorry Galliani, maar de afgelopen tien jaar stapel je foute transfer op foute transfer. Pirlo is je grootste fout, maar als je al die anderen slechte transfers bij elkaar optelt, dan is het nog een wonder dat je daar werkt

Dat zoveel mensen ja antwoorden op die poll. Pirlo is een geweldige voetballer groot aandeel gehad in Juve's titels maar had ook wel een goed team om zich heen. In tegenstelling waar de aftakeling langzaam zelfs Pirlo had daar geen verschil in kunnen maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren