Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Micky van de Ven maakt met vernietigende kanonskogel de 2-1 voor Tottenham

Laatste update:

Micky van de Ven heeft zondagavond op heerlijke wijze gescoord voor Tottenham Hotspur. In het Premier League-duel met Nottingham Forest maakte de Nederlander de 2-1 met een fraai schot vanaf de rand van het zestienmetergebied. Kort na het doelpunt zorgde Pedro Porro op aangeven van Rodrigo Bentancur voor de 3-1.

Zeven minuten na rust werd Van de Ven bij een 1-1 tussenstand aangespeeld door Son Heung-min. De centrumverdediger legde de bal vervolgens klaar voor zijn linkerbeen, waarna hij vernietigend en succesvol uithaalde: 2-1. Vijf minuten na de treffer verdubbelde Porro de voordelige marge.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk bezig. Blij dat hij weer fit is

Mooi dat hij weer fit is. Op tijd voor het EK! Oranje heeft echt bizar veel talent verdedigend. Het blijft maar komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren