Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Meunier verklapt vertrek Emery: ‘Er gaat veel veranderen bij de club’

Laatste update:

In de Franse media wordt al langer gesproken over een naderend vertrek van Unai Emery, maar volgens rechtsback Thomas Meunier is het al definitief. In een interview met France Football zegt de Belgische verdediger dat er een trainerswissel op komst is bij Paris Saint-Germain.

Meunier is op het tweede plan geraakt na de komst van Dani Alves. Laatstgenoemde is vaste basisspeler en dat geldt zeker niet voor Meunier. De Belg is dan ook niet tevreden over zijn inbreng bij PSG. Over een vertrek wil hij nog niet praten, maar daarbij verklapt hij wel dat de Franse grootmacht na dit seizoen niet verder gaat met Emery.

“Ik wacht af. Er gaat namelijk veel veranderen bij de club, waaronder de trainerspositie”, aldus Meunier. “Ik ben niet langer 18 jaar, maar 26. Ik moet mezelf laten zien bij een club. De club weet hoe ik hier in sta.” Het naderende vertrek van Emery is overigens geen verrassing. Na de uitschakeling in de Champions League werd al gesproken over een ontslag van de coach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Luis Enrique wel komen eigenlijk. Ben benieuwd. Of Mourinho, dan zou ik me rot lachen. Krijg je een aantal met neymar mbappe en cavani dat op de counter gaat wachten.

24 maart 2018 om 12:04

Dat betekent dat ze meer moeten doen wanneer de tegenstanders de bal hebben zoals meeverdedigen.

Zo zag ik bijvoorbeeld Rashford onder Mourinho wel regelmatig op eigen 16 staan dat zie ik bijvoorbeeld Neymar net als Cavani en Mbappe niet doen.

Luis Enrique zou kunnen maar hij spreekt geen Frans en het is de vraag of hij het wel kan.

Ik zelf zou voor Simone gaan, de huidige trainer van Atletico Madrid.

24 maart 2018 om 13:47

Spreekt Simeone wel Frans dan?

24 maart 2018 om 20:41

Nee maar hij heeft wel ervaring met cultuur zo in Spanje, Italië en Argentinië.

Denk maar bijvoorbeeld aan Fransman Griezmann voor niets blijft hij jaren trouw bij Atletico.

24 maart 2018 om 12:39

Rot lachen of niet rot lachen maar als Mourinho het voor elkaar krijgt om Neymar, Cavani en Mbappe tot een counter-machine te krijgen als Real Madrid destijds dan kan het nog heel gevaarlijk worden.

Alleen zie ik Neymar niet 90 minute lang elke grote wedstrijd achter een bal te gaan moeten rennen in hoop dat 1 bal plots voor zijn voeten komt zodat hij kan gaan sprinten.

24 maart 2018 om 17:12

Ik zou niet te hard lachen, de door jou genoemde spelers zijn razendsnel, als die gaan counteren zoals madrid dat destrijds deed, dan mag je je borst nat gaan maken.

24 maart 2018 om 17:22

Ik volg Chelsea best wel en krijg steeds meer geruchten te horen dat Chelsea de strijd lijkt te winnen van PSG om Enrique. Conte is dan wel misschien een goeie voor PSG. Maar het blijven geruchten

24 maart 2018 om 17:23

Nieuwe coach halen, dan nog even Umtiti, Ramos, Messi, Pogba en Eriksson en dan gaat het wel wat worden. Ik denk serieus dat ze beter 5 miljard kunnen spenderen aan de Qatar Sports Champions League, kunnen ze ook zelf bepalen wie er wint en is misschien nog iets goedkoper.

Had ook niet anders verwacht, emery's contract liep af, er zat wel een optie op verlenging bij als er minimaal de halve finale werd bereikt, maar ook in het 2e jaar is dat niet gelukt.

24 maart 2018 om 12:41

Wie zie jij eigenlijk als ideale vervanger?

Het is jammer dat PSG niet voor Guardiola ging destijds, die zit nu wel vast bij City en bouwt aan iets moois.

Als ik persoonlijk de sjeik was zou ik ofwel voor Guardiola gaan ( wat nu niet haalbaar is ) of wel voor Ancelotti en als die niet wilt, wachten op Joachim Low na de zomer.

24 maart 2018 om 13:07

Ancelotti? Komop man. Dan komen ze geen steek verder. Die gaat psg niet verder brengen. Dat zie je ook bij bayern

24 maart 2018 om 13:16

Bij Real deed hij het anders zijn eerste seizoen wel naar behoren en bezorgde ze La Decima

24 maart 2018 om 13:16

Misschien voelde Ancelotti zich niet thuis in Duitsland? Maar ga mij aub niet zeggen dat Ancelotti niks brengt.

PSG mist geen kwaliteiten maar iemand die ze vertrouwen geeft zodat zij hun eigen spel kunnen spelen en dat kan Ancelotti dit hebben wij gezien bij Real Madrid.

24 maart 2018 om 14:11

Denk je dat Ancelotti zin heeft om terug naar PSG te gaan?

24 maart 2018 om 15:11

@reservebank,

Volgens mij weet de helft hier niet eens dat Ancelotti al ooit trainer was van PSG

24 maart 2018 om 15:49

Echt he, been there, done that.
PSG gaat echt niet nog een x Ancelotti aanstellen.

Pogba naar psg zie ik wel gebeuren als José blijft bij united. Luis Enrique als coach en psg kan weer een poging nr 3 doen op CL. Misschien halen ze wel isco. Heb een slecht gevoel over ISCO ( mijn favo speler ) dat ie naar psg, geen idee waar mijn gevoel vandaan komt.

Ik denk dat je sowieso wel wat leert met Mourinho en dat is altijd vechten voor je doel, en je doel is altijd 1 ding winnen. Mentaliteit is o zo belangrijk, mee spelen is belangrijker dan winnen gaat niet meer op of je gaat er 100% voor of je blijft thuis. Dat is het mooie van Mourinho, aan de andere kant kijk zo´n voetballer van tegenwoordig verdient makkelijk een miljoen waarom zou die zich nog gek laten maken... Maar denk dat je sowieso leert als je zowel onder meerdere top trainers hebt gevoetbald. Zou mij fantastisch lijken past het system van Mourinho niet bij je , verander je na 2 jaar van club en ga je naar de trainer bij wie je wilt zijn. Neymar zou goed doen om bij of Madrid of Man city of terug naar Barca te gaan. Majah jaartje met Mourinho doet hem niet slecht qua mentaliteit of die prijzen wint is wat anders...

24 maart 2018 om 13:09

Ach de stijl vaan mourinho werke 10 jaar geleden. Dit jaar vliegt hij er ook uit tegen sevilla. 1 van de zwakkere teams, die nog over waren. Vorig seizoen geen cl gehaald. De man heeft de laatste 5 jaar amper iets gepresteerd. Nee ik vind de el winst niet de grootste prestatie

24 maart 2018 om 14:53

Dit jaar vliegt hij er ook uit tegen Sevilla... Sevilla is de nummer 6 van de Primera Division. De nummers 1,2,3 zijn verreweg de besten van Heel Europa. Wat daarna komt kun je zwakkere tegenstander noemen maar zij hebben wel degelijk fantastische voetballers als middenvelder Banega en Nolito. Wat heeft Manchester dan echt ? ook allemaal net niets voetballers. Maar goed neemt niet weg dat de prestatie slecht is van Mourinho met zoveel cash op zak maar vind zijn spelers ook niet echt goed en slecht gekocht want sommige passen niet in zijn manier van voetballen...

Speelde 1.161 minuten in de competitie, 4 goals en 3 assists. Wat een equivalent is van 13 volledige wedstrijden op 30 competitiewedstrijden. Bankzitter is dus wel wat overtrokken. In de CL wel maar 24 minuten, dat wel.

24 maart 2018 om 13:11

Minder dan 50% spelen is gewoon bankzitter. Mocht vaker spelen omdat alves als RM speelde

Zie Emery graag als opvolger van Ziganda bij Bilbao. Valverde en Bielsa heeft laten zien hoe groot de impact van een goede trainer kan zijn afgezet tegen Ziganda. Benieuwd of Emery als Bask bereid is terug te gaan naar zijn roots.

Volgende trainer wordt Wenger. Ze willen hem al 5 jaar en na dit seizoen moet hij wss toch vertrekken bij Arsenal. En met Wenger zal PSG zeker voor de aanval en mooi voetbal kiezen.

Je kan wel leuk kampioen worden, maar zolang jij niet ver in de CL komt mag je ophoepelen bij PSG. Was algemeen bekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren