Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Met 99 spelen zorgt alleen maar voor veel aandacht van fans en media'

Laatste update:

Ajax presenteerde eerder deze maand Arkadiusz Milik als nieuwe spits en de Pool poseerde met een shirt met rugnummer 99. In zijn jeugd en in de hoogste Poolse divisie droeg hij dit nummer op zijn rug, maar volgens zijn zaakwaarnemer zal hij bij Ajax niet met 99 gaan spelen. "Als Milik in zijn eerste seizoen goed presteert, krijgt hij daarna misschien rugnummer 99", grapt hij.

/

Milik, die voor een jaar wordt gehuurd van Bayer Leverkusen met een optie tot koop, wordt gezien als de beoogde nieuwe eerste spits van Ajax. Rugnummer 9 zou dus het beste bij hem passen, maar dat nummer is nu nog voor Kolbeinn Sigthórsson. De IJslander hoopt in de zomer een transfer te kunnen maken, maar vooralsnog is er geen sprake van concrete belangstelling.

Vandaar dat Milik poseerde met een shirt met rugnummer 99. "Maar hij krijgt eerst waarschijnlijk een lager rugnummer", zegt zaakwaarnemer David Pantak tegen Ajax Life. "Met 99 spelen zorgt alleen maar voor veel aandacht van fans en media, dat is niet goed voor een jonge speler. Hij moet zich gewoon op het voetballen richten."

Denk je dat Arkadiusz Milik gaat slagen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ook nog Zivkovic halen. Waarom?

23 mei 2014 om 12:23

Omdat Ajax Zivkovic in het eerste seizoen nog niet klaar voor de basis acht. Ook spelen ze rond de 50 wedstrijden per jaar bij Ajax en dan heb je gewoon minimaal 2 spitsen nodig

23 mei 2014 om 12:40

Wel klaar voor de basis, alleen geen 50 wedstrijden per seizoen...

23 mei 2014 om 12:44

@ajax111

Basis eredivisie, daarbuiten niet. Voor CL voetbal moet Ajax wel een zekerheidje voorin hebben, of Milik dat het geval is moet blijken..

23 mei 2014 om 12:42

Reactie op verwijderde reactie, deze kan ook verwijderd worden

Met 99 spelen vind ik eigenlijk maar gewoon een treurige manier van aandachttrekkerij, maar dat is mijn mening. Zoals de tekst al zegt, laat hij zichzelf eerst maar eens bewijzen.

23 mei 2014 om 12:32

Zoals de tekst ook zegt; hij zal niet met dit rugnummer gaan spelen.. Dus kinderachtig? Hij is met dit rugnummer gepresenteerd, meer niet.

23 mei 2014 om 16:20

Idd, gewoon 1 t/m 11 voor de basis en daarna aanvullen totdat de selectie vol is.

26 mei 2014 om 08:48

Ik snap het probleem niet. (Je bent niet de eerste die erover begint namelijk). Wat maakt het nou uit met welk nummer iemand wilt spelen. In NL doet men hier zo overdreven moeilijk over. Ik vind het juist leuk hoe Amerikanen hiermee omgaan en zelfs rugnummer 0 geven. Maar daar zijn wij Nederlanders natuurlijk te nuchter voor.

Ik verwacht echt veel van de aanval van Ajax komend seizoen. Jongens als Fischer, Kishna, Milik, Zivkovic, Meleg, Schone en zelfs De Sa staat er bij mij goed op.. Daar moet toch iets moois van te maken zijn? Zeker als meer spelers uit de jeugdopleiding doorgroeien, andere spelers blijven (De Jong, Sigi, Hoesen) en andere spelers (muric) misschien nog aangetrokken worden.

Links hebben we met Fischer en Kishna twee goede opties. Centraal Milik, Zivkovic (en misschien nog Sigi, De Jong en/of Hoesen). Voor rechts hebben we Schone en De Sa (misschien Muric ook nog). Dat gaat geweldig worden.

Alleen hoop ik wel dat andere spelers (moisander, Blind) blijven. Achter de nog redelijk jonge aanval moet wel een stabiele verdediging en middenveld staan. Jongens als Cillessen, Moisander, Van Rhijn en Blind moeten daarvoor zorgen. Dat zijn de meer ervaren spelers. Hopelijk blijven ze. Als ze blijven zal de balans ook voldoende zijn om weer kampioen te worden. Als één van die spelers vertrekt zal het een heel stuk lastiger worden om weer kampioen te worden.

23 mei 2014 om 13:15

Dus jij wil Zivkovic, Milik, Schone, fischer, Meleg, De Sa , Kisha, de jong, hoessen/sigi, aanvallers uit de eigen jeugd én misschien nog een aanvaller halen? Serieus?

23 mei 2014 om 13:32

Lees het middenstuk nog eens goed. Ik ben alleen zeker van Kishna (die nog geen jaar lang basisplaats aan kan), Fischer (die er nog lang uit ligt), Milik, Zivkovic (die nog geen jaar lang basisplaats aan kan), Schone en De Sa (goed om erbij te hebben, als reserve). Hier is gewoon nog aanvulling bij nodig.

Deze jongens kunnen aangevuld worden met Sigi of Hoesen of De Jong (dus hopelijk blijft 1 van die 3 spelers), Muric (die ook nog geen heel jaar kan spelen, kan met De Sa de speeltijd verdelen wanneer Schone niet kan spelen) voor rechtsbuiten. En links kan iemand als Meleg misschien Kishna af en toe afwisselen tot Fischer weer fit is..

Zo lastig is het toch niet? Als we met zoveel jonge spelers aan het seizoen beginnen moeten er voldoende alternatieven zijn om blessures, vormdipjes, schorsingen of weet ik het wat op te vangen. Lijkt mij niks geks..

23 mei 2014 om 14:20

Hoop persoonlijk dat Sigi, Hoesen en ook de Jong gaan vertrekken. Tijd voor vers bloed in de aanval.

23 mei 2014 om 20:39

Ik moet het nog maar zien hoor, met de namen die jij op noemt. Het klopt dat op links met Kishna en Fischer er twee goede spelers rondlopen (alhoewel beide toch nog echt stappen moeten zetten). Verder heb ik mijn twijfels.

In de spits heeft Sigthorsson afgelopen laten zien dat hij een belabberde spits is. Scoort simpelweg te weinig, een spits die 10x scoort in de Eredivisie is niet wat Ajax nodig heeft. Daarnaast staat in het artikel dat hij uit is op een transfer. Evenals De Jong, ook een prima invulling voor de spits, maar niet productief genoeg en op zoek naar een transfer. Hoessen ben ik wel benieuwd naar, hij moet nog wel stappen maken, maar kan van belang worden (als hij niet verkocht wordt tenminste). Over Milik heb ik niet veel te zeggen, behalve dat zijn 'nummers' in Duitsland niet bepaald hoog waren.

Op rechts is het natuurlijk prima met Schöne, maar dat is geen echte rechtsbuiten. Daarnaast vind ik dat De Sa ook bij lange na niet het niveau haalt dat je wilt zien bij Ajax. Over Sana ga ik maar niet eens beginnen, wat een flapdrol is dat.

Spelers als Meleg, Zivkovic en de al eerder genoemde Kishna en Hoessen moeten ook gewoon nog veel bij leren, dus dan zal een goede aanvaller met ervaring (en het liefst een productieve, dus geen speler zoals Bojan die ze dit jaar hadden) zeker niet misstaan in dit Ajax.

Ik ben het met je eens dat er voldoende aanvallers zijn, maar er moet dan ook wel echt snel een groei gemaakt worden, want anders flopt dit elftal denk ik.

Moest hierbij gelijk denken aan Zamorano die met 1+8 op zijn rug speelde....

On: waarom is het ongebruikelijk om met zulke hoge nummers te spelen? Zie het in de NFL en NBA en ook regelmatig in de Turkse Liga. Als die jongen met 99 wil spelen prima toch?

23 mei 2014 om 12:51

in de NFL en NBA maken ze ook gebruik van videobeelden voor beslissingen.

Algemeen voetballend Europa houdt graag vast aan oude tradities.

ON: ik denk dat Milik t erg goed kan gaan doen, super prestaties in de jeugdteams van Polen en past goed binnen de speelstijl van Ajax.

23 mei 2014 om 13:09

Klopt, wordt tijd om daar eens vanaf te stappen!!

Ook de reguliere speeltijd in NBA / Nfl, het stil leggen en terug kijken van beelden werkt daar al jaren dus waarom zou dat hier niet kunnen?

23 mei 2014 om 13:59

dat begint met de introductie van de doellijn technologie. hoop dat ze van daaruit volgende stappen kunnen gaan zetten om het beter te maken.

daarnaast houdt de Uefa een hele hoop tegen, meneer blatter moest maar eens gaan.

23 mei 2014 om 14:16

Haha plaats ik en reactie zie ik net dat ik precies het zelfde geplaatst hebt als jij. Was echt een magistrale oplossing met een dikke knipoog!

gewoon blijven bij ajax

Vond die van Zamorano bij Inter een geweldige oplossing. Die had rugnummer 18 met een kleine + ertussen

Prima dat Ajax naar een nieuwe aanvaller (spits) kijkt. Ajax heeft een flinke dosis nieuwe, goede voorhoedespelers nodig. Sana, De Sa en Sigthorsson zijn allen bij lange na niet het niveau wat Ajax zou moeten halen. Schöne en De Jong hebben dit wel, maar zijn geen 'echte' aanvallers (De Jong wilt overigens ook vertrekken bij Ajax). En ten slotte moeten spelers als Zivkovic, Kishna, Hoessen en ook Fischer gewoon nog veel ontwikkeling doormaken. Van sommigen van de bovengenoemde vier (hoessen vooral) moet ik nog maar zien of zij daadwerkelijk goed genoeg zijn voor de Nederlandse top/europees voetbal.

Ik vind het wel echt een onnozele zet om een speler te lenen. Met Cuenca ging het helemaal mis en ook Bojan vorig seizoen bakte er eigenlijk maar weinig van (alhoewel hij wel goed gepresteerd heeft, maar hij kon zich niet onderscheiden van de rest). Ik heb dan ook een dubbel gevoel bij deze Milik. Daarnaast zijn de nummers die hij neergezet heeft in de Bundesliga ook niet echt bepaald fantastisch, hoezo zou dat in de Eredivisie dan wel opeens zo zijn? Ik moet het allemaal nog maar zien en ben er voor alsnog erg sceptisch over.

Rugnummer 99 is geen voetbalnummer. Bovendien hoort nummer 99 alleen toe aan Wayne Gretzky (ijshockey!)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren