Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met een zak geld kan je niet scoren, heb ik Cruijff horen zeggen’

Laatste update:

Matthijs de Ligt kan de jongste Nederlander ooit worden aan de aftrap van een Europese finale. De centrale verdediger lijkt immers in de basis te beginnen tegen Manchester United en het feit dat hij een record kan breken, doet hem goed.

“Statistieken zijn leuk, zeker achteraf”, zo wordt de zeventienjarige De Ligt geciteerd door onder meer De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. “Maar ik wil met de beker in mijn handen naar het Museumplein.” De stopper benadrukt dat een finale uniek is en dat juist daarom gewonnen zal moeten worden.

Dat alleen Paul Pogba al vijf keer zoveel heeft gekost als de opstelling van Ajax, doet De Ligt niet zoveel: “Met een zak met geld kan je niet scoren, heb ik Johan Cruijff wel eens horen zeggen. Als we met bluf en bravoure spelen, hebben we zeker een kans.”

Matthijs De Ligt ging na de wedstrijd nog even in zijn eentje naar het uitvak! 🎤

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 12 mei 2017

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze gewoon hun koppie erbij houden en het spel spelen van de laatste weken zie ik geen probleem met dit armoedige United. De zenuwen moeten ze zo snel mogelijk verliezen de eerste minuten en dan kunnen ze los.

Die gasten pakken we, man! Ik voorspel een Ajax show en een ruime overwinning!

18 mei 2017 om 16:55

@ Naranja Mecani,

Ik hoop het echt. Als Ajax hetzelfde kan opbrengen als in de wedstrijden tegen Feyenoord, FC Kopenhagen, Olympique Lyon en Schalke 04, dan heeft Ajax echt een zeer goede kans om te winnen, maar mijn grootste vrees is Mourinho: hij kan zijn teams altijd zo vies en laf verdedigend laten spelen, vervolgens 'n doelpunt maken en er met de overwinning vandoor gaan.

Als Ajacied hoop ik echt op een, maar momenteel schat ik de kansen 60-40 in het voordeel van United, mede vanwege Mourinho dus.

18 mei 2017 om 17:10

Idd, mou gaat gewoon de bus parkeren. Heeft met rashford en Martial genoeg snelheid voor de counter. Zeker als Ajax aanvallend gaat spelen zie ik ze verliezen. Mou heeft er patent op, jammer genoeg.

18 mei 2017 om 17:44

Vind je de aanvallende spelers van Man u beter als die Lyon??
Ik niet vind Lyon gelijkwaardig tot beter dan Man u

18 mei 2017 om 17:53

@ Onlyajax!,

Ajax heeft het geluk dat Zlatan er niet bij is, want dat scheelt toch wel heel wat voor Ajax. Ondanks dat spelers als Rooney, Martial, Rashford, etc. al over hun top heen zijn, uitvorm zijn, of (nog) geen topaanvallers zijn, blijft de aanval van United toch echt wel gevaarlijk en zoals blabla84 en ik hierboven hebben aangegeven: ik vrees Mourinho.

Hij gaat waarschijnlijk weer zo'n vies en vervelend verdedigend spelletje met z'n team spelen en uiteindelijk zal United weer 'n goal maken, waardoor ze er met de overwinning vandoor zullen gaan en het zal me niets verbazen als United met spelers als Young, Martial, Rashford en Lingard begint, want die hebben allemaal snelheid en daardoor kunnen ze dus snel eruit komen, iets wat Mourinho waarschijnlijk zal willen en zodra ze dan die goal te pakken hebben, zal er denk ik helemaal geen doorkomen meer zijn voor Ajax, ben ik bang.

18 mei 2017 om 18:06

Ik snap je maar Bosz is niet gek natuurlijk die ziet ook wat wij zien.
Ajax heeft in mijn ogen voldoende kwaliteit om te scoren tegen dit Man U met al hun mankementen. Tegen Celta en Anderlecht was het allemaal niet zoveel en wisten ze maar 1 x te winnen van Celta en 2 x 1-1 tegen Anderlecht!! Daarbij hebben ze in de laatste 7 wedstrijden uit de europa leaque 1 x gescoord in elke wedstrijd dus 7 totaal en 4 doelpunten tegen gekregen daar haal ik wel wat steun uit. Uiteindelijk is het een finale en staan zulke wedstrijden altijd op zichzelf. Ik weet wel dat Ajax gewoon op zijn Ajax moet voetballen, hoog druk zetten, strak erop,snel de bal rond laten gaan, positie spel moet top zijn en iedereen moet er klaar voor zijn dan gaan we een leuke avond tegemoed Ajacieden iedergeval

18 mei 2017 om 16:59

Haha klinkt als een mooie droom, dan ken je Jose Mourinho denk ik nog niet. Die gaat maximaal antivoetbal spelen. Ik denk dar hij de bus parkeert en smerig met 1-0 gaat winnen van Ajax.

18 mei 2017 om 17:10

De enige manier om cl te halen, mou gaat echt niet in de aanval.

18 mei 2017 om 17:16

Ik heb het idee dat je dat ook wel graag zou willen zien.

18 mei 2017 om 17:39

Ik denk dat Man u niet sterk genoeg is met al hun blessures en rode kaart van Bailey om Ajax van het scoren te houden Ajax gaat hoe dan ook kansen krijgen en daar gaan er 2 van in tegen 1 van Man U

18 mei 2017 om 19:33

Laten we hopen dat ze zo gaan spelen. Ideaal voor Ajax. Als je volle bak pressie speelt met veel duels op het middenveld en lopende mensen voorin dan krijgt Ajax het lastiger. Rond de zestien is Ajax dodelijk, die gaan niet meer 90 min rondtikken maar breker er gewoon doorheen.

18 mei 2017 om 19:51

De verdediging moet ook zonder Bailly sterk genoeg zijn. Daarnaast zal het schelen of de Gea of Romero keept want De Gea is echt onpasseerbaar.

18 mei 2017 om 20:45

Romero keept, is al bevestigd door Mourinho.. scheelt weer

18 mei 2017 om 21:30

Romero keepte ook tegen Nederland in 2014, toen scheelde het wel.

18 mei 2017 om 17:57

Hopelijk denk je er niet echt zo over. Man Utd zet namelijk niet de deur zo open als dat Lyon heeft gedaan

18 mei 2017 om 18:19

Tuurlijk Ajax heeft alleen maar gewonnen omdat Legia Kopenhagen Schalke en Lyon de deur open hebben laten staan nee joh die wouden helemaal niet winnen of een ronde verder komen of zelfs de finale bereiken zoals Ajax , komt niet omdat Ajax een bijzonder leuk potje speelde en hun eigen kansen wisten te creeeren en zelfs te weinig scoorde nee dat kwam allemaal door de zeer zwakke tegenstanders!! Oeeee ben nu alweer benieuwd naar de excuses als Ajax weet te winnen woensdag

18 mei 2017 om 18:42

Ik nuanceer zijn walk-over verhaal. Beweer nergens dat de eventuele overwinning van Ajax de zwakte van Man Utd is. Ik weet wel dat ik objectief naar dit Ajax kan kijken en vast kan stellen dat Lyon in beide wedstrijden niet aan het verdedigen was.

18 mei 2017 om 19:00

Ach man laat maar zitten ook pfffff we gaan het zien woensdag ik heb er iedergeval vertrouwen in

Ik hoop dat Ajax de beker gaat winnen, maar ik verwacht een echte Mourinho wedstrijd. Achterover leunen en counteren. Zo heeft hij al een keer een europese beker gewonnen. Zie Inter

18 mei 2017 om 17:51

Dat kan hem ook de das om doen, als ze twee snelle tegengoals krijgen.
Dan is het de beurt aan Ajax om te counteren.

Ik voel een goede mentaliteit bij jongens als de Ligt. Uiteraard heb ik het dan niet over de energie die een finale zelf met zich meebrengt, want dat is logisch. Maar vooral de zin "maar ik wil met die beker naar het Museumplein" is een veelzeggende. Deze mentaliteit zie je alleen bij spelers die in het buitenland hebben gespeeld. Spelers als Kuyt, Sneijder, Robben waren in Nederland leuke voetballers maar je hoorde ze in Nederland nooit over 'het gaat om winnen". Pas later hebben ze dat geleerd. Toen Sneijder is gaan voetballen onder Mourinho en met Eto'o, Cannavaro en Lucio, toen werd de focus pas op winnen gelegd. Kuyt zelfde verhaal bij Liverpool, Robben leerde het bij Bayern.

Ik heb nog nooit een zak geld zien scoren is de juiste quote :-) Toevallig haalde ik die quote 3 dagen geleden nog aan hier op Voetbalzone, misschien leest de Ligt VZ wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren