Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Met een paar Wayne Rooneys hadden we in 2004 het EK kunnen winnen'

Laatste update:

Door de eigen fans wordt Engeland steevast tot de favorieten voor een groot toernooi gerekend, maar volgens David James kan een beetje realisme geen kwaad. De oud-doelman denkt niet dat het elftal van bondscoach Roy Hodgson een serieuze rol van betekenis gaat spelen op het EK van komende zomer. De 2-0 zege in het oefenduel met Frankrijk, afgelopen dinsdag, doet daar volgens hem weinig aan af.

/

James, die zelf vier eindtoernooien meemaakte, heeft het volste vertrouwen in Hodgson en zijn staf. De concurrentie is echter simpelweg te sterk. “Je kunt zeggen: ‘Als alles meezit, kunnen we het goed doen’. Maar dat is een cliché en zegt eigenlijk niks. Ik denk gewoon niet dat Engeland al klaar is om het EK te winnen”, vertelt hij in de Daily Mail.

De absolute topfavorieten zijn volgens hem duidelijk. “Duitsland en Spanje barsten van de ervaring en zijn nog steeds uitzonderlijk sterk. Ik denk niet dat Engeland op dat niveau zit. Ik houd van Hodgson, hij is een geweldige manager. De kwalificatiereeks was goed, maar de tegenstand is niet vergelijkbaar met komende zomer.”

Zeker is het volgens James dat de keuzeheer er goed aan doet om in Frankrijk de jonge garde een kans te geven. Hij denkt onder meer aan Everton-toptalent Ross Barkley. “Misschien is dat wel de manier om te verrassen. Als wij in 2004 nog een paar Wayne Rooneys zouden hebben gehad, hadden we misschien het toernooi wel kunnen winnen.”

Zie jij Engeland het EK winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Engelse fans vind dat the Three Lions op ieder toernooi doorsnee favorieten terwijl ze continu hun "verwachten" nooit waar maken. Wanneer heb je Engeland voor het laatst als mogelijke kampioen gezien? Echt nauwelijks.

20 november 2015 om 13:03

Laatste keren dat ze wel erg goed waren was in 1990, 1996 en 2002.
1990 halve finale met Gary Lineker als WK topscorer.
1996 in eigen land ook halve finale verloor het na strafschoppen van Duitsland.
Ze wonnen toen overigens met 4-1 van NL in de groepsfase.
2002 sterk toernooi van vooral Beckham maar moest het afzien tegen Brazilie door die matige keeper Seaman.
Daarna zijn ze telkens tegengevallen als dieptepunt het EK in 2008 missen.

James heeft gelijk, het is voor Engeland prima om een bescheiden rol als kleine outsider aan te nemen. Veel meer zijn ze ook niet. Er ontbreekt nog veel teveel gogme in de selectie. Het is vooral veel lopen en werken.

Jagielka Cahill of hart gaat van Engeland geen kampioenen maken, laat staan de matige backs. Rio Ferdinand werd ook gehypt omdat die engels was, terry was ook de eerste 10 jaar van zijn carriere een matige verdediger. Joe cole defoe owen ferdinand allemaal gehypte spelers toen der tijd. Nu heb je een Kane en walcott die overhypt zijn. Engeland had toen 3 grote spelers met rooney lampard en gerrard. Nu hebben ze Rooney lallana en een wilshere die nooit fit is. Dat gaat m niet worden jongens.

20 november 2015 om 10:15

Lallana? Wat dacht je van Sturridge en Sterling?

Ik zie ze niet als favoriet, maar als het klikt kan er wel wat voor ze inzitten.

Bij een ek zijn altijd verassingen, Het blijven toch moment opnames en het geluk van de dag. Ik zie België en Duitsland als favoriet.

20 november 2015 om 11:29

Waarom Belgie? Of praat je ook maar mensen na?

20 november 2015 om 11:36

Belgie heeft supersterren in hun team. Moet eerlijk zeggen ze spelen nog geen geweldig voetbal maar ze winnen hun wedstrijd wel. Ik zie ze zeker als kanshebber. Wat ze kapot kan maken is de druk, maar als ze daar mee weten om te gaan dan zie ik ze heel ver komen.

20 november 2015 om 12:10

Ja, maar ze zijn nog lang niet van het niveau van Spanje of Duitsland. De Belgen komen net kijken, spelen net met elkaar en het is nog lang geen team. Daarnaast hebben ze Wilmots als trainer..

21 november 2015 om 12:22

Omdat Belgie een team met geweldige spelers heeft. Wanneer zei ook nog echt als een geoliede machine gaan spelen zie ik ze kampioen worden. Ik ben er van overtuigd dat het voor hun echt mogelijk is. Gooner4 ik zal je er aan herinneren als het volgend jaar zover is.

22 november 2015 om 16:59

Als ze zo gaan spelen, maar zolang er geen fatsoenlijke trainer is zullen ze niet fatsoenlijk gaan spelen. En ja, geweldige spelers, maar meer dan de helft van die spelers presteert ondermaats bij Belgie.

Haha doe maar.

Zo kan ik er ook nog wel wat bedenken, iets met:
"met één Jaap stam en 2010."
"met één goede bondscoach en een kwalificatie."

Met iedere generatie een paar Cruijffs hadden we sowieso wel wat WK's gewonnen..

En wij met een paar robbens twee keer het WK..

20 november 2015 om 11:54

Tenzij casillas op doel staat..


Engeland heeft veel kwaliteit, maar geen echte wereldtoppers. Het is vooral een mix tussen goede ervaren spelers en toptalenten en normaal red je het daar niet mee. Denk wel dat Engeland een erg goede lichting heeft en dat ze sterker en sterker gaan worden. Denk aan spelers als Shaw, Stones, Smalling, Barkley, Wilshere, Alli, Sterling, Chamberlain, Kane etc.

Met drie Robben's waren we twee keer wereld kampioen geworden. Zo kan je aan de gang blijven haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren