Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met de bus door de binnenstad, dat kan echt een hobby van mij worden’

Laatste update:

Jürgen Klopp nam vorige week zaterdag na het duel met Werder Bremen (3-2) afscheid van het publiek in het Westfalenstadion en na de bekerfinale van komende zaterdag sluit hij het hoofdstuk Borussia Dortmund definitief af. De 47-jarige trainer vindt echter niet dat de aandacht naar zijn eigen persoon uit moet gaan.

/

“De finale gaat niet om mij, het gaat om het team”, zei hij vrijdag tijdens de persconferentie in Berlijn. “We hebben nog altijd een kans om te bereiken wat we willen en die kans willen we graag pakken. Het was vanaf de eerste trainingsdag ons doel om deze finale te halen en we zijn trots dat dat gelukt is. Of ik emotioneel ben? Nee. We focussen ons op de wedstrijd, hoeven nergens anders over na te denken.”

Als Dortmund de beker wint, dan gaat Klopp daar uiteraard wel van genieten: “Als we het hebben geflikt, gaan we met de bus door de binnenstad. Dat is een van de mooiste dingen die je in je leven kan meemaken. Dat zou echt een hobby van mij kunnen worden”, besluit de coach. VfL Wolfsburg is zaterdagavond de tegenstander in de eindstrijd.

Denk jij dat Borussia Dortmund de DFB-Pokal wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopp mag best naar (Real)Madrid komen. Beter dan die Benitez.

Vind het jammer dat hij weg gaat bij Dortmund. Klopp en BVB pasten perfect bij elkaar. Hoop dat de Beker zijn laatste kunstje wordt. Ben benieuwd waar hij naar toe gaat. Liverpool lijkt me de perfecte club voor hem.

Ik gun het jou Kloppo, ik krijg altijd een glimlach als ik je bezig zie, op en top gepassioneerd, zie ik graag, Dortmund is ook een mooier team dan Wolfsburg met alle respect, en draaien een slecht seizoen. Dus gunfactor is mee, zeker als je het publiek ziet. Hopen op winst Dortmund

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren