Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met dat totaalpakket is Alexis precies het type dat we hier graag hebben’

Laatste update:

Bryan Robson ziet Alexis Sánchez als de ideale versterking voor Manchester United. The Red Devils zouden de interesse in Antoine Griezmann op een lager pitje hebben gezet en zien Alexandre Lacazette naar verluidt als topkandidaat om de nieuwe spits te worden, maar volgens Robson past Sánchez veel beter bij de club. Het is onduidelijk of de Chileen bij Arsenal wil blijven.

"Hij heeft een goede persoonlijkheid. Het is een sterke en technische speler die alles geeft", zegt Robson, ambassadeur en oud-speler van Manchester United, tegen de Daily Mirror. "Hij kan zowel doelpunten maken als creëren. Met dat totaalpakket is hij precies het type speler dat we hier graag hebben. Bij Arsenal heeft hij ook met druk moeten omgaan. Hij is er honderd procent zeker klaar voor."

Het afgelopen seizoen had Manchester United problemen in de voorhoede, zag Robson. De voormalig middenvelder vond the Red Devils niet zorgvuldig genoeg in de afronding. "De jonge jongens, in het bijzonder Marcus Rashford en Anthony Martial, gaan nog beter worden. Ze worden een jaar ouder en hebben meer ervaring. Marcus heeft op elk niveau waarop hij speelde veel gescoord en ook toen hij in het eerste kwam was hij fantastisch. Maar het hoort bij jonge spelers om een dip te krijgen."

"Hij moet de volgende stap zetten. Het doel van Rashford en Martial moet zijn om volgend seizoen meer dan twintig doelpunten te maken", doceert Robson, die tussen 1981 en 1994 tot 345 competitiewedstrijden kwam voor de club. "Als dat ze lukt, halen ze de druk bij andere spelers vandaan, zoals Henrikh Mkhitaryan, Juan Mata en alle andere middenvelders. Zlatan Ibrahimovic is de enige die een kans ook altijd benut."

Doet Alexis Sánchez er goed aan om naar Manchester United te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Arsenal geleerd heeft van hun fouten en Alexis niet aan een directe concurrent zullen verkopen. Teams die kans maken op Alexis zijn Juventus en Bayern.

2 juni 2017 om 11:31

Als United hem het beste salaris aanbiedt en met 60mio+ aan komt zetten dan kan Arsenal niet anders. Zij kunnen dan kiezen voor 60mio of volgend jaar transfervrij. Zie hier de zwakte van Arsenal dat ze het tot dit punt hebben laten komen. Als Wenger niet zo gierig was geweest afgelopen jaren en ze serieus meededen om de prijzen dan had hij al lang verlengd. Achja....who cares Spurs en Liverpool doen nu structureel mee in de top dus tja..

2 juni 2017 om 12:00

Er zijn meer clubs die Sanchez willen hebben, dus Arsenal kan altijd anders. United is echt niet de enige die 60 biedt voor Sanchez.

2 juni 2017 om 12:33

Denk dat Arsenal eerder een banaan en 2 kiwis uit het buitenland accepteert dan een miljard uit Manchester.

2 juni 2017 om 12:42

Weet jij wat structureel betekent? En weet je ook wat uitschieters betekent? Jezus man, wat een stellingen gooi jij er toch uit sinds je hier actief bent.

2 juni 2017 om 13:06

Klopt. Maar als van al die clwiubs United het hoogste salaris biedt wat dan is de vraag? United betaalt sowieso meer dan Bayern en Juventus.

2 juni 2017 om 14:18

60 miljoen voor sanchez.. Wat een grappige vent ben jij. Maar wel 105 miljoen voor Pogba die een klasse minder is.

2 juni 2017 om 16:16

@T-Henry,

Wat is daar apart aan?

Sanchez is 'al' 28. Pogba was 'slechts' 23 jaar.
Sanchez heeft nog maar een contract voor een jaar en loopt dan eventueel transfervrij de deur uit. Pogba lag nog enkele jaren vast.

Toch 2 belangrijke zaken die een transfersom behoorlijk beinvloeden.
Verder heeft Pogba en Sanchez vergelijken weinig zin, omdat het compleet andere spelers zijn.

Overigens staat Pogba in Europese topteam van het Cies. Die hebben op basis van de statistieken van spelers uitgezocht wie de beste speler per positie is geweest dit seizoen en daar een team van gemaakt.

"Bij Arsenal heeft hij ook met druk moeten omgaan. Hij is er honderd procent zeker klaar voor."

Lol denkt dhr Robson dat het hier om een jeugdspeler gaat ofzo hij doet alsof Sanchez net komt kijken...

2 juni 2017 om 11:27

Dat is je eigen waardeloze conclusie. Hij zegt gewoon dat Sanchez er meteen zou staan bij United, itt Rashford en Martial, die daar vanwege hun leeftijd minder ervaring mee hebben

2 juni 2017 om 13:09

"hij kan zowel doelpunten maken als creëren. Met dat totaalpakket is hij precies het type speler dat we hier graag hebben. Bij Arsenal heeft hij ook met druk moeten omgaan. Hij is er honderd procent zeker klaar voor."

Hij zegt toch echt wel duidelijk dat hij vind dat Sanchez zich bij Arsenal heeft moeten bewijzen en dat gedaan heeft en nu zou klaar zijn voor de stap (hogerop?) naar United waarom zou hij anders het hele met druk kunnen omgaan erbij roepen? Sanchez speelt al jaren op top nivea bij Arsenal Barca en Chili

2 juni 2017 om 14:05

Nee dat zegt hij niet...
Hij zegt dat Sanchez een ideale kandidaat is omdat hij in het profiel past. En weet wat er in de Engelse top wordt gevraagd omdat hij dat bij Arsenal heeft ervaren.

Hij zegt nergens dat Sanchez zich bij Arsenal heeft moeten bewijzen, dat maak je er zelf van

Sanchez zou voor zowat elk team ter wereld een geweldige aankoop zijn. Ik hoop natuurlijk dat hij blijft, maar die kans schat ik niet groot in. Als Arsenal zijnde heb je dan ook 2 opties. Hem een dik contract aanbieden óf hem verkopen aan een club buiten Engeland. Als je hem verkoopt aan een Chelsea of United ben je echt debiel bezig. Dat kan gewoon niet. Maar goed, zie ik ook niet gebeuren.

2 juni 2017 om 11:30

Transfer in Engeland lijkt me uitgesloten, Tenzij er transferrecords worden verbroken.

Hij is meer dan welkom bij Chelsea, kan hij heerlijk in Londen blijven!

Dat hij deze zomer vertrekt staat inmiddels wel vast, ben alleen bang dat hij niet in Engeland blijft.

Neem aan dat Arsenal hem aan Juve of Bayern verpatst, als hij niet bijtekent uiteraard, anders zijn ze echt slecht bezig. Maar ik zie niet in waarom hij naar United zou gaan. Geld, tja. Dan lijkt Chelsea me aantrekkelijker. Of City maar die zitten al dik in de aanvallers.

Ik gok om de een of andere reden toch op Juve.

2 juni 2017 om 11:31

Arsenal doet er inderdaad goed aan om hem gewoon aan een van die clubs te verpatsen. Zelfs al bieden ze minder. Alexis is voor elke club een versterking en een van de beste spelers in de PL, dus dan kan je er beter 10 miljoen minder op verdienen dan dat je een concurrent sterker maakt.

2 juni 2017 om 11:37

Denk je dat Juve aan zijn salariseisen kan/wil voldoen? Juve heeft de salarissen van o.a hun topspelers op wonderbaarlijke manier best laag weten te houden.

2 juni 2017 om 12:17

Ik denk het wel, in Italie worden de lonen altijd netto uitgedrukt dus dat geeft een vertekend beeld. Higuain verdient nu veel meer dan Sanchez. Alsnog hebben ze bij Juve hun zaakjes goed voor mekaar, maar het verschil met andere topclubs is kleiner dan het lijkt.

En de transfersom zal vermoedelijk wel meevallen, dan doen ze wellicht een extra inspanning.

2 juni 2017 om 12:44

Aan de andere kant, zelfs Bayern kan niet voldoen aan de salariseisen van Sanchez, dus ja, het is ook maar afwachten.

2 juni 2017 om 16:08

Er zit een flink verschil tussen Higuain en de rest van het team. Hij krijgt netto 2 mio meer dan de nummer twee Pjanic.

Bruto vangt Higuain iets van 250k per week. Er zijn berichten dat Alexis meer per week vraagt.

2 juni 2017 om 11:52

Als Juve Schick koopt, dan zie ik ze geen Alexis kopen en ik denk dat Juve geen geld op tafel ligt a la 60 mil wanneer ze niet iemand verkopen voor zo'n zelfde bedrag. Kapitaal vernietiging doen ze in Italie alleen bij Inter

2 juni 2017 om 12:03

Schik is geen vleugelaanvaller, en hij wordt sowieso als back up voor Pipita gehaald.

Sanchez zou de perfecte versterking voor Juve zijn, vooral omdat hij er niet voor terugdeinst mee te verdedigen. Iets wat onmisbaar is in ons huidige spelsysteem, als je ziet wat een verdedigend werk Mandzukic verzet, en dat voor een diepe spits (wat hij normaliter is). Als ze de CL winnen zie ik hem nog wel komen, dan krijgt Juve weer een dikke prijzenpot binnen!

Sowieso zal juve pas na morgen actie beginnen ondernemen op de markt, een vleugelaanvaller gaat sowieso komen. De vraag is alleen wie, ik ben benieuwd!

2 juni 2017 om 11:55

Nou ja, United speelt in ieder geval Champions League. Met Sanchez er bij zetten ze kwalitatief toch weer een stap richting de top.

Hij zal zelf toch ook kunnen bedenken dat hij daar dan een wezenlijke kwalitatieve bijdrage aan kan gaan leveren. Zeker aangezien het bij United vooral qua scorend vermogen mis gaat en de rest aardig in elkaar zit.

Ik kan me voorstellen dat hij prima overstag kan gaan als ze hem in een gesprek aangeven dat ze hem en James aan gaan trekken om die stap te zetten, plus eventueel dat wellicht Zlatan in januari weer aan zal sluiten. Daarbij dan het salaris natuurlijk, wat niet misselijk zal zijn.

Vanuit oogpunt van Arsenal zal het gewoon ridicuul zijn als ze hem naar een andere ploeg in de Premier League laten vertrekken. Een groter gebrek aan ambitie kan je dan niet tonen.

2 juni 2017 om 12:26

Ik kan me niet inbeelden dat Juventus, Bayern, Psg, Chelsea en Atletico (in de winter dan, door hun transferverbod) geen interesse hebben. Een dergelijke topspeler die relatief goedkoop op te halen is interesseert elke topclub.

Dan kan United wel komen aanzetten met hun project om weer naar de top te groeien maar Sanchez wordt eind dit jaar 29 en heeft dus geen 5 topjaren meer voor de boeg. Nu is hij top en dan lijkt het me interessanter om ook bij een ploeg te spelen die nu al top is, waar hij als onbetwiste basispion (wat hij bij Barca niet was) nog wat pijzen kan pakken.

Neen, ik zie echt niet in waarom hij naar United zou gaan. Dat zal je wel snappen, ook City met ex-coach Guardiola lijkt me wek aantrekkelijker.

2 juni 2017 om 13:44

Ik geef alleen aan dat ik best kan begrijpen dat hij de overstap maakt indien de keuze Arsenal of United zou zijn. Zoals gezegd: Wel CL, waarschijnlijk veel beter salaris en uiteindelijk toch ook gewoon meer kans op prijzen.

Als hij de keuze krijgt tussen bijvoorbeeld Arsenal, United, Juventus en Bayern dan begrijp ik uiteraard volkomen dat United absoluut niet de eerste keus zou zijn. Dan zou hij gek zijn als hij daar voor kiest.

2 juni 2017 om 15:58

Dan volg ik je, al eindigt United nu wel al 4 jaar onder Arsenal. Elk jaar is er sprake van weer wat dichter naar de top groeien maar de kloof blijft. Volgens mij hebben beiden even weinig kans op prijzen. United met Sanchez misschien ietsje meer, agreed. Maar vooral het salaris zou hem moeten overtuigen, lijkt me.

2 juni 2017 om 16:05

Tja, United heeft er dit jaar 3 gepakt, waaronder een Europese. Komend seizoen ook weer een extra kans met de wedstrijd om de Europese Supercup.

Daarbij is het duidelijk dat United zich niet onbetuigd zal laten op de transfermarkt, terwijl Arsenal daar al jaren niet in door weet te pakken.

Zoals gezegd, al met al zou ik het kunnen begrijpen als Sanchez dan meer vertrouwen zou hebben bij United dan Arsenal.

Sanchez hoort gewoon moet gewoon voor de absolute top gaan als hij weggaat.. manchester is niet bijzonder vind ik, het spel dat ze op de mat leggen de ranglijst de laatste jaren en de waardeloze CL campagnes van afgelopen jaren. Nee sorry sanchez is echt een wereldspeler die gewoon bij juve barca of real moet spelen als hij weggaat.. dat is zijn niveau, the highest level!

Alexis gaat gewoon n verbeterd contract tekenen. Arsenal kan het betalen en binnenkort is het gewoon van moeten.

Een van de meest atractivieve spelers die ook ooit live heb gezien. Iedere keer als hij aan de bal komt gebeurd er iets onverwachts en komt hij met acties. Zelfs als de bal niet in de buurt is zie je hem balen van gemiste acties en zijn medespelers coeachen, geweldig!

Arsenal moet Sanchez gewoon een beter contract aanbieden. Het wordt anders wel moeilijk. Wenger heeft nog nooit zo veel druk ervaren als dit jaar. Hoop dat ie verstandige keuzes maakt.

Ik denk dat Arsenal, mits Sanchez en Ozil blijven, niet heel ver verwijderd zijn om een topteam te zijn. Een van Dijk, samen met een linksback en een echt spits zou voldoende moeten zijn. En altijd blijven zoeken naar die defensief sterke middenvelder die ook een potje kan voetballen.
Ik zou ook Lukaku proberen te halen. Stukje power voorin en iemand die al top7 voetbalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren