Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi zorgt met schitterende vrije trap voor sensationele comeback Inter Miami

Laatste update:

Lionel Messi heeft Inter Miami zondagnacht (Nederlandse tijd) andermaal bij de hand genomen. De club uit Florida plaatste zich voor de kwartfinales van de Leagues Cup dankzij twee treffers van de Argentijnse sterspeler. Een 4-2 achterstand tegen FC Dallas werd in de slotfase ongedaan gemaakt, waarna Miami via een penaltyserie aan het langste eind trok.

De Leagues Cup is een in 2019 opgericht Noord-Amerikaans voetbaltoernooi dat gehouden wordt tussen clubs uit de MLS en de Liga MX. Na afgelopen maand Cruz Azul (2-1) en Atlanta United (4-0) te hebben verslagen, werd begin deze maand Orlando City aan de kant gezet. Zondagnacht werd aan de hand van Messi ook de kwartfinale van het bekertoernooi bereikt. Op aangeven van Jordi Alba opende de wereldkampioen al na zes minuten de score. De Nederlandse doelman Wouter Paes was kansloos op een lage schuiver vanaf de rand van het zestienmetergebied: 0-1.

Via treffers van Facundo Quignon en Bernard Kamungo wist Dallas het duel nog voor het rustsignaal volledig te kantelen: 2-1. De thuisploeg kwam met een uur op de klok zelfs op 3-1 uit een vrije trap van Alan Velasco. Alba bood Benjamin Cremaschi vervolgens een niet te missen kans, waardoor Miami de marge weer wist te verkleinen tot 3-2.

Dankzij een eigen doelpunt van Robert Taylor leek Dallas alsnog hard op weg naar de kwartfinales, ware het niet dat Miami tien minuten voor tijd terug tot 4-3 kwam nadat Marco Farfan de bal ook in eigen doel werkte. Messi nam Miami hierna opnieuw bij de hand. De sterspeler liet doelman Paes in de 85ste minuut kansloos door een vrije trap schitterend in de kruising te schieten: 4-4. Miami trok vervolgens in de penaltyserie aan het langste eind, mede dankzij benutte strafschoppen van de Argentijn en Sergio Busquets.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Wat een fenomeen man. Wat een geluk dat ik hem zijn hele carrière bewust heb kunnen zien spelen.

7 augustus 2023 om 11:25

Vanaf het jeugd WK in Nederland toen tot en met nu hebben we alleen maar genoten van deze ultra behendige kerel. Wat ben ik blij dat ik zijn hele carriere heb mogen volgen. Dankbaar!

7 augustus 2023 om 18:39

Dat WK was wel mooi. De spelers waar de wereld echt op moest letten waren Lionel Messi en Graziano Pelle. Nou, ben ik persoonlijk groter fan van Pelle, maar Messi was uiteindelijk toch net iets beter.

7 augustus 2023 om 13:58

Deze man is zo groot, dat blijkbaar zelfs de verdedigers van de tegenstander zijn voorzetten willen afronden.

Wat een geweldenaar. Messi schenkt ons vreugde.

7 augustus 2023 om 09:35



Beetje Theatraal dit. Dat Messi did kan is niet zo gek het tempo in de USA competitie ligt erg laag en het niveau is bedroevend. Dit moet je wel een beetje vergelijken dat een Klaassen bij de Amateurs in de derde klasse gaat spelen ook dan is hij de uitblinker en maakt hij er minimaal twee per wedstrijd. Ook is de competitie (mls) nog niet begonnen dus waarschijnlijk ligt het niveau van dit soort wedstrijden nog lager.

7 augustus 2023 om 09:54

Je doet het klinken alsof Messi er niet zoveel meer van kan, beetje overdreven vind ik dat.
Hij is wat ouder en daardoor niet de snelste meer.
Maar hij heeft nog steeds voldoende kwaliteit om in elke competitie het verschil te maken.
Dat hij ervoor kiest om naar de VS te gaan en meer te genieten zonder al die grote druk, vind ik begrijpelijke keuze.

7 augustus 2023 om 11:04

Theatraal? Het zijn goals waar je uw tegen zegt. Sinds zijn komst 2 vrije trappen waar je uw tegen zegt. Dit is weer zo standaard reactie van iemand die antie messi is. Doet hij het geweldig ja het niveau is waardeloos doet hij het slecht ja messi is oud kappen man. Dit is iets wat je de komende 50 jaar niet meer zult zien

7 augustus 2023 om 11:16

Serieus? Het zijn toch gewoon nog steeds magistrale goals en vrije trappen die hij er gewoon 'even' op prachtige wijze in krult in de kruising. Om nou gelijk het niveau aan te halen van de MLS vind ik zo simpel. Een mooie goal is een mooie goal maakt niet uit of hij in Saudi Arabie wordt gemaakt of in Amerika.

7 augustus 2023 om 17:31

Twee per wedstrijden? Hij maakte drie in een classico op zijn negentiende lol. Of is La Liga ook een klasse amateurs?

7 augustus 2023 om 11:06

Die 1ste goal geeft mij zoveel flashbacks ….. wat een duo samen. Hoe zij dat samen hebben overlegt van als je die bal hebt op deze positie dan hou ik me ff in en geef die bal gewoon blind richting de 16 en ik knal hem erin. Het is geen toeval meer dit is te veel te vaak gebeurd. Prachtig!!!!! Heb altijd gezegd Messi wanneer die gast happy is dan is hij niet te stoppen. Zoals die commentator zij, heb je iets nodig of moet er wat gefikst worden bel Messi want hij levert altijd …. Hahah prachtig verwoord

Het is een natuurlijk een behoorlijk niveautje lager waarop hij acteert, maar de goals die hij blijft maken zijn echt van wereldklasse. Als hij zo doorgaat, dan maakt hij er in één seizoen weer een stuk of 60. Wat een fenomeen!

7 augustus 2023 om 10:17

Helemaal eens wat je zegt. Wat hij vanaf nu wel of niet doet maakt niets meer uit voor zijn legacy. Gewoon genieten wanneer die mooie dingen doet. Het is eigenlijk een lange promotietour naar het WK 2026, dit is dan wel de beste manier met Messi. En hij heeft er weer plezier in, met wat oude bekende voetballen. Heerlijk toch.

Deze man is dus naar de hekkensluiter van de MLS gegaan en heeft sinds zijn komst alleen maar gewonnen. Terwijl daarvoor het 11 verliespartijen/gelijkspellen waren.

7 augustus 2023 om 08:13

Dat is fenomenaal, maar geeft ons ook wel een inkijkje in het niveau van de MLS. Als dit schijnbaar kan...

7 augustus 2023 om 17:58

Het geeft ons helemaal geen inkijken op welke competentie dan ook. Messi deed dit ook tegen de allergrootste ooit. Die vrije trap vanaf de linkerkant tegen Courtois (toen Atletico) was nog indrukwekkender. Het laten vallen van Roberto Carlos ook indrukwekkender. Het is Messi dus het zegt niets over wie of waar.

7 augustus 2023 om 20:43

Natuurlijk zegt het wel wat over de MLS, Messi kon bij de met straatlengte beste club van Frankrijk niet meer zo zn stempel drukken als dat hij hier nu doet. Maar is ongetwijfeld ook een combinatie met het naar je zin hebben en gelukkig zijn met je vrienden om je heen. Mooi om te zien en jammer dat niet alle sterren naar de MLS zijn vertrokken, spreekt mij toch meer aan dan SA.

7 augustus 2023 om 08:26

En dan moet de MLS nog beginnen

7 augustus 2023 om 10:38

Loopt het seizoen niet van februari tot oktober daar? Zijn daar in de 'winterstop' aangesloten dacht ik

7 augustus 2023 om 08:53

Zijn bijdrage is natuurlijk heel groot en al zit hij op de bank zal het nog een positieve bijdrage leveren. Voor Messi moet het toch heerlijk zijn om als god gedragen te worden bij alles wat goed loopt, dat is commercieel toch lekker makkelijk scoren. Echter als je het team van de laatste verliespartij bekijkt en wat er gisteren op het veld stond... Ik gok dat het team kwalitatief 8x beter is geworden. Wat een wisseling. Enkel Messi, Busquets en Alba bij elkaar moet hen koploper maken.

7 augustus 2023 om 09:11

En Tata Martino is ook een goeie coach natuurlijk. Hij starte ook pas.

7 augustus 2023 om 09:25

Je zou bijna zeggen dat ze wat transfers gepakt hebben

7 augustus 2023 om 11:39

Joh. Dat doet Messi ook niet alleen.

Er komen 3 basisspelers van Barcelona over, waaronder de beste speler aller tijden, onder een competente trainer. En jullie zijn verbaasd dat die goed genoeg zijn om het goed te doen in een Disney-competitie? Die competitie is nog geen top 10. Alleen maar logisch dit.

7 augustus 2023 om 18:00

Je praat alsof deze spelers alles deden en Messi tikte het in. Of stonden deze 3 achter de vrije trap en schoten ze mee? Lol

Poh, sublieme vrije trap!

MLS of niet. Om een ploeg die de laatste 10 matchen verloor zo een ommekeer te laten maken...GOAT

7 augustus 2023 om 08:15

Nou je zegt mls of niet, vreemde opmerking. Dit blijft de mls en het zijn geweldige dingen die hij laat zien. Zelfde geldt voor Ronaldo btw voordat ik ‘fans’ van beide heren achter mij aan krijg.

7 augustus 2023 om 18:03

Ronaldo? Kijk maar waar El whalala stond voordat hij kwam en na zijn komst lol. Ronaldo kan niet zo een impact hebben. Ronaldo heeft Baltovenaars nodig om alles te doen zodat hij af kan maken.

7 augustus 2023 om 09:30

Naja, het is niet alleen Messi die gekomen is. Busquets, Alba en een fatsoenlijke coach met Tata Martino.

Hier kun je alleen van genieten als voetballiefhebber. En klappen! 👏 Gisteren Ronaldo, nu Messi weer poeh. Geniet er nog maar even van mensen! 🤝

7 augustus 2023 om 09:40

Van Messi kan ik zo genieten. Hij straalt zoveel plezier uit. Heb enkel een samenvatting gezien, maar daar heb ik zelfs al van genoten. Ik heb vaker genoten van grote spelers (Ronaldo, CR7, Ronaldinho, Kaka, De Bruyne, Modric, Bergkamp), maar niemand heeft dat magische van Lionel Messi. En hij heeft het dus nog steeds. Nu hij zijn plezier weer heeft hervonden

7 augustus 2023 om 12:44

Ik vind persoonlijk dat de Braziliaanse Ronaldo dat magische ook had. Zo jammer dat zijn knieen het niet aankonden.

7 augustus 2023 om 18:08

Die was ook magische maar niet a la Messi magische.

7 augustus 2023 om 18:46

Braziliaanse Ronaldo en Bergkamp beiden wel. Maar inderdaad wel een fractie minder. Al kan je hierover twisten natuurlijk

Wat een vrije trap zeg, in de laatste paar minuten met een 4-3 achterstand. Hij scoort ze nog steeds alsof het niks is. Hij is inmiddels ook de topscorer van Inter Miami dit seizoen. Het seizoen begon 6 maanden geleden en hij heeft 3 volledige wedstrijden gespeeld. Hahaha

7 augustus 2023 om 16:40

Hoe geweldig de stat lijkt, het is wel geflatteerd. Josef Martinez had in 20 wedstrijden 6 goals, het is niet alsof hij er 10 had.

Messi lacht in een helft meer in Miami dan in Parijs het hele seizoen. Voetballen begint met plezier maken blijkt maar weer

7 augustus 2023 om 08:01

Die les heeft Cantona ons jaren geleden al geleerd met Joga Bonito. “Never grow up my friend”.

7 augustus 2023 om 17:49

Logisch ook als Latino is Miami echt een thuis voor die jongen en hij is weer de grote man, in Parijs had je daar meer van.

Wat een held, er straalt ook zoveel plezier weer vanaf bij hem.

Doet me goed hem weer gelukkig te zien, dan blijkt maar weer dat het geen reet uitmaakt of dat in Barcelona of Miami is.

Alba heeft zo een assist op een Messi al 30x gegeven volgens mij.

7 augustus 2023 om 09:12

30x is een understatement, waarschijnlijk 30x3

The absolute GOAT. Speelt nu weliswaar op een wat lager niveau, maar maakt op zijn leeftijd nog steeds wereldklasse goals. Bij alle vier de doelpunten betrokken en maakt gewoon wéér een schitterende vrije trap op een moment dat zijn team het nodig heeft. Het plezier spat er ook gewoon weer vanaf op zijn gezicht. Wat een speler.

Wat een genot om naar te kijken, 17 lang kunnen genieten van Messi en Ronaldo, in mijn ogen vindt ik Messi echt beter en zal zeker gezeik over mij krijgen maar dat heb ik ook met Maradona wat een geweldenaar is Messi en nog steeds.

7 augustus 2023 om 08:46

Messi is ook beter. Dat is een feit. Speelt weer zo makkelijk. Ja het is geen primera division, maar MLS is geen amateur niveau ofzo.

7 augustus 2023 om 09:30

John de Bever is beter. Dat is een feit. Zet John de Bever 1 vs 1 tegen Messi op een klein veldje en hij krijgt zwaar aan de kont

7 augustus 2023 om 10:09

Soufiane Touzani is nog beter, zet Soufiane Touzani tegenover John de Bever en hij krijgt het zwaar🤣🤣

7 augustus 2023 om 11:10

Sjaak Polak is beter, zet Sjaak Polak tegenover Soufiane Touzani en hij laat hem alle hoeken van het veld zien!

Wat ben ik blij dat ik Messi zijn gehele carrière heb gevolgd, vanaf het jeugd Wk in 2005 maar zelfs daarvoor al. En vandaag bij alle 4 de goals betrokken, en die laatste vrije trap als hoogtepunt van Inter Miami comeback. GOAT for a reason.

Ja het is maar de MLS en hiervoor is Messi ook voor gehaald. Maar dat hij die hoge verwachtingen ook waarmaakt dat is toch bijzonder.

Blijf het van beide van zowel Messi en Ronaldo knap vinden, dat ze het nog steeds laten zien.
Tuurlijk het niveau van de MLS en Saudi league is niet hoog en voor hun natuurlijk niks, maar toch.
Vind beide gewoon de 2 goats, vind het wel jammer dat wanneer Messi zulke dingen laat zien dat het allemaal zo wordt gehyped alsof het iets abormaal is en wanneer Ronaldo het doet, dat er dan direct sneller en vaker wordt gezegd ''ja maar het niveau is laag in Saudi''
Laten we eerlijk zijn, dit is meestal het geval.

Geweldige goal weer van The Goat! Genieten die vrije trappen iedere keer weer. Mooi ook voor de amerikanen dat ze het van dichtbij mee kunnen maken voordat hij ermee stopt.

Ik heb al zoveel gezegd dat ik het gewoon niet weet wat ik moet zeggen. Een blije fitte Messi in vorm is het mooiste wat ik heb gezien over 30+ jaar actief voetbal kijken. Ronaldinho had dat ook alleen die heeft ietsjes minder lang hoog gepresteerd. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat als je hier naar kijkt, dat afgunst meer heerst dan genot. Het is mooi om te zien dat beide heren nog in de spotlights staan na al die jaren. Al is het zelfs een tandje minder nu.

De vrije trappen van Messi de laatste jaren zijn toch niet normaal? Hij was altijd al een goede nemer maar dat is toch iets waar hij zelfs na zijn beste jaren nog in gegroeid is.

Ik heb geen moment spijt dat ik een apple tv abonnement+ mls season pass heb aangeschaft.Voor zo een 150 euro per jaar Messi nog zo zien te schitteren 2 nachten per week is gewoon heerlijk.En dat geld uiteraard ook voor Busi en Alba.Ik moet wel zeggen dat ze defensief echt kwetsbaar waren op de counter doordat Alba en Yedlin zo hoog altijd staan.Ze hadden echt 6-1 kunnen achterstaan.Maar door een tactische aanpassing van Martino tijdens de 2de helft om te veranderen naar 3 centrale verdedigers achterin kwam er terug meer balans in de ploeg.Ze zullen ook zo wel starten in de kwartfinale want ze zijn echt door het oog van de naald gekropen deze keer.

Messi is gewoon the GOAT! Wat een fenomeen en wat mooi dat hij dit in de VS doet en niet in SA.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren