Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi weet het zeker: ‘Op dit moment is hij de beste verdediger ter wereld’

Laatste update:

Lionel Messi vindt Cristian Romero op dit moment de beste verdediger ter wereld, zo gaf de Argentijnse sterspeler aan na afloop van de met 1-0 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ecuador. De aanvaller van Inter Miami tekende met een fraaie vrije trap zelf aan voor het enige doelpunt van de wedstrijd, maar vond dat Romero de man van de wedstrijd was.

"Ik vind hem op dit moment de beste verdediger ter wereld. Hij speelde geweldig en is in mijn ogen de Man of the Match", zei Messi tegenover Telemundo. Bondscoach Lionel Scaloni kon zich wel vinden in de woorden van zijn aanvoerder. "Ik heb geen woorden om zijn wedstrijd te beschrijven. Tijdens thuiswedstrijden moedigen mensen hem aan, dan denkt hij dat hij He-Man is en maakt hij sprints van zeventig meter. Hij is een fantastische centrale verdediger en speelde een geweldige wedstrijd."

"Hem achter me hebben is het beste wat me kan overkomen", vervolgde Messi. "Hij dwingt me namelijk altijd om naar voren te gaan, omdat hij altijd één-op-één wil spelen tegen zijn tegenstander. Ik ben er gewend aan geraakt om niet meer achterom te kijken en dat is heel fijn voor een aanvallend ingestelde speler."

Bij Tottenham Hotspur, waar Romero dit seizoen werd benoemd tot vice-captain, vormt hij een centraal duo met Micky van de Ven. De ploeg van coach Ange Postecoglou is sterk aan het seizoen begonnen en bezit met tien punten uit vier duels momenteel een tweede plaats. Voor de Argentijnse verdediger is het zijn vierde seizoen in de Engelse hoofdstad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Romero speelt wel geweldig bij spurs op het moment maar dit is wel ietsje overdreven

Ruben Diaz schrijf ik hoger aan, maar goed een beetje chauvinisme is ons ook niet vreemd natuurlijk.

10 september 2023 om 12:04

Een verdediger die geweldig draaide vorig seizoen in een geweldig draaiende team kun je nooit echt beoordelen of hij de beste is of niet. Ik denk persoonlijk dat elke cv het goed zijn doen bij city momenteel.

10 september 2023 om 12:41

Ruben Dias is de reden waarom de verdediging de laatste jaren zo goed draait. Hij is de absolute leider achterin en stuurt iedereen aan. Sinds Dias bij City is komt City ook verder in de CL (finale-bijna finale-winnaar), waar de verdediging tegen Monaco, Liverpool, Spurs en Lyon daarvoor shaky was in de CL.

10 september 2023 om 20:38

Ruben Dias is wel de beste maar Romero is een andere soort verdediger, vind hem echt de beste slager van de wereld. Hij zit makkelijk in de top 5. Met watvoor overtredingen hij wegkomt is ook niet normaal.

Niemand die dit geloofd.. Behalve misschien de diehard Messi fans die denken dat hij dit uit zijn hart zegt en niet omdat hij Argentijns is.

10 september 2023 om 12:13

Hij vormde wel een geweldig centraal duo met Otamendi op het WK en als je dan ziet dat hij makkelijk mee kan als het team goed draait en hij Argentinië die defensieve zekerheid geeft. Bij Spurs liep het voor geen meter de afgelopen jaren, behoort zeker tot de top 10 beste centrale verdedigers met gemak.

10 september 2023 om 12:22

Zo geweldig vond ik hem niet op het WK. Viel met name op door de vele overtredingen die hij maakte. Maar goed, dat is een trademark voor veel Argentijnen. Hier staat ook iedereen op de banken als Martinez 10x z’n tegenstander omver schopt. Heeft hem trouwens ook weer een blessure opgeleverd.

10 september 2023 om 12:27

Messi zegt dat hij de beste verdediger ter wereld is. Hem in in de top 10/20 lijstjes zetten is dus een poging om zijn uitspraak te rechtvaardigen. De vraag is dus aan jou als Messi fan.. Vind jij ook dat hij de beste verdediger ter wereld is? Of kan je toegeven dat Messi overdrijft en het met afkomst te maken heeft?

10 september 2023 om 12:58

@Tilburg klopt, hij begon echt dramatisch aan het WK Romero maar heeft zich uiteindelijk wel hersteld en is dit seizoen uitstekend begonnen. Misschien eerst even kijken of hij een stap hogerop kan maken.

10 september 2023 om 13:21

Waar zeg ik top 20…???? Ik zeg top 10, niet top 10-20, TOP 10, jij mag vinden van niet, maar ik vind hem zeker top 10, nee dat vind ik niet er zijn completere verdedigers, nummer 1 is wat overdreven maar hij zegt ook duidelijk OP DIT MOMENT, zit geen spaans bij toch?

10 september 2023 om 13:23

Hij speelt gewoon met volledige overgave, Tilburg013

Vond hem gewoon utistekend spelen op het Wk niemand speelde goed tegen SA, maar hij is ontzettend belangrijk als verdediger en opbouwer, geeft ook vertrouwen als je eem verdediger hebt die graag 1 vs 1 durft te spelen

10 september 2023 om 14:10

Eric,

Je kon gewoon gelijk antwoord geven en zeggen dat je hem niet de nummer 1 vind momenteel. Dat is hij ook gewoon niet. Wat overdreven? Behoorlijk overdreven zelfs. Cristian Romero de beste CV ter wereld? Hou toch op man.

10 september 2023 om 14:18

Klopt, maar Romero is niet de beste verdediger en in mijn ogen ook zeker geen top 5. Top 10 zou je nog over kunnen discussiëren

11 september 2023 om 12:39

Bedankt voor je - meestal gebruikelijke - voice of reason Joga_bonito.

Cristian Romero is een aardige verdediger, maar er is toch minstens een lijst van 10 tot 15 namen waar hij onmogelijk tussen komt. Op het moment.

Messi is 0 serieus te nemen qua uitspraken.
Een beetje wij van wc eend gehalte dit.

Hij vind waarschijnlijk de doelman van Argentinië ook de beste ter wereld. De rechtsback de beste rechtsback ter wereld etc etc.

10 september 2023 om 12:15

Nou Martinez zou bij iedere topclub gewoon een meerwaarde zijn, net als Romero, zegt toch niks raars, begrijp dat je het maar vervelende mannetjes vindt maar ze zijn wel van de allerhoogste kwaliteit.

10 september 2023 om 12:45

Eric probeert de uitspraken van Messi weer eens te rechtvaardigen. Ook jouw held zegt wel eens iets dat nergens op slaat. Zoals jij nu zegt dat Martinez overal een meerwaarde zou zijn. Dat lees ik als dat ie dus overal in de basis zou staan, geloof je dat zelf?

10 september 2023 om 12:55

Ik persoonlijk niet, maar het ligt ook net aan wat je zoekt in een verdediger. Ik vind hem wel één van de betere voetballende verdedigers. Fysiek natuurlijk geen reus en op andere vlakken hebben jongens als Kim Min-Jae of Ruben Dias een voorsprong, maar het is net waar je naar kijkt vind ik.

10 september 2023 om 13:02

@samcro Bij Real, Barca, Bayern en misschien Liverpool zie ik hem niet spelen maar verder zie ik wel dat hij bij ieder andere topclub zou kunnen spelen. Niveau is niet echt om over naar huis te schrijven. Mis die goede oude tijd waarin er alleen maar kwaliteit op het veld stond.

10 september 2023 om 13:17

Samcro

Ja dat geloof ik inderdaad. Is dat erg? Ik zeg toch niet dat hij de beste verdediger is maar hij is zeker top 10 beste centrele verdediger met gemak. Martinez is gewoon een top keeper, snap niet wat er raar aan is om te zeggen dat Martinez bij veel topclubs gewoon zou spelen als eerste keeper

10 september 2023 om 13:24

Martinez is een aardige keeper maar top keeper? Is prima voor middenmoot of onderkant subtop zoals bij Villa. Maar topclub zeker niet. Dan kijk je wel door een hele gekleurde bril.

Hetzelfde als Romero beste cv. Top 10 misschien, al zou ik eerder zeggen top 20

10 september 2023 om 14:17

Ruben Dias, Ake, Marquinhos, Araujo, Militao, Kim, De Ligt, van Dijk, Kounde, Rudiger, Upamecano, Skriniar, Saliba, Gvardiol.

Met gemak top 10? Hou het maar op top 20 en zelfs dat valt nog te betwisten.

Overdreven gezuig van Messi moet ook een keer kappen. En dat ik zeg als Messi fanaat.

10 september 2023 om 21:00

Romero is veel beter dan De Ligt man, kappen nou met die geintjes

10 september 2023 om 22:39

Romero is beter dan Van Dijk, Kounde, Rudiger en Upamecano.

10 september 2023 om 12:16

Als ploeg zijn ze ook de beste van de wereld.. haha nee snap wat je bedoelt hoor.
Beetje chauvinistische uitspraak natuurlijk want Romero is zeker niet slecht, maar zeker niet de beste, een Ruben Diaz is al veel beter bijvoorbeeld.
Nou hebben wij dat zelf ook wel een beetje gehad met van dijk, die door vele ook op een bepaald moment als beste werd gezien( ik heb dat zelf nooit zo gezien).
Hoort er beetje bij.

13 september 2023 om 00:43

Ruben Diaz was ook echt ruk tijdens het WK, kon ook niet voorkomen dat Marokko terecht doorging naar de halve finale.

10 september 2023 om 14:21

Mikey het zit jullie zo diep hé die Messi uitspraken sinds het wk haha.. weet je wat lachwekkend is de slechtste generatie Nederlandse voetballers van de afgelopen 40 jaar die denken even wereld kampioen te worden… Deze hele hetze vanuit Nederland richting Messi de beste speler aller tijden is nu echt heel zielig, triest en lachwekkend aan t worden!!!

10 september 2023 om 20:55

Eens met de laatste zin, Nahuel Molina is de beste rechtsback

Ik denk wel dat dit een van de vervelendste verdedigers is om tegen te spelen. hij kan snoeihard en fel op de bal/man spelen.

Als ik als club een nieuwe verdediger nodig zou hebben zou hij ook wel ergens bovenaan staan verwacht ik.

"Ik ben er gewend aan geraakt om niet meer achterom te kijken en dat is heel fijn voor een aanvallend ingestelde speler." Dat heb je niet alleen met Romero Messi, dat doe je al jaren niet meer.

11 september 2023 om 13:25

Dat vond ik de grootste grap van de hele uitspraak. Het lijkt alsof die gast in een waan leeft. Sinds wanneer heeft hij achterom gekeken? Ik kan het me in ieder geval niet herinneren

Moeilijk serieus te nemen die knaap, steeds meer rare uitspraken de laatste tijd. Mag van mij na het voetballen uit de schijnwerpers verdwijnen zodat we hem herinneren om zijn weergaloze kwaliteiten op het veld.

Messi is zonder enige twijfel de allerbeste voetballer ooit. Maar buiten het veld als mens, ‘potentiële’ trainer/transferexpert is ie echt een pratende nietszegger. Geen karakter, persoonlijkheid buiten voetbal.

Goh hij noemt een mede verdediger de beste te wereld.. tot zo ver objectief. Denk dat hij niet eens in de top 20 staat van de meeste mensen

Tja wij van wc eend, adviseren wc- eend

Mijn moeder vindt mij de knapste jongen op de wereld.

Welnee, Geetruida is de beste CV ter wereld, dat kan iedereen met een beetje voetbalverstand wel zien toch😋?!

Messi is een geweldige voetballer die ik liever niet hoor praten. Groot kind in zijn gedrag buiten het veld.

Oh ja alsof Araujo, Diaz, Militao, De Ligt niet completer zijn dan die ordinaire slager.

Wij van WC eend adviseren WC eend.

Niet de eerste die bij mij te binnen schiet..... ik denk dan eerder aan de volgende namen, in willekeurige volgorde: Ruben Dias, Garviol(spelling fout), militao, marquinos(ondanks zijn mindere seizoen)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren