Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi: ‘Oranje verdient het in de halve finale te staan’

Laatste update:
/

Lionel Messi won in clubverband alles wat er te winnen valt al meerdere keren, maar is de laatste jaren steeds vaker gewezen op het ontbreken van een grote prijs met Argentinië. De Zuid-Amerikaanse superster hoopt zondag eindelijk te strijden om de wereldtitel, maar daarvoor moet nog wel eerst de horde Oranje worden genomen. Messi weet dat het een lastige wedstrijd wordt tegen Nederland.

In de Times of India blikt Messi vooruit op de tweede halve finale. “Nederland staat voor de tweede keer op rij in de halve finale van een WK. Ze verdienen het om hier te staan. Oranje zal heel graag weer de finale halen. We moeten geconcentreerd zijn als we geen tegengoals willen krijgen”, geeft de aanvoerder van de Argentijnen aan. De goede balans vinden tussen verdedigen en aanvallen is volgens hem de sleutel.

Argentinië stond in 1990 voor het laatst in de halve finale van een WK en dat zegt volgens Messi al genoeg. “We zijn nog niet tevreden, omdat we het wedstrijd voor wedstrijd bekijken en omdat we altijd streven naar een beter resultaat”, aldus de 91-voudig international. Woensdagavond gaat hij Diego Maradona voorbij qua aantal interlands. Hij scoorde zelf 42 keer voor Argentinië, tegenover 34 doelpunten voor Pluisje.

Wie gaat er naar de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk speelt De Jong gewoon vanavond, dan gaat Messi heel weinig ruimte krijgen om zijn klasse te laten zien

9 juli 2014 om 10:47

Dat hoop ik ook, hij is naar mijn mening de enige speler in Oranje die Messi af zou kunnen stoppen, laten we hopen dat hij er bij is!

9 juli 2014 om 10:50

Die gaat niet spelen.ik denk dat hij Vlaar opsteld.als je de Jong ook nog opsteld is het risico te groot.

9 juli 2014 om 10:54

Goed naar Raemon Sluijter geluisterd gisteren ;-)

9 juli 2014 om 10:55

Je kijkt te veel VI. De Jong had gewoon een verrekking en geen scheur. Het risico is niet groot, want een verrekking is zo weg. Waar ik mijn mening op baseer? Een scheur kan zelfs met een wonder niet binnen een week herstellen.

9 juli 2014 om 10:57

Sluiter heeft veel contact met Vlaar.dus die weet het wel!

9 juli 2014 om 11:03

En jij denkt echt dat van Gaal een 'rookgordijn' optrekt. En dit zo simpel laat lekken. Jij denkt echt dat Vlaar contact over zulke zaken heeft met de 'normale' buitenwereld. Lex, echt! Denk even na. Vam Gaal investeert niet zoveel tijd en moeite in het op het verkeerde been zetten van de pers, om zich vervolgens door een simpel appje van een speler te laten verrassen.

9 juli 2014 om 11:05

Superlex: Ja maar als Van Gaal daadwerkelijk de beslissing van het meespelen van De Jong vandaag pas neemt, kan Vlaar toch ook niet weten of De Jong speelt.

9 juli 2014 om 11:09

Ok,ik weet het natuurlijk ook niet zeker.maar het lijkt me logisch dat hij niet het risico wil nemen.wat als ze beide na een kwartier gewisseld moeten worden?

9 juli 2014 om 11:45

De sprint na de pentaltyreeks op zaterdag, de intense oefeningen van gister en het gedrag van v gaal doet mij vermoeden dat de blessure niet zo erg was en de jong dus vanavond fit is...

Staat ook een filmpje op NOS wk2014 waar v gaal over het wonder van lourdes praat en vervolgens keihard begint te lachen alsof het allemaal een grap is waar iedereen in mee gaat.

9 juli 2014 om 12:02

Dat viel mij ook op. Zo'n lachje van kijk mij iedereen is in de maling nemen.

9 juli 2014 om 11:00

De Jong is de Pepe van Nederland. Die stopt spelers niet af door zijn klasse, maar door hun benen te breken. Walgelijk.

9 juli 2014 om 11:03

Hij heeft aardig wat smerige overtredingen gemaakt ja, maar het is niet zo'n hersenloos figuur als Pepe. De Jong kan een speler gewoon 90 minuten uit z'n spel halen, op een faire manier, zeker afgelopen 2 jaar toont hij aan fair te spelen.

9 juli 2014 om 11:04

O jeetje er is iemand blijven hangen in 2008-2010. Allicht helpt het jou, om eens wat wedstrijden van de Jong te bekijken - anno 2014.

9 juli 2014 om 11:05

Niet overdrijven.pepe is vele malen erger.vorig WK tegen Spanje was wel smerig.pepe kun je beter vergelijken met Materazi.

9 juli 2014 om 11:18

Zijn laatste rode kaart dateert van 2006. Nou over die Pepe...

9 juli 2014 om 11:42

Zo iemand heb je toch in je team nodig. Een echte vechter die als het moet niet uit de weg springt voor een keihard duel.

9 juli 2014 om 13:18

Hier wat stats van onze Nigel.

- Zoals hieronder aangegeven: Zijn laatste rode kaart dateert van 2006.
- In de tijd waar jij over spreekt, dus de tijd dat hij bij City speelde: 104 wedstrijden, 24 gele kaarten, 0(!) rode.
- Hij heeft in zijn hele carrière één rode kaart gehad. Dat was ook nog is twee keer geel.

(bron: Transfermarkt.co.uk)

Die keer dat hij het been van Ben Arfa brak was zeer ongelukkig. Hij wilde een tackle op de bal inzetten, maar hij kreeg een duw waardoor hij Ben Arfa raakte.
N. De Jong is alles behalve een gemene voetballer. Hij gaat hard de duels in, maar wel fair.

9 juli 2014 om 16:17

Hoop dat de jing onze pitbull weer mee gaat doen vandaag vol op messi zetten de pit haha.verder denk ik dat we met 2. 1Gaan winnen vandaag en dan zondag de droom finale spelen en hoop dan ook op winnen.masr eerst vanavond maar is winnen he.

9 juli 2014 om 11:21

Ik denk niet dat de Jong goed genoeg is om Messi te stoppen zonder overtredingen te maken.

9 juli 2014 om 12:38

Dan maakt hij dus overtredingen en dan? Zolang het allemaal nette overtredingen zijn ga je niemand horen klagen behalve messi zelf.

9 juli 2014 om 13:20

N. De Jong kan dat zonder overtredingen te maken. Zijn timing van tackelen is nagenoeg perfect. Hij vliegt er zelden naast. Hij heeft in 424 officiele wedstrijden 1 rode kaart (2006) en 91 gele kaarten gepakt. Waarvoor die kaarten zijn geweest kan ik ook niet beoordelen. Maar vanzelfsprekend zitten daar veel bewuste overtredingen bij om de tegenstander uit het ritme te halen, of om een counter te onderbreken.

9 juli 2014 om 14:19

Kleine overtredingen kunnen Messi niet genoeg uit balans halen ben ik bang.

9 juli 2014 om 16:36

Edit: verwijderd!

Sorry, ik had je berichtje verkeerd gelezen. Mijn excuses.

Oranje verdient het ook om in de finale te staan. Forza Nederland !!
O ja: en ook nog om deze te winnen. Kom op mannen, doe het !!

Voetbalzone heeft dit verkeerd begrepen;messie bedoelde dat Nederland het verdiend om in de finale te staan.

Ik denk dat Nederland doorgaat. Wij zijn tactisch zo sterk. Bij Argentinie hebben ze zich helemaal voorbereid op 5-3-2. Zo gaan wij ook spelen in het begin. Maar in de 65ste minuut brengen we Depay erin, en weten ze het niet meer. Ik denk dat we dan de genadeklap uitdelen.

9 juli 2014 om 10:53

Haha want Argentinië zal zeker niet verwachten dat Depay erin komt???

Argentinië zo min mogelijk ruimte geven als ze over de middenlijn komen. Laat die verdediging van hun maar rondtikken, de defensie van hun is de zwakte van de Argentijnen.

9 juli 2014 om 11:05

Ik moet wel zeggen dat ik Argentinië tactisch bijzonder slecht vind spelen. Slechte veldbezetting, trage opbouw, weinig beweging. Ik denk dat we ze 'gewoon' pakken vanavond.

9 juli 2014 om 11:11

Nee tuurlijk niet, Koenpieters1 is de enige die een goede analyse heeft gemaakt van Nederland dit WK!

Maar ben het niet echt eens met je stukje mbt de verdediging van Argentinië. Argentinië heeft 3 goals tegen in 5 wedstrijden, Nederland 4 goals tegen in 5 wedstrijden.

Afgaande van die statistieken, zijn zij in het voordeel.

Echter, onze aanval doet het beter.. Wij hebben 12 goals tov 8 van Argentinië.

Als je zag hoe Argentinië tegen België stond qua organisatie, stonden ze goed. Niet geweldig, maar wel goed.

Ik hoop op een ietwat aanvallend Argentinië, zodat wij kunnen counteren. Dat is dit WK toch wel onze kracht.

9 juli 2014 om 11:19

Nederland heeft een doelsaldo van +7 en Argentinië van +5, maar toch zeg je dat de statistieken in het voordeel van Argentinië wijzen?

9 juli 2014 om 11:27

Nee.. Dat zeg ik niet, beter lezen.

Ik zeg dat DIE (verwijzend naar de tegengoals) statistieken in het voordeel spreken van Argentinië.

Vervolgens begin ik mijn volgende zin met 'echter' .. Echter is een synoniem voor 'maar'.
Dus als ik een statistiek vermeld en daarbij zeg dat de één in het voordeel is, vervolgens een andere statistiek ga benoemen en die zin nog begin met 'maar' of 'echter' betekent dus dat ik een contra-indicatie maak waaruit onze statistieken in het voordeel spreken.

9 juli 2014 om 11:34

Hij heeft het over de verdedigende statistieken, dat omschrijft hij toch echt duidelijk. Evenals het feit dat Nederland aanvallend beter is.

9 juli 2014 om 11:38

Haha sorry man, foutje.. Gelukkig kan ik nog net de smoes gebruiken dat het nog ochtend is .

9 juli 2014 om 11:45

Er staat mij iets bij van twee onterechte penalties tegen NL en slechts twee velddoelpunten? Ik weet 't niet meer zeker hoor.

9 juli 2014 om 13:54

Thanks man! Zo ging het ook tegen Mexico en Chili. We moeten voorkomen dat Argentinie voorkomt. Dan gooien ze de hele wedstrijd dood en wordt het heel lastig voetballen.

9 juli 2014 om 13:56

Nee, Argentinie gaat zich voorbereiden op de basis. Ze hebben een tactisch plan om 5-3-2 te bestrijden gemaakt. Als wij na een tijdje overschakelen naar 4-3-3 zijn ze sowieso 10 minuten bezig, als het niet langer is, met reorganiseren. In die tijd moeten wij scoren.

Vanavond word de moeilijkste wedstrijd tot nu toe denk ik. Hopelijk word het geen schop partij maar gewoon een goede pot voetbal. Goed dat De Jong terug is maar hij moet zich niet alleen met Messi bezig houden want Argentinië heeft nog meer goede spelers.

9 juli 2014 om 11:55

Ik denk juist dat de Argentijnen geen raad weten tegen onze aanvallers. Hopen dat de aanvoer naar Messi er uit wordt gehaald en RVP en Robben binnen 120 minuten een kansje erin weten te prikken. Ik verwacht een makkelijkere wedstrijd dan tegen Costa Rica. Vooral de ruimtes die ontstaan achter de backs, met name bij Rojo, zal Oranje optimaal moeten benutten. Daarom denk ik dat het verstandig is om powerhouse Fer te laten beginnen ipv Gini/De Guzman, om Biglia en Mascherano te neutraliseren. Anders zouden we de slag op het middenveld kunnen verliezen.

Verdienen vind ik een groot woord. Ze hebben het in ieder geval zelf afgedwongen, maar het was een paar keer door het oog van de naald.

Het zal voor beide teams een lastige pot worden, dus billenknijpen vanavond.

9 juli 2014 om 10:58

Tot nu toe is er geen land dat niet door het oog van de naald is gegaan in wedstrijden dit WK. Duitsland tegen Ghana (nog niet beslissend) en zeker Algerije, Argentinië wankelde tegen Iran en Zwitserland. Nederland deed dat met name tegen Mexico. De wedstrijden tgen Chili en Costa Rica waren nipt maar Nederland heeft toch nauwelijks iets weggegeven die potten.

Alles valt of staat met de vorm van de dag, en dan met name van Messi en Robben. En ik heb erg veel vertrouwen in van Gaal. Dat zeker. Maar spannend gaat het worden.

9 juli 2014 om 11:03

En dacht je van Argentinie tegen Zwitserland. Dat was ook kantje boord. Maar inderdaad alle halve finalisten hebben een verlenging gespeeld dit toernooi. Lijkt me ook haast onmogelijk alles met gemak te overwinnen. Soms kampioensgeluk nodig.

9 juli 2014 om 11:26

Dat zegt hij toch ook.

9 juli 2014 om 10:58

Dit elftal heeft al vele hindernissen overwinnen, dus dit wordt een comfortabele overwinning. Daar mag ik wel van uit gaan!

9 juli 2014 om 11:02

Vind ik wel erg optimistisch haha! Maar hoop met je mee!

9 juli 2014 om 11:15

Nou ik was voorheen ook sceptisch, maar niet wanhopig negatief. Nu denk ik dat gezond optimisme volkomen op zijn plaats is.

Als Messie vanavond zijn ondeugende uit het diepste van zijn ziel kan halen word dit een voetbalschaakshow die gister doet verbleken,hopenlijk wint Nederland met 1 goal verschil in de verlening

9 juli 2014 om 10:59

Messie?? Serieus...

Ja de jong gaat messi stoppen? Messi is overal
En jong te traag om achter messi aan te gaan

9 juli 2014 om 10:57

Nordinsimo

Ik heb Messi tot nu toe voornamelijk zien wandelen over het veld. Dus dat te traag om erachter aan te gaan valt vast wel mee.

Messi is heel goed, maar niet zo goed als een aantal jaren geleden en niet zo goed als Robben nu is.

9 juli 2014 om 10:57

Messi beweegt voornamelijk tussen de middencirkel tot de zestien. En heel af en toe duikt hij de diepte in aan de zijkant. Het is heel simpel je moet Messi niet stoppen, maar de aanvoer er naar toe.

9 juli 2014 om 10:57

Nee jou lukt het om messi af te stoppen ! De jong is de enigste van dit NL om hem eventueel probeert af te stoppen als ie gaat spelen

9 juli 2014 om 11:03

Haha je houdt t wel lang vol. Dit is bericht 529 van je tijdens dit wk om Nederland af te kraken.

Waarom hou je je niet bezig met je eigen land. Of zijn die zo slecht dat ze zich niet eens geplaatst hebben?

En waarom blijf je hier wonen als je zo'n hekel aan ons hebt. Zeker alleen voor de uitkering?

Ik heb wel medelijden met je dat je leven zo nutteloos is dat je zo veel tijd hebt om hier te spammen

9 juli 2014 om 11:13

Gezien zijn schrijfvaardigheden, gaat die uitkering binnenkort ook aan zijn neus voorbij. Het is louter negatief wat deze man spuwt. En dan niet alleen over onze 23 en staf, maar over de hele bevolking.

Maar pas erop hoor. Als je hem persoonlijk aanvalt, dan ben je respectloos. Zo zijn er allerlei kleinzerige die mij de mond probeerde te snoeren.

9 juli 2014 om 11:14

Ik heb medelijden met jou dat je zo kortzichtig bent. Al zou hij allochtoon zijn, dan hoef je er nog niet vanuit te gaan dat hij een uitkeringstrekker is.

9 juli 2014 om 11:20

Hij zet er een vraagteken achter he. Dus niet lezen wat je wilt lezen.

9 juli 2014 om 12:06

Onzin zo werkt het niet. Een vraagteken verbloemd niet echt zijn boodschap. Bovendien mag hij stangen wat ie wil, zou ik ook doen als ik in een ander land zou wonen. Gelukkig is niet iedereen het met elkaar eens hier.

9 juli 2014 om 13:25

@babymongo

Jou ware aard komt ff naar boven, wat een misselijke opmerking is dit zeg!
Heel laag van je dit. Iemand die het niet met je eens is, meteen persoonlijk willen afkraken met zijn afkomst en een denigrerende opmerking over uitkering.

Gadverdamme zeg.

9 juli 2014 om 14:36

@babymongo

Van leden met een groen balkje verwacht ik naast wat inhoud en vermogen tot nadenken ook iets van fatsoen eigenlijk. Dat ontbreekt bij jou overduidelijk. Wat een walgelijke opmerking over uitkeringen. Vooringenomen, generaliserend, onsmakelijk en bijzonder onsympathiek. Verder vraag ik me af hoe iemand met bijna 6000 posts op VZ iets kan zeggen over anderen die tijd besteden op een voetbalsite. Of heb je die verfoeide uitkering toevallig zelf ook?

Triestig allemaal.

9 juli 2014 om 16:30

@immessionante
natuurlijk hoeft hij nederland geen goed elftal te vinden. Maar daar gaat het hem niet om. Lees al zijn posts rond het wk maar eens, dan weet je precies wat ik bedoel.

9 juli 2014 om 16:31

@marcore
de meeste mensen die hier iets plaatsen proberen wat toe te voegen of willen mee praten over voetbal.
Hij gebruikt zn tijd alleen maar om zo negatief mogelijk over nederland te doen zonder ook maar iets te onderbouwen. Gewoon zo veel mogelijk stoken omdat hij jaloers is op het succes van nederland.

9 juli 2014 om 16:38

@babymongo

Daar had ik het niet over. Waar precies zegt hij dat hij een uitkering heeft?

Bovendien is er maar eentje die zijn dubieuze aannames niet onderbouwt. De persoon op wie jij reageert doet dat wel: doordat Messi overal is en De Jong te traag gaat Argentinië winnen. Niet mijn mening maar wat zeur je over onderbouwen dan? Onderbouw jij al je hufterige aannames eens zou ik zeggen.

9 juli 2014 om 17:07

dan moet ie de heatmap van messi dit toernooi bekijken dan kun je zien dat messi niet overal is.
En dit is maar 1 post van hem over oranje, hij heeft er veel meer.

wat is er hufterig aan om te denken dat iemand een uitkering heeft. Er zijn zoveel mensen in Nederland met een uitkering omdat ze niet kunnen werken, terwijl ze het graag zouden willen.
En ik denk dat hij een uitkering heeft omdat hij anders toch al lang weer naar dat fantastische land van hem zelf was gegaan. Hij heeft duidelijk een hekel aan nederland en hij minacht het land.
Dat moet ie zelf weten, maar val ons er niet mee lastig. Ga op een forum zitten waar hij de voetbal prestaties van zn eigen land kan bejubelen.

En nog maals...hij mag best denken dat Argentinië beter is. Die hebben tenslotte een prima elftal.
Maar elke prestatie van Nederland doet hij af als geluk, mazzel, t komt door de scheids, pech van de tegenpartij enz enz.

Wat gun ik Messi en vooral Argentinie dit zegen, dan kan Pele zijn arrogante mond sluiten. Argentinie verdient het niet om wereldkampioen te worden maar ach, zij hebben Messi en Messi heeft bloed geroken en als Messi iets wilt dan zal het lukken.

Messi, Messi, Messi! Voor de 2x in me leven ga ik Messi als een gek supporteren!
( eerst tegen Belgie, dan tegen de Hollanders en dan tegen de Duitsers )

9 juli 2014 om 12:14

Een ander dom noemen terwijl je zelf de taal niet eens machtig bent. Niet zo heel goed bedacht. Wij zijn Nederlanders, niet Hollanders. De term Hollander wordt voornamelijk gebruikt door buitenlanders. Get the point ondertussen? Iemand die zichzelf buiten de gemeenschap plaatst en over Hollanders begint, dat is in mijn optiek beledigend. Enfin, wat heeft vakantie hiermee te maken. 1 ik neem de cultuur in mij op als ik mij elders begeef - ik pas mezelf dus aan. 2 ik gedraag mij elders en behandel de mensen aldaar met respect. Jouw argumenten slaan dus kant noch wal. Support wat je wilt, maar wanneer jij je op een Nederlands forum begeeft begin dan niet over die/de Hollanders. Alsof we niets zijn. Zeg iets in de trend van "ik ben voor Argentinie, omdat ..... "

9 juli 2014 om 11:00

zelf Argentijn?!

9 juli 2014 om 11:00

Je bent madrista en nederlander dus waarom ga je messi vandaag uberhaupt aanmoedigen?

9 juli 2014 om 11:03

Ben geen Nederlander. wel een Madridista!

9 juli 2014 om 11:06

En ondertussen wel Nederlands praten toch? Zou de link snel gelegd zijn dat je hier woont. En dat je dus gebruik maakt van al wat zich hier begeeft. Gokje 'jouw land' doet niet eens mee?

9 juli 2014 om 11:31

@daarentegen, laat hem supporteren voor wie hij wil. Hoe kan je dit nu respectloos noemen, dit is maar een potje voetbal. Sociale voorzieningen? Wat is dat voor een flutargument? Alsof enkel de autochtonen een steentje bijdragen aan de maatschappij.

9 juli 2014 om 11:03

Als het je goed bevalt mag je doorgaan messi supporten

Duhhhh.tuurlijk staan wij terecht in de halve finale.wou je zeggen dat Costa Rica anders terecht in de halve finale zou staan als ze gewonnen hadden na penalty's

Mooie woorden van Messi. Ik ben dan zeker ook geen Messi-hater, maar ik ben inmiddels wel een hater geworden van de Nederlandse fans van Messi. In het Nederlands je liefde verklaren voor de tegenstander? Flikker toch eens een end op, geen begrip voor!

9 juli 2014 om 11:11

Hahah dus dat Twist. Sowieso heb ik weinig met het vergoddelijken van 1 persoon. Een land, of club fanatiek supporteren ala. Dat doe ik ook. Maar 1 persoon verafgoden. Breng me alsjeblieft een teiltje.

Enfin, mooie woorden van een groot speler. Ergens jammer dat hij zich niet in de vorm van zijn leven begint. Waar ik het zichzelf heilig verklaarde 'tikitaka' van Barca meer dan zat raakte, bleef ik genieten van Messi.

9 juli 2014 om 12:28

Zeg dat tegen onder andere 'donmadridista'. Niet eens zelf een Argentijn zijn, maar omdat Messi dat wel is de tegenstander van het land waar je woont aanmoedigen, dan ben je echt een zieltje.

Na gisteravond heb ik weer iets meer hoop dat het gewoon gaat lukken vanavond . Al het hele toernooi hangt Argentinië als los zand aan elkaar, Brazilië hing dat ook in mindere mate, omdat ze het allemaal zelf wilde doen. Zonder Messi, Ageuro, Higuin en Lavezzi te kort te doen, individuele klasse blijft niet te doorslag geven, maar het beste team. Zoals de Duitsers gisteren tekeer gingen word misschien moeilijk, maar de overwinning zit er zeker in.

Messi dit Messi dat! Wij hebben Robben en Van Persie.......... En Krul natuurlijk mocht het nodig zijn. Argentinie wint niet vanavond van ons Nederland! Hun zijn te afhankelijk van Messi. Denk dat we eerder blij mogen zijn dat Di Maria niet mee doet.

Leuk deze mediatraining ik ben benieuwd wat die echt denkt? iets met spekkies?

Gewoon Kuyt op Messi, niks aan de hand!

Messi heeft al meer gescoort dan pluisje wist ik niet eens wordt een leuke wedstrijd maar sorry messi nederland gaat door

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren