Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi: ‘Misschien ga ik over een paar jaar terug, ik weet het niet’

Laatste update:

Lionel Messi zou op het punt staan om zijn tot medio 2018 doorlopende contract bij Barcelona met drie seizoenen te verlengen, maar de aanvaller speelt ook nog altijd met de gedachte om uiteindelijk terug te keren naar waar het voor hem allemaal begon.

/

“Ik weet niet wanneer ik terugga naar Argentinië. Misschien over een paar jaar, maar ik weet niet wat er vanaf morgen allemaal gaat gebeuren. Ik kan dus geen datum noemen of iets beloven, want dat zou niet eerlijk zijn. Ik zou graag weer voor Newell’s Old Boys spelen, maar dat hangt van veel zaken af”, aldus Messi in gesprek met Mundo Deportivo.

Technisch secretaris Roberto Fernández zei vorige week dat het ‘een geweldig iets’ zou zijn als Messi zijn handtekening zet onder een nieuwe arbeidsovereenkomst. “We zijn erg gelukkig dat hij bij ons is en hopelijk is hij er straks ook klaar voor om met ons in het nieuwe stadion te spelen”, sprak de bestuurder.

Denk jij dat Lionel Messi in de toekomst nog voor Newell's gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uiteindelijk zal er wel een soort Giovanni van Bronckhorst-clausule in zijn vernieuwde contract komen. En daarmee bedoel een clausule dat als Lionel naar zijn jeugdclub in Argentinie gaat, dan transfervrij kan overstappen. Dit zal dan over 3/4, misschien 5, jaar gebeuren en dan zijn alle partijen blij en stelt de club zich als een echte herenclub op.

18 maart 2016 om 00:48

Messi moet ook pas naar zo een club gaan als ie wel iets toevoegt, maar niet meer alleen het verschil hoeft te maken. Een beetje zoals Riquelme toentertijd.

18 maart 2016 om 07:15

Met stilstaand wandel voetbal en enkel zijn passen zal hij al veel toevoegen bij Newell’s Old Boys s

Waarschijnlijk op zijn 32e of 33e, maar persoonlijk wil ik daar nog niet over nadenken. Ik geniet nog lekker van elke wedstrijd van Messi bij Barca en hoop dat dat nog lang zo mag zijn, zo lang mogelijk...

17 maart 2016 om 22:10

We mogen inderdaad allemaal wel is een keer gaan beseffen dat het Messi-tijdperk over een paar jaar gewoon voorbij is. Wat zullen we als voetballiefhebbers over jaren nog terugdenken aan deze speler en de prachtige acties die hij heeft vertoond.

17 maart 2016 om 22:17

Nu je dit zo zegt.. Komt het echt hard aan ..

17 maart 2016 om 22:41

Ik heb precies hetzelfde. Alsof je beseft dat iemabd gaat overlijden.

17 maart 2016 om 22:56

Tegen die tijd heeft zijn zoontje al zn debuut bij Barca gemaakt!

19 maart 2016 om 10:41

je hebt helemaal gelijk

17 maart 2016 om 23:44

Messi op z'n 33e weg?

Denk het niet. Die gaat gewoon daarna nog een paar jaar een aanvallende middenvelder rol vervullen a la Iniesta.

18 maart 2016 om 01:28

32/33 lijkt mij wel heel vroeg, denk eerder 34/35 en dan nog 1 of 2 seizoenen in Argentinie rond zijn 36ste kan hij zijn carriere afsluiten.

Messi blijft zoiezo nog tot medio 2021/2022 dan is hij net 34/35 geworden dus hij kan zijn contract verlengen tot 5/6 seizoenen. Laatste 3 jaar vanaf zijn 31/32 misschien als aanvallende middenvelder.

18 maart 2016 om 01:30

Dus we zien hem nog op de PS5 in 2020/2021 dan is hij 33 met nog steeds 90+

Hij moet naar Engeland want meeste mensen zeggen dat PL de beste is dus hij moet daar ook bewijzen , want Cr heeft het al bewezen .

17 maart 2016 om 22:18

Hij moet niks! Je kan net zo goed gaan zeggen dat CR7 faalt in La liga omdat hij daar bijna geen prijzen pakt. Of is dat oneerlijk om te gaan zeggen?

17 maart 2016 om 23:05

Je bent echt dronken als je zegt dat CR heeft gefaald in la liga. Dat hij weinig prijzen pakt heeft te maken met real, want als je jaarlijks 60 goals maakt, ligt het niet aan jou dat je geen prijzen pakt

17 maart 2016 om 23:52

Dat je nog serieus op dit bericht in gaat. Je ziet toch overduidelijk dat dit bericht door een 13-jarige is geschreven. Die kleine knul wil zich mengen hier, en moet nog veel leren

17 maart 2016 om 22:21

Onzin, suarez heeft zich daar ook bewezen en is goed, maar minder dan messi

17 maart 2016 om 22:31

Krijgen we dit eeuwige gezeur weer..

17 maart 2016 om 22:35

Het gaat in de verste verte niet over Ronaldo in dit artikel dus waarom is het voor sommige mensen nou altijd weer nodig om die vergelijking te maken?

17 maart 2016 om 22:52

Hij zou alleen sportief achter uit gaan en salaris zou hij ook achteruit gaan, totaal geen reden dus voor hem om naar de bpl te gaan

18 maart 2016 om 01:22

De PL is de beste competitie... Zucht... Resultaten spreken voor zich. Zes Spaanse ploegen bij de laatste zestien in Europa (CL en EL samen). 5 CL en 6 EL titels in de laatste 10 jaar voor Spaanse ploegen. Dat zijn cijfers die voor zich spreken.

18 maart 2016 om 07:18

Messi heeft bewezen dat hij elke topclub uit engeland kapot kan spelen
Messi heeft bewezen dat die elke top club uit duitsland kapot kan spelen
Messi heeft bewezen dat die elke top club uit Italie kapot kan spelen
Messi heeft bewezen dat die elke top club uit Frankrijk kapot kan spelen
Messi heeft bewezen dat die elke top club uit Spanje kapot kan spelen.

Waaaaaaarom zou hij het in godsnaam dan niet tegen de slechte ploegen kunnen in die competities? Zie je niet hoe extreeeeem onlogisch zoiets klinkt?

18 maart 2016 om 07:27

Ik denk niet dat messi zoveel bewijzingsdrang heeft als mensen zouden willen of beweren. Messi is een persoon van het kaliber die gewoon lekker willen voetballen in een comfortabele omgeving en heeft geen zin in al die britse bullshit om zich heen

Dan gaat ie dus eindelijk zijn debuut maken voor die club. Altijd mooie verhalen als spelers terugkeren naar een club waar het begonnen is. Commercieel gezien is het natuurlijk ook een geweldige zet voor Newells, misschien dat ik dan ook wel eens een keertje een wedstrijd van hun ga kijken.

Nieuwe stadion van Barcelona? Ik heb iets gemist denk ik.

On: Messi lijkt dus relatief vroeg te stoppen met voetballen in Europa. Zie hem niet tot zn 34e hier voetballen.

17 maart 2016 om 22:23

Vernieuwen, wordt allemaal hightech en fel. De stad Beieren heeft al zo'n prachtig stadion, nu willen Barcelona en Madrid er natuurlijk ook ene he.

17 maart 2016 om 22:32

Super jammer is dat wel natuurlijk. Hardstikke mooi al die high tech moderne simplistisch ogende stadions met alles erop en eraan maar de sfeer van een oud karakteristiek stadion is toch uniek. Het gaat allemaal zo op elkaar lijken. Maar dat geldt voor vrijwel de gehele architectuur.

17 maart 2016 om 23:54

Ja want als Bayern iets heeft willen RM en Barca dat ook....grapjas

Dit moet hij niet doen, hij kan beter zijn hele voetballeven bij barca blijven. Straks komt hij op z'n oude dag met een lichaam dat lang zo fit niet meer is in een team dat lang niet zo goed is. Maar de mensen verwachten wel de huidige Messi te zien, en waarschijnlijk verwacht men ook nog dat hij hen kampioen maakt. Het kan alleen maar tegenvallen denk ik.

17 maart 2016 om 22:28

Dat verwachten ze niet hoor. Bij die club verwachten ze alleen Old Boys, die niet meer zo hard rennen.

De beste speler ooit! Ik denk dat hij makkelijk tot zijn 35e haalt bij barca.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren