Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi krijgt nieuwe kamergenoot voor finale door eerbetoon Argentijnse bond

Laatste update:

Sergio Agüero speelt een bijzondere rol bij de nationale ploeg van Argentinië, zo meldt TyC Sports. De Zuid-Amerikanen nemen het zondag in de WK-finale op tegen Frankrijk en de Argentijnse voetbalbond AFA is er alles aan gelegen om het goud binnen te halen. De bond grijpt daarom alles aan om la Albiceleste te helpen in zijn voorbereiding en heeft besloten om Agüero een actieve rol te geven in aanloop naar de wedstrijd tegen de regerend wereldkampioen.

Net als de AFA sprak ook de selectie van bondscoach Lionel Scaloni de wens uit om Agüero bij de ploeg te houden. De oud-topspits deelde jarenlang een kamer met boezemvriend Lionel Messi en dat zal in aanloop naar de allesbeslissende wedstrijd van zondag ook het geval zijn. Agüero was daarnaast ook aanwezig op de training van donderdag, waar hij volgens het Argentijnse medium een prachtig doelpunt wist te maken.

Het is zeker niet de eerste keer dat het door hartproblemen gepensioneerde clubicoon van Manchester City in het nieuws komt tijdens dit WK. Tijdens en na afloop van het na strafschoppen gewonnen duel met Nederland in de kwartfinale liepen de gemoederen hoog op tussen de ploegen. Zo sneerde Messi tijdens een interview na afloop naar Wout Weghorst, door hem 'dommerik' te noemen. De spits van Oranje, die tweemaal trefzeker was tegen de Argentijnen, wilde na afloop in de spelerstunnel de hand schudden van Messi, waarna op beelden te zien was dat onder meer Agüero dat geen goed idee vond.

Aan het begin van het toernooi leek een belangrijke rol voor Agüero nog ver weg. De 101-voudig international reisde voorafgaand aan het openingsduel met Saudi-Arabië (1-2 nederlaag) in een vliegtuig vol feestende Braziliaanse fans af naar het Midden-Oosten, waar hij van plan was zijn team succes te wensen voor die wedstrijd. Een paar uur voor de aftrap mocht Agüero het kamp echter nóg niet binnen. "Blijkbaar heb je een pasje nodig om binnen te komen", fulmineerde Kun achteraf op zijn Twitch-kanaal. Agüero liet zelfs weten te denken dat de AFA bewust treuzelde met zijn accreditatie, maar van koude lucht tussen de twee lijkt nu definitief geen sprake meer te zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, arme Papu. Sleutel inleveren jongen. Wel leuk dat Aguero even terug is, hopelijk brengt hij geluk.

16 december 2022 om 22:28

Terug? Hij was bij de wedstrijd tegen NL ook aardig op de voorgrond bezig. Dus niks nieuws behalve op de kamer nu 😁

17 december 2022 om 00:35

Zo zo zalfje meenemen....Agu zit zo erg in Messi zijn......uhum. Dat liet hij al merken, toen Weghorst Messi een hand wilde geven. Waarom praat je tegen hem?.....😩🤦🏾‍♂️

17 december 2022 om 01:57

Messi is de peetvader van Aguero’s zoon. Logisch dat ze zo dicht bevriend zijn. Net broers. Maar die vorm van broederschap begrijpen Nederlanders niet. Ik ben God zeer dankbaar dat ik geboren en opgegroeid ben in een prachtig land als Nederland. Nederlanders zijn over het algemeen zeer verantwoorde, nette en disciplinaire mensen. Hierom is Nederland wat het nu is: ondanks alle klachten gewoon één van de meest ontwikkelde en welvarende landen ter wereld. Echter, is er één vorm van kritiek, die ik in mijn arme moederland (Armenië) wel terugzie, wat ik mis in Nederland: de trots. We kunnen allemaal zo trots zijn op hoe succesvol dit kleine landje in deze grote wereld is, maar laten dit na. Passievolle mensen worden weggezet als ‘opvallenden’ en mensen die niet vallen binnen het ‘doe normaal dan doe je al gek genoeg’. Hier moet Nederland van afzien. De vaderlandsliefde en passie moet groeien. Kijk naar Wout Weghorst. Hij moet een voorbeeld en genot zijn. Als het elftal 11 van datsoort passievolle spelers bevatte, was het wereldkampioenschap dichterbij dan ooit….

17 december 2022 om 02:54

Nederland heeft geen eigen identiteit volgens Maxima. Het overdragen van onze soevereiniteit aan de EU en WEF en linkse fascisme en landverraad door D66, GL en PVDA doen de rest. De 1000 Oranje supporters nij de wedstrijd NED-ARG zegt genoeg. Mag niet meer van de deugmensjes. Anders moet je je verantwoorden bij Op1, Beau of Jinek.

17 december 2022 om 04:53

@mohammed

Je klinkt oprecht als elke andere persoon die teveel op internet op zoek bent naar informatie die je eigen denkbeelden bevestigen, als een kapotte platenspeler. Ik heb dit exacte zelfde riedeltje, zelfs in de 4 talen die ik begrijp zo vaak gelezen en dat is meer dan genoeg om overduidelijke hersenspoeling te herkennen.

Bijvoorbeeld, hoeveel linkse partijen(en nee de VVD is niet links) hebben daadwerkelijk de meeste stemmen hebben gekregen sinds 1945? 3. Wist je dat?

Als er iets traditioneel rechts is, is het wel links de schuld geven voor het stemgedrag van rechts. Als het nu gezeik is, komt dit echt dus niet door links, nogmaals hoe traditioneel rechts het ook is om de blaam van hun eigen keuzes op links te gooien.

In Engeland krijgt links blijkbaar ook nu de schuld rondom de keuze voor een Brexit, die Brexit die rechts dus wilde. Het begint nu best komisch te worden, zeker voor iemand die beiden groepen vrij grappig op basis van dommigheid vindt

17 december 2022 om 08:48

Shiraz: waarom zou ik in godsnaam trots moeten zijn op mijn land? Ik ben hier toevallig de baarmoeder uit gekropen, that's it. Ben blij dat ik het geluk heb gehad in een welvarend land geboren te worden, maar verder heb ik niet iets specifieks met Nederland.

Broeders daarentegen zeker wel. Zo ben ook ik peetvader en zou ik voor bepaalde mensen door het vuur gaan.

Point being; pssst, je scheert een heel land over een kam, dat is een beetje dommig.
Fijne voortzetting.

Frankrijk gaat van Argentinië winnen. Ze hebben een betere selectie dan Argentinië

17 december 2022 om 01:09

Duitsland heeft een betere selectie dan japan

17 december 2022 om 09:31

Het scheelt wel een slok op een borrel zonder: Benz(al doet Giroud het ook goed) en vooral Kante. In mijn ogen 1 van de top 3 beste cvm.

17 december 2022 om 11:46

Je hebt het WK helemaal nog niet bekeken? Argentinië wint het WK omdat de FIFA dat wil, niet het beste team wint dus...

Heb het altijd apart gevonden dat topsporters, duurbetaalde profs, een kamer moeten delen tijdens zulke toernooien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren