Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi keert terug bij Argentijnse ploeg, Tévez moet blijven wachten

Laatste update:

Gerardo Martino heeft de selectie van Argentinië voor de oefenwedstrijden tegen Brazilië (11 oktober) en Hong Kong (14 oktober) bekendgemaakt. Lionel Messi was er in de WK-reprise tegen Duitsland (2-4 winst) vanwege een heupblessure niet bij, maar de steraanvaller is nu weer opgeroepen door Martino.

/

De aanvoerder van los Albicelestes keert echter na het duel met Brazilië al terug naar Barcelona, zo heeft de bondscoach tijdens een persconferentie laten weten. Messi wordt meer rust gegund in de aanloop naar de Copa Ameríca, die in juni in Chili van start gaat. De grootste afwezige in de selectie van Argentinië is Carlos Tévez. De dertigjarige aanvaller kent een geweldige seizoenstart bij Juventus en er werd verwacht dat hij derhalve opgeroepen zou worden.

El Apache speelde in 2011 zijn laatste interland voor Argentinië. In de kwartfinale van de Copa América miste hij destijds de beslissende strafschop, wat Argentinië de uitschakeling opleverde. Sindsdien werd hij door Alejandro Sabella, de voorganger van Martino, nooit meer opgeroepen. Hij is er nu dus wederom niet bij. Opvallend: ploeggenoot Roberto Pereyra van Juventus heeft wel een uitnodiging van Tata ontvangen.

Kort voordat de selectie van Argentinië bekend werd gemaakt, sprak Martino met ESPN: “Toen ik werd aangesteld, werd mij gevraagd of ik met een of meerdere spelers problemen heb. Het antwoord was nee. Alle spelers kunnen worden opgeroepen. Ja, Tévez doet het op dit moment erg goed, maar ik verklap niet of ik hem oproep of niet. Ik zeg alleen dat hij erg goed bezig is.”

De volledige selectie:

Doel: Sergio Romero (Sampdoria), Nahuel Guzmán (Tigres)

Verdediging: Marcos Rojo (Manchester United), Federico Fernández (Swansea City), Pablo Zabaleta, Martín Demichelis (Manchester City), Mateo Musacchio (Villarreal), Santiago Vergini (Sunderland)

Middenveld: Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Javier Pastore (Paris Saint-Germain), Roberto Pereyra (Juventus), Ángel Di María (Manchester United), Érik Lamela (Tottenham Hotspur), Enzo Pérez, Nicolas Gaitán (Benfica)

Aanval: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuaín (Napoli) en Sergio Agüero (Manchester City

Zou jij Carlos Tévez oproepen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tevez is echt in ziek goede vorm, dom om hem niet op te roepen, is op dit moment in heel wat betere doen dan Higuain. Hier maak je jezelf niet echt geloofwaardig mee als bondscoach zijnde.

22 september 2014 om 23:15

Schijnt verhalen te zijn dat hij en Messi niet Goed liggen, of het klopt laat ik in het midden

22 september 2014 om 23:20

dan laat ie messi er maar een keer uit als test en statement. misschiengaat argentinie dan een keer constant presteren

23 september 2014 om 03:13

Whahaha argentinie presteren zonder messi. Door messi zat argentinie in de finale van de wk

23 september 2014 om 11:50

Dat mag dan zo zijn maar Argentinie speelde zeer belabberd op het WK. Dat het dan afhankelijk moet zijn van een individu is zeer triest. Het samenspel werkt daar ovoor geen meter en misschien gaat het juist wel werken als Messi er een keer naast staat en Tevez gewoon voorin gaat staan met Aguero of Higuain.

Het liefst zie ik Argentinie zo spele ; Willy
Zabaleyta - Musschachio - Rojo - Ansaldi

mascherano - Enzo Perez - Pastore

Di Maria - Messi - Aguero

Van alle Argentijnen die op de Europese voetbalvelden rondlopen is hij zonder twijfel op het moment één van de besten, zo dan niet dé beste man in huidige vorm. Zijn supervorm heeft ervoor gezorgd dat we de volle buit telkens hebben weten te pakken, zo groot is zijn invloed op het spel. Deed het vorig seizoen ook al voortreffelijk.

Hij zou een tijdje terug impliciet hebben aangegeven niet meer met z'n interlandloopbaan verder te willen, maar echt een duidelijk antwoord heeft hij hier niet op gegeven. Enige wat duidelijk erover kan scheppen is als een bondscoach hem eindelijk weer eens oproept, helaas gebeurt dat vooralsnog niet. Dat hij het niet goed zou kunnen vinden met Messi is een drogreden. Het zijn beide professionals, persoonlijke problemen horen dan opzij gezet te worden, grote voetballer of niet.

Overigens de complimenten aan Pereyra, deed het tegen Milan voortreffelijk en ook tegen Udinese naar behoren. Zeer knap om te zien hoe hij zich zo makkelijk aan een topclub weet aan te passen. Terecht opgeroepen wat mij betreft.

22 september 2014 om 23:40

Pereyra er terecht bij! Heel erg positief over hem. Was al blij dat hij kwam, maar dat hij dit zou brengen is wel heel mooi. En Tevez... Inderdaad wat je zegt als er problemen zijn tussen 2 spelers moeten ze als 2 normale mensen het maar uitwerken. Lijkt me toch dat alle spelers beste willen voor nationale ploeg, en Tevez in Juventus vorm is aanwinst voor Argentinie.

22 september 2014 om 23:50

Aan de andere kant prima. Geen kans op blessure, geen lange vermoeiende reis en lekker rust voor Tevez.

23 september 2014 om 00:26

Dat is zeker wel een pluspuntje. Zolang het ook niet in Tevez zijn hoofd kruipt, maar dat lijkt t al 14 maanden niet te doen dus dat zit wel goed. Tevez is geweldig, hij is de 10 bijna waard.

Ik vind het prima, want zo levert het geen blessures op, maar het is toch opvallend dat Garay niet is opgeroepen. Dat was samen met Mascherano en Di Maria toch de beste man van Argentinië op het WK.

Hopelijk speelt Tevez geen interlands meer. Gun het hem van harte, maar hoop dat hij gewoon zijn krachten bespaart voor Juventus.

Higuain miste enorme kans in de finale... Doe mij maar buldog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren