Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi erkent: ‘Ze hebben altijd indrukwekkende voetballers gehad’

Laatste update:
/

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn niet elkaars beste vrienden, maar de twee beste spelers van de wereld respecteren elkaar ten zeerste. Beiden gaan vergelijkingen met elkaar uit de weg en deelden elkaar voorafgaand aan het Ballon d’Or-gala nog complimenten uit. Ronaldo zou graag de linkervoet van Messi willen hebben en Messi vond de Portugees een zeer complete voetballer.

In een interview met MBC uit de Emiraten sprak Messi over zijn relatie met Ronaldo. “Mensen vergelijken mij met Cristiano, en dat soort dingen. Maar ik ben er alleen op uit om mijn team te helpen, om de ploeg elk seizoen beter te laten functioneren. Ik vergelijk mezelf niet met Cristiano, met niemand. Ik denk alleen maar aan mezelf, aan mijn ploeggenoten en hoe wedstrijden gewonnen moeten worden.”

Real Madrid is al decennia de grootste rivaal van Barcelona, dat vorig seizoen de treble won en ook deze voetbaljaargang kans maakt op de drie belangrijkste prijzen. “Real Madrid heeft geweldige spelers. Ze hebben altijd indrukwekkende voetballers gehad. Real is en zal altijd een lastige rivaal zijn, vooral in de strijd om het kampioenschap. Er is veel concurrentie, maar dat zorgt er ook voor dat wij ons uiterste best doen.” Real heeft momenteel tien punten minder en speelt zaterdag in het Camp Nou.

Denk jij dat Real Madrid dit seizoen een prijs wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is dat ze beleefd moeten blijven, maar de competitie is weer een lachertje dit jaar voor Barca.

27 maart 2016 om 12:45

Lachertje ahhaha, vorig jaar 2 punten verschil en 2 jaar geleden pakte atletico de titel

27 maart 2016 om 13:05

Hij zegt toch dit jaar. De verschillen in de competitie tussen Barca en de Madrileense ploegen is behoorlijk dit jaar, daar is geen woord aan gelogen.

27 maart 2016 om 13:08

Hij zegt weer...

27 maart 2016 om 15:24

In 2009, 2011, 2013 is Barcelona zonder veel spanning kampioen geworden. Dit jaar ziet het er ook nog niet spannend uit dus als ze dit jaar kampioen worden zouden ze van de laatste 6 kampioenschappen 4 keer kampioen zijn geweest met een grote voorsprong.

Poll: Ik denk van wel. Namelijk de CL, we hebben niets meer te verliezen en de BBC gaat ook weer lekker. Het zou mij niks verbazen, als Atletico Barca uitgeschakeld. Ook al hebben ze dit seizoen alles verloren van Barca.

27 maart 2016 om 12:40

Ik gun het Real misschien wel maar ik denk dat Bayern en Barca ze op dit moment zouden vloeren, en PSG sluit ik ook niet uit. 10 punten achterstand in de competitie is gewoon een regelrechte schande met dat kapitaal op het veld, ongeacht hoe goed Barcelona het doet. Als Real weer achter Atleti eindigt (dus 3e) dan mag je dat wel een crisis noemen.

27 maart 2016 om 13:17

Hoezo zou Bayern te goed zijn voor Real, die hebben nog moeite met bijv Dortmund? Ik denk dat Real gewoon kans maakt tegen Bayern, maar tegen Barca kan op dit moment niemand iets doen.

27 maart 2016 om 13:29

Ja dat klopt, maar Dortmund is in bloedvorm. Kansloos zal Real nooit zijn met dit elftal, maar ik schat Bayern wel hoger in op dit moment.

27 maart 2016 om 16:12

En Real had moeite met Las Palmas. Dus wat is je punt?
Real speelt echt niet groots. Ook tegen Sevilla was de uitslag zwaar geflatteerd.

Messi uit zich doorgaans netjes uit. Kunnen een paar van die blaaskaken wel wat van leren.

@callmegod over welke 'blaaskaken' heb je het? On topic: een keurige gentleman reactie, zoals we zowel van hem als van C. Ronaldo gewend zijn. Het zijn allebei geniale,superieure spelers, en gentlemen.

27 maart 2016 om 13:15

Dani Alves dn Pique...

27 maart 2016 om 13:23

zoals hieronder vemeld.. Oa Pique en Dani Alves maar ook een mindere blaaskaak als Xavi

Waar is het eigenlijk op gebaseerd dat ze "niet al te beste vrienden" zijn? Ja, het zijn de twee beste voetballers van de afgelopen jaren maar dan zijn het toch gewoon rivalen/(vijanden) op sportief gebied? Zelfs dat lijkt mij al overdreven. Om ze dan direct als geen goeie vrienden te beschouwen vind ik zeer kort door de bocht. Ze hebben toch geen innerlijke haat jegens elkander?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren