Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Megablunder helpt Napoli op weg; Insigne in tranen na doelpunt

Laatste update:

Napoli is nummer drie AS Roma tot op twee punten genaderd. I Partenopei boekten drie dagen na de Europa League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg (2-2) een welverdiende 4-2 overwinning op achtervolger Sampdoria. Lorenzo Insigne droeg de aanvoerdersband en maakte zijn eerste doelpunt in een tijdsbestek van 203 dagen. De Messi van de Adriatische Zee hield het vervolgens niet droog.

/

De wedstrijd kende een levendig begin met kansen over en weer. Mariano Andújar tikte een vrije trap van Djamel Mesbah over de lat en na zeven minuten zeilde een volley van Gonzalo Higuaín net naast de kruising van het doel van Sampdoria. De bezoekers vonden als eerste de weg naar het doel: Raúl Albiol versloeg na een voorzet van Eder zijn eigen doelman. De thuisploeg zette vervolgens de jacht in op de gelijkmaker en vond die na 31 minuten: Emiliano Viviano liet een schot van Manolo Gabbiadini door zijn benen rollen en kon wel door de grond zakken. Drie minuten later werd het zelfs 2-1: Higuaín pikte de bal op na een hakje van Gabbiadini en vond de verre hoek.

Twee minuten na rust gooide Insigne het duel op slot: hij onderschepte een pass van Sampdoria, dribbelde naar binnen en vond met een fraai schot de verre hoek. Het was voor de Italiaans international zijn eerste treffer sinds 5 oktober 2014 en hij liet de tranen dan ook de vrije loop. Sampdoria wist dat het een verloren wedstrijd speelde en het duel bloedde dan ook dood. Samp liep zelfs nog tegen een vierde tegentreffer aan. Marek Hamsik versierde een strafschop en Higuaín trapte binnen: 4-1. Luis Muriel bepaalde de eindstand op 4-2. Het team van Rafael Benítez boekte zodoende zijn derde Serie A-zege op rij. Jonathan de Guzmán was geblesseerd en deed dus niet mee.

Denk jij dat Napoli in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was hij ook niet lang geblesseerd? Leuk voor hem dat hij heeft gescoord, zeker als je zo emotioneel wordt.

Kan aan mij liggen hoor maar zie rechts de tabel met as roma 57 punten en napoli dan 50+3, 53 punten dus 4 verschil ipv. 2 of mis ik punten? Verder heb ik persoonlijk liever roma naar cl maar zoals die nu spelen verdient napoli het wel meer

26 april 2015 om 23:20

Napoli had al 53, nu dus 56 punten!

27 april 2015 om 06:13

Ooh jammer foutje voevoetbalzone dus in hun ranglist

Zucht, dit ziet er echt slecht uit voor Asr... een paar maand geleden geen paniek maar nu.. vrees ik zelfs voor Champ League, en dat zou een ramp zijn voor de club..

mooie uitslag. sampdoria die verliest is gunstig voor inter. ben benieuwd wie er 3e gaat worden. zal spannend worden tussen napoli en roma en zie napoli het halen. maar eventueel kan Napoli ook nog CL halen door de EL te winnen

De strijd om de EL ligt dus weer helemaal open na het verlies van Samp en Fiorentina en de winst van Genoa, Torino en Inter. Dit worden nog spannende weken.

Verdiende overwinning. Al werd Napoli wel erg in het zadel geholpen door die fout. Hoe dan ook: Napoli doet goede zaken, ik zie ze met de recente vorm van AS Roma sowieso in de top drie eindigen. Met de nederlagen van Sampdoria en Fiorentina ligt ook de strijd om de europa-league plaatsen weer open! Ik zie uit naar een spannende ontknoping!

Lorenzo Insigne komt uit Napels en Napels ligt bij mijn weten niet aan de Adriatische Zee, kan iemand mij ff uitleggen hoe het met die bijnaam zit?

Ik zou Napoli weer Champions League gunnen als ik niet voor Roma was, kan Lazio er misschien nog even tussenuit kukelen? Dank u!

27 april 2015 om 02:27

Waarschijnlijk omdat hij speelde bij Pescara, wat wel aan de Adriatische kust ligt. Daar kreeg hij deze bijnaam, denk ik.

27 april 2015 om 10:16

Kijk, daar heb ik wat aan, dankjewel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren